kanarinas77
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πολυ ωραια το πες λελεουρα.... εδω προσβαλλουν την εθνικη σου συνειδηση και τον πειραξε η μανα του αυτου..μονο με το να βριζεις μανες ριχνεις το επιπεδο;;;
πολυ ωραια το πες λελεουρα.... εδω προσβαλλουν την εθνικη σου συνειδηση και τον πειραξε η μανα του αυτου..μονο με το να βριζεις μανες ριχνεις το επιπεδο;;;
Ενα δωρακι απο μενα και τελος! Βρειστε οσο θελετε!
Μπορεί να είναι σιχαμενοι οι συμπολίτες αλλά σε τέτοιες αντιεθνικες τοποθετήσεις απογωνων του στόλου και των μακεδωνων στέκομαι δίπλα τους και στην πρώτη γραμμή μαζί τους. Εάν κάποιοι έχουν δικαιομα να πειράζουν τα παοκια, αυτοί είμαστε εμείς. Τέλος.
Μπορεί να είναι σιχαμενοι οι συμπολίτες αλλά σε τέτοιες αντιεθνικες τοποθετήσεις απογωνων του στόλου και των μακεδωνων στέκομαι δίπλα τους και στην πρώτη γραμμή μαζί τους. Εάν κάποιοι έχουν δικαιομα να πειράζουν τα παοκια, αυτοί είμαστε εμείς. Τέλος.
εσυ κοψε την μια φορα. τι ζορι τραβας μαζι μου?? εγω παλι εφταιξα που ο μαλακας αποκαλει τους βορειους βουλγαρους ο πουτανας γιος??Το γαμήσατε και ψόφησε...
Βεβαια αμα έχεις τον καμαρίνα να προκαλεί εδώ και πολλές μέρες δεν θέλει πολύ να ανάψει το φυτίλι...
Ελα στράκο,αυτό που κάνεις εσυ τόσο καιρό δεν λέγεται ούτε καζούρα,ουτε πειραγμα...εσυ κοψε την μια φορα. τι ζορι τραβας μαζι μου?? εγω παλι εφταιξα που ο μαλακας αποκαλει τους βορειους βουλγαρους ο πουτανας γιος??
εγω ειμαι διπλα στα καρντασια μου για τετιου ειδους προσβολες απο τους μαλακες να πουμε.. οσο και αν δεν παω τον νατσο εχουμε ενα κοινο.. εγω ειμαι γκαγκαρος σαλονικιος αλλα παναθηναικος,αυτος χαμουτζης και αρειανος..ποτε δεν πηγαμε το θεμα στις καταγωγες του καθενος... ρε φλωροι για οπαδισμο μιλαμε και ομαδες... αυτα εχει η μπαλα..συζητηση,πειραγματα,καζουρα,βρισιδια ενιοτε και ξυλο.. αλλα που κολλανε τα αντεθνικα μηνυματα εδω?? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οποιος δεν αντεχει να πεσει να κοιμηθει..γαμω τα μυαλα σας τα ρρωστα γαμω...
Ετσι μπράβο...τα καμμενα μυαλα αλλου..
τραβα καμμια εσυ να ηρεμησεις λιγακιΕτσι μπράβο...
Αντε αμόλα τώρα...