Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
οχι ρενομιζω θα γινει την ιδια μερα..τελοσπαντων
μου το πε καλος φιλος βαζελος συνδεσμιτης
θα το κανουν αλλη μερα για να γεμισει ολο το σταδιο
οχι ρενομιζω θα γινει την ιδια μερα..τελοσπαντων
τι σωστα ρε βλακαααααααα?? αρα η εισαι σπορος η δεν ξερεις απο μπαλα... εσυ εισαι η πουτανα της ευρωπης...και ο παναθηναικος η μοναδικη ομαδα ελληνικη που γνωριζουν στην ευρωπη..... μη λεμε τα ιδια παλι.... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ the legend!!!!αν γαμας εσυ στην ευρωπη γαμαω και γω
οσους τιτλους εχεις ευρωπη εσυ εχω και γω. σωστααααααααααααααααααα??????????????????????
ενταξει παω πασω.. τελοσπαντων..οχι ρε
μου το πε καλος φιλος βαζελος συνδεσμιτης
θα το κανουν αλλη μερα για να γεμισει ολο το σταδιο
ενας ο λαγος και ενας ο W. Smithτι σωστα ρε βλακαααααααα?? αρα η εισαι σπορος η δεν ξερεις απο μπαλα... εσυ εισαι η πουτανα της ευρωπης...και ο παναθηναικος η μοναδικη ομαδα ελληνικη που γνωριζουν στην ευρωπη..... μη λεμε τα ιδια παλι.... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ the legend!!!!
τον ξερουν σαν ευκολη κληρωση και σαν ομαδα των "εκλπηξεων" στο στοιχημα.τι σωστα ρε βλακαααααααα?? αρα η εισαι σπορος η δεν ξερεις απο μπαλα... εσυ εισαι η πουτανα της ευρωπης...και ο παναθηναικος η μοναδικη ομαδα ελληνικη που γνωριζουν στην ευρωπη..... μη λεμε τα ιδια παλι.... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ the legend!!!!
Ο ολυμπιακος θα βγει δευτερος να το θυμασαι! Ρε πατε καλα τι θα κανει ο παοκ και ο αρης στο τσου-λου ρε? τι? Η μηπως θα περασει απο τα προκρηματικα? Ουτε καν αυτο δεν θα καταφερει διοτη αν βγουμε εμεις ειμαστε στο γκρουπ των υσχηρων ,ενω αμα μπει ο αρης η ο μπαοκ η αεκ,μπουλο θα πεξει με καλη ομαδα και ουστ!!και μεταξυ μας επειση ειπα πολλα για τους αρειανους... για να ειμαι ειλικρινης.. βλεπω 2ρη θεση τσου λου μεγαλες μαχες των θεσσαλονικεων μεταξυ τους. ενταξει μπαλα ξερουμε.. ο ολυμπιακος ειναι χειροτερος και απο καβαλα και απο αλλες ομαδες..τελειωσε αυτος για φετος. τωρα το αεκακι δεν ξερω αλλα δεν εχει ρεπριζ δεν θα κανει τιποτα.. αυτα τα λεμε φιλοι μουυυυυυυυυυυυυ καλο θεαμα το σαββατοοοοοοοοοοο γειααααααααααααααααααααααα
Ο ολυμπιακος θα βγει δευτερος να το θυμασαι! Ρε πατε καλα τι θα κανει ο παοκ και ο αρης στο τσου-λου ρε? τι? Η μηπως θα περασει απο τα προκρηματικα? Ουτε καν αυτο δεν θα καταφερει διοτη αν βγουμε εμεις ειμαστε στο γκρουπ των υσχηρων ,ενω αμα μπει ο αρης η ο μπαοκ η αεκ,μπουλο θα πεξει με καλη ομαδα και ουστ!!
ε τοτε να σας κανουν ενα μονιμο συμβολαιο για τσου λου και εσας και τους βαζελους να σταματησουμε και το πρωταθλημα να μην κουραζεστε κιολαςΟ ολυμπιακος θα βγει δευτερος να το θυμασαι! Ρε πατε καλα τι θα κανει ο παοκ και ο αρης στο τσου-λου ρε? τι? Η μηπως θα περασει απο τα προκρηματικα? Ουτε καν αυτο δεν θα καταφερει διοτη αν βγουμε εμεις ειμαστε στο γκρουπ των υσχηρων ,ενω αμα μπει ο αρης η ο μπαοκ η αεκ,μπουλο θα πεξει με καλη ομαδα και ουστ!!
ελα να τα πεις αυτα εδω gay-reΖητω η βουλγαρια
Ξερεις εσυ απο μπαλα ρε βουλγαρε? Ασε μας ρε,ακους εκει θα τα πανε καλυτεροι οι απογονοι του βορααστο δεν ξερεις μπαλα εσυ μαλλον.... θελεις βασικα μαθηματα... και ο αρης και ο παοκ σε γαμαει διχως καποτα...αν καποιοι μπορουνε να κανουνε κατι στην ευρωπη ειναι αυτοι... γιατι εχουν ενθουσιασμο,πολυ καλυτερο ροστερ απο το δικο σου,θα γινουν και αλλες επενδυσεις το καλοκαιρι και εχουν και εδρα..
Ρε δεν με καταλαβατε ειπα εγω οτι δεν θελω να πανε αλλες ομαδες τσαμπιονσ λιγκ? Διαβασε καλα τι λεω! Δεν μπορειτε καλα καλα να προχωρησετε στο ουεφα ,θα πατε στο αλλο? Και το αλλο που τα λεφτα ?ε τοτε να σας κανουν ενα μονιμο συμβολαιο για τσου λου και εσας και τους βαζελους να σταματησουμε και το πρωταθλημα να μην κουραζεστε κιολας
φιλε μη μας βαζεις στο ιδιο καζανι με την πουτανα της ευρωπης.. ο παναθηναικος εχει ιστορια..ο ολυμπιλαγος απλα ενα κωλο ξεχειλωμενο...ε τοτε να σας κανουν ενα μονιμο συμβολαιο για τσου λου και εσας και τους βαζελους να σταματησουμε και το πρωταθλημα να μην κουραζεστε κιολας
Ρε δεν με καταλαβατε ειπα εγω οτι δεν θελω να πανε αλλες ομαδες τσαμπιονσ λιγκ? Διαβασε καλα τι λεω! Δεν μπορειτε καλα καλα να προχωρησετε στο ουεφα ,θα πατε στο αλλο? Και το αλλο που τα λεφτα ?
ναι ιστορια 0-1 στον αγιαξ και 0-3 στο οακαφιλε μη μας βαζεις στο ιδιο καζανι με την πουτανα της ευρωπης.. ο παναθηναικος εχει ιστορια..ο ολυμπιλαγος απλα ενα κωλο ξεχειλωμενο...