Νέα

Τελικός Κυπέλλου στις 20 Μαΐου στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας! Για πρώτη φορά στην ιστορία εκτός Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yakuza old boy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομαδα θα κατακτησει το κυπελλο;

• ΠΑΟΚ

• ΑΕΚ

• ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.251
Πόντοι
6.515
αφου το παρατησαμε το αθλημα ρε τυπε τι να κανουμε; στο μπασκετακι ειμαστε καλοι, στην μπαλα ειμαστε σκουπιδια. Ποσους ελληνες εχεις δει σε μεγαλες ομαδες τα τελευταια χρονια; Δηλαδη θες να γεμισουμε τις ομαδες μας με αμπαλα κλαρινα για να λες οτι ειμαστε ελληνες, και περιμενεις να δεις θεαμα και προκοπή;

Η εθνικη (που υποτιθεται εχει τους καλυτερους ελληνες) δεν περναει καν τα προκριματικα του γιουρο πλεον, και τα περνανε αλλοι κι αλλοι. Και θες να βγαλουμε και 4(!) εντεκαδες ελληνων να παιζουν στους big4 της ελλαδας;

Οχι ετσι θα ειναι. Ετσι ειναι. Η ελλαδα, δεν παραγει ποδοσφαιριστες. Μια φουρνια εβγαλε πριν 20 χρονια και τελος. Και αυτη ηταν σε εθνικο επιπεδο. Συλλογικα, οι ξενοι μας κουβαλανε.
Εγώ θέλω Έλληνες άμπαλους τυποι
Βαρέθηκα ξένους παικτες, ξένους διαιτητές, ξένους προπονητες, τι σκατά κάνουν οι Έλληνες?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Κλασσικο συστημικο ΠΟΚ.Να μην γινει ο τελικος στην Θεσσαλονικη και ας γινει και στο Τσιμπουντι.Καυτανζόγλειο δεν ερχονται,Τουμπα δεν ερχονται,Χαριλαου δεν ερχονται...στην θεσσαλια και καλα δεν θελει ο 'ΠΕΟΣ' ας το βαλουμε στην Σιερα Λεονε...αρκει να μην ερθουνε τα ορκ οι δολοφονοι οι μπαοκτζηδες....:jerking::jerking::jerking:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.274
Πόντοι
10.336
Εγώ θέλω Έλληνες άμπαλους τυποι
Βαρέθηκα ξένους παικτες, ξένους διαιτητές, ξένους προπονητες, τι σκατά κάνουν οι Έλληνες?
Πηγαινε δες Β εθνικη τοτε. Αν εχει απομεινει κανας ελληνας και κει, αλλιως πηγαινε Γ εθνικη.
Ελληνες ηθελες, ελληνες θα δεις. Αφου ειμαστε ανικανοι να παιξουμε επαγγελματικο ποδοσφαιρο, θα βλεπετε ερασιτεχνικο.
Σε ομαδες με μπατζετ εκατομμυριων, δεν κανει κουμαντο καμια εθνικη συνειδηση, και ορθως.
Φαντασου τον Μεσσι να επαιζε στην Μποκα, το Ροναλντο στη Σπορτινγκ, καταστροφη.
Φαντασου να μην ειχαμε δει Τζιοβανι και Ριβαλντο στα ελληνικα γηπεδα, ντροπη.

Αφου ειστε against modern football, πηγαιντε με σπορακια και πασατεμπο στις γηπεδαρες της Γ εθνικης, να δειτε τα 20χρονα ταλεντα μας :tooth:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.274
Πόντοι
10.336
Κλασσικο συστημικο ΠΟΚ.Να μην γινει ο τελικος στην Θεσσαλονικη και ας γινει και στο Τσιμπουντι.Καυτανζόγλειο δεν ερχονται,Τουμπα δεν ερχονται,Χαριλαου δεν ερχονται...στην θεσσαλια και καλα δεν θελει ο 'ΠΕΟΣ' ας το βαλουμε στην Σιερα Λεονε...αρκει να μην ερθουνε τα ορκ οι δολοφονοι οι μπαοκτζηδες....:jerking::jerking::jerking:
να γινετε ανθρωποι. Εσυ θες να γινει εμφυλιος εκει πανω, η πολιτεια δεν θελει. Ποιος λογικος ανθρωπος θα παρει ευθυνη για δεκαδες τραυματιες (ή και νεκρους) αμα γινει ο τελικος στη Τουμπα;
Και μην ειρωνευσαι για δολοφονους, το τελευταιο κρουσμα νεκρου απο οπαδικη βια, δικο σας ειναι.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Είναι σίγουρο ότι θα γίνει στο ΓΣΠ στη λευκωσια;μπορει να γίνει στο καινούργιο γήπεδο στη λεμεσο

redtattoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2021
Like
1.298
Πόντοι
201
Ε τα κανουμε που τα κανουμε πουτανα εδω ας τα κανουμε κι εξω

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
117
Like
19.534
Πόντοι
20.686
αμα οι "αραπηδες" τυπε ειναι καλυτεροι παικτες, με το ζορι θες μια ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ οπως οι ΠΑΕ (ποδοσφαιρικη ανωνυμη εταιρεια) της ελλαδος να τους αντικαταστησουν με χειροτερους παικτες; Δηλαδη, τι λογικη ειναι αυτη;
Η ομαδα μου προχτες χρησιμοποιησε 4 ή 5 ελληνες στο παιχνιδι με τον παοκ, οι υπολοιπες ομαδες δεν ξερω τι κανουν. Τοσους "αντεχει" για να μην πεσει επιπεδο. Ας ηταν και οι υπολοιποι ελληνες παικτες ανταγωνιστικοι και αξιοι, να επαιρναν θεση βασικου απεναντι στους 10 ξενους που χρησιμοποιησαμε. Δεν ειναι η εθνικη ελλαδος, εταιρειες με συμφεροντα ειναι. Κουνα το κεφαλι σου να παει το μυαλο στη θεση του.

Εγω θελω να πιω κοκακολα και εσυ μου φερνεις Βικος κολα. Ε δεν την θελω την αηδια, θελω κοκακολα, ειναι καλυτερη, πως να το κανουμε.

Οι ξενοι διαιτητες, δεν ειναι δικη μου επιλογη, αλλα ολων των παραγοντων. Και οχι μονο επειδη οι δικοι μας εχουν αποδειξει οτι ειναι μετριοι, αλλα επειδη οι δικοι μας εχουν αποδειξει οτι ανετα τσιμπανε μίζες απο παραγοντες για να γαμανε τα παιχνιδια.
Αγαπητέ δεν χρειάζεται να σε πείσω και ούτε με ενδιαφέρει άλλωστε .Έχω την άποψη μου και έχεις τη δικιά σου. Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο .
Προφανώς είσαι πιο έξυπνος από μένα και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα καλύτερα.
Δεν θα κουνήσω το κεφάλι μου.Θελω να μείνω χαζός.
Αφήνω λοιπόν σε σένα τον ευφυή να απολαύσεις το καλύτερο προϊόν που έχεις .
Κλείνω εδώ και δεν θα συνεχίσω τη κουβέντα μαζί σου .
Καληνύχτα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πρόσεξε τυπε...θα βγουν τα εθνικια και θα γράφουν " Κηπρος γει αιληνικοι" ... αυτό το εκτος Ελλάδος θα μας πρηξουν τώρα....
Οι αναρχες τωρα θα πουν <Τι γυρευει ο τελικος κυπελου Ελλαδος σε ξενη χωρα;>
Ξενη η Κυπρος (χα,χα, χα)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.274
Πόντοι
10.336
Αγαπητέ δεν χρειάζεται να σε πείσω και ούτε με ενδιαφέρει άλλωστε .Έχω την άποψη μου και έχεις τη δικιά σου. Ο χρόνος θα δείξει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο .
Προφανώς είσαι πιο έξυπνος από μένα και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα καλύτερα.
Δεν θα κουνήσω το κεφάλι μου.Θελω να μείνω χαζός.
Αφήνω λοιπόν σε σένα τον ευφυή να απολαύσεις το καλύτερο προϊόν που έχεις .
Κλείνω εδώ και δεν θα συνεχίσω τη κουβέντα μαζί σου .
Καληνύχτα.
Ε νταξει τοτε, οι ελληνες ποδοσφαιριστες ειναι παρεξηγημενοι παιχταραδες (και βρισκει ομαδα ενας στους 100), και ο χρονος θα δειξει γιατι ολες οι ομαδες, ακομα και οι προς υποβιβασμο, αγοραζουν παικτες απ'εξω και πληρωνουν μανατζαρεους και ρητρες, ενω θα μπορουσαν να εχουν τους ελληναραδες τσαμπα απο ακαδημιες. Ολοι ηλιθιοι ειναι...

Δεν ειμαι απλα πιο εξυπνος, ειμαι πιο σχετικος. Σε προκαλω να πας να δεις με τα ματια σου τους 18-20ρηδες ελληνες σε Β και Γ εθνικη, και ελα ξαναπεσμου για το καλο προιον που παει χαμενο για συμφεροντα (αναθεμα ποια ειναι αυτα)... Που κουτουλανε μεταξυ τους και δεν ντριπλαρουν ουτε σκαμπο.

Αν ειχες ομαδα εσυ, ας την γεμιζες με αταλαντα βυσματα, μυκονιατικα κλαρινα, και επαγγελματιες συνταξιουχους wanna be ronaldo. Και θα "αφηνες τον χρονο να δειξει"... Καληνυχτα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.370
Πόντοι
2.356
γιατι να γινει στη θεσσαλονικη τυπε? το κυπελλο πρεπει να γινεται ΠΑΝΤΑ στην πρωτευουσα και να το απονεμει ο προεδρος της δημοκρατιας οπως γινοταν καποτε...

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.447
Πόντοι
456
γιατι να γινει στη θεσσαλονικη τυπε? το κυπελλο πρεπει να γινεται ΠΑΝΤΑ στην πρωτευουσα και να το απονεμει ο προεδρος της δημοκρατιας οπως γινοταν καποτε...

107488059_2581360622102764_6225039699981980501_n.jpg

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.761
Πόντοι
481
Γαμω την ΕΠΟ και ολα τα μπασταρδα εκει μεσα.Αχρηστοι στα ολα τους

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.945
Πόντοι
736
Μάλιστα λοιπόν !!! Ο τελικός στο ΓΣΠ. Θέλει ανακαίνηση το στάδιο αυτό? και ψάχνουν εργάτες?

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.941
Πόντοι
6.536
Απλά για να ξέρετε η Ελληνική ομάδα με τους πιο πολλούς υποστηρικτές στην Κύπρο είναι διαχρονικά ο Παναθηναϊκός.
Οι μεγαλύτερες ομάδες:ο Αποέλ Παναθηναϊκός συντριπτικά και μετά Αεκ.
Η Χομόνοια παρά τα χρώματα έχει και αρκετούς Ολυμπιακούς(λόγω του ότι μετά τον πόλεμο ο Οσφπ ήταν η πιο κοντά στην αριστερά ομάδα)και Αεκτζήδες αλλά γενικά είναι η πιο σιχαμένη ομάδα.

Η Ανόρθωση είναι μοιρασμένοι.

Οπότε οι υποστηρίζοντες την Αεκ θα είναι πλειοψηφία.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.351
Πόντοι
3.786
Απλά για να ξέρετε η Ελληνική ομάδα με τους πιο πολλούς υποστηρικτές στην Κύπρο είναι διαχρονικά ο Παναθηναϊκός.
Οι μεγαλύτερες ομάδες:ο Αποέλ Παναθηναϊκός συντριπτικά και μετά Αεκ.
Η Χομόνοια παρά τα χρώματα έχει και αρκετούς Ολυμπιακούς(λόγω του ότι μετά τον πόλεμο ο Οσφπ ήταν η πιο κοντά στην αριστερά ομάδα)και Αεκτζήδες αλλά γενικά είναι η πιο σιχαμένη ομάδα.

Η Ανόρθωση είναι μοιρασμένοι.

Οπότε οι υποστηρίζοντες την Αεκ θα είναι πλειοψηφία.
Παντού, αν αφαιρέσεις την Θεσσαλονίκη και την Δυτική Μακεδονία, οι υποστηρίζοντες την ΑΕΚΑΡΑ είναι η πλειοψηφία, φίλε μου.

Ο καημένος ο παοκ, ιδρύθηκε σαν απομίμηση της ΑΕΚ και κατήντησε το βόρειο κακέκτυπο του γαύρου ....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.941
Πόντοι
6.536
Παντού, αν αφαιρέσεις την Θεσσαλονίκη και την Δυτική Μακεδονία, οι υποστηρίζοντες την ΑΕΚΑΡΑ είναι η πλειοψηφία, φίλε μου.

Ο καημένος ο παοκ, ιδρύθηκε σαν απομίμηση της ΑΕΚ και κατήντησε το βόρειο κακέκτυπο του γαύρου ....
Που είναι η πλειοψηφία?
Δεν κατάλαβα τι εννοείς?
Αθήνα και νότια Ελλάδα είσαι τρίτος.
Κύπρο το ίδιο ή αν θες δεύτερος μαζι με γαύρο.

Ο Παοκ έχει πολύ κόσμο στην Βόρεια Ευρώπη και στην Αυστραλία.
Ωραίο να αγαπάμε τις ομάδες μας, αλλά πιο ωραίο να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας.

Η Αεκ ναι είναι ιδέα,η πραγματικά λαϊκή ομάδα της προσφυγιάς,φτωχολογιάς κτλ αλλά μην τα παραλές.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.941
Πόντοι
6.536
Απορώ πως δέχτηκαν οι Κύπριοι....
Ίσως υπάρχει συμφωνία να μην πάνε Ελλαδίτες.
Γιατί υπάρχει τεράστια έξαρση της οπαδικής βίας εκεί και το τελευταίο που θα ήθελαν είναι και Ελλαδίτες χούλιγκαν.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.351
Πόντοι
3.786
Που είναι η πλειοψηφία?
Δεν κατάλαβα τι εννοείς?
Αθήνα και νότια Ελλάδα είσαι τρίτος.
Κύπρο το ίδιο ή αν θες δεύτερος μαζι με γαύρο.

Ο Παοκ έχει πολύ κόσμο στην Βόρεια Ευρώπη και στην Αυστραλία.
Ωραίο να αγαπάμε τις ομάδες μας, αλλά πιο ωραίο να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας.

Η Αεκ ναι είναι ιδέα,η πραγματικά λαϊκή ομάδα της προσφυγιάς,φτωχολογιάς κτλ αλλά μην τα παραλές.
Σε σχέση με τον παοκ μιλούσα, Μαρκήσιε. Νόμιζα ότι ήταν προφανές λόγω του τελικού κυπέλλου για τον οποίο μιλάμε εδώ (οι περισσότεροι θεωρούμε ότι θα είναι παοκ-ΑΕΚ και όχι παοκ-γαυρος).

Έτσι τα βλέπω κι εγώ γενικά. Ολυμπιακοί οι περισσότεροι, μετά εσείς , μετά εμείς , μετά οι παοκτσήδες

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.941
Πόντοι
6.536
Σε σχέση με τον παοκ μιλούσα, Μαρκήσιε. Νόμιζα ότι ήταν προφανές λόγω του τελικού κυπέλλου για τον οποίο μιλάμε εδώ (οι περισσότεροι θεωρούμε ότι θα είναι παοκ-ΑΕΚ και όχι παοκ-γαυρος).

Έτσι τα βλέπω κι εγώ γενικά. Ολυμπιακοί οι περισσότεροι, μετά εσείς , μετά εμείς , μετά οι παοκτσήδες
Σε Ελλάδα και ΗΠΑ σαφώς έτσι είναι.
Μέσα στην Θεσσαλονίκη παίζει να είναι πιο πολλοί οι Αρειανοί,ίσως και ίσοι.
Εντάξει εκτός Θεσσαλονίκης από Λιτόχωρο και πάνω 90% Παοκ.
Σε Αυστραλια/Ευρώπη-μετανάστες πλην Η.Β φίλε ο Παοκ μπορεί να είναι και νο1.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom