Νέα

Τελικά το μουνί σέρνει καράβι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα analskipper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 12K
  • Ετικέτες
    μουνί
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Παιδες καλησπερα...Με λενε Λακη(μην ρωτησετε απο που βγαινει).Ειμαι 55 συνταξιουχος Τραπεζικος...πριν απο 15 χρονια ηρθε ενα τσουλακι 18 ετων στην Τραπεζα που εργαζομουνα και κολοτριβοτανε...μην σας τα ζαλιζω αν και παντρεμενος ειχα στερηθει απο παιδι το μουνι

..η γυναικα μου ηταν η πρωτη γυναικα που πηγα και παντρευτηκα στα 28...σε πουτανες οχι δεν ηθελα να παω...δεν με εκφραζει...γνωριζα την μικρη τοτε και καταλαβε αμεσως την αδυναμια μου στο μουνι και με τραβουσε απο την μυτη...παιδια δεν φανταζεστε τι χρημα της εχω δωσει..με εκβιαζε με το μουνι της..ελεγε οτι αν δεν την ενισχυω οικονομικα δεν θα ερχεται να της τον ριχνω...με το ενα με το αλλο...βγηκα νωρις στην συνταξη για να παρω το εφαπαξ για αυτην την καργιολα..με την οικογενεια μου μενω σε μια τρωγλη και αυτη τρωει με χρυσα κουταλια...αποτελεσμα...εμεινα ταπιι και δεν εχω ουτε τα προς το ζειν πλεον..το παιδι μου με μισει και το καταλαβαινω...ξερει τι εγινε..γαμω την ατυχια μου βρηκε και τα χαρτια για το αυτοκινητο που της ειχα παρει...τι να λεμε..με κατεστρεψε η αδυναμια μου στο μουνι...ηταν και μικροτερη απο μενα και αυτο μου δινε ζωη...το μονο που με τρελαινει ειναι οτι τωρα η καργιολα ερχεται και για 100 ευρω...ποσο μαλακας ημουν που δεν το ξερα τοτε...αχ το ειπα για να ξελαφρωσω..μεχρι ρακοσυλλεκτης εχω γινει...ακουω παιδια

σε τι ειδους γυναικα αναφερετε οτι εμπλεξε
επειδη δεν ειχε νομιμα αναρτημενο τον τιμοκαταλογο ?
εγω βεβαια δε το πιστευω

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Αν το καραβι λεγεται ΜΑΛΑΚΑΣ το σερνει....
Δεν υπαρχει αντρας που δεν εχει γινει μαλακας για το μουνι εστω και μια φορα στην ζωη του.Οι υπολοιποι η ειναι ανεραστοι η δινουν ραντεβου στα λιμανακια  ;)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δεν υπαρχει αντρας που δεν εχει γινει μαλακας για το μουνι εστω και μια φορα στην ζωη του.Οι υπολοιποι η ειναι ανεραστοι η δινουν ραντεβου στα λιμανακια  ;)
πολυ σωστος μα παααααρα πολυ σωστος
απλα η διαφορες ειναι σε θεματα οριων και μονο

panvox

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
δυστυχως απολυτα σωστος!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
σέρνει σχεδία, κανώ, καγιάκ, λέϊζερ, φουσκωτό, μερικά Άζιμουθ, ένα δύο Φερρέτι, αφραμαξάκια, παναμαξάκια, κι όλα τα σε -άκια.
Μπορεί ενίοτε να σύρει και κάνα δυο υποβρύχια, άμα κάνει βουτιές στα βαθειά...είναι όλα θέμα διάθεσης

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Σωστος ..ΑΛΛΑ.....
Αμα την πατας μια...δικαιολογιμενα...ολοι την εχουμε πατησει..δεν ηξερες..κλπ...ΟΚ!
Αμα την πατησεις δευτερη....αι..δεν πειραζει.. ΟΚ!

Αλλα ρε φιλαρακι,αμα την πατας συνεχεια.. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!! :jerking:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Σωστος ..ΑΛΛΑ.....
Αμα την πατας μια...δικαιολογιμενα...ολοι την εχουμε πατησει..δεν ηξερες..κλπ...ΟΚ!
Αμα την πατησεις δευτερη....αι..δεν πειραζει.. ΟΚ!

Αλλα ρε φιλαρακι,αμα την πατας συνεχεια.. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ!!! :jerking:
Σωστος σε οσα ειπες ....

Να συμπληρωσω οτι δεν την πατας αν ξερεις τι ζητας και εισαι σταθερος και συγκροτημενος στα θελω σου ...

Στην περιπτωση του τυπακου ηταν ενας μαλακας στα γερονταματα που πιστεψε στο ''θαυμα'' και αντι να αποδεχτει τα οσα ηδη ειχε και να κατσει υσηχος στα αυγα του, εκανε οτι εκανε και τωρα εφτασε εκει που εφτασε ΜΟΙΡΑΙΑ !!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ειμαι σιγουρος οτι την ιστορια την εχει γραψει ο ιδιος ο bloger μπας και τραβηξει την προσοχη  ;)

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506
Ο Ιταλος "καπιτανο" που στουκαρησε ολοκληρο "παπορο" εγινε γνωστο οτι την ωρα του συμβαντος, αγωνιζονταν με την νεαρα κορασιδα εκ Μολδαβιας Domnica Cemortan,την οποια ειχε ναυτολογησει στο σκαφος του, μαλλον ως ναυτη ειδικων αποστολων.....

[size=14pt]Τελικα το μουνι, οχι μονο σερνει καραβι....αλλα καμμια φορα το βυθιζει κιολας.!![/size]

Σχετικα στο..
www.repubblica.it/cronaca/2012/01/19/foto/domnica_cemortan_la_bionda_della_costa_concordia-28403686/1/]http://www.repubblica.it/cronaca/2012/01/19/foto/domnica_cemortan_la_bionda_della_costa_concordia-28403686/1/[/url]

Συνημμένα

• Dοmnica.jpg
    Dοmnica.jpg
    13,4 KB · Εμφανίσεις: 81

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ο Ιταλος "καπιτανο" που στουκαρησε ολοκληρο "παπορο" εγινε γνωστο οτι την ωρα του συμβαντος, αγωνιζονταν με την νεαρα κορασιδα εκ Μολδαβιας Domnica Cemortan,την οποια ειχε ναυτολογησει στο σκαφος του, μαλλον ως ναυτη ειδικων αποστολων.....

Στα χνάρια του Μπερλουσκόνι ο τύπος!

Pookierock

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Like
225
Πόντοι
21
Δεν υπαρχει αντρας που δεν εχει γινει μαλακας για το μουνι εστω και μια φορα στην ζωη του.Οι υπολοιποι η ειναι ανεραστοι η δινουν ραντεβου στα λιμανακια ;)
Τα είπες όλα..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Αν δεις καράβι στο βουνό
μια μέρα ν ανεβαίνει
μην απορεις πως γίνεται
ένα μουνι το σέρνει.

Μα αν δεις ψηλά στον ουρανό
καράβι να πετάει
τότε να είσαι σίγουρος
κωλος το οδηγάει.
Κωλο-γερος

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.095
Πόντοι
3.506
Αν δεις καράβι στο βουνό
μια μέρα ν ανεβαίνει
μην απορεις πως γίνεται
ένα μουνι το σέρνει.

Μα αν δεις ψηλά στον ουρανό
καράβι να πετάει
τότε να είσαι σίγουρος
κωλος το οδηγάει.
Κωλο-γερος
Σαν είδα τουτο εδώ
Το όμορφο το νήμα
Στο αιδοίο αναφέρεται
Και πρέπει να γράψω ποιήμα

Ο μύστης ο γέροντας
Μου έδωσε την ιδέα
Αφου πρώτος αυτός
Ζωγράφησε ωραία

Το αιδοίο είναι έρωτας
Και η γλύκα του μεγάλη
Και όποιος δεν το γεύτηκε
Στραβός θα πάει στον Αδη

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.257
Πόντοι
456
ειχα στερηθει απο παιδι το μουνι

εδω ειναι ολη η αληθεια

αυτοι που γαμανε 1-2 φορες τον χρονο ειναι αυτοι που τους καταστρεφουν οι γυναικες

αυτοι που γαμανε αβερτα και εχουν απομυθοποιήσει το μουνί, είναι πιο δύσκολο να τους κάνει ότι θέλει μια καριολα

σιγουρα το να θες να γαμας συνεχεια μουνακια ειναι χόμπυ που έχει κόστος, αλλά εδώ μιλάμε για άλλους που τους κατέστρεψε μια μόνο καριόλα....Εαν ειναι να τα φας στις γκομενες, τουλαχιστον φατα σε πολλες, οχι μονο σε μια

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
εδω ειναι ολη η αληθεια

αυτοι που γαμανε 1-2 φορες τον χρονο ειναι αυτοι που τους καταστρεφουν οι γυναικες

αυτοι που γαμανε αβερτα και εχουν απομυθοποιήσει το μουνί, είναι πιο δύσκολο να τους κάνει ότι θέλει μια καριολα

σιγουρα το να θες να γαμας συνεχεια μουνακια ειναι χόμπυ που έχει κόστος, αλλά εδώ μιλάμε για άλλους που τους κατέστρεψε μια μόνο καριόλα....Εαν ειναι να τα φας στις γκομενες, τουλαχιστον φατα σε πολλες, οχι μονο σε μια
δε ειναι μονο αυτο το προβλημα εδω ο τυπος λεει ειναι 40 χρονων πριν 15 χρονια και ηρθε μια 18 χρονων και του την επεσε ο μυθος της αρκουδας,θα το πιστευα αν ελεγε 30 χρονων οτι ειναι η γκομενα,18 με καμια παναγια δε θα θελει 40αρη.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.492
Πόντοι
3.506
Όχι μόνο καράβι αλλά και τούς καπετάνιους μαζί :buck2: κάποτε είχαμε και δω ένα καπετάνιο :grin: πλοίο και καπετάνιος αγνοούνται εδώ και καιρό -σίγουρα γκόμενο δουλειά είναι στη μέση :buck2:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.841
Πόντοι
6.236
Όχι μόνο καράβι αλλά και τούς καπετάνιους μαζί :buck2: κάποτε είχαμε και δω ένα καπετάνιο :grin: πλοίο και καπετάνιος αγνοούνται εδώ και καιρό -σίγουρα γκόμενο δουλειά είναι στη μέση :buck2:
Να είναι καλά ο φίλος μας :smiling-face-with-heart-eyes:, εκεί που είναι και να περνάει τέλεια με τις θαυμάστριές του!

Τουλάχιστον, εκείνος μας χαιρέτησε. Κύριος.
Όχι, σαν κάποιους άλλους...

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Να είναι καλά ο φίλος μας :smiling-face-with-heart-eyes:, εκεί που είναι και να περνάει τέλεια με τις θαυμάστριές του!

Τουλάχιστον, εκείνος μας χαιρέτησε. Κύριος.
Όχι, σαν κάποιους άλλους...
Πάω για τσιγάρα δύο λεπτά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom