You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τελικός Champions League
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 314
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Ατματσιδης σκετος!!!3-1 στα πέναλτυς η ΣΕΒΙΛΛΗ,έπιασε 3 ο γάτος ο γκολκήπερ.....
εγω παντως λαπλασακο το επιασα το Χιναρακι..οχι πολλα λεφτα αλλα με το 2,2 και 2,6 που τα συνδιασα δοξα το θεο κατι πηρα...χεχεχεεεεεεματσαρα ο τελικός ουεφα!
η μαλακια ειναι οτι πηγα να παιξω 50 ευρώ στο Χ και ηταν χαλασμένο το μηχανημα στο προποτζίδικο της γειτονίας!!!!
γαμω την γκαντεμια μου!!!!!!
θελω εσπανιολ,δεν τους πάω μια τους νεοπλουτους-βλάχους σεβιγιάνους..
Ο Σωτηρακόπούλος μόλις είπε στον SportFM ότι σε λίγο θα ξεκινήσει μια κλήρωση για 18 εισητήρια για τον τελικό, προσφορά της Sony!!!!!! Η συμμετοχή στην κλήρωση θα γίνεται με αποστολή sms σε κάποιο 4ψήφιο νούμερο......συντονιστείτε!!!!!!!
χαλαρα θα ριξω Μιλαν γιατι ετσι πιστευω αλλα επειδη ειχαμε αρκετες παρατασεις φετος κι ισως ειναι η χρονια της παρατασης ισως καλυφτω και στο Χιναρακι αδερφε μου!!!psaxnw βλεπω χ για τελικό cl,τι λές?τι θα ρίξεις?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Να ξερες φιλε Γιωργο ποσοι θα θελαν να κολλησουν τετοια χαρτακια....Παντως εισητηρια υπαρχουν στο ebay απο 6000 εως 16000 δολλαρια.......παρτον τηλ.χοχοχοχοχοπαληκαρια δεν ποσταρω στα αθλητικα και καθοτι ασχετος ειδα προχθες το βραδυ αυτο της φωτο στο κεντρο της αθηνας και ειπα μηπως ενδιαφερει καποιον. τα τηλεφωνα τα εχω σβησει για ευνοητους λογους κι αν τα θελετε σε πμ.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εγω την εβαλα τη φωτο, γιατι λογικα αυτοι που αγοραζουν, πουλανε κιολας.
πονταρε κατακτηση και οχι νικη φιλε μου.εγω βεβαια πριν λιγο εκανα την καταθεση μου στην μιλαν στην bwin και προτιμησα νικη που εχει συντελεστη 2 παρα κατακτηση με 1,40 .χαλαρα θα ριξω Μιλαν γιατι ετσι πιστευω αλλα επειδη ειχαμε αρκετες παρατασεις φετος κι ισως ειναι η χρονια της παρατασης ισως καλυφτω και στο Χιναρακι αδερφε μου!!!
με ψαρωσαν εν γνωσει μου οι μπουκιδες!
τα παπαρια του!!!!!!αλλα ποιος να τα παρει.....?με προλαβες νικολα.....Ο Οπαπ ξερει κανεις τι δινει?
εγω φετος εχω ενα φοβερο .......σερι.....εβλεπα να παιρνανε τσελσι /μαν....και τα εχασα...εβλεπα εσπανιολ το πηρε η σεβιλλη..δεν εχω λεφτα στην καρτα αλλα αν ειναι να τα δωσω στον οπαπ θα παω να βαλω...Αλλα ποσα να παιξεις ρε γαμωτο στο 1,65 η ακομα και στο 2,2..Απο περιεργεια τι ποσα σκοπευετε να βαλετε και σε ποιο σημειο?
εβλεπα τσσκα και το πηρε ο παο...παο στο κυπελλο και το πηρε η λαρισα.....στον τελικο ΒΛΕΠΩ λιβερπουλ γιαυτο θα παιξω 100 ευρω στην .......μιλαν....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Πρόσεξε γιατί οι παραδόσεις είναι για να σπάνε....και αυτή την βλέπω να σπάει....you''ll never walk alone.......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 766
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 250
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις