anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Το γαμησατε και ψοφησε που λεει και ο Bull....... ενα thread για τον τελικο, το πηγατε σε ολοκληρα τα..... βαλκανια και σε μαναδες-πατεραδες-παιδια.......
Προσωπικα ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ενα κομπλεξικο του net και χιλιαδες κομπλεξικα στα γηπεδα να βριζουν για βουλγαριες-αλβανιες-τουρκιες.......... σιγα μη στεναχωρηθω για τη ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ και μη φοβηθω για το ..... εθνικο μου φρονημα....... ενω την ωρα που φωναζω ΕΓΩ "γαμιεται ο παοκ και η τουρκια" (που γαμιουνται οπως και να 'χει ), σιγα μην πιστευω οτι τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ που εκαναν το ΛΑΘΟΣ να υποστηριζουν αυτη τη μικρη ομαδα, οτι ειναι οντως τουρκοι..............
Αντε ρε με τις μαλακιες και τις ΨΕΥΤΟΗΘΙΚΕΣ περι εθνικοτητας..........
Ρε βλακέντιε,ούτε εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις...συμφωνα με την λογικη σου τοτε αφου βριζονται και μαναδες δεν επρεπε να σε απασχολει καθολου..μιας και ειπες οτι την ωρα που φωναζω ΕΓΩ "γαμιεται ο παοκ και η τουρκια" (που γαμιουνται οπως και να 'χει ), --->σιγα μην πιστευω οτι τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ που εκαναν το ΛΑΘΟΣ να υποστηριζουν αυτη τη μικρη ομαδα, οτι ειναι οντως τουρκοι.....<---- αφου γαμιεται ο παοκ....
φιλαρακι εδω μιλαμε για μπαλα και στην μπαλα ολα επιτρεπονται.. δεν ειναι εθνικο θεμα η μπαλα..δεν χωρανε αντεθνικες η υπερεθνικες μαλακιες.. λυπαμαι που δεν σε πειραζουν αυτα... ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..... σας πειραξαν οι μαναδες τωρα..ποσες φορες στο γηπεδο εχεις βρισει την μανα του γκαρσια κτλ κτλ?? αυτα τα εχει το ποδοσφαιρο..δεν μπορω να καταλαβω που κολλανε τα αντεθνικα μηνυματα..τεσπα ειπαμε τα καμμενα μυαλα αλλου..
ρουφα τις μιξες σου εσυ λεμεΡε βλακέντιε,ούτε εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις...
Κάνε αλλη μια προσπάθεια...
Σπάστα και ξαναρίχτα...
Ρε βλακέντιε,ούτε εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις...
Κάνε αλλη μια προσπάθεια...
Σπάστα και ξαναρίχτα...
τυπε και εσυ μεγαλος δεν εισαι.εχεις πεσει καμια 3-4 φορες βου εθνικηΤο γαμησατε και ψοφησε που λεει και ο Bull....... ενα thread για τον τελικο, το πηγατε σε ολοκληρα τα..... βαλκανια και σε μαναδες-πατεραδες-παιδια.......
Προσωπικα ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ενα κομπλεξικο του net και χιλιαδες κομπλεξικα στα γηπεδα να βριζουν για βουλγαριες-αλβανιες-τουρκιες.......... σιγα μη στεναχωρηθω για τη ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ και μη φοβηθω για το ..... εθνικο μου φρονημα....... ενω την ωρα που φωναζω ΕΓΩ "γαμιεται ο παοκ και η τουρκια" (που γαμιουνται οπως και να 'χει ), σιγα μην πιστευω οτι τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ που εκαναν το ΛΑΘΟΣ να υποστηριζουν αυτη τη μικρη ομαδα, οτι ειναι οντως τουρκοι..............
Στα του αγωνα, μ' αρεσει η ψιλοσιγουρια των βαζελων...... Μ' ΑΡΕΣΕΙ.......
Ωπα παιδια, να το ξαναπαρω απο την αρχη..........
Εννοω ΑΠΛΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ, οτι κανενας μαλακας που θα με πει βουλγαρο μεσα απο το net 'η ενας οχλος σε καποιο γηπεδο, θα με κανει να προβληματιστω κιολας, αν ειμαι οντως........ πολλη υπερευαισθησια εχει πεσει, μην τρελαθουμε κιολας...... αυτοι που τα φωναζουν ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ οχι εγω που ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ........
με καλό παναθηναικό έχασες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό κι έφερες χι με ΑΕΚ και Αρη.καλα σιγουρος στην μπαλα δεν εισαι ποτε... αλλα με καλο παναθηναικο δυσκολα το χανω το κυπελλακι..
Το γαμησατε και ψοφησε που λεει και ο Bull....... ενα thread για τον τελικο, το πηγατε σε ολοκληρα τα..... βαλκανια και σε μαναδες-πατεραδες-παιδια.......
εσυ οταν κοψεις την πρωινη ελα να ξαναμιλησουμε.. τρομερο επιχειρημα εφερες παλι..με καλό παναθηναικό έχασες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό κι έφερες χι με ΑΕΚ και Αρη.
με κακό Παναθηναικό κέρδισες νιώνιο και ατρόμητο, ξάνθη και τρίπολη.
Υ.Γ.
Ασχημο πράμα να είσαι άμπαλλος......καταλαβαίνεις ό,τι να ναι.