Νέα

Πόσο Μουνόδουλοι είμαστε τελικά οι Ελληνες ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Εχεις μεριδιο ευθυνης γιατι την πολιόρκησες ενω ηταν σε σχεση με αλλον. Πολλες οι πιθανοτητες να μην ξεκολησει απο εκει και να καταληξετε ολοι να τρωτε λιγο απο ενα απο ενα κομματι για 3 χρονια. Να σου πω την αληθεια δεν ξερω εαν εκμεταλευτικες (συνειδητα η ασυνηεδητα) το οτι την ξεπαρθενεψες και απο εκει μπορει να ειχε κολησει μαζι σου, αλλα μαλλον το σουηδικο μοντελο δν σου καθοταν καλα. Στο δια ταυτα τελικα με κανεναν απο τους 2 δεν θα επρεπε να ηταν αφου κανενας δεν την γεμιζε και ηταν λιγο απο εδω και λιγο απο εκει. Συμφωνω οτι θα της ηταν δυσκολο να κανει και κατι αλλο με 4 παραλληλα γιατι δεν θα μπορουσε να το διαχειρησει λογω χρονου εμπειριας κτλ/ Δεν ειμαι της ηθικης αλλα αυτα τα 3πλα σχηματα τα εχω κανει  δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ επιβαρυνουν το ιστορικο μιας σχεσης και την κανουν να ειναι ασηκωτη στο τελος.

και μεταξυ μας παπαρια και εσυ μικρος ησουν αυτη 17 και εσυ 23? 25? και εσυ δικαιολογησε... ισοριες να τα εχεις να θυμασαι και να τα λες στον γιο σου οταν ερθει η ωρα του να γκομενησει και να πινετε μπυρες...

dagreen789

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις μεριδιο ευθυνης γιατι την πολιόρκησες ενω ηταν σε σχεση με αλλον. Πολλες οι πιθανοτητες να μην ξεκολησει απο εκει και να καταληξετε ολοι να τρωτε λιγο απο ενα απο ενα κομματι για 3 χρονια. Να σου πω την αληθεια δεν ξερω εαν εκμεταλευτικες (συνειδητα η ασυνηεδητα) το οτι την ξεπαρθενεψες και απο εκει μπορει να ειχε κολησει μαζι σου, αλλα μαλλον το σουηδικο μοντελο δν σου καθοταν καλα. Στο δια ταυτα τελικα με κανεναν απο τους 2 δεν θα επρεπε να ηταν αφου κανενας δεν την γεμιζε και ηταν λιγο απο εδω και λιγο απο εκει. Συμφωνω οτι θα της ηταν δυσκολο να κανει και κατι αλλο με 4 παραλληλα γιατι δεν θα μπορουσε να το διαχειρησει λογω χρονου εμπειριας κτλ/ Δεν ειμαι της ηθικης αλλα αυτα τα 3πλα σχηματα τα εχω κανει  δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ επιβαρυνουν το ιστορικο μιας σχεσης και την κανουν να ειναι ασηκωτη στο τελος.

και μεταξυ μας παπαρια και εσυ μικρος ησουν αυτη 17 και εσυ 23? 25? και εσυ δικαιολογησε... ισοριες να τα εχεις να θυμασαι και να τα λες στον γιο σου οταν ερθει η ωρα του να γκομενησει και να πινετε μπυρες...

Δεν είμαι άγιος !Είμουνα ο πρώτος της και την ερωτευτηκα. Όταν έμαθα για τον άλλο, αποφάσισα να την έχω κι εγώ παράλληλα από αντιδραση κι εκδικηση. Πρώτον για να μην σταματησω να κοιμαμαι μαζί της γιατι μου άρεσε σα σώμα και δευτερον για να καταστρέψω τη δυνατότητα να ορθοποδήσει η σχέση τους. Όπως και έγινε. Όσο με πλήγωνε να τη μοιράζομαι, αλλο τόσο μου έδινε δυναμη να τη βλέπω να έρχεται μόνη της σε μένα, γιατί τρωγότανε με τον άλλο.
Ξέρω πολύ καλά πως σκεφτόμουνα εγώ. Δεν την ήθελα για σχέση σοβαρή. Αμα κάποια στιγμή γυρνούσε και μου έλεγε ειμαι τωρα μαζι σου μονο κι εχω διαγραψει τον άλλο, το πιθανότερο θα ητανε να μη μπορουσα να το διαχειριστω ψυχολογικα και να το διαλύσω σε κανα χρονο.
Αυτό που με τρώει είναι το γιατί αυτή έκανε ότι έκανε, ενω ειχε το συγκεκριμενο σχεδον τελειο προφίλ που ειπα προηγουμενως. Πως μπορουσε να ισχυριζεται ότι ειναι τρελλα ερωτευμενη με τον άλλο και προσπαθει γι αυτη τη σχεση και σχεδόν καθε ΣΚ να κοιμάται μαζί μου , οσο ο άλλος έτρεχε στα βουνα και στα λαγκάδια.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Δεν είμαι άγιος !Είμουνα ο πρώτος της και την ερωτευτηκα. Όταν έμαθα για τον άλλο, αποφάσισα να την έχω κι εγώ παράλληλα από αντιδραση κι εκδικηση. Πρώτον για να μην σταματησω να κοιμαμαι μαζί της γιατι μου άρεσε σα σώμα και δευτερον για να καταστρέψω τη δυνατότητα να ορθοποδήσει η σχέση τους. Όπως και έγινε. Όσο με πλήγωνε να τη μοιράζομαι, αλλο τόσο μου έδινε δυναμη να τη βλέπω να έρχεται μόνη της σε μένα, γιατί τρωγότανε με τον άλλο.
Ξέρω πολύ καλά πως σκεφτόμουνα εγώ. Δεν την ήθελα για σχέση σοβαρή. Αμα κάποια στιγμή γυρνούσε και μου έλεγε ειμαι τωρα μαζι σου μονο κι εχω διαγραψει τον άλλο, το πιθανότερο θα ητανε να μη μπορουσα να το διαχειριστω ψυχολογικα και να το διαλύσω σε κανα χρονο.
Αυτό που με τρώει είναι το γιατί αυτή έκανε ότι έκανε, ενω ειχε το συγκεκριμενο σχεδον τελειο προφίλ που ειπα προηγουμενως. Πως μπορουσε να ισχυριζεται ότι ειναι τρελλα ερωτευμενη με τον άλλο και προσπαθει γι αυτη τη σχεση και σχεδόν καθε ΣΚ να κοιμάται μαζί μου , οσο ο άλλος έτρεχε στα βουνα και στα λαγκάδια.
μαλλον σεξουαλικα υα σε γουσταρε ποιο πολυ αν ειναι ετσι οπως τα λες η θα ειχε μια ποιο σεξουαλικη ασφαλεια μαζι σ απο τον να ψαχνεται ισως τονν γουσταρε τον αλλο αλλα αμα της γυναικας της αρεσει η τσαπου παει με αλλους αλλα αγαπαει εναν και μοναδικο και μετα κλαιγεται κλασικη καριολα

dagreen789

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον σεξουαλικα υα σε γουσταρε ποιο πολυ αν ειναι ετσι οπως τα λες η θα ειχε μια ποιο σεξουαλικη ασφαλεια μαζι σ απο τον να ψαχνεται ισως τονν γουσταρε τον αλλο αλλα αμα της γυναικας της αρεσει η τσαπου παει με αλλους αλλα αγαπαει εναν και μοναδικο και μετα κλαιγεται κλασικη καριολα

Στα ίδια πάνω κατω καταλήγω κι εγώ. Λέω μέσα μου ότι είμουνα ο πρώτος της και όταν της ετυχε ο άλλος αυτη θέλησε να ψαχτει, να πηδηχτει, να δοκιμάσει και να μάθει τη ζωή. Τα ίδια δηλαδη που κανουμε κι εμεις. Ο άλλος μάλλον της άρεσε περισσότερο σα στυλ, εγω μάλλον περισσοτερο σαν κρεβατι κι αποκούμπι. Όταν αυτος που πραγματικά ήθελε το διάλυσε το θέμα, τότε κι εκείνη αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή της και άφησε και μένα. Κόλησε ότι ένσημα είχε να κολήσει μαζί μου και προχώρησε.
Παρόλα αυτά εγώ κόλησα στο γιατι αυτη συμπεριφέρθηκε έτσι στον υποτιθεται πρώτο της μεγάλο έρωτα. Ίσως γιατι δε μπορω ακόμη να ξεπεράσω την απόριψη και το να ειμαι η δευτερη επιλογη.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Στα ίδια πάνω κατω καταλήγω κι εγώ. Λέω μέσα μου ότι είμουνα ο πρώτος της και όταν της ετυχε ο άλλος αυτη θέλησε να ψαχτει, να πηδηχτει, να δοκιμάσει και να μάθει τη ζωή. Τα ίδια δηλαδη που κανουμε κι εμεις. Ο άλλος μάλλον της άρεσε περισσότερο σα στυλ, εγω μάλλον περισσοτερο σαν κρεβατι κι αποκούμπι. Όταν αυτος που πραγματικά ήθελε το διάλυσε το θέμα, τότε κι εκείνη αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή της και άφησε και μένα. Κόλησε ότι ένσημα είχε να κολήσει μαζί μου και προχώρησε.
Παρόλα αυτά εγώ κόλησα στο γιατι αυτη συμπεριφέρθηκε έτσι στον υποτιθεται πρώτο της μεγάλο έρωτα. Ίσως γιατι δε μπορω ακόμη να ξεπεράσω την απόριψη και το να ειμαι η δευτερη επιλογη.
παιδια τετοιες μαλ..ιες μονο ελλαδα κ στο αμερικα λενε....αντε γαμηστε κανα μουνι καινουριο κι αφηστε τα αυτα για την τατιανα,,,

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
αμα δε τ γραψεις στ αρχιδια σου ολα ποτε δε θα καταλαβεις το γιατι , αστο αυτο , συνεχισε να γνωριζεις γκομενες και να κανεις σχεσεις και καποτε θα καταλαβεις οτι ολα για τον πουτσο γινονται και ποσο ψευτικες τελικα ειναι οι αγαπες και οι ερωτες γαμα και μη λες πολλα γαμα και μην ερωτευεσαι γαμα και φευγε

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι μουνοδουλοι ειναι λιγοι.αλλα οι γυναικες ελπιζουν οτι θα γινουν περισσοτεροι.λογικο το βρισκω.το συμφερον τους κοιταζουν και αυτες.το βλακα να του τρωνε το χρημα.ολες το χρημα τις νοιαζει

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Οι μουνοδουλοι ειναι λιγοι.αλλα οι γυναικες ελπιζουν οτι θα γινουν περισσοτεροι.λογικο το βρισκω.το συμφερον τους κοιταζουν και αυτες.το βλακα να του τρωνε το χρημα.ολες το χρημα τις νοιαζει
ναι αλλα ολοι ταπι μειναμε πια γιατι μας τα φαγαν οι πουτανες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δεν εχει μετρο το μουνι ρε τυπε η τα γαμας ολα η τιποτα
μωρε αν πιασει η μαλακια τυφλα να εχει το γαμησι.η μαλακια ειναι υπερβολικα χρησιμο εργαλειο στο οποιο λιγοι δινουν την πραγματικη σημασια που χρειαζεται να δωσουν.ειναι ενα αντιμουνοδουλικο εργαλειο χαμηλου κοστους.κατι ξερει και ο Charlie Sheen που ενω εχει τοσο χρημα τον παιζει κιολας

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
μωρε αν πιασει η μαλακια τυφλα να εχει το γαμησι.η μαλακια ειναι υπερβολικα χρησιμο εργαλειο στο οποιο λιγοι δινουν την πραγματικη σημασια που χρειαζεται να δωσουν.ειναι ενα αντιμουνοδουλικο εργαλειο χαμηλου κοστους.κατι ξερει και ο Charlie Sheen που ενω εχει τοσο χρημα τον παιζει κιολας
καλη και η μαλακια μωρε αλλα πρπει να λεμε και καμια μαλακια που και που οχι να εργαζομαστε μονο

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Μιλαμε για τον κορυφαιο μαλακα,τον κορυφαιο αυνανιστη,τον κορυφαιο αγαπουλη,τον μεγαλυτερο μουνοδουλο ολων των εποχων,τον ΕΛΛΗΝΑ.
Ρε μαγκες,δεν φανταζεστε τι τυπακια υπαρχουν εκει εξω.
Ειναι ικανοι να δωσουν ακομα και το πνευμονι τους για να γαμησουν ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ(γιατι αναθεμα αν κρατουν παραπανω).
ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ κανουν για να βγουν για καφε με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  γυναικα.

Να σας πω ενα παραδειγμα.Διπλα στην δουλεια μου ειναι ενας φουρνος.Εκει εργαζεται μια αλβανιδα χωρισμενη με παιδι(γυρω στα 30).Ειναι χοντρουλα(καμια 80ρα κιλα),χοντρο προσωπο,ασχημη,σκουλαρικι σε μυτη και γλωσσα και το στομα της με την συμπεριφορα της ΒΟΘΡΟΣ.
Απο οταν χωρισε απο τον τελευταιο της γκομενο,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ ΠΑΙΖΕΙ!
Τι δωρακια της κουβαλανε,τι λουλουδια,τι φαγητα,τι ντοματες,τι μπανανες,οτι χωραει το μυαλο σας..
Για να την καλοπιασουν να βγουν μαζι της.
Και οι περισσοτεροι κλαρινογαμπροι υποψηφιοι μνηστηρες ειναι παντρεμενοι ή σε σχεση.
Αυτος ειναι ο Ελληνας.-

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μιλαμε για τον κορυφαιο μαλακα,τον κορυφαιο αυνανιστη,τον κορυφαιο αγαπουλη,τον μεγαλυτερο μουνοδουλο ολων των εποχων,τον ΕΛΛΗΝΑ.
Ρε μαγκες,δεν φανταζεστε τι τυπακια υπαρχουν εκει εξω.
Ειναι ικανοι να δωσουν ακομα και το πνευμονι τους για να γαμησουν ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ(γιατι αναθεμα αν κρατουν παραπανω).
ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ κανουν για να βγουν για καφε με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  γυναικα.

Να σας πω ενα παραδειγμα.Διπλα στην δουλεια μου ειναι ενας φουρνος.Εκει εργαζεται μια αλβανιδα χωρισμενη με παιδι(γυρω στα 30).Ειναι χοντρουλα(καμια 80ρα κιλα),χοντρο προσωπο,ασχημη,σκουλαρικι σε μυτη και γλωσσα και το στομα της με την συμπεριφορα της ΒΟΘΡΟΣ.
Απο οταν χωρισε απο τον τελευταιο της γκομενο,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΝΗΣΤΗΡΩΝ ΠΑΙΖΕΙ!
Τι δωρακια της κουβαλανε,τι λουλουδια,τι φαγητα,τι ντοματες,τι μπανανες,οτι χωραει το μυαλο σας..
Για να την καλοπιασουν να βγουν μαζι της.
Και οι περισσοτεροι κλαρινογαμπροι υποψηφιοι μνηστηρες ειναι παντρεμενοι ή σε σχεση.
Αυτος ειναι ο Ελληνας.-

τους αρεσει η ξεφτιλα μαλλον

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
εχεις δικιο, και που να δεις και σε γραφεια και εταιριες που εργαζονται αντρες και γυναικες.
Μουνοδουλοι, μεγαλοι οι Ελληνες, αλλα οι μεγαλυτεροι που εχω συναντησει ειναι οι Συριανοι.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Είναι η μόνη λογική εξήγηση που βλέπω κι εγώ για να μην τρελαίνομαι. Όμως η μικρή δεν ήταν το τσουλάκι. Εγω έιμουνα 5 χρόνια πιο μεγαλος της, αυτη ήταν η άπειρη, εγώ ειχα τις εμπειρίες μου, βλέπομαι, θέλω να πω οτι δεν ητανε η μια και μοναδικη που μου ειχε ποτε κατσει και λογω ηλικίας θόλωσα. Εξω από αυτο το ερωτικό τρίγωνο η συμπεριφορά της ήταν άψογη σε όλα τα άλλα θεματα της ζωής της, διάβαζε, ήθελε να σπουδάσει, εργαζοταν εποχικά και δεν σαπιζε στις καφετερειες, δεν είχε φίλες κολητες, ουτε πολλές παρέες, δεν κοιμοτανε με άλλους (όσο σιγουρο μπορει να ειναι αυτο από στενή πολιορκία 3 χρόνων κι ένα μεγάλο δικτυο φίλων μου, που ηξεραν τι παιζει και τσεκαρανε τις κοινες παρεες και τις κινησεις για χαρη μου, αφου όλοι μεναμε στην ίδια γειτονια). Δε μου φερθηκε ποτέ άσχημα, δεν έβριζε, δεν ήταν χαζοπαρέα. Δεν εθαβε τον άλλο, δε μου έκανε εμενα σκηνές, δεν έκανε τίποτα από τα πουτανίστικα γυναικεία κόλπα, δε μου έτρωγε λεφτά, δεν την έπεφτε στους φίλους μου, δε σχολίαζε τις παρεες μου. Πολλές φορές λύναμε μαζί τα μαθηματα της πριν καταλ΄ηξουμε στο κρεβατι.
Για αυτό εφαγα αυτο το μεγαλο κόλημα μαζί της γαιτι δε βρίσκω κατι άλλο πέρα της παραληλης σχέσης που να τη μειώσει μέσα μου. Και για αυτο πάλι δεν μπορώ να καταλάβω την παραληλη σχέση.

Εσενα αν με διαβαζεις γιατι εχουν περασει και μερες...θα σου πω τ συμβαινει...Ησουν ο πρωτος της αλλα δεν ησουν αυτο που ηθελε..

δεν της αρεσες τοσο εμφανησιακα, δεν ησουν το στυλ της χιλια δυο.

τον αλλον τον γουσταρε. Αλλα ο αλλος δεν της φεροταν καλα την ειχε γραμμενη.οποτε κ αυτη ερχοταν σε σενα το σιγουρακι, που την περιμενες αλλα ειχε και την οικειοτητα γιατι ησουν ο πρωτος της. Ετσι καλυπτε τα κενα της σχεσης της με τον αλλον και ενιωθε οτι δεν ηταν τ κοροιδο.

Οταν τελειωσε η σχεση της με τον αλλο τελειωσε και με σενα γιατι πολυ απλα ησουν το στηριγμα της σχεσης της οχι αυτος που ηθελε. Στο ελεγε κιολας οτι ειναι ερωτευμενη με τον αλλο δεν σου ελεγε ψεματα.

Σου φεροταν καλα δεν σου ετρωγε λεφτα κτλ γιατι σ εκτιμουσε ως ανθρωπο και γενικως ηταν σωστη κοπελα.

Δεν ηταν πουτανα. Αν ο αλλος της φεροταν καλα δεν θα ηταν μαζι σου. Για αυτο κ δεν ψαχνοταν κ με τριτους και γενικως με αλλους. Ηθελε τον αλλον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom