Νέα

Τελικά το μουνί σέρνει καράβι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα analskipper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 12K
  • Ετικέτες
    μουνί
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αστα να πανε τυπε... εχω αρχισει να ακουω
την εκπομπη της και να γουσταρω... πολυ καλο γκομενακι
δικιε μου την δαγκωσαμε την λαμαρινα φαινεται.
αυτη και τα μπουρδελα θα σου κοψει τυπε :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτη και τα μπουρδελα θα σου κοψει τυπε :2funny:

Ζορικο θηλυκο τυπε...
τις προαλλες ελεγε οτι την γκομενα
δεν την βγαζεις για καφε αλλα σινεμα
για καφε πας με τους φιλους σου οταν βαριεστε
οποτε το κολπακι με τους πασατεμπους και πρωτο παγκακι
πιστα στην πλατεια δεν θα πιανε με δαυτην  :2funny: :2funny:

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
299
Πόντοι
21
καλος λακαμας ο Λακης.τσου ρε Λακη :s&m_2:

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Ο άνθρωπος είπε τη φράση κλειδί : "ειχα στερηθει απο παιδι το μουνι"
Χωρίς να διάβαζα τον τίτλο, και μόνο στο διάβασμα της παραπάνω φράσης καταλάβαινα αμέσως τι θα επακολουθούσε.
Δυστυχώς το 99% όσων έχουν στερηθεί το μουνί , έχουν κλείσει τα σπιτάκια τους.
Άμα δεν πας να γαμήσεις έστω και σε μπουρδέλα ή σε studio ή call girls μερικές μουνάρες για να τις απομυθοποιήσεις, τότε μετά ακόμα και η πιο μπαζόλα μπορεί να παίξει ΑΝΕΤΑ ακόμα και εαν πρόκειται για ένα πιτσιρίκι των 18 Μαίων.
Πόσοι τέτοιοι Λούληδες πάνε άκλαφτοι κάθε μέρα...
Είπε και το άλλο : το μπουρδέλο δεν με εκφράζει...
Η μόνη διαφορά με αυτό που έκανε ήταν οτι τελικά πάλι σε μπουρδέλο πήγαινε,χωρίς τσατσά,χωρίς κόκκινο φωτάκι απέξω αλλά το πλήρωνε επί καθημερινής βάσεως...Και όχι μόνο αυτό.Δεν είχε και εναλλακτική.Κάθε μέρα την ίδια γαμούσε.Ή καλύτερα να πω ΤΟΝ γαμούσε;
Με τις υγείες σου μόρτη...

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Το σερνει και μαλιστα στο Β Ο Υ Ν Ο.....................

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μουνι ρυμουλκο...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν τον χαλασε τον μαλακα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Βρες γκόμενα σου λεει μετα...      :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Βρες γκόμενα σου λεει μετα...
Άμα είσαι πουτανογυρισμένος βρίσκεις πολύ εύκολα γκόμενα και αντιστρέφεις πλεον τους όρους...
Μετά ισχύει το ρητό...Το πουλί σέρνει καράβι...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Βρες γκόμενα σου λεει μετα...      :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
η γκόμενα φταίει ή ο τύπος?αν κάποιος σου πει να πηδήξεις από την ταράτσα θα το κάνεις?η κοπελίτσα 18 χρονών για ποιό λόγο θα πήγαινε με τον σαραντάρη?παν μέτρον άριστον!ας πρόσεχε!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η γκόμενα φταίει ή ο τύπος?αν κάποιος σου πει να πηδήξεις από την ταράτσα θα το κάνεις?η κοπελίτσα 18 χρονών για ποιό λόγο θα πήγαινε με τον σαραντάρη?παν μέτρον άριστον!ας πρόσεχε!!

Δεν υποστηριζω τον 50αρη....

οχι οτι αυτη δεν ειχε κατι τετοιο στο μυαλο της  :jerking:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Είπε και το άλλο : το μπουρδέλο δεν με εκφράζει...
..... :2funny: :2funny:κανας μαλάκας αριστερός θα ταν αυτός :grin:

Δυστυχώς το 99% όσων έχουν στερηθεί το μουνί , έχουν κλείσει τα σπιτάκια τους.
Άμα δεν πας να γαμήσεις έστω και σε μπουρδέλα ή σε studio ή call girls μερικές μουνάρες για να τις απομυθοποιήσεις, τότε μετά ακόμα και η πιο μπαζόλα μπορεί να παίξει ΑΝΕΤΑ ακόμα και εαν πρόκειται για ένα πιτσιρίκι των 18 Μαίων.
Πόσοι τέτοιοι Λούληδες πάνε άκλαφτοι κάθε μέρα...
...αμα πλακώσουν ολοι αυτοι οι αγαπούληδες στα μπουρδελοστουντιο τη βάψαμε τύπε...
αυτοι είναι ικανοί να αποθεώσουν και τις πουτάνες του 15εύρου...αστους εκει να τους τα μασουλάνε :2funny: να γαμάμε και μεις με την ησυχία μας :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δικιο εχει ποποπ  :2funny: :2funny: :2funny:

θεοποιουν κατι μαλακισμένα , φαντασου να δουν της μουναρες των στουντιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ολη μερα εκει θα ειναι

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Δεν ξέρω εάν η συγκεκριμένη ιστιορία είναι αληθινή ή οχι διότι ως τραπεζικός σας διαβεβαιώνω πως τα 18αρικα δεν έχουν καμία δουλεία στις τράπεζες αφού δεν εργάζονται για να έχουν συναλλαγές (σπουδάζουν) ούτε συνάπτουν δάνεια.
Πάντως είναι αλήθεια πως το μουνί έχει καταστρέψει πολλούς σε οικονομικό, είναι πάθος.
Πολύ σωστή κουβέντα η φράση "είχα στερηθεί το μουνί απο μικρός" κι εγώ το έχω στερηθεί και για αυτό δεν βλέπω προοπτική γάμου στην ζωή μου. Δεν μπορώ να ανεχτώ η γυναίκα μου να έχει πιο πολλές εμπειρίες απο εμένα.
Τύποι σας τον 55αρη την πατάνε απο το μουνί λόγο πάθους, μουνοδουλείας, πάθους όπως τα χαρτιά, το κυνήγι, το μπανιστήρι κτλ.   

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ειναι fake η ιστορια αλλα συμβαινει συχνα
συνηθως ο μεσηλικας ή ο γερος που τα ακουμπαει στο πιπινι δεν εχει παθει μαλακυνση
απλα η κριση της ηλικιας τον οδηγει να τα γαμησει ολα γνωριζοντας βεβαια τις συνεπειες

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν ξέρω εάν η συγκεκριμένη ιστιορία είναι αληθινή ή οχι διότι ως τραπεζικός σας διαβεβαιώνω πως τα 18αρικα δεν έχουν καμία δουλεία στις τράπεζες αφού δεν εργάζονται για να έχουν συναλλαγές (σπουδάζουν) ούτε συνάπτουν δάνεια.
Πάντως είναι αλήθεια πως το μουνί έχει καταστρέψει πολλούς σε οικονομικό, είναι πάθος.
Πολύ σωστή κουβέντα η φράση "είχα στερηθεί το μουνί απο μικρός" κι εγώ το έχω στερηθεί και για αυτό δεν βλέπω προοπτική γάμου στην ζωή μου. Δεν μπορώ να ανεχτώ η γυναίκα μου να έχει πιο πολλές εμπειρίες απο εμένα.
Τύποι σας τον 55αρη την πατάνε απο το μουνί λόγο πάθους, μουνοδουλείας, πάθους όπως τα χαρτιά, το κυνήγι, το μπανιστήρι κτλ.   

Μπορει να πηγε για καταθεση η αναληψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom