Ανοίγω το θέμα γιατί έχω τελικά προβληματιστεί. Μια όμορφη γυναίκα έχει την αξία της και αυτό είναι δεδομένο και αυταπόδεικτο. Μήπως όμως τελικά στην Ελλάδα τις καλομαθαίνουμε τις γυναίκες με το να τους προσφέρουμε πολλά ?? Μήπως το να δίνεις παραπάνω από όση πρέπει σημασία σε μια όμορφη γυναίκα καταλήγουμε στο σύνδρομο που υπαινίσσεται η λαική παροιμία ''Το μουνί σέρνει καράβι ''.
Αξίζουμε ως Έλληνες το τίτλο των μουνόδουλων ?? Βλέποντας τη γενική συμπεριφορά ( σε επίπεδο στατιστικού μέσου όρου εννοώ ) των ανδρών προς τις γυναίκες σε άλλες χώρες όπως για παράδειγμα οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης η της Ασίας για παράδειγμα διαπιστώνω το παρακάτω. Παρόλο που η συμπεριφορά των ανδρών προς τις γυναίκες είναι πολύ πιο άσχημη από ότι αυτή των Ελλήνων οι γυναίκες τους είναι πολύ πιο ''ξηγημένες'' από τις Ελληνίδες στη συμπεριφορά τους. Οι όμορφες δεν καβαλάνε καλάμι, οι απαιτήσεις τους είναι λογικές, η ανταπόκριση τους είναι ανάλογη στο πως τους συμπεριφέρεται ο ΄κάθε άνδρας και σε πολλές περιπτώσεις η συμπεριφορά τους είναι καθ' υπερβολή καλή σε σημείο που να το βλέπεις και να απορείς.
Υπάρχει τεράστιο thread στο site με τίτλο ''Τι συμβαίνει επιτέλους με τις Ελεεινίδες ''. Μήπως απλά συμβαίνει ότι οι Ελληνες είναι μουνόδουλοι ??
Οι Ελληνες ειναι οι πιο μαλακες αντρες στον πλανητη Γη οσον αφορα τις γυναικες.
Δυστηχως και εγω ελληνας ειμαι .Οσο και να μην θελω να ειμαι.
ολοι οι μαλακακιδες ειναι σε αυτην την χωρα μαζεμενη.
ολοι οι γαμιαδες.ολοι γαμανε αλλα τελικα ολοι παραπονα γιατι δεν γαμανε.
Σκεφτειτε αμα ησουν γκομενα και ειχες τοσους μαλακες να σου κανουν το χατηρι γιατι να μην εισαι ετσι οπως εισαι?????
Δες εξωτερικο που τις εχουν γραμμενες πως ειναι ?
καποιος ειπε για ασια που τους μιλανε λες και ειναι για τα σκουπιδια και αυτες μιλανε ευγενικα και σκεψου τι γινεται εδω.