spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
"Γαμήσι που δεν λέγεται, γαμήσι δεν νογιέται".
Πέσταααααααα! Όχι βούκινο αλλά.........αλλά!
"Γαμήσι που δεν λέγεται, γαμήσι δεν νογιέται".
;)Πέσταααααααα! Όχι βούκινο αλλά.........αλλά!
αυτό το έχω δει στα νησιά. Οσο απελπισμένος και λιγουρης να είναι κάποιος πάντα του κάθονται γκομενεςΠροσκυνω
Διδαξε μας
αυτό το έχω δει στα νησιά. Οσο απελπισμένος και λιγουρης να είναι κάποιος πάντα του κάθονται γκομενες
ο Συριζα εχει σκοπο να κανει την Ιο τη νεα Μυκονο..τωρα με το ΣΥΡΙΖΑ δε θα αργησει τυπε, οι σφοι λεγκολας και ΠΠος ισως ηδη να εχουν καταθεσει τη σχετικη προταση νομου
αν θέλουν να κάνουν σεξ στο ξενοδοχείο τους έλεγε.περιεργος αν και αρκετά ευθυς έβρισκε αρκετες ο φίλος μουΚατσε ρε φιλε, μηπως μπερδευεις τον λιγουρη με τον πεφτουλα? Αμα δεις ενα γκομενακι (και στην ενδοχωρα ) που σου κανει κλικ και πας βουρ και εισαι ευθυς, συνηθως, και φυσικα αμα εχεις ωραιο τροπο, ψηνεται αβερτα. Ισως οχι για γαμησι το ιδιο βραδυ αλλα γουσταρει να γινει παιχνιδι.
Αμα εισαι πανω απο 30, το γουσταρεις αυτο, αμα εισαι κατω των 30, σκεφτεσαι ΜΟΝΟ το σεξ οποτε περνεις αυτο που σου αξιζει.
Π
Εξηγησεις στο νημα με τις ανεξαρτητες.Είμαστε πολύ ρε μαλάκες !
και είμαι και εγώ που πριν λίγο άνοιξε νήμα η Χριστιάνα, και καρακαύλωσα με τις φωτογραφίες της, και ξαφνικά το νήμα εξαφανίστηκε γαμώ την πουτάνα μου !!!
Τι έγινε αυτό το μουνί? Γιατί φαινόταν τρελό μουνί !
Εξηγησεις στο νημα με τις ανεξαρτητες.
τελικά πόσο είμαστε???
Τώρα είδα τη δημοσίευση αν και πέρασε πάνω από χρόνος !o ελληνας ειναι μουνοδουλος γιατι πολυ απλα η κοινωνια μας ειναι μητριαρχικη παρα τα περι του αντιθετου λεγομενα
οι μανες μεγαλωνουν μαμοθρεφτους γιους θυματα του γυναικειου φυλου και μουνιου
ενα σωρο συμβουλες δινονται για παραδειγμα για το πως ο κανακαρης θα πιασει γκομενα,να ειναι καλος,τρυφερος ,περιποιητικος,να κερασει,να ειναι ευγενικος,να ειναι καθαρος,να να
ακουσε κανενας καμια μανα να συμβουλευει καμια κορη τα αντιστοιχα;το μονο που ακους ειναι κοιτα να του φας λεφτα,κοιτα μην σε πηδηξει και εξαφανιστει,γκαστρωσου,κοιτα να τον τυλιξεις,κοιτα να μην σου φυγει,κοιτα να τον δεσεις καλα και να τον ξεκοψεις απο παρεες και κακες συνηθειες,να τον κανεις σκλαβο δλδ κλπ
κοινωνιολογικα η γυναικα ειναι σε ανωτερη θεση απο τον αντρα στην ελλαδα
το σεξ ειναι μονοδρομος μεσα σε μια καθωςπρεπει σχεση και μονο...ελευθερες σχεσεις ειναι κοινωνικα καταδικαστεες....απο τις γυναικες να τονισω οχι απο τους αντρες....γιατι;γιατι απλα οι γυναικες κυβερναν και δεν θα ανεχτουν καποιες μητρομανεις σεξουαλικες <<πουτανες >.οπως τις λενε δλδ να χαλαν την πιατσα προσφεροντας το μουνι τους χωρις αντιτιμο
το σεξ το πληρωμενο ειναι καταντια επισης για τον αντρα,κατι που πρεπει να κανει κρυφα,μην το μαθει η γειτονια ή ο κοσμος.....ειναι λαθος.....σωστο ειναι να γαμας αφου πληρωσεις μονο μεσα απο τις κοινωνικες νορμες.....ραντεβου,καφε,διακοπες,εστιατορια,εξοδους....οχι να γαμας πορνες....να γαμας ελλεηνιδες πορνες που τις εχει παρει η μιση πολη αλλα οχι ,αυτες δεν ειναι πουτανες.....
ο αντρας που δεν δεσμευεται γινεται κοινωνικο αποβλητο και σκουπιδι,δεν εχει κοινωνικη ζωη και δεν συμμετεχει στο κοινωνικο γιγνεσθαι....ειπαμε ειναι κοινωνικα επικινδυνος και πρεπει να παταχθει
αρα για να εισαι αποδεκτος πρεπει να σκυψεις και να υποταχθεις στην μοιρα του αρσενικου δλδ να μουνοδουλιαστεις οικειοθελως οπως ο καταδικος που παει στην κρεμαλα απο μονος
π.χ στην γερμανια επιτρεπεται η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