Νέα

Πέθανε ο καρδιοχειρουργός Παναγιώτης Σπύρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μερικοί μου θυμίζουν πόσο άθλιος λαός είμαστε και γιατι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, ας βρισκαμε καποια στιγμή εναι κοινό παρανομαστη και τι στον κόσμο, αλλά ούτε σεβασμό στον νεκρό δεν δείχνουν. Ας αναρωτηθούν καποιοι τι πολιτεία έχουμε και μετα να κρίνουν...
Aυτός που έγραψε αυτό το ΕΜΕΤΙΚΟ σχόλιο και αυτοί που το επικρότησαν,δικαιούνται επάξια το χαρακτηρισμό "υπάνθρωποι"

Γιατί είναι γνωστό πόσους χειρούργησε αφιλοκερδώς,αλλά και γιατί ακόμα κι αν είναι αλήθεια,ο ασθενής μπορούσε κάλλιστα να πάει σε άλλον γιατρό,δεν είχε αυτός το μονοπώλιο...

Τελικά το κόμπλεξ κάποιων προς οποιονδήποτε επιτυχημένο είναι αδύνατο να υπολογισθεί!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

ΡΕ χαχολοι καλλιτερα να εμενε στην αμερικη εδω για σας μονο κανενας της ανωτατης βοιδοσχολης σας κανει.
ΜΙΖΕΡΟΙ - ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ -ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Ναι γιατι στην Ελλάδα ο λαϊκισμός δεν επέτρεψε ποτέ οι αμοιβές των καρδιοχειρουργών να είναι αναλόγες της προσφοράς και της εργασίας τους, έτσι κατάφευγαν σε άλλες μεθόδους και όχι πάντα νόμιμες.
Ακριβώς. Αυτή είναι η μόνιμη επωδός όσων ''κατεφεύγουν'' σε άλλες μεθόδους αύξησης του εισοδήματός τους:ο μισθός ή η αμοιβή τους δεν είναι ανάλογα της προσφοράς τους. Οπότε, καθορίζουν οι ίδιοι την αμοιβή τους στο ύψος που οι ίδιοι επιθυμούν.
Σε κάθε περίπτωση, καλό κατευόδιο στον τεθνεώτα.

Επισκέπτης
ΡΕ χαχολοι καλλιτερα να εμενε στην αμερικη εδω για σας μονο κανενας της ανωτατης βοιδοσχολης σας κανει.
ΜΙΖΕΡΟΙ - ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ -ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.

Ξερεις ποσοι πεθαινουν γιατι δεν εχουν να δωσουν φακελακι να τους "προσεξει" ο γιατρος ? Ενας ηταν κι ο πατερας μου, που ενας "επιστημονας" σαν κι αυτον που μνημονευτε τον εσφαξε.

Τους γειτονους μου τους προσεχω και τους νοιαζομε. Αλλα που να ξερεις εσυ απο γειτονια. Αναθεμα κι αν λες καλημερα στη γειτονια σου. Αλλα για τον μακαριτη εχεις αποψη, τρομπα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Ξερεις ποσοι πεθαινουν γιατι δεν εχουν να δωσουν φακελακι να τους "προσεξει" ο γιατρος ? Ενας ηταν κι ο πατερας μου, που ενας "επιστημονας" σαν κι αυτον που μνημονευτε τον εσφαξε.
Έτσι ακριβώς φίλτατε. Στα πλαίσια του ατομικού καθορισμού του ύψους των αποδοχών τους το κάνουν οι γιατροί, επειδή θεωρούν πως παίρνουν λίγα από τη ''νόμιμη'' εργασία τους. Επειδή όμως έχω μεγάλη ''εμπειρία'' από νοσοκομεία δυστυχώς, το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στους γιατρούς: από τον τελευταίο νοσοκόμο μέχρι τον διευθυντή της κλινικής, κατά κανόνα στο σύνολό τους σχεδόν κάθονται με ανοιχτό το χέρι για να κάνουν τη δουλειά τους. Σε μικρότερη κλίμακα βέβαια ο νοσοκόμος, σε μεγαλύτερη ο διευθυντής....

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Τους γειτονους μου τους προσεχω και τους νοιαζομε. Αλλα που να ξερεις εσυ απο γειτονια. Αναθεμα κι αν λες καλημερα στη γειτονια σου. Αλλα για τον μακαριτη εχεις αποψη, τρομπα.

Για τον συγκεκριμένο δηλαδη εχεις στοιχεια οτι ζητουσε φακελακια για να χειρουργησει αλλιως δεν τους ανοιγε:;;;;

γιατι εγω αλλα ξερω..και οτι βοηθησε πολυ κοσμο που δεν μπορουσε να ανταποκριθει

και εαν δεν ηταν πρωτα ανθρωπος και μετα τ αλλα δεν θ ανοιγα θεμα γι αυτον

και στην τελικη δεν ειναι σωστο να διαβαλλουμε εναν ανθρωπο που σημερα πεθανε

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και στην τελική-τελική αθωώθηκε για την υπόθεση φακελάκια..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://images.watchit.gr/?h=718&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/2012/10/14/zara2.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2012/10/14/resized/zara1_474_355.jpg[/img[/URL]]

[size=20pt]''Υποφέρω, έχω 500 οργασμούς καθημερινά''[/size]  :new_shocked:

Αυτή η 30χρονη υποφέρει από ένα σπάνιο σύνδρομο που τη φέρνει σε οργασμό ακόμα και όταν οδηγάει σε λακκούβες ή περνάει ''σαμαράκια'' στον δρόμο.

''Η ζωή μου είναι μία κόλαση'' εξομολογείται στη Sun η 30χρονη Zara Richardson.
''Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουν πως ζω μονίμως σε μία έκσταση, αλλά υποφέρω από ένα σπάνιο επίμονο σεξουαλικό σύνδρομο που ονομάζεται (PSAS)''.

''Δεν έχω τον έλεγχο της ζωής μου.Το πιο απλό πράγμα μπορεί να με φέρει σε οργασμό.Είτε όταν ανεβαίνω σκάλες, όταν δονείται στην τσέπη μου το τηλέφωνο, ακόμα και όταν με ακουμπήσει κάποιος με το καροτσάκι του μέσα στο σούπερ μάρκετ.''

Όπως εξηγεί καθημερινά ξυπνάει και κοιμάται με αυτό το πρόβλημα.

[url=http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=168359&catid=5]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=168359&catid=5[/url[/URL]]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Oύτε τα προσχήματα δεν κρατάτε ρε μαλάκες.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
τυπε χρωσταω 18 μαθηματα :2funny:

θες να σου δωσω τις ασκησεις στην C++ ειναι 4 ,σου δινω 15 ευρω για την καθεμια,σου αρεσει να γραφεις και κωδικα μια χαρα,το εβγαλες το χαρτζιλικι

Στις λύνω εγώ για 10 ευρώ τη μία. Αλλά θα μου δώσεις μία εβδομάδα χρόνο για να μάθω την C++.

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ενώ το ν'ανοίγεις νήμα εδώ σήμερα που πέθανε είναι σωστό.
Τι πίνετε ρε μαλάκες και δε μας λέτε??

Δεν ειναι η πρωτη φορα που ανοιγεται θεμα γι ανθρωπο που πεθανε

εξαλλου εδω γραφουμε και γι αλλα θεματα εκτος απο ιεροδουλες

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δεν ειναι η πρωτη φορα που ανοιγεται θεμα γι ανθρωπο που πεθανε

εξαλλου εδω γραφουμε και γι αλλα θεματα εκτος απο ιεροδουλες
Και απόσο θυμάμαι δεν σεβάστηκαν κάποιου τη μνήμη...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Αν είχε χάσει παιδί ήταν από ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ.
Όσοι γνωρίζουν το που είχε μπλέξει η κόρη του και με πόσο τραγικό τρόπο την έχασε πιστεύω δεν θα σταθούν ούτε λεπτό στα πόσα εκατομμύρια είχε βγάλει.Τέτοια συμφορά να μην βρεί κανέναν γονιό  :S

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Αισθάνομαι κατά κάποιο τρόπο υπερήφανος που είμαι μέλος αυτού του SITE ,γιατι αυτό καί μόνο αυτό εδώ μεσα στα άλλα πολιτικοσαβουροsites ΠΡΩΤΟ δημοσίευσε τον θάνατο αυτού του ανθρώπου. Μπράβο του! Επίσης αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι μέλος ανάμεσα σε παιδιά με ψυχή καί αισθήματα (ασχέτως ηλικίας) ,όπως οι: foufoutos_30 , lakis33 , διομήδης, nikolaos48 , mayrihira, καί Jaygatsby για τα λίγα λόγια που αφιέρωσαν για αυτόν τον επιστήμονα καί άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας .SERAPIS ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΦΙΡΗΣ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι εννοεις τυπε? οτι τουριξε καναδυο στραβονυστεριες τσαντισμενος που δεν πηρε φακελακι?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν ξέρω τι λέτε πάντως όταν ο συχωρεμένος είχε κατηγορηθεί για χρηματισμό είχε γίνει διαδήλωση στην πλατεία αριστοτέλους για συμπαράσταση από ασθενείς του και συγγενείς τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom