Νέα

Πόσο Μουνόδουλοι είμαστε τελικά οι Ελληνες ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
πριν 2 βδομαδες ημασταν στο σπιτι φιλου που εχει και 1μιση χρονων παιδακι, φαγαμε ηπιαμε ολα ωραια και την ωρα που ο φιλος μου επαιζε με το παιδακι του (τι πιο φυσιολογικο) αυτο βγαζει μια στριγγλια, και η γυναικα γυρναει ξαφνικα προς αυτον και του λεει με υψηλο τονο φωνης και απαξιωτικα, "γιωργο τι σου εχω πει εγω"  :jerking:
ο μαλακας ο φιλος μου την κοιταζει δε λεει τιποτα και ψιλοσκυβει το κεφαλι
ειναι καλο χρυσο παιδι, αλλα παντα ηταν μαλακας με τις γυναικες
και να πεις δεν το ηξερε, ενταξει η γυναικα του ειναι ομορφη
(εχει βαλει και 10 κιλα απο τοτε που τη γνωρισε)
θυμαμαι οταν την γνωρισε μας ρωτουσε ολους στην παρεα
τι εχει μεγαλυτερη σημασια για σας
για τη γυναικα
ο χαρακτηρας της? η η εμφανιση της?
γιατι και τα 2 δε τα βρισκεις ελεγε

τελικα ηξερε πολυ καλα το χαρακτηρα της απ την αρχη
τα θελε και τα παθε

για να εχω μια ωραια γυναικα μονιμα δεχομαι να με ξεφτυλιζει
αυτο δεν ειναι μουνοδουλιαση?

Φιλαράκο είχσ δώσει μισ απόπειρα ορισμου του μουνόδουλου λίγες σελίδες πρίν. Τη ξαναγράφω εδώ

Μουνόδουλος ( Συνώνυμα καληνυχτάκιας η γκομενοβοσκός η παλαιότερον το κοροιδάκι της δεσποινίδος )= Ο άντρας που κάνει εκπτώσεις στον εγωισμό και την αξιοπρέπειά του τρέχοντας τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα πίσω από γυναίκες ως πειθήνιο σκυλάκι κάνοντας ως υποτακτικός τους ότι του ζητήσουν έχοντας γενικότερα συμπεριφορά και νοοτροπία που παραπέμπει στο  ''ελεήστε και μένα το φτωχό που είμαι χωρίς γυναίκα''.  

Αυτό που έχω να προσθέσω με βάση το post σου είναι ότι αν ο άνθρωπος είναι μουνόδουλος ελεύθερος τότε γίνεται με μαθηματική ακρίβεια 3 φορές μουνόδουλος ως παντρεμένος. Διότι σκέψου ένα άντρα που κάνει εκπτώσεις στον εγωισμό του και στην αξιοπρέπειά του "εκλιπαρόντας" για να γαμήσει. Αυτον τον άντρα είναι βέβαιο ότι οποιαδήποτε σύγχρονη μαλακοφεμινίστρια αν τον παντρευτεί θα τον μετατρέψει σε κάτι ανάμεσα σε υπηρέτη και παραγυιό. Κσι οι σύγχρονες μσκακοφεμινίστριες είναι πάρα πολλές και πιστεύω ότι κάτι τέτοιους μουνόδουλους τους κυνηγσνε νσ τους τυλίξουν.
Επίσης όπως είπαν πριν κσι οι φίλοι είναι πολύ πιθανόν τον άντρα τους να τον κερατώνουν κιόλας μια κσι τον θεωρούν άνθρωπο της καρπαζιάς.Και δυστηχώς ελάχιστοι απο αυτούς ξυπνάνε.

Συμπερασματικά μια φορά μουνόδουλος πριν το γάμο 3 φορές μουνόδουλος μετά το γάμο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φιλαράκο είχσ δώσει μισ απόπειρα ορισμου του μουνόδουλου λίγες σελίδες πρίν. Τη ξαναγράφω εδώ

Μουνόδουλος ( Συνώνυμα καληνυχτάκιας η γκομενοβοσκός η παλαιότερον το κοροιδάκι της δεσποινίδος )= Ο άντρας που κάνει εκπτώσεις στον εγωισμό και την αξιοπρέπειά του τρέχοντας τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα πίσω από γυναίκες ως πειθήνιο σκυλάκι κάνοντας ως υποτακτικός τους ότι του ζητήσουν έχοντας γενικότερα συμπεριφορά και νοοτροπία που παραπέμπει στο  ''ελεήστε και μένα το φτωχό που είμαι χωρίς γυναίκα''.  

Αυτό που έχω να προσθέσω με βάση το post σου είναι ότι αν ο άνθρωπος είναι μουνόδουλος ελεύθερος τότε γίνεται με μαθηματική ακρίβεια 3 φορές μουνόδουλος ως παντρεμένος. Διότι σκέψου ένα άντρα που κάνει εκπτώσεις στον εγωισμό του και στην αξιοπρέπειά του "εκλιπαρόντας" για να γαμήσει. Αυτον τον άντρα είναι βέβαιο ότι οποιαδήποτε σύγχρονη μαλακοφεμινίστρια αν τον παντρευτεί θα τον μετατρέψει σε κάτι ανάμεσα σε υπηρέτη και παραγυιό. Κσι οι σύγχρονες μσκακοφεμινίστριες είναι πάρα πολλές και πιστεύω ότι κάτι τέτοιους μουνόδουλους τους κυνηγσνε νσ τους τυλίξουν.
Επίσης όπως είπαν πριν κσι οι φίλοι είναι πολύ πιθανόν τον άντρα τους να τον κερατώνουν κιόλας μια κσι τον θεωρούν άνθρωπο της καρπαζιάς.Και δυστηχώς ελάχιστοι απο αυτούς ξυπνάνε.

Συμπερασματικά μια φορά μουνόδουλος πριν το γάμο 3 φορές μουνόδουλος μετά το γάμο.
κελεπουρια.λιγοι και καλοι που λεμε.τα τελεια θυματα.εχω εναν τετοιο που οτι και να κανω οτι και να του πω δεν αλλαζει στο παραμικρο τη συμπεριφορα του

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Ανοίγω το θέμα γιατί έχω τελικά προβληματιστεί. Μια όμορφη γυναίκα έχει την αξία της και αυτό είναι δεδομένο και αυταπόδεικτο. Μήπως όμως τελικά στην Ελλάδα τις καλομαθαίνουμε τις γυναίκες με το να τους προσφέρουμε πολλά ?? Μήπως το να δίνεις παραπάνω από όση πρέπει σημασία σε μια όμορφη γυναίκα καταλήγουμε στο σύνδρομο που υπαινίσσεται  η λαική παροιμία ''Το μουνί σέρνει καράβι ''.

Αξίζουμε ως Έλληνες το τίτλο των μουνόδουλων ?? Βλέποντας τη γενική συμπεριφορά ( σε επίπεδο στατιστικού μέσου όρου εννοώ ) των ανδρών προς τις γυναίκες σε άλλες χώρες όπως για παράδειγμα οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης η της Ασίας για παράδειγμα διαπιστώνω το παρακάτω. Παρόλο που η συμπεριφορά των ανδρών προς τις γυναίκες είναι πολύ πιο άσχημη από ότι αυτή των Ελλήνων οι γυναίκες τους είναι πολύ πιο ''ξηγημένες'' από τις Ελληνίδες στη συμπεριφορά τους. Οι όμορφες δεν καβαλάνε καλάμι, οι απαιτήσεις τους είναι λογικές, η ανταπόκριση τους είναι ανάλογη στο πως τους συμπεριφέρεται ο ΄κάθε άνδρας και σε πολλές περιπτώσεις η συμπεριφορά τους είναι καθ' υπερβολή καλή σε σημείο που να το βλέπεις και να απορείς.

Υπάρχει τεράστιο thread στο site με τίτλο ''Τι συμβαίνει επιτέλους με τις Ελεεινίδες ''. Μήπως απλά συμβαίνει ότι οι Ελληνες είναι μουνόδουλοι ??

