Νέα

Τέλος η δημόσια κ δωρέαν παιδεία(I love America)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κοστολογώ το να έχουμε σπουδαγμένους ανθρώπους,επίσης κάνω παράθεση για να έχω αυτό το ποστ σου,είναι συλλεκτικό.

καλά.. όταν θα πάρεις το πτυχίο (πολύ αμφιβάλλω) και γίνεις δικηγόρος ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) και ανοίξεις δικό σου γραφείο (εδώ σκάμε από τα γέλια και δεν έχει εικονίδιο) τότε ελα να τα συζητήσουμε πως θα μετράς την ανθρωποώρα...

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
καλά.. όταν θα πάρεις το πτυχίο (πολύ αμφιβάλλω) και γίνεις δικηγόρος ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) και ανοίξεις δικό σου γραφείο (εδώ σκάμε από τα γέλια και δεν έχει εικονίδιο) τότε ελα να τα συζητήσουμε πως θα μετράς την ανθρωποώρα...
Παίζει να ζεις δηλαδή για να ρθω;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παίζει να ζεις δηλαδή για να ρθω;;;

πόσες δεκαετίες σκοπεύεις να μείνεις φοιτητής  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

εξάλλου είπα ότι περιμένω να σε νεκροφιλήσω και μετά να κλείσω τα μάτια μου

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πόσες δεκαετίες σκοπεύεις να μείνεις φοιτητής  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

εξάλλου είπα ότι περιμένω να σε νεκροφιλήσω και μετά να κλείσω τα μάτια μου
Δεν είναι οι δεκαετίες που θα μείνω φοιτητής,είναι τα δεκάωρα ζωής που μετράς. :birdman:

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Το i love america αρκετα ατυχες θα ελεγα γιατι ως γνωστον εχουν παιδεια και φοιτητες με αρχιδια και οχι αρχιδια παιδεια και φοιτητες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε κουραδα παπαζολη για κατι μαλακες σαν εσενα τα πανεπιστημια θα επρεπε να ειναι κλειστα ανεξαρτητως κοστους. γιατι συμμετεχεις σε μια κουβεντα οπου βασικο θεμα ειναι τα χασομερια σαν εσενα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν είναι οι δεκαετίες που θα μείνω φοιτητής,είναι τα δεκάωρα ζωής που μετράς. :birdman:

αφου εισαι αντιπροσωπευτικο δειγμα του επαγγελματια σαντουιτσομεηκερ στα εβερεστ για ποιο λογο να πιανεις θεση σε πανεπιστημιο? αυτο ειναι μαλακια και δε θαπρεπε να ειναι δικη σου αποφαση.

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε κουραδα παπαζολη για κατι μαλακες σαν εσενα τα πανεπιστημια θα επρεπε να ειναι κλειστα ανεξαρτητως κοστους. γιατι συμμετεχεις σε μια κουβεντα οπου βασικο θεμα ειναι τα χασομερια σαν εσενα?
Βασικό θέμα του αν η παιδεία θα είναι Δημόσια κ δωρέαν(η κουβεντα ) είναι τα χασομέρια σαν εμένα;;; :think:

Κατάλαβες τι έγραψες ή απλά για να μου την πεις;;; :birdman:

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αφου εισαι αντιπροσωπευτικο δειγμα του επαγγελματια σαντουιτσομεηκερ στα εβερεστ για ποιο λογο να πιανεις θεση σε πανεπιστημιο? αυτο ειναι μαλακια και δε θαπρεπε να ειναι δικη σου αποφαση.
Πες ότι ζηλεύεις. :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βασικό θέμα του αν η παιδεία θα είναι Δημόσια κ δωρέαν(η κουβεντα ) είναι τα χασομέρια σαν εμένα;;; :think:

Κατάλαβες τι έγραψες ή απλά για να μου την πεις;;; :birdman:

βρε βόδι τι να σου την πεί ρεεεεε.......

εσύ είσαι ζωντανή απόδειξη της ρήσης "αλλους ο θεός έπλασε και άλλους έκλασε"... αει σιχτίρι κλασμένο...

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
βρε βόδι τι να σου την πεί ρεεεεε.......

εσύ είσαι ζωντανή απόδειξη της ρήσης "αλλους ο θεός έπλασε και άλλους έκλασε"... αει σιχτίρι κλασμένο...
Ρε άει πίσω στον τάφο σου... :s&m_3:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.068
Πόντοι
1.686
Ο Παπαζολάκης ΔΕΝ σπουδάζει νομικά ,ο ΠΖ σπουδάζει
στο πολιτικό τμήμα .Μην το στεναχωράτε το παιδί ,
δεν το λέει ,αλλά με το μπου.κομ κάνει εργασία με θέμα
"Η πολιτική αντιπαράθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Ειδικότερη
μελέτη στο μπουρδέλα .κομ."
Εργάζεται 10 ώρες την ημέρα για την διπλωματική του το παιδί .
Γιατί το αποπαίρνετε το παιδί ?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
σωστο αυτο. αξιος ο παπαζολης, ας λιωσει εδω μεσα ανακουφισμενος.

αξιος αχρηστος δεν ξερω τι ειναι παντως το συστημα ετσι ειναι

αλλιως να καταργηθει το λυκειο κ οι πανελληνιες κ να μπαινουν σε σχολες με κατατακτηριες κ μετα διδακτρα

Επισκέπτης
Eιχα και εγω το ιδιο προβλημα,στο παρελθον.

Οταν εγινα μελος στο μπου το προβλημα εγινε απορια.Μετα λυθηκε.Η ξεπεραστηκε,το ιδιο ειναι.

Με μια κουβεντα,ειδα και κατι αλλους που τους ανοιχτηκε η πορτα στο πανεπιστημιο τι γινηκανε...

Και δωρεαν,τοτε,αλλο πραμα αν τωρα ειναι φουλ να πλερω-οι αλλοι ομως,σε αυτο ειναι συνεπεις.

Επισκέπτης
όνειρα ποντικού κατά την διάρκεια της θερινής ραστώνης
...τοτε η ανθρωποτητα θα ευτυχησει...και η παιδεια θα λειτουργει σωστα...

Γιατι αν εχουμε ΕΝΑ παραδειγμα για το ποσο ΣΚΑΤΑ ειναι τα πανεπιστημια αυτο ειναι ο στραπονιαρης και η νηπιακου επιπεδου σκεψη του.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...τοτε η ανθρωποτητα θα ευτυχησει...και η παιδεια θα λειτουργει σωστα...

Γιατι αν εχουμε ΕΝΑ παραδειγμα για το ποσο ΣΚΑΤΑ ειναι τα πανεπιστημια αυτο ειναι ο στραπονιαρης και η νηπιακου επιπεδου σκεψη του.

ενώ είδαμε τι παράγουν οι διανοητές τύπου υπερπόντικα  :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom