Νέα

Tελικος Κυπελλου Ελλαδας 2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanarinas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 833
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστευετε θα κατακτησει το κυπελλο????

• Παναθηναικος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αρης

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κάκιστο το ματς, μία μαλακία και μισή, σε λίγο καιρό δε θα το θυμούναι ούτε οι βάζελοι που πήραν και το κύπελλο...
Άντε να έρθει το Μπάρτσα-Ίντερ να ξελαμπικάρουμε λίγο ... :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΧΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
ποιος πεζει σε νορβηγιες και καζακσταν τοσα χρόνια  απο τα μεσα ιουλιου εμεις? Καντε ενα μπρεικ φετος,και απο το χρονου με το καλο ρωσια!

Τύπε, δε σε βλέπω ούτε του χρόνου για πρωτάθλημα...
Δε φαίνεται να βάζει ο Σώκρατες το χέρι βαθιά στην τσέπη και χρειάζεσαι 6-7 εντεκαδάτους παίκτες για να φτάσεις σε επίπεδα που ήσουν μέχρι πριν 2-3 χρόνια...
Να μην σου τα θυμίζω, τα ξέρεις με ποιούς έπαιζες μπροστά και ποιοί σου έχουν μείνει τώρα!!! :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κάκιστο το ματς, μία μαλακία και μισή, σε λίγο καιρό δε θα το θυμούναι ούτε οι βάζελοι που πήραν και το κύπελλο...
Άντε να έρθει το Μπάρτσα-Ίντερ να ξελαμπικάρουμε λίγο ... :rockon:

Τύπε, δε σε βλέπω ούτε του χρόνου για πρωτάθλημα...
Δε φαίνεται να βάζει ο Σώκρατες το χέρι βαθιά στην τσέπη και χρειάζεσαι 6-7 εντεκαδάτους παίκτες για να φτάσεις σε επίπεδα που ήσουν μέχρι πριν 2-3 χρόνια...
Να μην σου τα θυμίζω, τα ξέρεις με ποιούς έπαιζες μπροστά και ποιοί σου έχουν μείνει τώρα!!! :think:
Το ξερω φιλε οτι ειναι και του χρονου φαβορι,αλλα καλυτερα πιστεψε με! Ο γερος αν δεν κανει κατι,μαλλον,η σιγουρα του χρονου θα την κανει

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αστο φιλε ,εχω χορτασει κυπελλα βαρεθηκα να σηκωνω,ξερω ξερω Τα πιο πολλα ειναι στα χαρτια αλλα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια,επιτελους βοηθησατε μια χρονια,αντε σε 5 χρονια παλη!

ναι...ναι....χόρτασες...και...βαρέθηκες!!! γιαυτό λύσσαξες να μας κερδίσεις φέτος 2 φορές......σας αφήνουμε στη χαρά των 2  νικών...και μεις ας χαρούμε τα 2 κύπελλα....άντε...νάνι τώρα γιατί έχετε να παίξετε και πλέι οφ....

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Αστο φιλε ,εχω χορτασει κυπελλα βαρεθηκα να σηκωνω,ξερω ξερω Τα πιο πολλα ειναι στα χαρτια αλλα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια,επιτελους βοηθησατε μια χρονια,αντε σε 5 χρονια παλη!

Ποσο σε καταλαβαινω... οταν αισθανομαι και εγω αμηχανα (λεμε τωρα) στο μπασκετ και μου την λεει κανενα γαυρακι οτι μας πηρε το κυπελο, ετσι λεω και εγω.. "Ασε ρε μικρε πελατακο, εχω οσα ολοι οι αλλοι μαζι"

Αλλα επισης θα μας πεις τωρα δεν ασχολουμαι με μπασκετ... Ναι ναι ξερω, δεν ασχολεισαι μεχρι να γινεις και εσυ μεγαλος!!!οπως ο Παναθηναικος.
η διαφορα ειναι οτι εγω εχω παρει λιγότερα απο σενα στην μπαλα αλλα ασχολουμαι γιατι γουσταρω. Και χαιρομαι γιατι φετος δεν μπορει να μου μιλησει κανενας. Οποτε το οσα δεν φτανει η αλεπου και τετοιες λαλακιες, αλλου να τα πεις προς πειραια και καμινια περιοχες... οχι σε τα μας.
Με τις υγειες σας
Αααα... και καλο καλοκαιρι γιατι θα ειναι μακρυυυυυυυ για εσας. βλεπω να αρχιζουν οι κραμπες απο τον Ιούλιο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι...ναι....χόρτασες...και...βαρέθηκες!!! γιαυτό λύσσαξες να μας κερδίσεις φέτος 2 φορές......σας αφήνουμε στη χαρά των 2  νικών...και μεις ας χαρούμε τα 2 κύπελλα....άντε...νάνι τώρα γιατί έχετε να παίξετε και πλέι οφ....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε μαλακες οταν εμεις περναμε το πρωταθλημα και μας κερδισατε δυο φορες μεσα εξω τα ιδια δεν λεγατε?

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Η καρικατουρα του δαφνοστεφανομενου νεου και τα λογια του Σωκρατη δεν πανε μαζι! αφου το 2ο το εχεις βαλει για ξεκαρφωμα αστο να παει στο διαολο...

sisypos

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κοιτάχτε να βγείτε εσείς τώρα 1οι στα Play off, να παίξετε 2 γύρους μέχρι τους ομίλους (αν ποτέ μπείτε!) και μετά μιλάτε....με τον Μπάντοβιτς......δε σας βλέπω ούτε 3ους....θα αρχίσετε προκριματικά όπως η Λάρισα με την Ισλανδική ομάδα.....ο Ρεχάγκελ κατανοώντας τη προσπάθειά σας, δε θα πάρει κανέναν του Ολυμπιακού, προκειμένου να αποκλείσετε τίποτα ψαράδες από τα Νορβηγικά φιορδ...... :2funny: :2funny: :2funny:

Μιλησε ο Νομπλιας με Σαριεγκι,βυντρα,καραβουτα,καντε,Σαλπιγγιδη και τ'αλλα φυντανια????? :S :S :S :2funny: :2funny: :2funny: Αντε ξανα στα λαγουμια σας για 10χρονακια... :zfuck:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Προσεχε γιατι πρασινιζεις με την μαλακια....
:pipa2:  αυτο ταιριαζει γαντι για σημερα...

golden-liquid

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
1

Τι;;; δεν πιστεύεις ότι θα περάσεις στον επόμενο γύρο της 2ης τη τάξη διοργάνωσης; όχι τίποτε άλλο, δε σας συμφέρει να παίξετε σε προκριμματικά Τσάμπιονς Λήγκ γιατί θα έχετε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα,Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γ. ή Τσέλσι αν περάσετε τον 1ο γύρο.... πωπωωωωω!!! σε καταλαβαίνω!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι;;; δεν πιστεύεις ότι θα περάσεις στον επόμενο γύρο της 2ης τη τάξη διοργάνωσης; όχι τίποτε άλλο, δε σας συμφέρει να παίξετε σε προκριμματικά Τσάμπιονς Λήγκ γιατί θα έχετε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα,Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γ. ή Τσέλσι αν περάσετε τον 1ο γύρο.... πωπωωωωω!!! σε καταλαβαίνω!!!!
Ποια μπαρτσελονα ρε μεσαιωνικε? Ειναι η μπαρτσα στα προκρηματικα? Δεν πειραζει εσυ εχεις στο πρωτο γκρουπ,μπαρτσα,ρεαλ,μαντσεστερ,ιντερ,τσελσι κλπ,θα φας καλα φετος,εφαγες τοσα γκολ με ατλετικο ,γαλατα και ρωμα,κατσε να πεξεις με αυτες και τα λεμε!

OP
OP
K

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΧΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
ποιος πεζει σε νορβηγιες και καζακσταν τοσα χρόνια  απο τα μεσα ιουλιου εμεις? Καντε ενα μπρεικ φετος,και απο το χρονου με το καλο ρωσια!
πηγαινε να ξεκουραστεις εχεις πλει οφφ λεμε...  για τα φιορδ εχεις καιρο ακομα μη βιαζεσαι..ενα ενα

OP
OP
K

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι λετε ρε πουτανακια της ευρωπης?? 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο παναθηναικος προσθεσε αλλο ενα πρωταθλημα στην ΠΛΟΥΣΙΑ τροπαιοθηκη του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

OP
OP
K

kanarinas77

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
χεχεχεχεχεχεχε πεστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom