Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
πριν 2 βδομαδες ημασταν στο σπιτι φιλου που εχει και 1μιση χρονων παιδακι, φαγαμε ηπιαμε ολα ωραια και την ωρα που ο φιλος μου επαιζε με το παιδακι του (τι πιο φυσιολογικο) αυτο βγαζει μια στριγγλια, και η γυναικα γυρναει ξαφνικα προς αυτον και του λεει με υψηλο τονο φωνης και απαξιωτικα, "γιωργο τι σου εχω πει εγω"
ο μαλακας ο φιλος μου την κοιταζει δε λεει τιποτα και ψιλοσκυβει το κεφαλι
ειναι καλο χρυσο παιδι, αλλα παντα ηταν μαλακας με τις γυναικες
και να πεις δεν το ηξερε, ενταξει η γυναικα του ειναι ομορφη
(εχει βαλει και 10 κιλα απο τοτε που τη γνωρισε)
θυμαμαι οταν την γνωρισε μας ρωτουσε ολους στην παρεα
τι εχει μεγαλυτερη σημασια για σας
για τη γυναικα
ο χαρακτηρας της? η η εμφανιση της?
γιατι και τα 2 δε τα βρισκεις ελεγε
τελικα ηξερε πολυ καλα το χαρακτηρα της απ την αρχη
τα θελε και τα παθε
για να εχω μια ωραια γυναικα μονιμα δεχομαι να με ξεφτυλιζει
αυτο δεν ειναι μουνοδουλιαση?
Φιλαράκο είχσ δώσει μισ απόπειρα ορισμου του μουνόδουλου λίγες σελίδες πρίν. Τη ξαναγράφω εδώ
Μουνόδουλος ( Συνώνυμα καληνυχτάκιας η γκομενοβοσκός η παλαιότερον το κοροιδάκι της δεσποινίδος )= Ο άντρας που κάνει εκπτώσεις στον εγωισμό και την αξιοπρέπειά του τρέχοντας τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα πίσω από γυναίκες ως πειθήνιο σκυλάκι κάνοντας ως υποτακτικός τους ότι του ζητήσουν έχοντας γενικότερα συμπεριφορά και νοοτροπία που παραπέμπει στο ''ελεήστε και μένα το φτωχό που είμαι χωρίς γυναίκα''.
Αυτό που έχω να προσθέσω με βάση το post σου είναι ότι αν ο άνθρωπος είναι μουνόδουλος ελεύθερος τότε γίνεται με μαθηματική ακρίβεια 3 φορές μουνόδουλος ως παντρεμένος. Διότι σκέψου ένα άντρα που κάνει εκπτώσεις στον εγωισμό του και στην αξιοπρέπειά του "εκλιπαρόντας" για να γαμήσει. Αυτον τον άντρα είναι βέβαιο ότι οποιαδήποτε σύγχρονη μαλακοφεμινίστρια αν τον παντρευτεί θα τον μετατρέψει σε κάτι ανάμεσα σε υπηρέτη και παραγυιό. Κσι οι σύγχρονες μσκακοφεμινίστριες είναι πάρα πολλές και πιστεύω ότι κάτι τέτοιους μουνόδουλους τους κυνηγσνε νσ τους τυλίξουν.
Επίσης όπως είπαν πριν κσι οι φίλοι είναι πολύ πιθανόν τον άντρα τους να τον κερατώνουν κιόλας μια κσι τον θεωρούν άνθρωπο της καρπαζιάς.Και δυστηχώς ελάχιστοι απο αυτούς ξυπνάνε.
Συμπερασματικά μια φορά μουνόδουλος πριν το γάμο 3 φορές μουνόδουλος μετά το γάμο.