Νέα

Πόσο Μουνόδουλοι είμαστε τελικά οι Ελληνες ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Απίστευτα μουνόδουλοι. Εδώ πλέον δεν μπορείς να μπεις στα καλά μαγαζιά χωρίς κράτηση, αν δεν συνοδεύεσαι από γκόμενα ή δεν έχεις γνωστούς αυτούς που δουλεύουν στο μαγαζί!  :2funny:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ο Έλληνας είναι (όλοι μας δηλαδή) μουνόδουλος επειδή είναι απελπισμένος, απελπισμένος για να γαμήσει θες; Απελπισμένος για να βρει μια γυναίκα της προκοπής και να κάνει μιας σχέση θες; Όπως και να'χει... Καταλήγει λοιπόν όταν γνωρίσει μια να βλέπει μόνο τα θετικά και να την κατατάσσει στο νου του ως "πολύ καλή κοπέλα" και να καταλήγει να της ικανοποιεί όλα τα χατήρια. Την ώρα που αυτή έχει εκτιμήσει την αξία του μουνιού της όσο το ΑΕΠ την χώρας.
Επίσης λυπηρό είναι ότι οι ξένες αντιλαμβάνονται 5 απλά πραγματάκια του στυλ: Θέλω να περάσω καλά απόψε, θα βγω θα φλερτάρω και μπορεί να πηδηχτώ με έναν random τυπα και οι τύπισσες να είναι αξιόλογου επιπέδου κοπέλες. Οι αντίστοιχες δικές μας είναι απλά σούργελα καργιολοπούτανα που ντύνονται σαν πορνοσταρ και κατώτατου επιπέδου (κάνω σύγκριση των ξένων κορασίδων που πηδιούνται ανοιχτά με τις δικές μας). Παράλληλα οι δικές μας που δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία του πηδιέμαι ανοιχτά, έχουν τυρί στο μουνί, περιμένουν τον άλλο να σέρνεται από πίσω τους... Περιμένουν να τις κυνηγάει ο αλήτης με την καλή καρδιά, με τα πολλά λεφτά, τις γνώσεις, την παιδεία, τον μεγάλο κύκλο γνωριμιών. Οπότε ο Έλληνας αντί να πει ρε δεν γαμιούνται τα τρικάργιολα και να είναι κύριος του εαυτό του, έχει μπει στο τριπάκι να τους ικανοποιεί μερικές από αυτές τις απαιτήσεις ή να τους τάζει και να το παίζει πράματα που ΔΕΝ είναι για να γαμήσει. Οπότε καταλήγει να χαλάει την πιάτσα και για τους υπόλοιπους...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε μανασου γιατι δεν παραδεχεσαι απλως οτι ψάχνεις μια μονο για σεξ και κάθεσαι και βριζεις ολες τις γυναικες???? ελεος δηλαδη λιγη ειλικρινεια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αξιολογες επιπεδου κοπελες που πηδιουνται με ραντομ τυπους δεν υπάρχουνε αυτο εσυ το σκεφτηκες μονο  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απίστευτα μουνόδουλοι. Εδώ πλέον δεν μπορείς να μπεις στα καλά μαγαζιά χωρίς κράτηση, αν δεν συνοδεύεσαι από γκόμενα ή δεν έχεις γνωστούς αυτούς που δουλεύουν στο μαγαζί!  :2funny:

μικρε αυτο ισχυε και παλιά...
ευτυχώς πάντα είχα/έχω άκρες σε καλα μαγαζια  :hi:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Είμαστε πολύ μουνόδουλοι οι Έλληνες. Απόδειξη οτι πολλές Ελλεινίδες οι οποίες έπρεπε ν ναι στο ράφι και να μην τις δίνουμε καμιά μα καμιά σημασία έχουν άντρες που τις ανέχονται και τις κάνουν όλα τα χατίρια. Καμια φορά βλέπω στο δρόμο πολλές Ελλεινίδες που έχουν απαράδεκτη συμπεριφορά να έχουν γκόμενους και αναρωτιέμαι, είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να του αρέσει αυτό το πράμα? Έλεος δηλαδή έλεος  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ρε μανασου γιατι δεν παραδεχεσαι απλως οτι ψάχνεις μια μονο για σεξ και κάθεσαι και βριζεις ολες τις γυναικες???? ελεος δηλαδη λιγη ειλικρινεια

Δεν θα το λεγα. Απλά δεν μ'αρέσει να κυνηγάω μια γκόμενα. Θα της την πέσω θα βγούμε θα γνωριστούμε. Απο'κει και πέρα για μένα τα πράγματα είναι απλά. Σ'αρέσω; Μ'αρέσεις; Προχωράμε. Δεν σ'αρέσω ή δεν μ'αρέσεις δεν προχωράμε. Δεν είναι του στυλ μου να ξεφτιλίζομαι και να μουνοδουλιάζω πλέον. Αυτά τα κανα παλιότερα.

Αξιολογες επιπεδου κοπελες που πηδιουνται με ραντομ τυπους δεν υπάρχουνε αυτο εσυ το σκεφτηκες μονο  :2funny:

Δηλαδή στο εξωτερικό (όπως έγραψα) δεν υπάρχει γυναίκα που θα βγει με καμιά φίλη της θα φλερτάρει θα γνωριστεί με κάποιον και θα καταλήξουν στο κρεβάτι;

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Δυστυχως ειμαστε πολυ μα παρα πολυ μουνοδουλοι,οχι απο αναγκη να γαμησουμε τοσο οσο το οτι ετσι μας εμαθαν,γιαυτο εγω λεω μαλακομουνοδουλοι.Βλεπουμε μια γυναικα να περνα μπροστα μας αν ειμαστε μια παρεα 3 η 4 αντρων και αρχιζουμε να λεμε τις μαλακιες μας εγω ετσι εγω αλλιως θα την βαλω κατω κ.τ.λ.ενω υπαρχουν χιλιαδες γυναικες εκατομυρια .Φυσικα αυτες το εκμεταλευονται,σκεφτητε το πολυ απλο να τις φτυναμε ολες και να γαμουσαμε μονο σε μπουρδελα ...κ.τ.λ. τι θα γινοταν

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εγω παντως στα παπαρια μου τις εγραφα ολες  :2funny:,δν ξερω γτ ισως γιατι ειχα εναν φιλο παλαιστη που ασχολουνταν απο 17 χρ με πουτανες βιζιτες στριπτιζουδες κτλ κτλ και ετσι μπηκα και γω στο χορο  :grin: :grin: :grin: :grin:
οσο για τους μουνοδουλους και τετοια ειχα και γω τετοιους φιλους αλλα τους ξεκοψα εντελως γιατι μ εσπαζαν τα νευρα ,εναν κιολας τον ειχα
βαρεσει μπουφλες και δεν μου ξαναμιλησε απο τοτε  :2funny:  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
οποτε το συμπερασμα ειναι σαπιστε στο ξυλο τους μουνοδουλους πιρφορους

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν θα το λεγα. Απλά δεν μ'αρέσει να κυνηγάω μια γκόμενα. Θα της την πέσω θα βγούμε θα γνωριστούμε. Απο'κει και πέρα για μένα τα πράγματα είναι απλά. Σ'αρέσω; Μ'αρέσεις; Προχωράμε. Δεν σ'αρέσω ή δεν μ'αρέσεις δεν προχωράμε. Δεν είναι του στυλ μου να ξεφτιλίζομαι και να μουνοδουλιάζω πλέον. Αυτά τα κανα παλιότερα.

Δηλαδή στο εξωτερικό (όπως έγραψα) δεν υπάρχει γυναίκα που θα βγει με καμιά φίλη της θα φλερτάρει θα γνωριστεί με κάποιον και θα καταλήξουν στο κρεβάτι;

Αλλο στο εξωτερικο εδω δεν γινεται αυτο που λες εκτος αμα πέσεις σε τσούλα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
ΠΙΡΦΟΡΟ-BULLYING!!!!!!!!Αυτά είναι!!!!!!!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
...σε εχουνε αφησει ποτε  απο το τρελαδικο με αδεια ????...εχεις βγει ποτε σου εξω ,σοβαρα τωρα!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Καλα δες πως κανουν οι ελληνιδες στο εξωτερικο!! Μουνι κωλο τα δινουν οποτ να ναι! Αστα φιλε! Εκατο φορες πιο τσουλες απ οσο νομιζεις!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μιλαμε για τον κορυφαιο μαλακα,τον κορυφαιο αυνανιστη,τον κορυφαιο αγαπουλη,τον μεγαλυτερο μουνοδουλο ολων των εποχων,τον ΕΛΛΗΝΑ.
Ρε μαγκες,δεν φανταζεστε τι τυπακια υπαρχουν εκει εξω.
Ειναι ικανοι να δωσουν ακομα και το πνευμονι τους για να γαμησουν ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ(γιατι αναθεμα αν κρατουν παραπανω).
ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ κανουν για να βγουν για καφε με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  γυναικα.

Να σας πω ενα παραδειγμα.Διπλα στην δουλεια μου ειναι ενας φουρνος.Εκει εργαζεται μια αλβανιδα χωρισμενη με παιδι(γυρω στα 30).Ειναι χοντρουλα(καμια 80ρα κιλα),χοντρο προσωπο,ασχημη,σκουλαρικι σε μυτη και γλωσσα και το στομα της με την συμπεριφορα της ΒΟΘΡΟΣ.
Απο οταν χωρισε απο τον τελευταιο της γκομενο,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ ΠΑΙΖΕΙ!

Τι δωρακια της κουβαλανε,τι λουλουδια,τι φαγητα,τι ντοματες,τι μπανανες,οτι χωραει το μυαλο σας..
Για να την καλοπιασουν να βγουν μαζι της.
Και οι περισσοτεροι κλαρινογαμπροι υποψηφιοι μνηστηρες ειναι παντρεμενοι ή σε σχεση.
Αυτος ειναι ο Ελληνας.-

Tύπε μηπως ξερουμε πού ειναι ο φούρνος?  ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom