1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σωστά... ο Σόλιντ για παράδειγμα ήταν επιπέδου Μαντσίνι.πιο μετριο να παιρνει νταμπλ δεν εχω δει.....
αααααααααααααααααααχχαχααχχαχααχααααααα
σωστά... ο Σόλιντ για παράδειγμα ήταν επιπέδου Μαντσίνι.πιο μετριο να παιρνει νταμπλ δεν εχω δει.....
Πάντως στους πανηγυρισμούς έχει ξεπεράσει και τον σερ τάκη ο ψηλός!σωστά... ο Σόλιντ για παράδειγμα ήταν επιπέδου Μαντσίνι.
αααααααααααααααααααχχαχααχχαχααχααααααα
που να δεις άμα ανέβει ο ΟΦΗ πώς θα πανηγυρίζει.Πάντως στους πανηγυρισμούς έχει ξεπεράσει και τον σερ τάκη ο ψηλός!
αλλα καραγκιοζιλικια αυτα...Πάντως στους πανηγυρισμούς έχει ξεπεράσει και τον σερ τάκη ο ψηλός!
ο γνωστός πικρόχολος νεοέλληνας....αλλα καραγκιοζιλικια αυτα...
χθες με τη ληξη μονο τον κακο δεν αγκαλιασε!
ειδικα αν ηταν ο σερβος!ο γνωστός πικρόχολος νεοέλληνας....
εάν ήταν αεκτζής στη θέση του είμαι σίγουρος ότι θα είχε ανεβεί σαν πίθηκος στα κάγκελα........
αλλά για το γάβρο λυπάμαι διπλά.......
που δεν ήταν εκεί να το σηκώσω στη μάπα του όπως το 2004.
όσο θα το Σεπτέμβρη ο φετινός βαζέλας θα κοστίζουν και οι 4 απο κάτω του.......
περαστικούλια.
πως το ειπες??????εχει σβησει τα χρεη σας????ποσο εισαι φιλε 16 χρονων??η διαβαζεις μονο πρωταθλητη και ενημερωνεσαι???Είχες πει τα ίδια και για το ΠΟΑ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πριν λίγο καιρό , πως θα το σηκώσεις στα μούτρα μας , αλλά δεν έγινε .. μάλλον τελικά είπες ψέματα. Πες μου , είσαι ψεύτης ?
Κοίτα , σε πρώτη φάση να κάνετε την ΑΜΚ σας γιατί τα χρέη αρχίζουν και χτυπάνε ταβάνι . Εμείς μπορεί να είμασταν τραγικοί φέτος , αλλά ο πράκτορας σχεδόν τα έχει σβήσει τα χρέη μας. Στο μέλλον θα μετρήσει ΠΟΛΥ αυτό , βλέπω να κλαίνε μανούλες σε πολλές ομάδες .
πως το ειπες??????εχει σβησει τα χρεη σας????ποσο εισαι φιλε 16 χρονων??η διαβαζεις μονο πρωταθλητη και ενημερωνεσαι???
Είχες πει τα ίδια και για το ΠΟΑ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πριν λίγο καιρό , πως θα το σηκώσεις στα μούτρα μας , αλλά δεν έγινε .. μάλλον τελικά είπες ψέματα. Πες μου , είσαι ψεύτης ?
Κοίτα , σε πρώτη φάση να κάνετε την ΑΜΚ σας γιατί τα χρέη αρχίζουν και χτυπάνε ταβάνι . Εμείς μπορεί να είμασταν τραγικοί φέτος , αλλά ο πράκτορας σχεδόν τα έχει σβήσει τα χρέη μας. Στο μέλλον θα μετρήσει ΠΟΛΥ αυτό , βλέπω να κλαίνε μανούλες σε πολλές ομάδες .
ξέρουν ότι τελείωσε η εποχή του πράκτορακαι........κλάααααααμαααααααα......η κυρίαααααααα...........
άντε γειά και θα ζήσουν αυτό που ζούσαν για χρόνια
βέβαιαΜιλάς εκ πείρας ε?
Από το συγκεκριμένο σκηνικό ο Κώστας Κατσουράνης αποχώρησε... αηδιασμένος,