Νέα

Πέθανε ο καρδιοχειρουργός Παναγιώτης Σπύρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αφου δεν υπαρχουν κανονες στην ελλαδα ρε βλημα,τουλαχιστον αυτος ειναι γιατρος ,εχει σπουδασει στην αμερικη και βοηθαει ανθρωπους...ο υδραυλικος ειναι απλα ενας εργατης
επέτρεψε μου να σου δώσω μια συμβουλή σαν μεγαλύτερος που είμαι

μην παίρνεις σαν μαλάκας ότι χάπι σου πασάρουνε, θα κάψεις και τα λίγα εναπομείναντα εγκεφαλικά κύτταρα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
επέτρεψε μου να σου δώσω μια συμβουλή σαν μεγαλύτερος που είμαι

μην παίρνεις σαν μαλάκας ότι χάπι σου πασάρουνε, θα κάψεις και τα λίγα εναπομείναντα εγκεφαλικά κύτταρα
ρε φιλε εχεις φτασει 50 χρονων και βαζεις υπογραφη σκοτωσε το μπατσο μεσα σου :2funny: :2funny:

νομιζα οτι μεχρι τα 15 το ελεγαν αυτο τα παιδακια,θες να μου δωσεις και συμβουλες λες και εχεις κανει τπτ στην ζωη σου,ελεος

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε φιλε εχεις φτασει 50 χρονων και βαζεις υπογραφη σκοτωσε το μπατσο μεσα σου :2funny: :2funny:

νομιζα οτι μεχρι τα 15 το ελεγαν αυτο τα παιδακια,θες να μου δωσεις και συμβουλες λες και εχεις κανει τπτ στην ζωη σου,ελεος
διόρθωσις

40 είμαι (στ'αρχίδια σου αλλά τέλος πάντων)

όταν μεγαλώσεις λίγο ακόμα και αν σταματήσεις να κουμπώνεσαι θα καταλάβεις ότι ο αγώνας για εσωτερική γαλήνη είναι διαρκής μέχρι τα γεράματα μας

το οτι γνωριζόμαστε και από χθες και ξέρεις τι έχω κάνει στη ζωή μου με εντυπωσιάζει. Το μοσχαράκι το τρως με πατάτες ή με ρυζάκι?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
στην σχεση σας ποιος τον παιρνει?εσυ εισαι ο παθητικος η το σκυλακι το απλυτο?
γιατί ρωτάς? Θέλεις να γίνουμε φίλες? Μάλλον το άλλον μήνα θα κατέβω στην πόλη σας. Θέλεις να πιούμε ένα καφεδάκι να σου εξηγήσω από κοντά?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
ο μακαρίτης μου είχε δώσει πουρμπουάρ ένα χιλιαρικάκι το 89 που δούλευα σε ένα ανθοπωλείο και του είχα πάει μια γλάστρα

δεν ξέρω αν έπαιρνε φακελάκια, πάντως ήταν χουβαρντάς  :grin:
Σε ανθοπωλείο στο Α' Νεκροταφείο εργαζόσασταν;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
διόρθωσις

40 είμαι (στ'αρχίδια σου αλλά τέλος πάντων)

όταν μεγαλώσεις λίγο ακόμα και αν σταματήσεις να κουμπώνεσαι θα καταλάβεις ότι ο αγώνας για εσωτερική γαλήνη είναι διαρκής μέχρι τα γεράματα μαςτο οτι γνωριζόμαστε και από χθες και ξέρεις τι έχω κάνει στη ζωή μου με εντυπωσιάζει. Το μοσχαράκι το τρως με πατάτες ή με ρυζάκι?
και σενα ο αγωνας ειναι να σκοτωσεις τον μπατσο? ελεος

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
γιατί ρωτάς? Θέλεις να γίνουμε φίλες? Μάλλον το άλλον μήνα θα κατέβω στην πόλη σας. Θέλεις να πιούμε ένα καφεδάκι να σου εξηγήσω από κοντά?
σιγα μην βγω με αναρχοαπλυτους :2funny: καφεδακι στα εξαρχεια θα πας? :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ανάθεμα κι αν κατάλαβες τι σημαίνει αλλά τέλος πάντων
ναι ρε ,εσυ μου σκας 19 χρονια ,γιαυτο καταλαβαινεις?

δεν ηξερα οτι το μυαλο εχει σχεση με την ηλικια,πως εξηγειται 40 χρονων να σκεφτεσαι σαν 15?ησουνα και εσυ στην κνε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom