Νέα

Ματίνα Γκλιάου: Η playmate που έγινε δικηγόρος !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gunnar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Βλαχορουμάνικο είναι τύπε.

Κανονική Ελληνίδα είναι. Από την έρευνά μας το όνομα Γκλιάος απαντάται μόνο στη Λάρισα και ξέρουμε ποιος είναι και ο πατέρας της.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Αντε ρε, πηρατε χαμπαρι τη Ματινα?
oταν εσυ πιρφοριζες για τη ματινα και επεφτες στα γονατα να της μαζεψεις τα δικογραφα,οι εξυπνακηδες εδω δεν ξερανε που πεφτει η ευελπιδων...  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
oταν εσυ πιρφοριζες για τη ματινα και επεφτες στα γονατα να της μαζεψεις τα δικογραφα,οι εξυπνακηδες εδω δεν ξερανε που πεφτει η ευελπιδων...  :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν την ξέρει καν..
Αν ήταν καμιά χοντρέλο δικηγόρος θα την ήξερε,παίζει να την είχε πηδήξει κιόλας.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216

stabilo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
63
Πόντοι
0
Δεν είπα ότι είναι ξένη, προφανώς η καταγωγή της είναι βλάχικη, εξ'ου και το όνομα της.
Και ο Σουφλιάς άλλωστε Έλληνας είναι αλλά σαρακατσάνικης καταγωγής.

Ρε παιδια απο ΛΑΡΙΣΑ ειναι η κοπελα 100% Ελληνιδα.Τοτε που ειχε κανει φωτογραφηση κ.λ.π εκανα παρεα με τον αδερφο της.
Φυσικα οταν τον ρωταγανε για την αδερφη του ενιωθε ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ το παλλικαρι...το ειχε παρει βαρια ολη η οικογενεια.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.541
Πόντοι
11.445
Ρε παιδια απο ΛΑΡΙΣΑ ειναι η κοπελα 100% Ελληνιδα.Τοτε που ειχε κανει φωτογραφηση κ.λ.π εκανα παρεα με τον αδερφο της.
Φυσικα οταν τον ρωταγανε για την αδερφη του ενιωθε ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ το παλλικαρι...το ειχε παρει βαρια ολη η οικογενεια.

γιατι να το παρει βαρυα τύπε ? Στην Μυκονο φωτογραφηθηκε οχι στη Λαρισα ...Αντε μετά να εκανε και καμια  :fuck2: στα λαμογια της εποχής , Κωστοπουλο , Μυτιληναιο στις βιλες τους , τα κονομησε και εφυγε ... :grin:

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γιατί ακριβώς ντρεπονταν, για τη γυμνή φωτογράφηση ? Σιγά το έγκλημα...μοντέλο ήταν, όχι καλόγρια!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
με την αξια της..

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (5).jpg
    αρχείο λήψης (5).jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 70

stabilo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
63
Πόντοι
0
Γιατί ακριβώς ντρεπονταν, για τη γυμνή φωτογράφηση ? Σιγά το έγκλημα...μοντέλο ήταν, όχι καλόγρια!

Ρε φιλε μιλαμε για ΕΠΑΡΧΙΑ και πριν 20 χρονια...
Αλλα ακομα και σημερα αμα η αδερφη μου τα πεταγε στα περιοδικα γυμνη εγω προσωπικα θα ντρεπομουνα.
Ο καθενας εχει τις αξιες του τις αρχες του και τα κολληματα του.
Σε αλλον αρεσει ο φρεντο σε αλλον ο φραπες.
Δημοκρατια εχουμε....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Γράφε τέτοια και παίζει να φας καμιά μήνυση ή αγωγή αφού είναι και δικηγόρος !
Την εμπλοκη'' μπορει να την φαει ανετα ο νηματοθετης που χρησιμοποιει τις γυμνες
φωτο και το ονομα της, μεσα σε αυτη την ιστοσελιδα εν αγνοια της.
Οσο για το σχολιο του dc, μπορει να ειναι ενα τυχαιο ανεξαρτητο γενικο σχολιο,και οχι στοχευμενο,
διοτι δεν ονοματιζει.Εξαλλου η παραπανω φωτο δεν δειχνει τιποτε περισσοτερο,απο μια ανωνυμη κοπελα
με μαγιο η οποια διαβαζει με την αξια της, ενα βιβλιο κατω απ τον καυτο ηλιο πανω σε μια ξαπλωστρα.

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Την εμπλοκη'' μπορει να την φαει ανετα ο νηματοθετης που χρησιμοποιει τις γυμνες
φωτο και το ονομα της, μεσα σε αυτη την ιστοσελιδα εν αγνοια της.
Οσο για το σχολιο του dc, μπορει να ειναι ενα τυχαιο ανεξαρτητο γενικο σχολιο,και οχι στοχευμενο,
διοτι δεν ονοματιζει.Εξαλλου η παραπανω φωτο δεν δειχνει τιποτε περισσοτερο,απο μια ανωνυμη κοπελα
με μαγιο η οποια διαβαζει με την αξια της, ενα βιβλιο κατω απ τον καυτο ηλιο πανω σε μια ξαπλωστρα.
Καταλαβαίνεις τι λες? Φαντάσου η κάθε γκόμενα που αναφέρεται το όνομα της η ανεβαίνουν φωτογραφίες της εδώ μέσα να έκανε μηνύσεις. Αντίθετα το δικό σου σεξιστικό υπονοούμενο θα μπορούσε άνετα να είναι μηνυσιμο...

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ρε φιλε μιλαμε για ΕΠΑΡΧΙΑ και πριν 20 χρονια...
Αλλα ακομα και σημερα αμα η αδερφη μου τα πεταγε στα περιοδικα γυμνη εγω προσωπικα θα ντρεπομουνα.
Ο καθενας εχει τις αξιες του τις αρχες του και τα κολληματα του.
Σε αλλον αρεσει ο φρεντο σε αλλον ο φραπες.
Δημοκρατια εχουμε....

Εγώ πάντως με το γυμνό δεν έχω κανένα θέμα. Και αδερφή μου η κόρη μου να ήταν, θα έβλεπα το περιοδικό και θα της έλεγα και τη γνώμη μου.

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Άσε μας ρε τύπε, παραδέξου ότι είπες μαλακία και μην επιμένεις...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Καταλαβαίνεις τι λες? Φαντάσου η κάθε γκόμενα που αναφέρεται το όνομα της η ανεβαίνουν φωτογραφίες της εδώ μέσα να έκανε μηνύσεις. Αντίθετα το δικό σου σεξιστικό υπονοούμενο θα μπορούσε άνετα να είναι μηνυσιμο...
Φανταζεσαι φαντασματα..'' Μην το τραβας απ τα μαλλια,να δεν εχεις να ασχοληθεις με κατι.
Δεν αναφερθηκα σε κανενα ονομα,απλα εβαλα ενα αοριστο σχολιο.
Τωρα εσυ προμοταρεις προσωπα και καταστασεις. Γι αυτο πεστα στον ευατο σου αυτα..

Εγώ πάντως με το γυμνό δεν έχω κανένα θέμα. Και αδερφή μου η κόρη μου να ήταν, θα έβλεπα το περιοδικό και θα της έλεγα και τη γνώμη μου.
πολυ οπεν μαιντ φαινεται να ειστε εσεις εκει στο μαροκο

OP
OP
Gunnar

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Eσείς εκεί στο χωριό σου τι είστε ?? closed-mind ?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
το χωριο μου ειναι η Αθηνα, οποτε τα συμπερασματα δικα σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom