Νέα

Πόσο Μουνόδουλοι είμαστε τελικά οι Ελληνες ??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ανοίγω το θέμα γιατί έχω τελικά προβληματιστεί. Μια όμορφη γυναίκα έχει την αξία της και αυτό είναι δεδομένο και αυταπόδεικτο. Μήπως όμως τελικά στην Ελλάδα τις καλομαθαίνουμε τις γυναίκες με το να τους προσφέρουμε πολλά ?? Μήπως το να δίνεις παραπάνω από όση πρέπει σημασία σε μια όμορφη γυναίκα καταλήγουμε στο σύνδρομο που υπαινίσσεται  η λαική παροιμία ''Το μουνί σέρνει καράβι ''.

Αξίζουμε ως Έλληνες το τίτλο των μουνόδουλων ?? Βλέποντας τη γενική συμπεριφορά ( σε επίπεδο στατιστικού μέσου όρου εννοώ ) των ανδρών προς τις γυναίκες σε άλλες χώρες όπως για παράδειγμα οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης η της Ασίας για παράδειγμα διαπιστώνω το παρακάτω. Παρόλο που η συμπεριφορά των ανδρών προς τις γυναίκες είναι πολύ πιο άσχημη από ότι αυτή των Ελλήνων οι γυναίκες τους είναι πολύ πιο ''ξηγημένες'' από τις Ελληνίδες στη συμπεριφορά τους. Οι όμορφες δεν καβαλάνε καλάμι, οι απαιτήσεις τους είναι λογικές, η ανταπόκριση τους είναι ανάλογη στο πως τους συμπεριφέρεται ο ΄κάθε άνδρας και σε πολλές περιπτώσεις η συμπεριφορά τους είναι καθ' υπερβολή καλή σε σημείο που να το βλέπεις και να απορείς.

Υπάρχει τεράστιο thread στο site με τίτλο ''Τι συμβαίνει επιτέλους με τις Ελεεινίδες ''. Μήπως απλά συμβαίνει ότι οι Ελληνες είναι μουνόδουλοι ??

Οι Ελληνες ειναι οι πιο μαλακες αντρες στον πλανητη Γη οσον αφορα τις γυναικες.

Δυστηχως και εγω ελληνας ειμαι .Οσο και να μην θελω να ειμαι. 

ολοι οι μαλακακιδες ειναι σε αυτην την χωρα μαζεμενη.

ολοι οι γαμιαδες.ολοι γαμανε αλλα τελικα ολοι παραπονα γιατι δεν γαμανε.

Σκεφτειτε αμα ησουν γκομενα και ειχες τοσους μαλακες να σου κανουν το χατηρι γιατι να μην εισαι ετσι οπως εισαι?????

Δες εξωτερικο που τις εχουν γραμμενες πως  ειναι ?

καποιος ειπε για ασια που τους μιλανε λες και ειναι για τα σκουπιδια και αυτες μιλανε ευγενικα και σκεψου τι γινεται εδω.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Οι Ελληνες ειναι οι πιο μαλακες αντρες στον πλανητη Γη οσον αφορα τις γυναικες.

Δυστηχως και εγω ελληνας ειμαι .Οσο και να μην θελω να ειμαι. 

ολοι οι μαλακακιδες ειναι σε αυτην την χωρα μαζεμενη.

ολοι οι γαμιαδες.ολοι γαμανε αλλα τελικα ολοι παραπονα γιατι δεν γαμανε.

Σκεφτειτε αμα ησουν γκομενα και ειχες τοσους μαλακες να σου κανουν το χατηρι γιατι να μην εισαι ετσι οπως εισαι?????

Δες εξωτερικο που τις εχουν γραμμενες πως  ειναι ?

καποιος ειπε για ασια που τους μιλανε λες και ειναι για τα σκουπιδια και αυτες μιλανε ευγενικα και σκεψου τι γινεται εδω.
φιλαρακο εγω εχω δει ολες της φυλες του κοσμου να προσκυνανε το ΜΟΥΝΙ...κανε τα κουμαντα σου

dagreen789

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αλιμονο γιατι να υπαρξει ειρωνια? Απλα μιλαω καμια φορα "καφενειακα" πιο αμεσα. Στο γραπτο λογο αυτο καμια φορα παρεξηγειται :cheesy: Τεσπα

στεκομαι στο τελευταιο που ειπες γιατι υπαρχει πορνεια. Δε κανουν οι γυναικες οι ιδιες τα πραγματα " δυσκολα" και πολυπλοκα. Αυτες τα παιχνιδια τους κανουν γιατι ετσι ειναι και η γυναικεια φυση. Ο ανδρας ο ιδιος τα κανει δυσκολα και αυτο επειδη ακριβως πεφτει σε αυτη τη λουμπα. Που τον βαζει η " πονηρη" και πιο " παιχνιδιαρα" αν το πουμε ετσι γυναικα.
Η απαντηση του αντρα σε αυτο πρεπει να ειναι η απαντηση του Αλεξανδρου στο γορδιο δεσμο. Δε καθεται να τον λυσει. απλα βγαζει το ξιφος απο το θηκαρι και τον πετσοκοβει. Aλλα οι αντρες μπαινουν στη διαδικασια και μπαινουν και σε πλειοδοσια ποιος θα γινει πιο υποχωρητικος ποιος θα καλοπιασει γυναικες και και, επειδη "ψαρωνει" με τα παιχνιδια των γυναικων. Που φυσικα οι ιδιες μολις δουν οτι οι αντρες τα παιρνουν ολα αυτα στα σοβαρα, ξενερωνουν. Και οι αντρες μενουν με το πουλι στο χερι και την απορια τι πηγε στραβα. Και οπως ειπες και εσυ , ευτυχως που υπαρχουν πουτανες :grin:

Δε λέω ότι είσαι λάθος αλλά τι γίνεται άμα έχεις κολήσει με μια συγκεκριμένη γκόμενα. Έχεις κάνει τις αλητίες και τις γύρες σου στη ζωη, δεν εισαι στραβαδι, έχεις δοκιμάσει κάμποσες και κάποια στιγμή πέφτεις σε μία που ξεχωρίζει και σε εξιτάρει. Και τη θες τη συγκεκριμένη καργιόλα σα τρελός. Τι κάνεις τοτε, αμα η τεχνικη φτυσιμο δεν πιάνει ; Δε σου λέω να ξεφτιλιζεσαι μουνοδουλικά και να πεφτεις στα ματια της αλλά να προσπαθεις στην αρχη σωστα κι αυτη να ειναι κολημενη με άλλονα.
(Τη συγκεκριμενη ιστορια την εγραψα χτες αλλά σβηστηκε κι ετσι και δεν έμαθα το λόγο)

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
φιλαρακο εγω εχω δει ολες της φυλες του κοσμου να προσκυνανε το ΜΟΥΝΙ...κανε τα κουμαντα σου
Φιλαράκο εδώ θα διαφωνήσω. Το μουνί όλες οι φιλές το επιθυμούν,ολες το κυνηγούν, όλες το πληρώνουν.
Αλλά λίγες το προσκυνούν. Και δυστηχώς είμαστε μια απο αυτές. Αυτό ακριβώς συζητάμε.Πως τα καταφέραμε κσι γίνσμε τόσο μουνόδουλοι ??

Μισ παλιά ρωσίδα στριπτιζού κάποτε μου είχε πει το εξής."Οταν είχα πρωτοέρθει στην ελλάδα μου φαινόταν τόσο περίεργο που οι έλληνες τάιζαν κσι κέρναγαν μήπως και γαμήσουν. Στη χώρα μου δεν δίνουν τίποτα στις γυναίκες αν δεν τις γαμήσουν πρώτα":.Είναι ενδεικτικό πσράδειγμα της διαφοράς νοοτροπίας.

Δεν λέμε νσ μην κυνηγάμε το μουνί.Λέμε νσ μην ξεφτυλιζόμαστε για συτό με το να γινόμαστε μουνόδουλοι.Πέραν του ότι ένας σπο τπυς πιο σίγουρους τρόπους για να μην γαμάς τελικά είναι να γίνεσαι μουνόδουλος.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Φιλαράκο εδώ θα διαφωνήσω. Το μουνί όλες οι φιλές το επιθυμούν,ολες το κυνηγούν, όλες το πληρώνουν.
Αλλά λίγες το προσκυνούν. Και δυστηχώς είμαστε μια απο αυτές. Αυτό ακριβώς συζητάμε.Πως τα καταφέραμε κσι γίνσμε τόσο μουνόδουλοι ??

Μισ παλιά ρωσίδα στριπτιζού κάποτε μου είχε πει το εξής."Οταν είχα πρωτοέρθει στην ελλάδα μου φαινόταν τόσο περίεργο που οι έλληνες τάιζαν κσι κέρναγαν μήπως και γαμήσουν. Στη χώρα μου δεν δίνουν τίποτα στις γυναίκες αν δεν τις γαμήσουν πρώτα":.Είναι ενδεικτικό πσράδειγμα της διαφοράς νοοτροπίας.

Δεν λέμε νσ μην κυνηγάμε το μουνί.Λέμε νσ μην ξεφτυλιζόμαστε για συτό με το να γινόμαστε μουνόδουλοι.Πέραν του ότι ένας σπο τπυς πιο σίγουρους τρόπους για να μην γαμάς τελικά είναι να γίνεσαι μουνόδουλος.
οκ εχεις δικιο περιπου.....
μην ξεχνας ομως στην ελλαδα (παλιοτερα τουλαχιστον) ταιζαμε κερναγαμε επειδη γουσταραμε....ποσο μαλλον ενα ωραιο μουνι....
πιατα μονο εμεις σπαμε,λουλουδια δεν υπαρχουν πουθενα...εχω δει ζητουλα χλαπατσα γερμανο να παρακαλαει για μουνι...εμεις δινουμε και της πιο πολλες φορες χαιρομαστε πρωτα εμεις...μην το γαμαμε.

dagreen789

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Σε χώρες που οι γυναίκες είναι όμορφες η τιμή του μουνιού είναι χαμηλά γιατί υπάρχει προσφορά μεγάλη. Οι άντρες δεν αγχώνονται γιατι υπάρχουν πολλές ωραιες τυπισσες κι οι γκομενες πρεπει να το δώσουν γιατι όλες οι ανταγωνιστριες τριγυρω τους ειναι σούπερ θυληκά. Στις χώρες που οι γυναικες είναι μπάζα, το μουνι ακόμα και μιας μέτριας γκομενας καταντάει χρυσό, γιατι ειναι σπάνιες αυτες που βλέπονται. Γι αυτό ο Έλληνας κυνηγάει μια μέτρια Ελληνιδα σαν τρελός για να μην καβαλάει καμια τριχωτή αρκουδα ή τη ...χούφτα του.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Mentalist σε βρίσκω πολύ σωστό.  :sunglasses:

Και μιας και ανάφερες Ρωσίδα...εγώ θα το πάω πιο κοντά σε μας, είχα κάποτε γνωρίσει μια Βουλγάρα (καμιά σχέση με γύφτισσα) και μου είπε ακριβώς το ίδιο...πως εδώ οι ντόπιες δεν εκτιμούν τα χρήματα που δίνεις από το υστέρημα σου για να κεράσεις και στο τέλος σου βγάζουν το λάδι, σε βαθμό που να ξενερώνεις απίστευτα με τη συμπεριφορά τους.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δε λέω ότι είσαι λάθος αλλά τι γίνεται άμα έχεις κολήσει με μια συγκεκριμένη γκόμενα. Έχεις κάνει τις αλητίες και τις γύρες σου στη ζωη, δεν εισαι στραβαδι, έχεις δοκιμάσει κάμποσες και κάποια στιγμή πέφτεις σε μία που ξεχωρίζει και σε εξιτάρει. Και τη θες τη συγκεκριμένη καργιόλα σα τρελός. Τι κάνεις τοτε, αμα η τεχνικη φτυσιμο δεν πιάνει ; Δε σου λέω να ξεφτιλιζεσαι μουνοδουλικά και να πεφτεις στα ματια της αλλά να προσπαθεις στην αρχη σωστα κι αυτη να ειναι κολημενη με άλλονα.
(Τη συγκεκριμενη ιστορια την εγραψα χτες αλλά σβηστηκε κι ετσι και δεν έμαθα το λόγο)
Αυτό που κσνεις είνσι να προσπαθήσεις όσο μπορείς να τη κερδίσεις αλλά χωρίς νσ ρίξεις την αξιοπρεπεια κσι τον εγωισμό σου.
Αν δεν ανταποκριθεί της λές χαίρεται κσι τα δέοντα στη μσμά σας.Επιπλέον βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει κσι συνηδητοποιείς ότι συτό που σήμερα σε εξιτάρει αν το γσμήσεις καμμιά 30 φορές θσ το βαρεθείς και θα σε εξιτάρει τότε κάτι άλλο. Ετσι ξεκολάς κσι πας για άλλα.Καξ όσο πιο γρήγορα βρείς τα άλλα τόσο κσλύτερα.Μουνιά ( εν αντιθέσει με τα λεφτσ) υπάρχουν δόξα τω θεώ.

Ξέρω ότι άλλο θεωρία καισλλο πράξη. Αλλά τουλάχιστον αν ξέρεις το σωστό υπάρχει πιθανότητα να το κάνεις.Αν δε το ξέρεις δε θα το κάνεις ποτέ.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.776
Πόντοι
496

φιλε μιλας σωστα
και στο επιβεβαιωνουν ισως τα καλυτερα μουνια
που κυκλοφορουν στην πιατσα: δλδ οι ρωσιδες :grin:

dagreen789

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό που κσνεις είνσι να προσπαθήσεις όσο μπορείς να τη κερδίσεις αλλά χωρίς νσ ρίξεις την αξιοπρεπεια κσι τον εγωισμό σου.
Αν δεν ανταποκριθεί της λές χαίρεται κσι τα δέοντα στη μσμά σας.Επιπλέον βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει κσι συνηδητοποιείς ότι συτό που σήμερα σε εξιτάρει αν το γσμήσεις καμμιά 30 φορές θσ το βαρεθείς και θα σε εξιτάρει τότε κάτι άλλο. Ετσι ξεκολάς κσι πας για άλλα.Καξ όσο πιο γρήγορα βρείς τα άλλα τόσο κσλύτερα.Μουνιά ( εν αντιθέσει με τα λεφτσ) υπάρχουν δόξα τω θεώ.

Ξέρω ότι άλλο θεωρία καισλλο πράξη. Αλλά τουλάχιστον αν ξέρεις το σωστό υπάρχει πιθανότητα να το κάνεις.Αν δε το ξέρεις δε θα το κάνεις ποτέ.

Είμουνα της ιδιας θεωρίας ακριβώς κι όποτε μια γκομενα με ζοριζε την επόμενη στιγμή έφευγα για άλλη χαλαρά. Εμπειριες ειχα ικανοποιητικές κι ειμουνα ευχαριστημένος οιτ δε θα με ζορισει καμια γιατι μουνια υπάρχουνε χιλιάδες μπλα μπλα μπλα. Μεχρι που εφαγα μετωπικη με μια δεκαεφταρα, ενα στραβαδι  που ξεπαρθενεψα εγω κι έχασα το μπούσουλα τελειως κι οτι εκανα μου εκανε και λουστηκα ολη μου τη θεωρία απο την αναποδη !

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Μη το παιρνεις με ορους " φτυσιμο" και τεχνικες κλπ

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Είμουνα της ιδιας θεωρίας ακριβώς κι όποτε μια γκομενα με ζοριζε την επόμενη στιγμή έφευγα για άλλη χαλαρά. Εμπειριες ειχα ικανοποιητικές κι ειμουνα ευχαριστημένος οιτ δε θα με ζορισει καμια γιατι μουνια υπάρχουνε χιλιάδες μπλα μπλα μπλα. Μεχρι που εφαγα μετωπικη με μια δεκαεφταρα, ενα στραβαδι  που ξεπαρθενεψα εγω κι έχασα το μπούσουλα τελειως κι οτι εκανα μου εκανε και λουστηκα ολη μου τη θεωρία απο την αναποδη !
Αυτό που περιγράφεις φιλσράκο οι παλιοί το έλεγαν το δάγκωμα της λσμαρίνας. Αν κατάλαβα καλά είσαι ήδη σε ολοκληρωμένη φάση με τη γκόμενα και αυτή τη κάνει με άλλο.
Αυτό βαράει κατ ευθείαν στον αντρικό εγωισμό και συνήθως δημιουργεί εμονές. Πιάνεις τον εαυτό σου να συγκρίνεσαι με τον σλλο κλπ.

Δεν υπάρχει άλλη λύση φιλσράκο πέρα από την ολική διαγραφή.Σβήνεις ότι σχετίζετσι με τη τύπισα από τη ζωή σου.Ακόμη κσι αντικείμενα μέρη που στη θυμίζουν τα αποφεύγεις δια ροπσλου.

Χρειάζεσαι χρόνο για να ξεκολήσεις κσι μια καινούργια γκόμενα το ταχύτερο. Δεν θα πετύχεις τίποτα αν κολήσεις πάνω της πέραν του να υποφέρεις περισσότερο.Πέρσν του ότι αυτό την επιβεβαιώνει και της αρέσει.Μη μαζοχίζεσαι.

Ενας καλός τρόπος για να κλείσει μισ πληγή είναι να τη κσυτηριάσεις.θα πονέσει αλλά για λίγο κσι τέρμα.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
φιλε μιλας σωστα
και στο επιβεβαιωνουν ισως τα καλυτερα μουνια
που κυκλοφορουν στην πιατσα: δλδ οι ρωσιδες :grin:
Είνσι αρρώστια τα κουφαλάκια τα ρωσίδια.Ιδίως όταν σου λένε τα δικά τους πάνω στο μπατιρντί στη γλώσσα τους σε πεθαίνουν. Κινδυνεύω να γίνω κσι εγώ μουνόδουλος μαζί τους, μάλλον χρειάζομαι αποτοξίνωση. :2funny: :2funny:

dagreen789

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό που περιγράφεις φιλσράκο οι παλιοί το έλεγαν το δάγκωμα της λσμαρίνας. Αν κατάλαβα καλά είσαι ήδη σε ολοκληρωμένη φάση με τη γκόμενα και αυτή τη κάνει με άλλο.
Αυτό βαράει κατ ευθείαν στον αντρικό εγωισμό και συνήθως δημιουργεί εμονές. Πιάνεις τον εαυτό σου να συγκρίνεσαι με τον σλλο κλπ.

Δεν υπάρχει άλλη λύση φιλσράκο πέρα από την ολική διαγραφή.Σβήνεις ότι σχετίζετσι με τη τύπισα από τη ζωή σου.Ακόμη κσι αντικείμενα μέρη που στη θυμίζουν τα αποφεύγεις δια ροπσλου.

Χρειάζεσαι χρόνο για να ξεκολήσεις κσι μια καινούργια γκόμενα το ταχύτερο. Δεν θα πετύχεις τίποτα αν κολήσεις πάνω της πέραν του να υποφέρεις περισσότερο.Πέρσν του ότι αυτό την επιβεβαιώνει και της αρέσει.Μη μαζοχίζεσαι.

Ενας καλός τρόπος για να κλείσει μισ πληγή είναι να τη κσυτηριάσεις.θα πονέσει αλλά για λίγο κσι τέρμα.

Ξεκίνησε με μένα στα 17 και είμουνα ο πρώτος της. Οταν χωριστίκαμε το καλοκαιρι για δουλειά ερωτευτηκε εναν αλλο. Δεν το εβαλα κατω και την κηνύγησα πολύ μέχρι που ξαναρχισε να κοιμάται και με μένα. Ο άλλος είχε το μυαλό της, αλλά γύριζε σε μένα συνεχεια για το κρεβατι και την προσοχή που δεν της εδινε εκείνος. Σύντομα το έμαθε κι εκείνος κι η σχέση τους έγινε ακόμη πιο προβληματική. Αυτή συνεχισε να κοιμάται και με τους δυο μας. Το πράμα τράβηξε ετσι 3 χρόνια. Δεν καταλαβα ποτέ γιατι ο άλλος ανεχόταν να τη μοιράζεται με μένα κι ας τη μειωνε συνέχεια κι ας πήγαινε και με άλλες. Δεν καταλαβα ποτέ γιατί αυτή μου έλεγε οτι ο άλλος ήταν ο ερωτας της, αλλά την ίδια στιγμή κοιμότανε με μένα. Εγώ κάθε φορά που κοίταζα τα μούτρα μου στον καθρέφτη είχα σα δικαιολογία ότι είμαι μάγκας και κοιμάμε με τη γυναικα κάποιου άλλου. Αυτή τι δικαιολογία είχε για τον εαυτό της ; Πως μπορείς να λες ότι είσαι ερωτευμένος με έναν και να κοιμάσαι παράλληλα με κάποιον άλλον ; Που στην τελική, αν το θες κι έτσι δεν είχα πιο πολλά λεφτά από τον άλλο ουτε κοινωνικά έιμαι παραπάνω.
Όταν έφυγε ο άλλος σταμάτησε να βλέπει και μένα. Μου είπε ότι αυτο πέθανε μέσα της και δεν ξαναγυρισε παρα τις προσπάθειες μου. Ποτέ δεν έπεσα στα μάτια της με μαλακισμένες σκηνές ζήλειας, ποτέ δεν παρακάλεσα, ποτέ δεν τη μείωσα. Απλά την κηνυγούσα συνέχεια και στενά και είμουνα πάντα διαθέσιμος.

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Ξεκίνησε με μένα στα 17 και είμουνα ο πρώτος της. Οταν χωριστίκαμε το καλοκαιρι για δουλειά ερωτευτηκε εναν αλλο. Δεν το εβαλα κατω και την κηνύγησα πολύ μέχρι που ξαναρχισε να κοιμάται και με μένα. Ο άλλος είχε το μυαλό της, αλλά γύριζε σε μένα συνεχεια για το κρεβατι και την προσοχή που δεν της εδινε εκείνος. Σύντομα το έμαθε κι εκείνος κι η σχέση τους έγινε ακόμη πιο προβληματική. Αυτή συνεχισε να κοιμάται και με τους δυο μας. Το πράμα τράβηξε ετσι 3 χρόνια. Δεν καταλαβα ποτέ γιατι ο άλλος ανεχόταν να τη μοιράζεται με μένα κι ας τη μειωνε συνέχεια κι ας πήγαινε και με άλλες. Δεν καταλαβα ποτέ γιατί αυτή μου έλεγε οτι ο άλλος ήταν ο ερωτας της, αλλά την ίδια στιγμή κοιμότανε με μένα. Εγώ κάθε φορά που κοίταζα τα μούτρα μου στον καθρέφτη είχα σα δικαιολογία ότι είμαι μάγκας και κοιμάμε με τη γυναικα κάποιου άλλου. Αυτή τι δικαιολογία είχε για τον εαυτό της ; Πως μπορείς να λες ότι είσαι ερωτευμένος με έναν και να κοιμάσαι παράλληλα με κάποιον άλλον ; Που στην τελική, αν το θες κι έτσι δεν είχα πιο πολλά λεφτά από τον άλλο ουτε κοινωνικά έιμαι παραπάνω.
Όταν έφυγε ο άλλος σταμάτησε να βλέπει και μένα. Μου είπε ότι αυτο πέθανε μέσα της και δεν ξαναγυρισε παρα τις προσπάθειες μου. Ποτέ δεν έπεσα στα μάτια της με μαλακισμένες σκηνές ζήλειας, ποτέ δεν παρακάλεσα, ποτέ δεν τη μείωσα. Απλά την κηνυγούσα συνέχεια και στενά και είμουνα πάντα διαθέσιμος.

Ησουνα μικρος για να ξερεις οτι εαν μια γυναικα κερατωνει καποιον κατα πασα πιθανοτητα θα κερατωσει και εσενα μετα.Προφανως ειχες δαγκωσει τη λαμαρινα και δεν ελεγες να την αφησεις και ανεχοσουν τοσα πολλα ισα ισα για να γαμησεις.Τα περι ερωτος που σου ελεγε και οτι ο αλλος δν της εδειχνε σημασια ειναι για να εχει στα ματια σου δικαιολογια οτι δεν ειναι πουτανα και ειναι θυμα(ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ). Ησουν μικρος και δεν εβλεπες τα σημαδια απο την αρχη να κοψεις να κερδισεις χρονο αυτα τα 3 χρονια. Γινατε και οι δυο το παιχνιδι απο ενα τσουλακι. Παθαινω μαθαινω προχωραω... κτλ....

dagreen789

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ησουνα μικρος για να ξερεις οτι εαν μια γυναικα κερατωνει καποιον κατα πασα πιθανοτητα θα κερατωσει και εσενα μετα.Προφανως ειχες δαγκωσει τη λαμαρινα και δεν ελεγες να την αφησεις και ανεχοσουν τοσα πολλα ισα ισα για να γαμησεις.Τα περι ερωτος που σου ελεγε και οτι ο αλλος δν της εδειχνε σημασια ειναι για να εχει στα ματια σου δικαιολογια οτι δεν ειναι πουτανα και ειναι θυμα(ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ). Ησουν μικρος και δεν εβλεπες τα σημαδια απο την αρχη να κοψεις να κερδισεις χρονο αυτα τα 3 χρονια. Γινατε και οι δυο το παιχνιδι απο ενα τσουλακι. Παθαινω μαθαινω προχωραω... κτλ....

Είναι η μόνη λογική εξήγηση που βλέπω κι εγώ για να μην τρελαίνομαι. Όμως η μικρή δεν ήταν το τσουλάκι. Εγω έιμουνα 5 χρόνια πιο μεγαλος της, αυτη ήταν η άπειρη, εγώ ειχα τις εμπειρίες μου, βλέπομαι, θέλω να πω οτι δεν ητανε η μια και μοναδικη που μου ειχε ποτε κατσει και λογω ηλικίας θόλωσα. Εξω από αυτο το ερωτικό τρίγωνο η συμπεριφορά της ήταν άψογη σε όλα τα άλλα θεματα της ζωής της, διάβαζε, ήθελε να σπουδάσει, εργαζοταν εποχικά και δεν σαπιζε στις καφετερειες, δεν είχε φίλες κολητες, ουτε πολλές παρέες, δεν κοιμοτανε με άλλους (όσο σιγουρο μπορει να ειναι αυτο από στενή πολιορκία 3 χρόνων κι ένα μεγάλο δικτυο φίλων μου, που ηξεραν τι παιζει και τσεκαρανε τις κοινες παρεες και τις κινησεις για χαρη μου, αφου όλοι μεναμε στην ίδια γειτονια). Δε μου φερθηκε ποτέ άσχημα, δεν έβριζε, δεν ήταν χαζοπαρέα. Δεν εθαβε τον άλλο, δε μου έκανε εμενα σκηνές, δεν έκανε τίποτα από τα πουτανίστικα γυναικεία κόλπα, δε μου έτρωγε λεφτά, δεν την έπεφτε στους φίλους μου, δε σχολίαζε τις παρεες μου. Πολλές φορές λύναμε μαζί τα μαθηματα της πριν καταλ΄ηξουμε στο κρεβατι.
Για αυτό εφαγα αυτο το μεγαλο κόλημα μαζί της γαιτι δε βρίσκω κατι άλλο πέρα της παραληλης σχέσης που να τη μειώσει μέσα μου. Και για αυτο πάλι δεν μπορώ να καταλάβω την παραληλη σχέση.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Είναι η μόνη λογική εξήγηση που βλέπω κι εγώ για να μην τρελαίνομαι. Όμως η μικρή δεν ήταν το τσουλάκι. Εγω έιμουνα 5 χρόνια πιο μεγαλος της, αυτη ήταν η άπειρη, εγώ ειχα τις εμπειρίες μου, βλέπομαι, θέλω να πω οτι δεν ητανε η μια και μοναδικη που μου ειχε ποτε κατσει και λογω ηλικίας θόλωσα. Εξω από αυτο το ερωτικό τρίγωνο η συμπεριφορά της ήταν άψογη σε όλα τα άλλα θεματα της ζωής της, διάβαζε, ήθελε να σπουδάσει, εργαζοταν εποχικά και δεν σαπιζε στις καφετερειες, δεν είχε φίλες κολητες, ουτε πολλές παρέες, δεν κοιμοτανε με άλλους (όσο σιγουρο μπορει να ειναι αυτο από στενή πολιορκία 3 χρόνων κι ένα μεγάλο δικτυο φίλων μου, που ηξεραν τι παιζει και τσεκαρανε τις κοινες παρεες και τις κινησεις για χαρη μου, αφου όλοι μεναμε στην ίδια γειτονια). Δε μου φερθηκε ποτέ άσχημα, δεν έβριζε, δεν ήταν χαζοπαρέα. Δεν εθαβε τον άλλο, δε μου έκανε εμενα σκηνές, δεν έκανε τίποτα από τα πουτανίστικα γυναικεία κόλπα, δε μου έτρωγε λεφτά, δεν την έπεφτε στους φίλους μου, δε σχολίαζε τις παρεες μου. Πολλές φορές λύναμε μαζί τα μαθηματα της πριν καταλ΄ηξουμε στο κρεβατι.
Για αυτό εφαγα αυτο το μεγαλο κόλημα μαζί της γαιτι δε βρίσκω κατι άλλο πέρα της παραληλης σχέσης που να τη μειώσει μέσα μου. Και για αυτο πάλι δεν μπορώ να καταλάβω την ς.
Φιλε οσο και αν πονανε αυτα τα σκηνικα, ειναι πολυ χρησιμο να σου συμβαινου. Μολις συνειδητοποιησεις ακριβως πως σου φερθηκε η τσουλιτσα, θα τα καταλαβαινεις αμεσως τετοια πουτανακια. Και δυστυχως αυτες ειναι οι χειροτερες αριβιστριες. Ετσι οπως τις περιγραφεις.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Συνεχισε και μη μασας!!!

dagreen789

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Συνεχισε και μη μασας!!!

Έχω συνεχίσει. Είμαι σε άλλη σχέση τώρα, αφού τον τελευταίο χρόνο προσπάθησα να κάνω οσα περισσότερα μπορούσα, ακόμη και με πληρωμή, για να ξελαμπικάρει το μυαλό μου. Μπορώ να πω ο΄τι ούτε αυτη η συνταγή βοήθησε πολύ. Είναι ακόμα φρέσκια η ιστορία και στην τελική μόνο ο καιρός που περνάει θα την τελειώσει. Τίποτα άλλο.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
:3:
Έχω συνεχίσει. Είμαι σε άλλη σχέση τώρα, αφού τον τελευταίο χρόνο προσπάθησα να κάνω οσα περισσότερα μπορούσα, ακόμη και με πληρωμή, για να ξελαμπικάρει το μυαλό μου. Μπορώ να πω ο΄τι ούτε αυτη η συνταγή βοήθησε πολύ. Είναι ακόμα φρέσκια η ιστορία και στην τελική μόνο ο καιρός που περνάει θα την τελειώσει. Τίποτα άλλο.
Εκτος απο τον καιρο μολις δεις οτι υπαρχουν και γυναικες με πραγματικο καλο χαρακτηρα θα την θυμασαι αυτη και θα γελας.
Και ενταξει παιδες,  μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Δυστυχως ο Ελληνας και ο τροπος που τον εχει μεγαλωσει η μανουλα του, εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης στην κατασταση που ζουμε. Δεν ειναι ολες οι γυναικες σαπιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom