Νέα

Τελικά υπάρχει άγνοια κινδύνου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Moralite

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2020
Like
24
Πόντοι
1
Εσύ έχεις άγνοια του κινδύνου;

OP
OP
O

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.722
Πόντοι
216
Αν η ερώτηση είναι προς εμένα τότε να σου πω κοιτάζω όσο μπορώ και μέχρι εκεί που μου κόβει να αποφεύγω τον άμεσο κίνδυνο για την ζωή μου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
     Γενικά έχω την εντύπωση, ότι όλοι γνωρίζουμε τα όρια μας όταν την πατήσουμε!! Οι υπερπροσταυτευτικοί απλώς δεν τα γνωρίζουν ποτέ... Τώρα τείκά τι είναι καλύτερο πραγματικά δεν ξέρω!!

Moralite

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2020
Like
24
Πόντοι
1
     Γενικά έχω την εντύπωση, ότι όλοι γνωρίζουμε τα όρια μας όταν την πατήσουμε!!
Δεν πιστεύω πως όλοι είμαστε ικανοί να έχουμε την επίγνωση και την συνείδηση που χρειάζεται στο να γνωρίζουμε τα πραγματικά μας όρια, γνωρίζω άτομα που την έχουν πατήσει και μάλιστα δυνατά άλλα δεν έχουν βάλει ακόμα μυαλό

Οι υπερπροσταυτευτικοί απλώς δεν τα γνωρίζουν ποτέ...

Θετικό είναι να μην είμαστε υπερπροστατευτικοί με τον εαυτό μας αυτό θα μας δώσει κίνητρο να βγούμε από την ζώνη άνεσης μας.
Αυτοί που δεν το γνωρίζουν δεν ευθύνονται και οι ίδιοι, άλλα τεράστια ευθύνη έχει η οικογένεια τους και ο τρόπος που τους έχει μεγαλώσει. Αυτό όμως είναι διαφορετικό θέμα και κάλα είναι αν θέλετε να ανοίξετε άλλο νήμα για να ανταλλάζαμε της άποψης μας.

Τώρα τείκά τι είναι καλύτερο πραγματικά δεν ξέρω!!
Γιατί δεν γνωρίζεις; μήπως υπάρχει φόβος και ανασφάλεια;
Αξίζει να ζούμε τη ζωή μας με φόβο και ανασφάλεια;
Στην τελική δεν είμαστε ένα σύντομο επεισόδιο στη ζωή, ενός μικρού πλανήτη σε μια γωνίτσα του Σύμπαντος;

Θέλω να σου δώσω μια ολοκληρωμένη απάντηση βασισμένη στην δική μου αντίληψη, άλλα πρώτα θέλω να πεις αν  κατάλαβα σωστά τα λόγια σου. :hi:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.411
Πόντοι
6.256
τη μεγαλυτερη αγνοια κινδυνου την παρατηρω σε αυτά τα παιδια στα ντεληβερι με τα μηχανάκια να πηγαινουν τσιτα αναμεσα στ αμαξια χωρις κρανος-προστασιες, με το ένα χερι τιμονι στο άλλο τη τσαντα με τους καφεδες…

εχει εξηγησει καποιος σ αυτά τα παιδια ότι αμα πεσεις το καλο σεναριο είναι να μεινεις στον τοπο και το κακο να σε ξεσκατωνει η μανα σου στο αναπηρικο μεχρι να φυγει απ τη ζωη και μετα….
:undecided:

Τυπε νομιζεις οτι κανουμε ντελιβερι για τα λεφτα;Για την αδρεναλινη το κανουμε!Αν δεν εχεις οδηγησει με σαπιο παπακι αντιθετα στο ρευμα,χωρις κρανος και με χαλασμενα φωτα δεν εχεις νιωσει ζωντανος... :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom