Νέα

Σοκ με σκάνδαλο υπνωτισμού κλονίζει το κατάστημα Πλαίσιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.409
Πόντοι
6.955
Δεν έχω διαβάσει τα προηγουμενα που γράφτηκαν παρά μονο την πρώτη σελίδα.

Εγώ ψωνίζω απο το κατάστημα της Αγ. Παρασκευής και εχω να παρατηρήσω πως τα κοριτσάκια μας μιλανε σε εμάς τους πελάτες σαν μαλακισμενα ρομπότ.."ολα καλα με την εξυπηρετησης σας?" ειναι η χαρακτηριστική τους φράση

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1

Εγώ ψωνίζω απο το κατάστημα της Αγ. Παρασκευής και εχω να παρατηρήσω πως τα κοριτσάκια μας μιλανε σε εμάς τους πελάτες σαν μαλακισμενα ρομπότ.."ολα καλα με την εξυπηρετησης σας?" ειναι η χαρακτηριστική τους φράση

καλησπερα jim , θα ηθελα να σου διευκρινισω οτι ολες αυτες οι μεγαλες εταιρειες εχουν ειδικα training που μπορει να ειναι μηνιαια , εβδομαδιαια , και ανα εξαμηνο ανανεωση ολης της φιλοσοφιας πανω στη λιανικη πωληση....Εχω παρακολουθησει πολλα σεμιναρια σε πολλους τομεις για την λιανικη και την χονδρικη....Αναγκαζεσαι να κανεις καποιες συγκεκριμενες ερωτησεις διοτι μεσα στο καταστημα υπαρχουν οι ανωτεροι που σε αξιολογουν και γινονται επισημανσεις στα θετικα και αρνητικα κομματια εξυπηρετησης.... κατανοω να φαινονται γελοιες οι ερωτησεις αλλα τους επιβαλουν να τις κανουν.... Αυτα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

θαναι μοντελα t-x τυπε :grin:
593898-tx_super.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
και τελικα αν παω αυριο να παρω κανα λαπ τοπ παιζει να μην το πληρωσω επειδη ειναι υπνωτισμενοι η τζαμπα το στορι;

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
και τελικα αν παω αυριο να παρω κανα λαπ τοπ παιζει να μην το πληρωσω επειδη ειναι υπνωτισμενοι η τζαμπα το στορι;

το καλύτερο!! Αν δεν ξυπνήσουν και εκεί τσίμπα και μια "42LSD" και εσύ!  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Όλα τα βούρλα εδώ έχουν μαζευτεί

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη ελεος τι αλλο θ ακουσουμε πια;

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
καλησπερα jim , θα ηθελα να σου διευκρινισω οτι ολες αυτες οι μεγαλες εταιρειες εχουν ειδικα training που μπορει να ειναι μηνιαια , εβδομαδιαια , και ανα εξαμηνο ανανεωση ολης της φιλοσοφιας πανω στη λιανικη πωληση....Εχω παρακολουθησει πολλα σεμιναρια σε πολλους τομεις για την λιανικη και την χονδρικη....Αναγκαζεσαι να κανεις καποιες συγκεκριμενες ερωτησεις διοτι μεσα στο καταστημα υπαρχουν οι ανωτεροι που σε αξιολογουν και γινονται επισημανσεις στα θετικα και αρνητικα κομματια εξυπηρετησης.... κατανοω να φαινονται γελοιες οι ερωτησεις αλλα τους επιβαλουν να τις κανουν.... Αυτα...

Εχεις δικιο σε αυτο...το εχω ζησει σαν (κρυφος πελατης)

Donnie.Darko

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Έχει καταντήσει κουραστικό με το Πλαίσιο. Σε κάθε σου βήμα να "στην πέφτουν" οι υπάλληλοι. Βέβαια δεν φταίνε αυτοί, και απ' ότι ξέρω παίζει πολύ ρουφιανιά από υποτιθέμενους πελάτες.

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εγω δεν μπορω να καταλαβω ποσοι επι % πελατες θελουν αυτη την εξυπηρετηση. Αν θελεις να ρωτησεις κατι εχουν τοσους υπαλληλους. Δεν υπαρχει προβλημα. Αλλα αυτο το καθε λιγο και λιγακι τυπικο (τυπικο γιατι εισαι Ελληνας και ξερεις τη νοοτροπια μας) θελετε τιποτα, εμενα μου τη σπαει. Καμια φορα λεω να μπω για να χαζεψω τιποτα (ετσι σχηματιζω γνωμη τι θα αγορασω προσεχως) και δεν μπαινω μονο και μονο γιατι μου την πεφτουν συνεχεια. Φυσικα δεν φταινε οι υπάλληλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom