baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
αυτο ειναι καταρα και μονο που το ανεφερεςΠάντως τύπε μου για το χέσιμο ρώτα τον Λίλα...έχει το φάρμακο...
αυτο ειναι καταρα και μονο που το ανεφερεςΠάντως τύπε μου για το χέσιμο ρώτα τον Λίλα...έχει το φάρμακο...
Ασε μας ρε με αυτον
Απο την δικια μου οπτικη γωνια,κατηγορηματικα,ΝΑΙ!!!!
Δεν ειναι κατι που φτιαχνεται απο την μια μερα στην αλλη,αλλα ΠΡΕΠΕΙ να εχουμε γηπεδο,
ειναι η εδρα,ειναι η βαση,ειναι η Αρχη.
Τσιγγανικα και γυφτικα κολπα δεν οδηγουν τις ομαδες ΠΟΤΕ,μπροστα
Καθε ομαδα που σεβεται τον εαυτο της εχει γηπεδο δικο της.δεν ειναι αστεγη
Οι δυναστειες και οι αυτοκρατοριες δεν χτιζονται με μια βαλιτσα στα χερια
τελος δεν παει αλλο καποιος μας κανει πλακα εδω αφου με διαγραφει θα μιλησω εδω
τελος δεν παει αλλο καποιος μας κανει πλακα εδω αφου με διαγραφει θα μιλησω εδω
μπλα μπλα μπλα μπολα μπλα μπλα μπλα
ολοι ελπιζουμε μανΓΕΡΟ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
τι να κανουμε υπαρχει λογοκρισια τουλαχιστον να μαθω τον λογοΠολύ χυλόπιτα ρε τύπε...
τι να κανουμε υπαρχει λογοκρισια τουλαχιστον να μαθω τον λογο
λες πηρα αξιωμα εδς μεσα το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω ουτε ενα νεο θεμα σημερα μαλλον τα σβηνει ολα δεν χωραει ο σερβερ αλλο η μονη λογικη εξηγησηΜάλλον σε θεωρούν μαλάκα...δεν εξηγείται αλλιώς...στείλε μήνυμα στον talos43...είναι μόντ στο άλλο site...το ιεροδουλες.κομ...αλλά έχει και εδώ πολλά κονέ...
λες πηρα αξιωμα εδς μεσα το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω ουτε ενα νεο θεμα σημερα μαλλον τα σβηνει ολα δεν χωραει ο σερβερ αλλο η μονη λογικη εξηγηση
λες πηρα αξιωμα εδς μεσα το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω ουτε ενα νεο θεμα σημερα μαλλον τα σβηνει ολα δεν χωραει ο σερβερ αλλο η μονη λογικη εξηγηση
μπα τσαμπα ο χρονοςκατσε ψαξου ολη τη νυχτα, αξιζει τον κοπο
δεν τον ξερω τον κυριο και αν τον ενοχλησω ισως με πεταξει εξω απο το αλλο σαιτΚαι εις ανώτερα!!!
Μάλλον και οι μοντ κουράστηκαν ρε...δεν εξηγείται διαφορετικά...έστειλες μήνυμα στον τάλο να σε υποστηρίξει???
μπα τσαμπα ο χρονος
δεν τον ξερω τον κυριο και αν τον ενοχλησω ισως με πεταξει εξω απο το αλλο σαιτ
σε αγνωστους μιλαμε παντα στον πλυθηντικο και με ευγενειαΣιγά τον κύριο...
Αηδίασε τόσο πολύ που πήγε να βρει το φιλαράκι του...
πως φαινεται ο ανωτερος ο ανθρωπος....
α ρε κατι πουσταρια...
ξεχασες νινη.ο νινης βασικα ειναι παντα ο κινητηριος μοχλος.τρελη παιχτουρα.γιατι τετοιο μενος με λετο?? ειναι καλος παιχτης.δεν συμφωνω με αυτα που λες.ειναι ατομισταροςΠαντως(δεν διαβασα τι εχει ΗΔΗ γραφτει εδω,δεν ειχα συνδεση....)περιμενα περισσοτερα απο τον
Αρη....
Ενταξει τον Παναθηναικο τον ξερω,σεντρες και γιομες 40 μετρων με στοχο τον Σισε,ο οποιος δεν
πηρε ουτε μια φορα την μπαλλα οπως επρεπε...
Ο Λετο....ο Λετο...τι να πω γιαυτο το αρχιδι!!!!Τζαμπα μαγκας και τσαμπουκας του κολου,και απο
ουσια μηδεν....Πρεπει επιτακτικως να παρει τον πουλο,η καποιος να του κανει εγκεφαλεκτομη και να του βαλει αλλα μυαλα...και να δυναμωσει με ασκησεις ταχυδυναμης γιατι πεφτει με το παραμικρο σαν λουλουκα,στο παραμικρο τζαρτζαρισμα....Και μην μου πει κανεις για το γκολ και ξερασω......
Επισης ο Σπυροπουλος...με τα μαθηματα που παιρνει απο τον Λετο.....θα κλασει μια μαντρα πεουλες..
Αδιαφιλονικητος Αρχοντας του παιχνιδιου του ΠΑΟ ηταν ο Σιλβα...ο μονος που ηξερε πως παιζεται το ΑΠΛΟ ποδοσφαιρο....Εξου και οι "χριστοπαναγιες" που εριξε σε καποια φαση στον Βυντρινιο που δεν "βγηκε" να παρει την μπαλλα....Ο μονος που διασωθηκε,παρεα με τον σοβαροτατο Καντε.Βελτιωθηκε πολυ αυτος και μου αρεσε.Ο Σιμαο καλα τα παει,μαθητευει κοντα στον Σιλβα...
Λαθος μεγα που η ομαδα δεν επαιξε με την δεξια πλευρα....Αλλα αμα εχεις εναν Λετο,εναν τετοιο συγχρονο παιχταρα επιπεδου στην αριστερη να επισκιαζει τους παντες και τα παντα....πως να παιχτει η μπαλλα...Κριμα που δεν θα παιξει στην Εθνικη Αργεντινης....(μην χεσω..)
Ο Αρης...πολυ λιγος μου φανηκε.Ο Νετο ανυπαρκτος,ο Κοκε..αστα να πανε.Βεβαια ειχαν καλυτερες
μεταβιβασεις και εν γενει καλυτερη αναπτυξη απο εμας,αλλα....αλλα τομπολα.
Δεν του αξιζε παντως το κυπελλο...αλλα ουτε και σε μας.Το κυπελλο πηγε στον πιο τυχερο τελικα
ξεχασες νινη.ο νινης βασικα ειναι παντα ο κινητηριος μοχλος.τρελη παιχτουρα.γιατι τετοιο μενος με λετο?? ειναι καλος παιχτης.δεν συμφωνω με αυτα που λες.ειναι ατομισταρος
βεβαια και αν σταματησει να ειναι φλυαρος ειναι υπεροχος.ξερει μπαλα,εχει την ντριμπλα,εχει φαντασια και εχει και το σουτ.. και φυσικα αν δεν υπηρχε αυτος στον τελικο δε θα μπορουσε ο παο να αποειλησει ουτε για πλακα....