livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
υγ: sorry για τη φιλοσοφική επέκταση , είναι η επίδραση της αλκοόλης
υγ: sorry για τη φιλοσοφική επέκταση , είναι η επίδραση της αλκοόλης
Ρε φιλσράκο που τους βρίσκεις όλους συτούς τους τύπους που περιγράφεις ?? Τους έχουν μσζεμένους σε κανα τσίρκο ?? Οχι τίποτα άλλο αλλά μου σκούγοντσι απίστευτοι.Αμα ανοίξει μουσείο μουνοδουλίασης να τους βάλουμε σαν συλεκτικά εκθέματα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.και που να σου πώ την άλλη ιστορία με το συνοικέσιο ενός 25χρονου φλώρου υποταγμένου στις τσούρκικες πεποιθήσεις της μάνας του
με ένα κοριτσάκι - φυτόζωο , που απ'ότι μαθαίνω πρέπει να την αφήσει πρώτα έγκυο για να αποδειχθεί η γονιμότητα του και μετά να
το παντρευτεί
Για να βοηθήσω λοπον να καταλήξεις κάπου. Ο έρωτσς τον άντρα τον δυναμώνει και τον εξυψώνει. Η μουνοδολίαση τον άντρα τον καταρακώνει.Ο ερωτευμένος άντρας βρίσκει τη δύνσμη να σηκώσει βουνά. Ο μουνόδουλος κλείνεται σαν κακόμοιρος στο καβούκι του και κάνει τον υπηρέτη/υποτακτικό.πάντως δεν έχω καταλήξει αν ο έρωτας που λένε (και ο γάμος απο έρωτα) , είναι απλά πιρφορία/μουνοδουλεία/αγαμία :-
Νομίζω ότι αυτό που εννοεί ο φίλος morgan είναι ότι όπως έχουμε οι άντρες αισθητικά κριτήρια για τις γυναίκες έτσι έχουν και αυτές για εμάς. Σε αυτό δεν χωράει νομίζω συζήτηση είναι αληθεια. Είναι όμως επισης αλήθεια ότι στις γυναίκες το αισθητικό κριτήριο δεν έχει την ίδια βαρύτητα που έχει στους άνδρες. Οι γυναίκες προφανώς και έλκονται απο μια σειρά απο άλλα κριτήρια όπως η οικονομική κστάσταση η κοινωνική θέση κλπ. Νομίζω ότι αυτό αποτελεί κοινοτυπία. Απλά ο άντρας πρέπει να έχει συναίσθηση της συνολικής του κατάστασης και να ξέρει που τον παίρνει και που όχι. Η έκφραση άραξε στα κυβικά σου αυτό αποδίδει και προσωπικά με εκφράζει.Η αυτογνωσία είναι μεγάλη υπόθεση και συνήθως όσοι την έχουν έχουν και αυτοπεποίθηση γιατί ξέρουν πιλύ καλά που τους παίρνει και που όχι.
Οι μουνόδουλοι βζάζουν αυτή τη κακομοιριά γιατί ενδόμυχα δεν πιστεύουν ότι μπορούν να κατακτήσουν τις γυναίκες που περιτρυγυρίζουν.
Δε σου ειπα οτι συμφωνω με αυτη τη κατασταση. Απλα σου την περιγραφω. Μη μου ζητας να απολογηθω
Τωρα τα περι "γυναικων του εξωτερικου που δεν ειναι σνομπ και πανε και με αυτους που μια ελληνιδα θα σνομπαρε" , θα μου επιτρεψεις προσωπικα να μην τα πιστευω. Αν νομιζεις οτι ο μεσος αντρας της Ελλαδας , που δεν γνωριζει απο νυχτα και γενικοτερα δεν εχει το στιλ και το προφιλ του "γκομενου", θα παει πχ στη Τσεχια η στη Σκανδιναυια και δε θα βγαζει το πουλι του ουτε για κατουρημα , φοβαμαι οτι θα γελαστεις.
Κατα βαθος οι γυναικες ιδιες ειναι ;)
Βγες λιγακι παραεξω απο το χωριο σου στον κοσμο να δεις τι γινεται
Φιλσράκο το χωριό μου είναι η αθήνα και έχοντας δουλέψει περίπου 15 χρόνια στο εξωτερικό και έχοντας ζήσει σε 22 διαγορετικές χώρες έχω δεί πολύ κσλά τι γίνετσι σε πάρα πολλά μέρη. Σε διαβεβαιώ λοιπόν ότι το πσιχνίδι πσίζετσι παντού λίγο πολύ με τους ίδιους όρους αυτούς που έγραψα παραπάνω.Βγες λιγακι παραεξω απο το χωριο σου στον κοσμο να δεις τι γινεται
Ρομαντικό παληκάρι εγώ ο πορνόγερος των 50 ετών ??
Γιατί τη λες στο ρομαντικό παλληκάρι ;
Ρε φιλσράκο που τους βρίσκεις όλους συτούς τους τύπους που περιγράφεις ?? Τους έχουν μσζεμένους σε κανα τσίρκο ?? Οχι τίποτα άλλο αλλά μου σκούγοντσι απίστευτοι.Αμα ανοίξει μουσείο μουνοδουλίασης να τους βάλουμε σαν συλεκτικά εκθέματα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.
τυπε μηπως ηταν απο δενδροποταμο αυτοι π ειδες?
Φιλσράκο το χωριό μου είναι η αθήνα και έχοντας δουλέψει περίπου 15 χρόνια στο εξωτερικό και έχοντας ζήσει σε 22 διαγορετικές χώρες έχω δεί πολύ κσλά τι γίνετσι σε πάρα πολλά μέρη. Σε διαβεβαιώ λοιπόν ότι το πσιχνίδι πσίζετσι παντού λίγο πολύ με τους ίδιους όρους αυτούς που έγραψα παραπάνω.
Παρεπιπτόντως με τους ευγενείς καλό είναι να είσαι και εσύ ευγενής.Αμα έχεις επιχειρήματα τα παραθέτεις.Οι ψευτοειρωνείες είναι για τους φτηνούς !! Και ο νοών νοήτω !!
Εφόσον δεν υπήρξε ειρωνία κανένα πρόβλημα λοιπόν.To βγες το λεω στο μυαλο νοητικα. Οχι γεωγραφικα. Και οχι στυλ ειρωνιας. Αλλα οτι αυτα που ειπες ειναι ολα σχετικα και εξαρτωνται. Δηλαδη αλλιως βλεπει τον καλο αντρα μια γυναικα στην ταδε χωρα αλλιως στην αλλη. Και επισης εχει να κανει και κατα ποσο ο αντρας βλεπει τη γυναικα . Δεν ειναι κατι στανταρ δηλαδη ενα καλουπι αυτο. Μη σου πω βασικα δεν υπαρχουν καν κριτηρια. Η μαλλον και να υπαρχουν ενας αντρας δε πρεπει να μπαινει στη διαδικασια να καθεται να αναλυει τι κριτηρια μπορει να χει μια γυναικα στο μυαλο της γιατι δε θα βγαλει ακρη. Ο αντρας πρεπει να απαιτει και να διεκδικει και το μονο που χρειαζεται ειναι να εχει αντρικη συμπεριφορα. Αν ειναι να σκεφτεται διαφορα τυπου που τον παιρνει κλπ παει. Δε θα παει να παρει σπιτι, ούτε θα κανει επένδυση, να γαμήσει θα πάει. Κάτι που δε θελει και πολυ, και τα σκυλια το κανουν.
Αλλα οι αντρες μπαινουν στην μαλακισμενη διαδικασια να προσαρμοζονται σε δηθεν απαιτησεις των γυναικων ( που κυριος οιδε ποιες ειναι αυτες) και το αποτελεσμα ειναι αυτο που περιγραφεται στο θρεντ η μουνοδουλιαση κλπ κλπ
Ενώ ο άντρας,μια πολύ απλή ''κατασκευή'' νοητικά σε σχέση με τη γυναίκα,δύο πράγματα θέλει για να'ναι ευτυχισμένος:τη ρόδα του και το καυλί του! ;)Τέλος αν σε κάτι συμφωνούμε απολύτως είναι στο ότι είναι αδύνστον να βρούμε τι σκατά θέλουν τελικά οι γυναίκες. Εδώ ολόκληρος Φρόιντ και απέτυχε, εμείς θα το βρούμε. Ενα γαμημένο ζευγάρι παπούτσια όταν είνσι να διαλέξουν να αγοράσουν πρέπει να δοκιμάσουν πριν 150 ζευγάρια.Αντε να διαλέξουν άντρα.
Εφόσον δεν υπήρξε ειρωνία κανένα πρόβλημα λοιπόν.
Πάμε τώρα παρακάτω.Η άποψή σου είναι ότι ό άντρας δε πρέπει να κοτάει κσλούπια και νόρμες αν του αρέσει μια γυναίκα και απλά πρέπει να προσπαθεί.Μου φαίνεται αντρίκια κσι μου αρέσει αλλά μου φαίνεται ρε φίλε κάπου και ουτοπική. Διαφωνώ με την άποψη σλλά τη σέβομαι.
Μου θυμίζει μια έκφραση στο αναφορά στον γκρέκο του καζαντζάκη που ο πστέρας δίνει ευχή στο παιδί του "σου εύχομσι παιδί μου να φτάσεις τελικά μέχρι εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις"".
Αν κσποιος έχει τα αρχίδια να υποστηρίξει την ουτοπία μαγκιά του κσι του βγάζω το κσπέλο. Σε στατιστική όμως βάση αυτό μάλλον εξαίρεση είναι.
Απο την άλλη μεριά αν το νσ γσμήσεις μια ωραία γυναίκα είναι τόσο εύκολο που κσι τα σκυλιά το κάνουν γιατί υπσρχει η πορνεία ?? Που κσνει παρεμπιπτόντως και χρυσές δουλειές παγκοσμίως.
Τέλος αν σε κάτι συμφωνούμε απολύτως είναι στο ότι είναι αδύνστον να βρούμε τι σκατά θέλουν τελικά οι γυναίκες. Εδώ ολόκληρος Φρόιντ και απέτυχε, εμείς θα το βρούμε. Ενα γαμημένο ζευγάρι παπούτσια όταν είνσι να διαλέξουν να αγοράσουν πρέπει να δοκιμάσουν πριν 150 ζευγάρια.Αντε να διαλέξουν άντρα.
Ακριβώς κσι με τη σειρά που τα έβαλες φιλσράκο. Να προσθέσω και τα αθλητικά που τα ξέχασες.Ενώ ο άντρας,μια πολύ απλή ''κατασκευή'' νοητικά σε σχέση με τη γυναίκα,δύο πράγματα θέλει για να'ναι ευτυχισμένος:τη ρόδα του και το καυλί του! ;)
εεεε και μια μπυρα?Ακριβώς κσι με τη σειρά που τα έβαλες φιλσράκο. Να προσθέσω και τα αθλητικά που τα ξέχασες.
αθλητικα ειναι και η ροδα μην μασας....Δεν ξέρω πώς γίνεται διπλή παράθεση,θα συμφωνήσω με ''Mindreader'' και ''kartakhs''.Απλώς τυχαίνει να μην μ'ενδιαφέρει η μπάλα.