Νέα

Τελικός Κυπέλλου στις 20 Μαΐου στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας! Για πρώτη φορά στην ιστορία εκτός Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yakuza old boy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομαδα θα κατακτησει το κυπελλο;

• ΠΑΟΚ

• ΑΕΚ

• ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.075
Πόντοι
5.506
Απλά για να ξέρετε η Ελληνική ομάδα με τους πιο πολλούς υποστηρικτές στην Κύπρο είναι διαχρονικά ο Παναθηναϊκός.
Οι μεγαλύτερες ομάδες:ο Αποέλ Παναθηναϊκός συντριπτικά και μετά Αεκ.
Η Χομόνοια παρά τα χρώματα έχει και αρκετούς Ολυμπιακούς(λόγω του ότι μετά τον πόλεμο ο Οσφπ ήταν η πιο κοντά στην αριστερά ομάδα)και Αεκτζήδες αλλά γενικά είναι η πιο σιχαμένη ομάδα.

Η Ανόρθωση είναι μοιρασμένοι.

Οπότε οι υποστηρίζοντες την Αεκ θα είναι πλειοψηφία.
:piss:
:piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.351
Πόντοι
3.786
Σε Ελλάδα και ΗΠΑ σαφώς έτσι είναι.
Μέσα στην Θεσσαλονίκη παίζει να είναι πιο πολλοί οι Αρειανοί,ίσως και ίσοι.
Εντάξει εκτός Θεσσαλονίκης από Λιτόχωρο και πάνω 90% Παοκ.
Σε Αυστραλια/Ευρώπη-μετανάστες πλην Η.Β φίλε ο Παοκ μπορεί να είναι και νο1.
Αμφιβάλλω για Καβάλα Σέρρες, Δράμα . Στην Θράκη εμείς είμαστε σίγουρα πρώτοι από όλους. Τα άλλα που λες ισχύουν μόνο για Βέλγιο. Για Γερμανία αμφιβάλλω..Συμφωνώ για Αυστραλία αν και υπερβάλεις. Αλλά έτσι είναι οι βαζελοι: ευγενείς και λίγο ανώμαλοι, Μαρκήσιε

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.940
Πόντοι
6.536
Αμφιβάλλω για Καβάλα Σέρρες, Δράμα . Στην Θράκη εμείς είμαστε σίγουρα πρώτοι από όλους. Τα άλλα που λες ισχύουν μόνο για Βέλγιο. Για Γερμανία αμφιβάλλω..Συμφωνώ για Αυστραλία αν και υπερβάλεις. Αλλά έτσι είναι οι βαζελοι: ευγενείς και λίγο ανώμαλοι, Μαρκήσιε
Καβάλα,Σέρρες,Δράμα είναι Παοκ και τοπική ομάδα μετά.
Όλοι Παοκ σε λέω....
Αεκ έχει φουλ Αλεξανδρούπολη και Έβρο γενικά.
Γερμανία τι λες?
Μαλακα όσοι Έλληνες ξέρω και είναι αρκετοί είναι Παοκ....
Ακόμα και στην Βαρκελώνη και την Τυνησία έχω δει πυρήνες Παοκ....

:confused:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.351
Πόντοι
3.786
Καβάλα,Σέρρες,Δράμα είναι Παοκ και τοπική ομάδα μετά.
Όλοι Παοκ σε λέω....
Αεκ έχει φουλ Αλεξανδρούπολη και Έβρο γενικά.
Γερμανία τι λες?
Μαλακα όσοι Έλληνες ξέρω και είναι αρκετοί είναι Παοκ....
Ακόμα και στην Βαρκελώνη και την Τυνησία έχω δει πυρήνες Παοκ....

:confused:
Καλά τώρα! Σε όλη την Αμερική είναι λιγότεροι. Στο Αμβούργο ειδικά , είναι λιγότεροι. Στην Ροδόπη είναι σαφώς λιγότεροι. Ξάνθη δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Στην Αθήνα είναι λιγότεροι κι από τους απολλωνιστες (εννοώ Αθηναίοι, όχι Θεσσαλονικείς που άλλαξαν πόλη).

Στην Θεσσαλονίκη εμείς είμαστε περισσότεροι από τους Ηρακλείδες και σίγουρα πρώτοι σε μη τοπική ομάδα.

Για πες ρε Μαρκήσιε, ποιος θα πάρει πρωτάθλημα και ποιος κύπελλο;

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
15.045
Πόντοι
25.186
Καταντια,ντροπή ξεφτιλα

Ντρεπομαι και αηδιαζω που ειμαι πολίτης αυτης της χωρας!
Σε αλλη χωρα επειδη δεν μπορεουμε να εγγυηθουμε την ομαλη διεξαγωγη του αγωνα!

δεν το πιστευω,δεν μπορω να το χωνεψω

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.940
Πόντοι
6.536
Καλά τώρα! Σε όλη την Αμερική είναι λιγότεροι. Στο Αμβούργο ειδικά , είναι λιγότεροι. Στην Ροδόπη είναι σαφώς λιγότεροι. Ξάνθη δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Στην Αθήνα είναι λιγότεροι κι από τους απολλωνιστες (εννοώ Αθηναίοι, όχι Θεσσαλονικείς που άλλαξαν πόλη).

Στην Θεσσαλονίκη εμείς είμαστε περισσότεροι από τους Ηρακλείδες και σίγουρα πρώτοι σε μη τοπική ομάδα.

Για πες ρε Μαρκήσιε, ποιος θα πάρει πρωτάθλημα και ποιος κύπελλο;
Αμερική στο είπα,τι το λες και συ ρε μπάρμπα?
:tooth:
Ξάνθη-Ροδόπη θα ήθελες....

Πρωτάθλημα όποιος νικήσει αύριο.
Με Χ εσείς.

Κύπελο Αεκ εύκολα δυστυχώς.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.940
Πόντοι
6.536
Καταντια,ντροπή ξεφτιλα

Ντρεπομαι και αηδιαζω που ειμαι πολίτης αυτης της χωρας!
Σε αλλη χωρα επειδη δεν μπορεουμε να εγγυηθουμε την ομαλη διεξαγωγη του αγωνα!

δεν το πιστευω,δεν μπορω να το χωνεψω
Καλά ρε τύπε τι λές?
Από χρόνια ήταν αίτημα των Κυπρίων.
Το συζητάνε εδώ από πρόπερσι.
Του χρόνου υπάρχει σκέψη για ΗΠΑ.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι να αηδιάσεις φυσικά.

:tooth:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
να γινετε ανθρωποι. Εσυ θες να γινει εμφυλιος εκει πανω, η πολιτεια δεν θελει. Ποιος λογικος ανθρωπος θα παρει ευθυνη για δεκαδες τραυματιες (ή και νεκρους) αμα γινει ο τελικος στη Τουμπα;
Και μην ειρωνευσαι για δολοφονους, το τελευταιο κρουσμα νεκρου απο οπαδικη βια, δικο σας ειναι.
Δεν ειναι μονο η Τουμπα στην Θεσσαλονικη εχει και αλλα γηπεδα.Ο ΠΑΟΚ εχει κατεβει σε παρα πολλους τελικους ολα αυτα τα χρονια εσεις του ΠΟΚ ουτε μια...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Παντού, αν αφαιρέσεις την Θεσσαλονίκη και την Δυτική Μακεδονία, οι υποστηρίζοντες την ΑΕΚΑΡΑ είναι η πλειοψηφία, φίλε μου.

Ο καημένος ο παοκ, ιδρύθηκε σαν απομίμηση της ΑΕΚ και κατήντησε το βόρειο κακέκτυπο του γαύρου ....
Εσενα τρολακι σε ετσουξαν οι τελευταιες μετρησεις που δειχνουν τους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ περισσοτερους απο τα χανουμακια.Ξυδι να πινεις τριτε του χωριου.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.940
Πόντοι
6.536
Εσενα τρολακι σε ετσουξαν οι τελευταιες μετρησεις που δειχνουν τους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ περισσοτερους απο τα χανουμακια.Ξυδι να πινεις τριτε του χωριου.

Αυτή μέτρηση είναι μόνο για Ελλάδα?
Μην κάνεις επίθεση σε καπετάνιο ρε τύπε,είναι καλό μαγκόπουλο.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Σε σχέση με τον παοκ μιλούσα, Μαρκήσιε. Νόμιζα ότι ήταν προφανές λόγω του τελικού κυπέλλου για τον οποίο μιλάμε εδώ (οι περισσότεροι θεωρούμε ότι θα είναι παοκ-ΑΕΚ και όχι παοκ-γαυρος).

Έτσι τα βλέπω κι εγώ γενικά. Ολυμπιακοί οι περισσότεροι, μετά εσείς , μετά εμείς , μετά οι παοκτσήδες
Ποιοι μετα εσεις βρε τραχανοπλαγια που εξω απο τα δυτικα της Αθηνας δεν υπαρχεις ουτε σε γκραφιτι καημενε.Πρωτος ειναι ο Γαυρος,δευτερος ειναι ο ΠΑΟ και τριτος ο ΠΑΟΚ και με μεγαλη διαφορα.Αν βαλουμε και αυτους που την κοπανησαν στο εξωτερικο Γερμανιες,Αμερικες,Αυστραλιες κλπ που οι 8/10 ειναι απο βορεια Ελλαδα και Μακεδονια αστο καλυτερα σε ξεφτιλιζω.Περα απο την Δυτικη Αθηνα,Εβρο-Αλεξανδρουπολη και Λαμια σε ολα τα αλλα τα μερη εισαι ανυπαρκτος για ομαδα του ΠΟΚ.Η μεγαλη πλειοψηφια κατω απο το αυλακι ειναι βαζελογαυροι καημενε που εισαι και τριτος οταν η Μακεδονια με 2 εκατομμυρια οι 8/10 ειναι ΠΑΟΚ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.940
Πόντοι
6.536
Ποιοι μετα εσεις βρε τραχανοπλαγια που εξω απο τα δυτικα της Αθηνας δεν υπαρχεις ουτε σε γκραφιτι καημενε.Πρωτος ειναι ο Γαυρος,δευτερος ειναι ο ΠΑΟ και τριτος ο ΠΑΟΚ και με μεγαλη διαφορα.Αν βαλουμε και αυτους που την κοπανησαν στο εξωτερικο Γερμανιες,Αμερικες,Αυστραλιες κλπ που οι 8/10 ειναι απο βορεια Ελλαδα και Μακεδονια αστο καλυτερα σε ξεφτιλιζω.Περα απο την Δυτικη Αθηνα,Εβρο-Αλεξανδρουπολη και Λαμια σε ολα τα αλλα τα μερη εισαι ανυπαρκτος για ομαδα του ΠΟΚ.Η μεγαλη πλειοψηφια κατω απο το αυλακι ειναι βαζελογαυροι καημενε που εισαι και τριτος οταν η Μακεδονια με 2 εκατομμυρια οι 8/10 ειναι ΠΑΟΚ.
Χαλάρωσε ρε μαν.

Μην τους απαξιώνεις τελείως.

Να ξέρεις ότι έχει πολλούς Αεκτζήδες στην Κόρινθο επειδή είπες για κάτω από το αυλάκι.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.351
Πόντοι
3.786
Να σε ρωτήσω φίλε μου. Πιο πολύ σου άρεσε το γκολ του Αμπραμπατ που ακυρώθηκε επειδή έχεις γίνει ο γαύρος του βορρά ή αυτό που σας παστέλωσε ο Σέρχιο και σας έβγαλε από το κόλπο;

Μονο τα μπαοκακια, οι μακεδονομάχοι, τα πιστεύουν αυτά που λέτε. Τεταρτοι και καταιδρωμέμοι σε τίτλους και σε κόσμο για πάντα .

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom