Μου αρέσει που κάνουμε συζήτηση φίλε px 75, γιατί κι εγώ έχω περάσει από αθλητική εφημερίδα, πιο παλια γύρω στο 1990 και τυχαίνει να έχω γνωρίσει τον Αντωνη και να έχουμε ακόμα μια πολύ αραιή επικοινωνία. Σέβομαι τις γνώσεις του, πιστεύω ότι ξέρει ποδόσφαιρο, αλλά πράγματι, μερικές φορές κάνει κωλοτούμπες. Αν και το ποδόσφαιρο, πολλές φορές σε εκθέτει όταν η πραγματικότητα διαψεύδει τα γραφόμενά σου. Και όλοι μας έχουμε τις συμπάθειες μας σε ομάδες, σχολές ποδοσφαίρου κλπ. Ετσι και ο Κάρπετ, που νομίζω ότι το δυνατό του σημείο είναι η αγωνιστική και τακτική ανάλυση. Είναι ο μοναδικός σχολιαστής που έπιασε ακριβώς το φετινό αγωνιστικό πρόβλημα του Παναθηναικού και επί Μπάκε και επί Μουνιόθ, όταν όλοι έλεγαν ότι δεν είναι δυνατόν με τέτοιους παίκτες να μην κερδίζεις κατώτερους αντιπάλους. Κανείς πάντως δεν έχει και το αλάθητο και είναι ωραίο να υπάρχει διάλογος και αντίλογος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τελικός Champions League
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 314
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Όποτε μεταδίδουν από το ''ʼνφιλντ'' μου θυμίζουν το αθάνατο δίδυμο Παπαδάκου-Σαμοθράκη στο TV Magic.
Εγραψες...
gavliaris99
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 138
- Πόντοι
- 281
Το θέμα λοιπόν είναι το εξής:
αφού σε πολλούς έλληνες δεν αρέσει το ποδόσφαιρο της liverpool, μήπως υπάρχει κάποιος απο αυτούς που να έχει κερδίσει εισιτήριο για τον τελικό από το site της uefa για να το μεταβιβάσει σε εμάς τους φανατικούς liverpoodlians??
;)
αφού σε πολλούς έλληνες δεν αρέσει το ποδόσφαιρο της liverpool, μήπως υπάρχει κάποιος απο αυτούς που να έχει κερδίσει εισιτήριο για τον τελικό από το site της uefa για να το μεταβιβάσει σε εμάς τους φανατικούς liverpoodlians??
;)
για πλαστα τα κοβω.......υπαρχουν εισητηρια στο μοναστηρακι μαυρη αγορα με κανα 300αρακι...το χε και ρεπορταζ προχτες στην τηλεοραση!
gavliaris99
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 138
- Πόντοι
- 281
+ 1,000,000,000,000Ελπιζω να εχουν εφοδιαστει στο ΟΑΚΑ με το you'll never walk alone και να μην εχουν μονο το final countdown
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Αμ'Πως+ 1,000,000,000,000
Λεω να περιμενω καλυτερα τον διαγωνισμο της Vodafone μπας και..με 2500 παω για τρελο sex trip...ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ 2500 ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ. ΘΥΡΑ 7. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ 2500 ΕΥΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ. ΘΥΡΑ 7. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.
με χιλια ευρω περνω ενα citytour ολη νυχτα και βλεπω μαζι της τον αγωνα απο την
τηλεοραση!!!!!!!!!!!
και γαμω τους αγωνες θα δω!!!!!!!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μέσα στο πνεύμα της εποχής σε βρίσκω.....και μπαλλάρα και μουνάρα..ο συνδιασμός που σκοτώνει.......με χιλια ευρω περνω ενα citytour ολη νυχτα και βλεπω μαζι της τον αγωνα απο την
τηλεοραση!!!!!!!!!!!
και γαμω τους αγωνες θα δω!!!!!!!!
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
μέσα στο πνεύμα της εποχής σε βρίσκω.....και μπαλλάρα και μουνάρα..ο συνδιασμός που σκοτώνει.......
ετσι ειναι talos43....
εδω μεσα ολοι ετσι σκεφτομαστε... ειναι πολυ ακυρο να θελει καποιος να πουλησει ενα εισιτηριο για τον τελικο με 1000% κερδος!!!!
ματσαρα ο τελικός ουεφα!
η μαλακια ειναι οτι πηγα να παιξω 50 ευρώ στο Χ και ηταν χαλασμένο το μηχανημα στο προποτζίδικο της γειτονίας!!!!
γαμω την γκαντεμια μου!!!!!!
θελω εσπανιολ,δεν τους πάω μια τους νεοπλουτους-βλάχους σεβιγιάνους..
η μαλακια ειναι οτι πηγα να παιξω 50 ευρώ στο Χ και ηταν χαλασμένο το μηχανημα στο προποτζίδικο της γειτονίας!!!!
γαμω την γκαντεμια μου!!!!!!
θελω εσπανιολ,δεν τους πάω μια τους νεοπλουτους-βλάχους σεβιγιάνους..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 766
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 250
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις