Επισκέπτης
ενω ο υδραυλικος πρεπει να το κανει ? τι λες βρε παπαρα
Πρόσεχε λίγο με τα τούβλα.
Μην τ'αμολάς έτσι..
ενω ο υδραυλικος πρεπει να το κανει ? τι λες βρε παπαρα
επέτρεψε μου να σου δώσω μια συμβουλή σαν μεγαλύτερος που είμαιαφου δεν υπαρχουν κανονες στην ελλαδα ρε βλημα,τουλαχιστον αυτος ειναι γιατρος ,εχει σπουδασει στην αμερικη και βοηθαει ανθρωπους...ο υδραυλικος ειναι απλα ενας εργατης
ρε μαλάκα πρέπει να κυκλοφοράνε πολύ γκαγκάν ναρκωτικά πλέονΠρόσεχε λίγο με τα τούβλα.
Μην τ'αμολάς έτσι..
ρε φιλε εχεις φτασει 50 χρονων και βαζεις υπογραφη σκοτωσε το μπατσο μεσα σουεπέτρεψε μου να σου δώσω μια συμβουλή σαν μεγαλύτερος που είμαι
μην παίρνεις σαν μαλάκας ότι χάπι σου πασάρουνε, θα κάψεις και τα λίγα εναπομείναντα εγκεφαλικά κύτταρα
στην σχεση σας ποιος τον παιρνει?εσυ εισαι ο παθητικος η το σκυλακι το απλυτο?ρε μαλάκα πρέπει να κυκλοφοράνε πολύ γκαγκάν ναρκωτικά πλέον
διόρθωσιςρε φιλε εχεις φτασει 50 χρονων και βαζεις υπογραφη σκοτωσε το μπατσο μεσα σου
νομιζα οτι μεχρι τα 15 το ελεγαν αυτο τα παιδακια,θες να μου δωσεις και συμβουλες λες και εχεις κανει τπτ στην ζωη σου,ελεος
γιατί ρωτάς? Θέλεις να γίνουμε φίλες? Μάλλον το άλλον μήνα θα κατέβω στην πόλη σας. Θέλεις να πιούμε ένα καφεδάκι να σου εξηγήσω από κοντά?στην σχεση σας ποιος τον παιρνει?εσυ εισαι ο παθητικος η το σκυλακι το απλυτο?
Σε ανθοπωλείο στο Α' Νεκροταφείο εργαζόσασταν;ο μακαρίτης μου είχε δώσει πουρμπουάρ ένα χιλιαρικάκι το 89 που δούλευα σε ένα ανθοπωλείο και του είχα πάει μια γλάστρα
δεν ξέρω αν έπαιρνε φακελάκια, πάντως ήταν χουβαρντάς
και σενα ο αγωνας ειναι να σκοτωσεις τον μπατσο? ελεοςδιόρθωσις
40 είμαι (στ'αρχίδια σου αλλά τέλος πάντων)
όταν μεγαλώσεις λίγο ακόμα και αν σταματήσεις να κουμπώνεσαι θα καταλάβεις ότι ο αγώνας για εσωτερική γαλήνη είναι διαρκής μέχρι τα γεράματα μαςτο οτι γνωριζόμαστε και από χθες και ξέρεις τι έχω κάνει στη ζωή μου με εντυπωσιάζει. Το μοσχαράκι το τρως με πατάτες ή με ρυζάκι?
ανάθεμα κι αν κατάλαβες τι σημαίνει αλλά τέλος πάντωνκαι σενα ο αγωνας ειναι να σκοτωσεις τον μπατσο? ελεος
σιγα μην βγω με αναρχοαπλυτους καφεδακι στα εξαρχεια θα πας?γιατί ρωτάς? Θέλεις να γίνουμε φίλες? Μάλλον το άλλον μήνα θα κατέβω στην πόλη σας. Θέλεις να πιούμε ένα καφεδάκι να σου εξηγήσω από κοντά?
γιατί το λέτε αυτό αγαπητέ?Σε ανθοπωλείο στο Α' Νεκροταφείο εργαζόσασταν;
θα πάμε όπου θέλεις εσύ, μη μασαςσιγα μην βγω με αναρχοαπλυτους καφεδακι στα εξαρχεια θα πας?
μι ασχολισερε μαλάκα πρέπει να κυκλοφοράνε πολύ γκαγκάν ναρκωτικά πλέον
ναι ρε ,εσυ μου σκας 19 χρονια ,γιαυτο καταλαβαινεις?ανάθεμα κι αν κατάλαβες τι σημαίνει αλλά τέλος πάντων
κοίτα εγώ δεν σε έβρισαησουνα και εσυ στην κνε?
εσύ παρασοβάρεψες και δεν μου αρέσειμι ασχολισε
Λουλούδια δεν πουλάγατε;γιατί το λέτε αυτό αγαπητέ?
κερνας καφε στο γκραιτ μπριταν?θα πάμε όπου θέλεις εσύ, μη μασας