3 μεταγραφές?μόνο?κατ'αρχήν θές αλλαγή προπονητή.Πρέπει να πάρετε έναν κανονικό προπονητή επιπέδου του ονόματος του παναθηναικού και του κύρους του ώς ένα "αθλητικό σπίτι" που λειτουργεί με σύστημα και στόχο.Δεύτερον πρέπει να φύγουν σαλπι,σπυρόπουλος,ρουκάβινα,μπιαρσμιρ,καντε,χριστοδουλοπουλος,γκαλινοβιτς,γιούρκας,καραγκούνης(ξέρω δε θα φύγει,αλλά θα πρεπε),ζιλμπέρτο,δάρλας,κατσουράνης,γκάμπριελ.Οι μόνοι που αξίζει να κρατήσεις γιατί έχουν προοπτική και να δώσουν στην ομάδα και να πάρει η ομάδα από αυτούς είναι οι σιμάο,νίνης,λέτο(σε διαφορετικό στύλ παιχνιδιού και με άλλα μυαλά),σισέ,βύντρα,τζόρβας,καρνέζης,πετρόπουλος.Δεν ξέρω αν ξέχασα κανέναν.Πάντως για να δεί μπάλα ο αγνός φίλαθλος θα πρέπει να φύγουν όλοι αυτοί οι ατσουμπαλιστές με τις μικρές πασίτσες,το μή υπαρκτό κάθετο ποδόσφαιρο,την σοβαρή έλλειψη τεχνικής που τσαντίζει τον φίλαθλο που θέλει να δεί και τακτική,αλλά και μία δοση φαντασίας.Ίσως ο ζιλμπέρτο να μήν ανήκει σε αυτή την κατηγορία,αλλά στα δικά μου μάτια φαίνεται πολύ λίγος σε σχέση με το όνομα που έχει και σε σχέση με τους αντίστοιχους ποδοσφαιριστές που βλέπω σε μικρότερες ομάδες από τον Παο στας ευρώπας.