Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Βλαχορουμάνικο είναι τύπε.
Κανονική Ελληνίδα είναι. Από την έρευνά μας το όνομα Γκλιάος απαντάται μόνο στη Λάρισα και ξέρουμε ποιος είναι και ο πατέρας της.
Βλαχορουμάνικο είναι τύπε.
:S :S :SΚαι ο Σουφλιάς άλλωστε Έλληνας είναι αλλά σαρακατσάνικης καταγωγής.
+1Όλοι να την παντρευτείτε θέλετε ρε παιδιά; Κανένας για να τη γαμήσει;
oταν εσυ πιρφοριζες για τη ματινα και επεφτες στα γονατα να της μαζεψεις τα δικογραφα,οι εξυπνακηδες εδω δεν ξερανε που πεφτει η ευελπιδων...Αντε ρε, πηρατε χαμπαρι τη Ματινα?
oταν εσυ πιρφοριζες για τη ματινα και επεφτες στα γονατα να της μαζεψεις τα δικογραφα,οι εξυπνακηδες εδω δεν ξερανε που πεφτει η ευελπιδων...
δεν ειπα οτι την πηδηξε, ο αλεξ ειναι επιλεκτικος,αμα δενειναι 300κιλα μπαζο με τριχες στα βυζια η αλλη,δε μπαινειΔεν την ξέρει καν..
Αν ήταν καμιά χοντρέλο δικηγόρος θα την ήξερε,παίζει να την είχε πηδήξει κιόλας.
Δεν είπα ότι είναι ξένη, προφανώς η καταγωγή της είναι βλάχικη, εξ'ου και το όνομα της.
Και ο Σουφλιάς άλλωστε Έλληνας είναι αλλά σαρακατσάνικης καταγωγής.
Ρε παιδια απο ΛΑΡΙΣΑ ειναι η κοπελα 100% Ελληνιδα.Τοτε που ειχε κανει φωτογραφηση κ.λ.π εκανα παρεα με τον αδερφο της.
Φυσικα οταν τον ρωταγανε για την αδερφη του ενιωθε ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ το παλλικαρι...το ειχε παρει βαρια ολη η οικογενεια.
Γιατί ακριβώς ντρεπονταν, για τη γυμνή φωτογράφηση ? Σιγά το έγκλημα...μοντέλο ήταν, όχι καλόγρια!Ρε παιδια απο ΛΑΡΙΣΑ ειναι η κοπελα 100% Ελληνιδα.Τοτε που ειχε κανει φωτογραφηση κ.λ.π εκανα παρεα με τον αδερφο της.
Φυσικα οταν τον ρωταγανε για την αδερφη του ενιωθε ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ το παλλικαρι...το ειχε παρει βαρια ολη η οικογενεια.
με την αξια της..
Γιατί ακριβώς ντρεπονταν, για τη γυμνή φωτογράφηση ? Σιγά το έγκλημα...μοντέλο ήταν, όχι καλόγρια!
Την εμπλοκη'' μπορει να την φαει ανετα ο νηματοθετης που χρησιμοποιει τις γυμνεςΓράφε τέτοια και παίζει να φας καμιά μήνυση ή αγωγή αφού είναι και δικηγόρος !
Καταλαβαίνεις τι λες? Φαντάσου η κάθε γκόμενα που αναφέρεται το όνομα της η ανεβαίνουν φωτογραφίες της εδώ μέσα να έκανε μηνύσεις. Αντίθετα το δικό σου σεξιστικό υπονοούμενο θα μπορούσε άνετα να είναι μηνυσιμο...Την εμπλοκη'' μπορει να την φαει ανετα ο νηματοθετης που χρησιμοποιει τις γυμνες
φωτο και το ονομα της, μεσα σε αυτη την ιστοσελιδα εν αγνοια της.
Οσο για το σχολιο του dc, μπορει να ειναι ενα τυχαιο ανεξαρτητο γενικο σχολιο,και οχι στοχευμενο,
διοτι δεν ονοματιζει.Εξαλλου η παραπανω φωτο δεν δειχνει τιποτε περισσοτερο,απο μια ανωνυμη κοπελα
με μαγιο η οποια διαβαζει με την αξια της, ενα βιβλιο κατω απ τον καυτο ηλιο πανω σε μια ξαπλωστρα.
Ρε φιλε μιλαμε για ΕΠΑΡΧΙΑ και πριν 20 χρονια...
Αλλα ακομα και σημερα αμα η αδερφη μου τα πεταγε στα περιοδικα γυμνη εγω προσωπικα θα ντρεπομουνα.
Ο καθενας εχει τις αξιες του τις αρχες του και τα κολληματα του.
Σε αλλον αρεσει ο φρεντο σε αλλον ο φραπες.
Δημοκρατια εχουμε....
Φανταζεσαι φαντασματα..'' Μην το τραβας απ τα μαλλια,να δεν εχεις να ασχοληθεις με κατι.Καταλαβαίνεις τι λες? Φαντάσου η κάθε γκόμενα που αναφέρεται το όνομα της η ανεβαίνουν φωτογραφίες της εδώ μέσα να έκανε μηνύσεις. Αντίθετα το δικό σου σεξιστικό υπονοούμενο θα μπορούσε άνετα να είναι μηνυσιμο...
πολυ οπεν μαιντ φαινεται να ειστε εσεις εκει στο μαροκοΕγώ πάντως με το γυμνό δεν έχω κανένα θέμα. Και αδερφή μου η κόρη μου να ήταν, θα έβλεπα το περιοδικό και θα της έλεγα και τη γνώμη μου.
Aλλά μάλλον εισαι μικροαστός στη νοοτροπία.το χωριο μου ειναι η Αθηνα, οποτε τα συμπερασματα δικα σου..