Με απλα λογια ειστε καραγκιοζιδες λιγουριδες καθυστερημενοι νεοελληναραδες και εχετε χαλασει τις γυναικες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Με απλα λογια ειστε καραγκιοζιδες λιγουριδες καθυστερημενοι νεοελληναραδες και εχετε χαλασει τις γυναικες

+1000000000000000000000000000000000000000

σκατα στη γενια του πολυτεχνειου στις κορες και στις εγγονες τους  :rockon:

Dr_Prokto

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
0
και εγω τα ιδια σκατα με εσας ημουν μικροτερος γκρινιαζα θελουν λεφτα αμαξια εξωτερικη εμφανιση και οτι μαλακιες λετε εδω μεσα αλλα μετα ειδα κατι χαλιες γυφτους να κυκλοφορουν καλες γκομενες και το εβαλα το ριμαδι το μυαλο να επεξεργαστει τι συμβαινει μαθετε να μιλατε να παιζετε με το μυαλο τους διαβαστε βιβλια καντε "προπονηση" και ολα θα γινουν καλυτερα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
και εγω τα ιδια σκατα με εσας ημουν μικροτερος γκρινιαζα θελουν λεφτα αμαξια εξωτερικη εμφανιση και οτι μαλακιες λετε εδω μεσα αλλα μετα ειδα κατι χαλιες γυφτους να κυκλοφορουν καλες γκομενες και το εβαλα το ριμαδι το μυαλο να επεξεργαστει τι συμβαινει μαθετε να μιλατε να παιζετε με το μυαλο τους διαβαστε βιβλια καντε "προπονηση" και ολα θα γινουν καλυτερα

τυπε μηπως ηταν απο δενδροποταμο αυτοι π ειδες?  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η σύγκριση ''πουτάνας vs γκόμενας'',μοιάζει με τη σύγκριση ''super-market vs κυνηγιού...'' Στο super-market,ανάλογα με την τσέπη σου και τα γούστα σου,μπορείς να ψωνίσεις από σαρδέλα μέχρι αστακό,και ξέρεις από πριν,με μικρές αποκλίσεις,τι θα γευτείς.Στο κυνήγι,εκτός από τον εξοπλισμό,χρειάζονται κυνηγετικές ικανότητες και τύχη για να χτυπήσεις καλό θήραμα.Δεν γίνεται με αεροβόλο και χωρίς καλό σκυλί να περιμένεις ότι θα βγάλεις πέρδικα,το πολύ-πολύ κανά σπουργίτι να χτυπήσεις... Ούτε είναι πάλι σίγουρο ότι στο τέλος της ημέρας θα τη βγάλεις,και θα'χεις χώσει έναν σκασμό λεφτά,που αν τα'δινες στο super-market,θα είχες αγοράσει αρκετές εκτροφείου!Αν όμως τη βγάλεις,είσαι ο πιο γαμάτος κυνηγός της υφηλίου,και χαλάλι ο κόπος και τα έξοδα!
Κάπως έτσι συμβαίνει με τις γκόμενες και τις πουτάνες... Οι πρώτες έχουν το ρίσκο της αποτυχίας,οπότε μένεις νηστικός
=αγάμητος,ή μισοχορτασμένος,δηλ.έπεσες σε μπάζο ή ξινομούνα,ή χτύπησες θεόμουνο που τα κάνει όλα,οπότε είσαι και ο πρώτος γαμιάς!Από την άλλη,με τις πουτάνες,απ'αυτές του δεκάρικου μέχρι την καλύτερη βίζιτα,σου μένει στο τέλος η πίκρα ότι δεν την κέρδισες με την αξία σου,αλλά με τον παρά σου,με όλες τις ψυχολογικές συνέπειες...

Όπως λες κι εσύ όμως, ο κυνηγός δεν γυρνάει πάντα με την πέρδικα (ή οτιδήποτε άλλο) στο σπίτι. Και όπως σωστά διατύπωσες πολλές φορές μένει "νηστικός=αγάμητος,ή μισοχορτασμένος". Ένας μπουρδελιάρης όμως ακριβώς επειδή έχει χορτάσει, δεν του μένει το σεξ σαν απωθημένο. Αντιθέτως ένας ο οποίος είχε γενικά έναν μέτριο αριθμό από γκόμενες στη ζωή του, αλλά για πουτάνες ούτε λόγος, δεν έχει καταφέρει να χορτάσει. Αυτό όμως βγαίνει και παραέξω στην συμπεριφορά του και κάνει σαν σαλιάρης άμα δει κάποια μουνάρα. Και το αστείο είναι ότι ο μπουρδελιάρης τον παρατηρεί από μια γωνιά και γελάει, γιατί ξέρει ότι με ένα άλφα αντίτιμο έχει γαμήσει ίσες και καλύτερες από αυτόν που μια ζωή είχε την εντύπωση ότι γαμούσε τσάμπα ;)

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Δεν είναι κακό να είσαι μουνόδουλος και να σκορπάς λεφτά σε γκόμενες και πουτάνες..Πολύ χειρότερο είναι να τα χαλάς στο αλκοολ,στον τζόγο και σε άλλες μαλακίες

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Η σύγκριση ''πουτάνας vs γκόμενας'',μοιάζει με τη σύγκριση ''super-market vs κυνηγιού...''
Θα έλεγα καλύτερα "να πάρεις φαγητό απ'έξω vs να μαγειρέψεις φαγητό"

Ένας μπουρδελιάρης όμως ακριβώς επειδή έχει χορτάσει, δεν του μένει το σεξ σαν απωθημένο.  Αντιθέτως ένας ο οποίος είχε γενικά έναν μέτριο αριθμό από γκόμενες στη ζωή του, αλλά για πουτάνες ούτε λόγος, δεν έχει καταφέρει να χορτάσει. Αυτό όμως βγαίνει και παραέξω στην συμπεριφορά του και κάνει σαν σαλιάρης άμα δει κάποια μουνάρα. Και το αστείο είναι ότι ο μπουρδελιάρης τον παρατηρεί από μια γωνιά και γελάει, γιατί ξέρει ότι με ένα άλφα αντίτιμο έχει γαμήσει ίσες και καλύτερες από αυτόν που μια ζωή είχε την εντύπωση ότι γαμούσε τσάμπα ;)

Πάρα πολύ σωστό και φιλοσοφημένο αυτό !  :thumbsup:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αφηστε τον καθενα να γαμαει οπως θελει.ονομαζουμε καποιον μουνοδουλο επειδη δεν ταιριαζουν τα θελω του με τα δικα μας.το να εκδηλωνεις τα συναισθηματα σου δεν ειναι μουνοδουλια

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι μουνοδουλοι ειναι λιγοι.οι περισσοτεροι παιρνουν κατι και επενδυουν σε μια σχεση.στο δικο σας μυαλο βεβαια μπορει να φανταζουν θυματα αφου δεν εχετε βιωσει τον ερωτα.ειναι ευκολο να δινουμε ορισμους για καταστασεις τις οποιες δεν εχουμε βιωσει προσωπικα.ολοι τα ξερουμε ολα μεσα απο την υποκειμενικη μας φαντασια η οποια ειναι γεματη συμπλεγματα τα οποια διαστρεβλωνουν την πραγματικοτητα

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οι μουνοδουλοι ειναι λιγοι.οι περισσοτεροι παιρνουν κατι και επενδυουν σε μια σχεση.στο δικο σας μυαλο βεβαια μπορει να φανταζουν θυματα αφου δεν εχετε βιωσει τον ερωτα.ειναι ευκολο να δινουμε ορισμους για καταστασεις τις οποιες δεν εχουμε βιωσει προσωπικα.ολοι τα ξερουμε ολα μεσα απο την υποκειμενικη μας φαντασια η οποια ειναι γεματη συμπλεγματα τα οποια διαστρεβλωνουν την πραγματικοτητα

Στα υπόλοιπα που λες έχεις δίκιο, αλλά εδώ κάνεις λάθος. Λίγοι δεν είναι. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν κοπέλες μπάζα που την έχουν δει θεές. Κάνε έναν κόπο και δες σχόλια "θαυμαστών" κάτω από φωτογραφίες της κάθε πικραμένης στο fb και θα καταλάβεις ποιοι είναι η κινητήρια δύναμη του ψωνισμού τους ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Στα υπόλοιπα που λες έχεις δίκιο, αλλά εδώ κάνεις λάθος. Λίγοι δεν είναι. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν κοπέλες μπάζα που την έχουν δει θεές. Κάνε έναν κόπο και δες σχόλια "θαυμαστών" κάτω από φωτογραφίες της κάθε πικραμένης στο fb και θα καταλάβεις ποιοι είναι η κινητήρια δύναμη του ψωνισμού τους ;)
αυτα τα ατομα αντε να ειναι 5με10χιλιαδες.απλα γραφουν συνεχεια απειρα σχολια και λαικ και σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι περισσοτεροι

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Η σύγκριση ''πουτάνας vs γκόμενας'',μοιάζει με τη σύγκριση ''super-market vs κυνηγιού...'' Στο super-market,ανάλογα με την τσέπη σου και τα γούστα σου,μπορείς να ψωνίσεις από σαρδέλα μέχρι αστακό,και ξέρεις από πριν,με μικρές αποκλίσεις,τι θα γευτείς.Στο κυνήγι,εκτός από τον εξοπλισμό,χρειάζονται κυνηγετικές ικανότητες και τύχη για να χτυπήσεις καλό θήραμα.Δεν γίνεται με αεροβόλο και χωρίς καλό σκυλί να περιμένεις ότι θα βγάλεις πέρδικα,το πολύ-πολύ κανά σπουργίτι να χτυπήσεις... Ούτε είναι πάλι σίγουρο ότι στο τέλος της ημέρας θα τη βγάλεις,και θα'χεις χώσει έναν σκασμό λεφτά,που αν τα'δινες στο super-market,θα είχες αγοράσει αρκετές εκτροφείου!Αν όμως τη βγάλεις,είσαι ο πιο γαμάτος κυνηγός της υφηλίου,και χαλάλι ο κόπος και τα έξοδα!
Κάπως έτσι συμβαίνει με τις γκόμενες και τις πουτάνες... Οι πρώτες έχουν το ρίσκο της αποτυχίας,οπότε μένεις νηστικός
=αγάμητος,ή μισοχορτασμένος,δηλ.έπεσες σε μπάζο ή ξινομούνα,ή χτύπησες θεόμουνο που τα κάνει όλα,οπότε είσαι και ο πρώτος γαμιάς!Από την άλλη,με τις πουτάνες,απ'αυτές του δεκάρικου μέχρι την καλύτερη βίζιτα,σου μένει στο τέλος η πίκρα ότι δεν την κέρδισες με την αξία σου,αλλά με τον παρά σου,με όλες τις ψυχολογικές συνέπειες...

Φιλε επιρρεπη, σε ευχαριστω για την πολυ πετυχημενη παραθεση, την οποια -επετρεψε μου- θα χαρακτηριζα και σαν συνεχεια του δικου μου ποστ. Θα ηθελα να εκφρασω μια ενσταση ως προς την τελευταια σου προταση "η πίκρα ότι δεν την κέρδισες με την αξία σου,αλλά με τον παρά σου,με όλες τις ψυχολογικές συνέπειες..." εαν ο παρας έρχεται μετα απο τιμια δουλεια που εχεις κανει στην ζωη σου μπορεις να τον διαθεσεις οπου (νομιμα) θες χωρις να εχεις τυψεις.Ο τιμιος παρας εχει αξια και ειναι πολυ γλυκος οταν τρωγεται ειτε για αγορα εξοπλισμου κυνηγιου ειτε για αγορα απο σουπερ μαρκετ

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Από την άλλη,με τις πουτάνες,απ'αυτές του δεκάρικου μέχρι την καλύτερη βίζιτα,σου μένει στο τέλος η πίκρα ότι δεν την κέρδισες με την αξία σου,αλλά με τον παρά σου,με όλες τις ψυχολογικές συνέπειες...

ας πούμε ότι χτυπάω σε ένα χρόνο 5-6 γυναίκες 10αρια..
και σίγουρα νιώθω γαμάουα.
όταν λείγει η φάση με αυτές τις γυναίκες και μετά τις βλέπεις να κυκλοφορούν με άντρες μπάζα-χάλιες-μηδενικά ποιες οι ψυχολογηκές συνέπειες  ?  :grin: :grin:

ξεκαβαλήστε..
και τη μόνικα μπελούτσι να βγάλεις γκόμενα δεν σημαίνει ότι είσαι ανώτερος από κανένα...

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
ας πούμε ότι χτυπάω σε ένα χρόνο 5-6 γυναίκες 10αρια..
και σίγουρα νιώθω γαμάουα.
όταν λείγει η φάση με αυτές τις γυναίκες και μετά τις βλέπεις να κυκλοφορούν με άντρες μπάζα-χάλιες-μηδενικά ποιες οι ψυχολογηκές συνέπειες  ?  :grin: :grin:

ξεκαβαλήστε..
και τη μόνικα μπελούτσι να βγάλεις γκόμενα δεν σημαίνει ότι είσαι ανώτερος από κανένα...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φιλε επιρρεπη, σε ευχαριστω για την πολυ πετυχημενη παραθεση, την οποια -επετρεψε μου- θα χαρακτηριζα και σαν συνεχεια του δικου μου ποστ. Θα ηθελα να εκφρασω μια ενσταση ως προς την τελευταια σου προταση "η πίκρα ότι δεν την κέρδισες με την αξία σου,αλλά με τον παρά σου,με όλες τις ψυχολογικές συνέπειες..." εαν ο παρας έρχεται μετα απο τιμια δουλεια που εχεις κανει στην ζωη σου μπορεις να τον διαθεσεις οπου (νομιμα) θες χωρις να εχεις τυψεις.Ο τιμιος παρας εχει αξια και ειναι πολυ γλυκος οταν τρωγεται ειτε για αγορα εξοπλισμου κυνηγιου ειτε για αγορα απο σουπερ μαρκετ
Νομίζω φίλε ότι εννοείς αυτό που οι παλιότεροι λέγανε ''Με το παρά μου και την κυρά μου''.

Αυτό που νομίζω  ο φίλος επιρρεπής εννοεί είναι ότι ενδόμυχα όλοι θα θέλαμε να είχαμε ένα δυνατό sex appeal και να ρίχνουμε τις γυναίκες μόνο με αυτό. Αυτό σε φτιάχνει ψυχολογικά γιατί ένισχύει  την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου. Ποιος δε θα ήθελε να είχε την απήχηση που έχει στις γυναίκες ένας επώνυμος αντικειμενικά όμορφος ηθοποιός η τραγουδιστής ??

Από την άλλη πλευρά αυτό που λέει ο φίλος snakespir είναι ότι η όποια οικονομική άνεση έχει κάποιος πετύχει αποτελεί πλεον μέρος αυτού που είναι. Συνεπώς  το ότι έχει απήχηση στις γυναίκες και σε βοηθάει να τις ρίχνεις δεν αποτελεί αιτία ψυχολογικής μειονεξίας.

Πιστεύω και οι δυο δίκιο λίγο πολύ έχετε. Ο τρόπος που ο καθένας το αντιλαμβάνεται αυτό το θέμα είναι μάλλον προσωπικός.

Γενικά νομίζω πρέπει να νοιώθουμε απέναντι στις γυναίκες άνετοι. Αυτό βοηθάει καταλυτικά στην απήχησή μας απέναντί τους. Αν δεν νοιώσεις και δε πιστέψεις βαθιά μέσα σου ότι έχεις το δυναμικό για να ρίξεις μια συγκεκριμένη γυναίκα τότε σίγουρα δεν θα το πετύχεις.

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Όπως λες κι εσύ όμως, ο κυνηγός δεν γυρνάει πάντα με την πέρδικα (ή οτιδήποτε άλλο) στο σπίτι. Και όπως σωστά διατύπωσες πολλές φορές μένει "νηστικός=αγάμητος,ή μισοχορτασμένος". Ένας μπουρδελιάρης όμως ακριβώς επειδή έχει χορτάσει, δεν του μένει το σεξ σαν απωθημένο. Αντιθέτως ένας ο οποίος είχε γενικά έναν μέτριο αριθμό από γκόμενες στη ζωή του, αλλά για πουτάνες ούτε λόγος, δεν έχει καταφέρει να χορτάσει. Αυτό όμως βγαίνει και παραέξω στην συμπεριφορά του και κάνει σαν σαλιάρης άμα δει κάποια μουνάρα. Και το αστείο είναι ότι ο μπουρδελιάρης τον παρατηρεί από μια γωνιά και γελάει, γιατί ξέρει ότι με ένα άλφα αντίτιμο έχει γαμήσει ίσες και καλύτερες από αυτόν που μια ζωή είχε την εντύπωση ότι γαμούσε τσάμπα ;)

Κλασσικος καμενομπουρδελιάρης είσαι και συ...εσυ χορταίνεις δηλαδη με το 10λεπτο  με μια άγνωστη ? :S. Επίσης αυτην που γαμας εσύ,την γαμάει όποιος του περισσεύουν 20 ευρώ.Δηλαδή όλοι...δεν σε υποβιβάζω αλλα βλέπω πολύ αγαμία ρε μάγκες. :S

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.686
Πόντοι
10.686
Νομίζω φίλε ότι εννοείς αυτό που οι παλιότεροι λέγανε ''Με το παρά μου και την κυρά μου''.

Αυτό που νομίζω  ο φίλος επιρρεπής εννοεί είναι ότι ενδόμυχα όλοι θα θέλαμε να είχαμε ένα δυνατό sex appeal και να ρίχνουμε τις γυναίκες μόνο με αυτό. Αυτό σε φτιάχνει ψυχολογικά γιατί ένισχύει  την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου. Ποιος δε θα ήθελε να είχε την απήχηση που έχει στις γυναίκες ένας επώνυμος αντικειμενικά όμορφος ηθοποιός η τραγουδιστής ??

Από την άλλη πλευρά αυτό που λέει ο φίλος snakespir είναι ότι η όποια οικονομική άνεση έχει κάποιος πετύχει αποτελεί πλεον μέρος αυτού που είναι. Συνεπώς  το ότι έχει απήχηση στις γυναίκες και σε βοηθάει να τις ρίχνεις δεν αποτελεί αιτία ψυχολογικής μειονεξίας.

Πιστεύω και οι δυο δίκιο λίγο πολύ έχετε. Ο τρόπος που ο καθένας το αντιλαμβάνεται αυτό το θέμα είναι μάλλον προσωπικός.

Γενικά νομίζω πρέπει να νοιώθουμε απέναντι στις γυναίκες άνετοι. Αυτό βοηθάει καταλυτικά στην απήχησή μας απέναντί τους. Αν δεν νοιώσεις και δε πιστέψεις βαθιά μέσα σου ότι έχεις το δυναμικό για να ρίξεις μια συγκεκριμένη γυναίκα τότε σίγουρα δεν θα το πετύχεις.
 Τα περιέγραψες όλα όπως ακριβώς έχουν! :thumbsup:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.686
Πόντοι
10.686
Αυτό που νομίζω  ο φίλος επιρρεπής
Ευκαιρία να κάνω μια παρατήρηση:η προσφώνηση ''τύπε'' που συνηθίζεται σ'αυτό το site,μου ακούγεται κάπως... Δεν θέλω να κάνω υποδείξεις,ή να αλλάξω τις συνήθειες άλλων,απλώς προσωπικά το αποφεύγω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom