master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
ΑΕΚ ειναιΕΣΥ ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΡΕ ΠΑΡΑΛΥΤΕ ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ?
ΑΕΚ ειναιΕΣΥ ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΡΕ ΠΑΡΑΛΥΤΕ ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ?
προσπαθει να απαλυνει τον πονο του ο κακομοιρης ο ολυμπιλαγος..ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΡΕ ΠΑΡΑΛΥΤΕ ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ?
ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 86-96 ΓΑΥΡΑΚΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΣ ΤΟΝ ΟΦΗ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΕΣΑΡΕΣ ΣΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ....
ΣΑΣ Ο ΛΕ ΤΟ
ΣΑΣ Ο ΛΕ ΤΟ
(ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ...)
Μάξιμε..
Μην ασχολείσαι με ΑΜΕΑ..
ΑΜΕΑ εεε??? ΝΑ!!!! ΑΜΕΑ εεεε??? ΝΑ!!!!
Σας γα@#$%σαν τα ΑΜΕΑ ρε σκουλικια!!!!! Εκει στα χαλικια...σκουλικια!
ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΞΑΦΝΙΚΑ Ε...
ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...
ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΧΑΛΙΚΙ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΩ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΩ....
Ελα ρε ασε την αμυνα σου ετσι και τα λεμε να πεξεις με καμια μπαρτσα
Δεν πειραζει εγω δν εχω ομαδα εινα ομαδα της πλακας,αλλα αμ δεν ειχες και εσυ τον σισε να σε σωσει απο την φωτια να σε εβλεπα τοτε!
μόνο σισέ έχει ο παναθηναϊκός; έτσι σας λέει ο πρωταθλητής; νίνης, ζιλμπέρτο σίλβα, λέτο, σειταρίδης...σου λένε κάτι αυτά τα ονόματα;
και το καλοκαιράκι...ενώ εσύ θα παίζεις στις αλάνες της ευρώπης... ο παναθηναϊκός θα φέρει άλλους 2 σισέ...
παιδες, χαμηλα την μπαλα.....δεν χρειαζεται να τους τα λεμε καλυτερα να τα νιωσουν!!!