Νέα

Πέθανε ο καρδιοχειρουργός Παναγιώτης Σπύρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν αναφέρομαι στον Σπύρου, αλλά όσοι γιατροί "σκίζονται" να μπουν σε δημόσιο νοσοκομείο και ταυτόχρνονα υπολογίζουν να παίρνουν και φακελάκι προφανώς ειναι "αχόρταγοι" και τομάρια.
Εκεινος που χωρίζει τα τσανάκια του και πάει στον ιδιωτικό τομέα, είναι "ξηγημένος"...
Αν στην πορεία διαβρωθεί ο ιδεολόγος και βρισκόμενος σε δημόσιο αρχίσει να τα παίρνει... έχει ένα ελαφρυντικό σε σχέση με τον πρώτο...

σαβουρα υπαρχει παντου. η κουβεντα γινεται με συγκεκριμμενο παραδειγμα τον μακαριτη που τολμουσε να κοστολογησει οσο ηθελε τις υπηρεσιες του και οχι οσο θα ηθελε ο καθε ενας που απαιτουσε να τον αναλαβει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έτσι.
Έχουμε φτάσει στα όρια της παράνοιας πλέον. Να δαιμονοποιείται η δωροδοκία την ίδια στιγμή που δικαιολογείται η δωροληψία.
Να κρίνει ο κρατικός λειτουργός το ύψος της αμοιβής που θα έπρεπε να λαμβάνει και να βρίσκει τον τρόπο να καλύψει τη διαφορά.
Κι όλα αυτά στο τέλος να τα στηρίζουμε στον κόπο που έχει κάνει κάποιος ώστε να γίνει γιατρός.
Νταξ' ρε παίδες, να γυρίσει ο μπάτσος και να πει τότε παίζω το κεφάλι μου στους δρόμους και δεν πληρώνομαι οπότε καλώς τα παίρνω απ'τον πρεζέμπορα, ο δικαστικός να ισχυριστεί πως μελετάει δικογραφίες 22 ώρες το 24ωρο και δε βγαίνει γι'αυτό τα παίρνει, ο εφοριακός πως παίρνει μπαξίσι απ'τον παραβάτη γιατί δεν του φτάνουν και πάει λέγοντας..

κάτι έλεγα για siemens σε κάποιο άλλο νήμα και με έκραζες... μάλλον στα λόγια μου έρχεσαι...  :grin:

Επισκέπτης
κάτι έλεγα για siemens σε κάποιο άλλο νήμα και με έκραζες... μάλλον στα λόγια μου έρχεσαι...  :grin:

Μάλλον μπερδεύτηκες.
Πουθενά δεν έχω διαφοροποιήσει δωροληψία με δωροδοκία. Ειδικά στο θέμα της siemens δεν υπήρχε περίπτωση να δικαιολογήσω ούτε την πλευρά που τα πήρε, ούτε την πλευρά που τα έχωσε..
Στην περίπτωση της δωροδοκίας γιατρού θα κάνω όμως έναν διαχωρισμό κι ας είμαι και λάθος.
Θα δώσω ένα ελαφρυντικό σε αυτόν που τα δίνει δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα παίζεται η υγεία δικού του ανθρώπου.
Επαναλαμβάνω, πως εγώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κάνω αυτόν τον διαχωρισμό κι ας είμαι λάθος..

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Κλασσικα κομπλεξακια.
Σκατε καθε βραδυ 50ευρα σε μπουζουκια οι μεν , σε εναλλακτικα προοδευτικα μπαρακια οι δε , μια ζωη ψωλαρμενιζατε , οταν σας λενε για φαρμακα/εξετασεις το παιζετε μαγκια οτι δεν χρειαζεστε και αρες μαρες για συνομωσιες και "υγιεινη" ζωη και οταν ερθει η ωρα της αναγκης τοτε θελετε να σας χειρουργησει ντε και καλα ο Σπυρου , γιατι κανει λειτουργημα και ηξερε απο πριν τις αμοιβες στο Δημοσιο και δεν με νοιαζει αν διαβαζε μικρος και τι μυαλο ειχε.

Βαλτε το καλα στο μυαλα σας, η υγεια ποτε δεν ηταν τζαμπα και ποτε δεν θα ειναι. Φροντιζεις για να εχεις. Αυτο σημαινει αλλωστε ειδος πρωτης αναγκης.
Μπορει να διαφωνησεις , αλλα στο τελος αν αποδειχθει οτι εσυ ειχες αδικο , ψοφας.

RIP σε εναν πετυχημενο ανθρωπο.

Υ.Γ ειμαι ο τελευταιος που θα υπερασπιστει εναν γιατρο

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Μακάρι, κανένας πατέρας, να μην έρθει στην θέση αυτού του πατέρα.

Ας είναι ελαφρύ, το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξείδι, ΠΑΤΕΡΑ, πάνω από όλα.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.... ένας εξαιρετικός χειρουργός και από πρώτο χέρι και ντόμπρος άνθρωπος.
Ελπίζω να του έστειλαν ένα στεφάνι οι συμπολίτες του Άρη ,γιατί το αξίζει.(είμαι βέβαιος πως του έστειλαν εκατοντάδες)
ξέρω άνθρωπο που τον βοήθησε και τον έσωσε κυριολεκτικά χωρίς να το έχει ανάγκη.Αλλά στεναχωριέμαι όταν βλέπω ανθρώπους που έχουν βοηθήσει κόσμο να έχουν τόσο μεγάλες στεναχώριες στην προσωπική τους ζωή. :'(

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κλασσικα κομπλεξακια.
Σκατε καθε βραδυ 50ευρα σε μπουζουκια οι μεν , σε εναλλακτικα προοδευτικα μπαρακια οι δε , μια ζωη ψωλαρμενιζατε , οταν σας λενε για φαρμακα/εξετασεις το παιζετε μαγκια οτι δεν χρειαζεστε και αρες μαρες για συνομωσιες και "υγιεινη" ζωη και οταν ερθει η ωρα της αναγκης τοτε θελετε να σας χειρουργησει ντε και καλα ο Σπυρου , γιατι κανει λειτουργημα και ηξερε απο πριν τις αμοιβες στο Δημοσιο και δεν με νοιαζει αν διαβαζε μικρος και τι μυαλο ειχε.

Βαλτε το καλα στο μυαλα σας, η υγεια ποτε δεν ηταν τζαμπα και ποτε δεν θα ειναι. Φροντιζεις για να εχεις. Αυτο σημαινει αλλωστε ειδος πρωτης αναγκης.
Μπορει να διαφωνησεις , αλλα στο τελος αν αποδειχθει οτι εσυ ειχες αδικο , ψοφας.

RIP σε εναν πετυχημενο ανθρωπο.

Υ.Γ ειμαι ο τελευταιος που θα υπερασπιστει εναν γιατρο

άλλα'ντάλλα
μ'αρέσει που ξέρεις και καλοτρώς!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ο μακαρίτης μου είχε δώσει πουρμπουάρ ένα χιλιαρικάκι το 89 που δούλευα σε ένα ανθοπωλείο και του είχα πάει μια γλάστρα

δεν ξέρω αν έπαιρνε φακελάκια, πάντως ήταν χουβαρντάς  :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ο μακαρίτης μου είχε δώσει πουρμπουάρ ένα χιλιαρικάκι το 89 που δούλευα σε ένα ανθοπωλείο και του είχα πάει μια γλάστρα

δεν ξέρω αν έπαιρνε φακελάκια, πάντως ήταν χουβαρντάς  :grin:
Η γλάστρα πόσο έκανε τότε μωρή λουλουδού?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η γλάστρα πόσο έκανε τότε μωρή λουλουδού?
τρέλα πουλάς ρε, που να θυμάμαι? Το χιλιάρικο το θυμάμαι γιατί ήταν το μεγαλύτερο πουρμπουάρ που είχα πάρει

το αμέσως επόμενο ήταν το 500αρικο του Κούβελα  :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τρέλα πουλάς ρε, που να θυμάμαι? Το χιλιάρικο το θυμάμαι γιατί ήταν το μεγαλύτερο πουρμπουάρ που είχα πάρει

το αμέσως επόμενο ήταν το 500αρικο του Κούβελα  :grin:
Να το μαύρο χρήμα...έτσι καταστραφήκαμε!

Επισκέπτης
Έτσι μαλάκες, συνεχίστε έτσι.
Συνεχίστε να πιστεύετε πως ο γιατρός του ΕΣΥ  θα πρέπει να καθορίζει την αμοιβή του κατά το δοκούν..

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Έτσι μαλάκες, συνεχίστε έτσι.
Συνεχίστε να πιστεύετε πως ο γιατρός του ΕΣΥ  θα πρέπει να καθορίζει την αμοιβή του κατά το δοκούν..
ενω ο υδραυλικος πρεπει να το κανει ? τι λες βρε παπαρα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ενω ο υδραυλικος πρεπει να το κανει ? τι λες βρε παπαρα
ο υδραυλικός δραστηριοποιείται στην ελεύθερη αγορά. Το ΕΣΥ δεν είναι ελεύθερη αγορά

για σκέψου ποιος είναι ο παπάρας

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
ο υδραυλικός δραστηριοποιείται στην ελεύθερη αγορά. Το ΕΣΥ δεν είναι ελεύθερη αγορά

για σκέψου ποιος είναι ο παπάρας
αφου δεν υπαρχουν κανονες στην ελλαδα ρε βλημα,τουλαχιστον αυτος ειναι γιατρος ,εχει σπουδασει στην αμερικη και βοηθαει ανθρωπους...ο υδραυλικος ειναι απλα ενας εργατης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom