- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Απίστευτα μουνόδουλοι. Εδώ πλέον δεν μπορείς να μπεις στα καλά μαγαζιά χωρίς κράτηση, αν δεν συνοδεύεσαι από γκόμενα ή δεν έχεις γνωστούς αυτούς που δουλεύουν στο μαγαζί!
Απίστευτα μουνόδουλοι. Εδώ πλέον δεν μπορείς να μπεις στα καλά μαγαζιά χωρίς κράτηση, αν δεν συνοδεύεσαι από γκόμενα ή δεν έχεις γνωστούς αυτούς που δουλεύουν στο μαγαζί!
Ρε μανασου γιατι δεν παραδεχεσαι απλως οτι ψάχνεις μια μονο για σεξ και κάθεσαι και βριζεις ολες τις γυναικες???? ελεος δηλαδη λιγη ειλικρινεια
Αξιολογες επιπεδου κοπελες που πηδιουνται με ραντομ τυπους δεν υπάρχουνε αυτο εσυ το σκεφτηκες μονο
μικρε αυτο ισχυε και παλιά...
ευτυχώς πάντα είχα/έχω άκρες σε καλα μαγαζια
Δεν θα το λεγα. Απλά δεν μ'αρέσει να κυνηγάω μια γκόμενα. Θα της την πέσω θα βγούμε θα γνωριστούμε. Απο'κει και πέρα για μένα τα πράγματα είναι απλά. Σ'αρέσω; Μ'αρέσεις; Προχωράμε. Δεν σ'αρέσω ή δεν μ'αρέσεις δεν προχωράμε. Δεν είναι του στυλ μου να ξεφτιλίζομαι και να μουνοδουλιάζω πλέον. Αυτά τα κανα παλιότερα.
Δηλαδή στο εξωτερικό (όπως έγραψα) δεν υπάρχει γυναίκα που θα βγει με καμιά φίλη της θα φλερτάρει θα γνωριστεί με κάποιον και θα καταλήξουν στο κρεβάτι;
...σε εχουνε αφησει ποτε απο το τρελαδικο με αδεια ????...εχεις βγει ποτε σου εξω ,σοβαρα τωρα!Αλλο στο εξωτερικο εδω δεν γινεται αυτο που λες εκτος αμα πέσεις σε τσούλα
...σε εχουνε αφησει ποτε απο το τρελαδικο με αδεια ????...εχεις βγει ποτε σου εξω ,σοβαρα τωρα!
Καλα δες πως κανουν οι ελληνιδες στο εξωτερικο!! Μουνι κωλο τα δινουν οποτ να ναι! Αστα φιλε! Εκατο φορες πιο τσουλες απ οσο νομιζεις!Αλλο στο εξωτερικο εδω δεν γινεται αυτο που λες εκτος αμα πέσεις σε τσούλα
Μιλαμε για τον κορυφαιο μαλακα,τον κορυφαιο αυνανιστη,τον κορυφαιο αγαπουλη,τον μεγαλυτερο μουνοδουλο ολων των εποχων,τον ΕΛΛΗΝΑ.
Ρε μαγκες,δεν φανταζεστε τι τυπακια υπαρχουν εκει εξω.
Ειναι ικανοι να δωσουν ακομα και το πνευμονι τους για να γαμησουν ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ(γιατι αναθεμα αν κρατουν παραπανω).
ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ κανουν για να βγουν για καφε με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γυναικα.
Να σας πω ενα παραδειγμα.Διπλα στην δουλεια μου ειναι ενας φουρνος.Εκει εργαζεται μια αλβανιδα χωρισμενη με παιδι(γυρω στα 30).Ειναι χοντρουλα(καμια 80ρα κιλα),χοντρο προσωπο,ασχημη,σκουλαρικι σε μυτη και γλωσσα και το στομα της με την συμπεριφορα της ΒΟΘΡΟΣ.
Απο οταν χωρισε απο τον τελευταιο της γκομενο,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ ΠΑΙΖΕΙ!
Τι δωρακια της κουβαλανε,τι λουλουδια,τι φαγητα,τι ντοματες,τι μπανανες,οτι χωραει το μυαλο σας..
Για να την καλοπιασουν να βγουν μαζι της.
Και οι περισσοτεροι κλαρινογαμπροι υποψηφιοι μνηστηρες ειναι παντρεμενοι ή σε σχεση.
Αυτος ειναι ο Ελληνας.-
Tύπε μηπως ξερουμε πού ειναι ο φούρνος? ;)
ΠΙΡΦΟΡΟ-BULLYING!!!!!!!!Αυτά είναι!!!!!!!!!
Tύπε μηπως ξερουμε πού ειναι ο φούρνος? ;)
Δεν θα το λεγα. Απλά δεν μ'αρέσει να κυνηγάω μια γκόμενα. Θα της την πέσω θα βγούμε θα γνωριστούμε. Απο'κει και πέρα για μένα τα πράγματα είναι απλά. Σ'αρέσω; Μ'αρέσεις; Προχωράμε. Δεν σ'αρέσω ή δεν μ'αρέσεις δεν προχωράμε. Δεν είναι του στυλ μου να ξεφτιλίζομαι και να μουνοδουλιάζω πλέον. Αυτά τα κανα παλιότερα.