Νέα

Τελικά, ΤΙ είναι έρωτας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makakoi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Οχι ρε τυπε δεν συμφωνο,ενταξει ολοι κανουμε λαθος μερικες φορες στα ατομα που επιλεγουμε να ημαστε μαζι,αυτο δεν σημαινει οτι αν βρουμε κατι που να αξιζει,και αφησουμε κατι για κατι πρωτογνωρο,οτι το κανουμε εξεπαγγελματος,η απο συνηθεια

ε ενταξει οχι και τυπος, κοπελια ναι  :grin: :grin:
τελος παντων αυτα ειναι αποψεις που βγαινουν απο προσωπικες εμπειριες και βιωματα, δεν μπορω εγω και κανενας αλλος βεβαια να βαλουμε μυαλο σε κανεναν
σωστα???

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
ρε τυπε η γκομενα ποσο καιρο τα εχει με τον αλλον?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ε ενταξει οχι και τυπος, κοπελια ναι  :grin: :grin:
τελος παντων αυτα ειναι αποψεις που βγαινουν απο προσωπικες εμπειριες και βιωματα, δεν μπορω εγω και κανενας αλλος βεβαια να βαλουμε μυαλο σε κανεναν
σωστα???
ΣΩΣΤΑ ουτε και εγω μπορω να βαλω συναισθηματα σε εναν δημιο σωστα??
κΟΠΕΛΙΑ???και το σεξουλας που κολαει?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
γιατι να φτασω σε σημειο να πληγωνομαι καθε φορα ρε λουκριτια??
ανθρωπος ειμαι με αισθηματα, δεν μπορω να πεφτω στα πατωματα καθε φορα που γνωριζω καποιον αναξιοπιστο, κι ουτε βεβαια θελω καποιος να με κατηγορησει ποτε οτι τον κατεστρεψα γτ δεν του φερθηκα σωστα
ολα θελουν το μετρο τους, ακομα κι ο ερωτας
αυτο μου εχει δειξει η μεχρι τωρα εμπειρια μου (οση μπορει να εχω), οσες φορες αφεθηκα εφαγα τα μουτρα μου
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

εγώ να δεις!

η πισινή είναι το καλύτερο! αλλά ποιος έχει τα κότσια να κρατήσει όταν ερωτευτεί πολύ? :headbang: :headbang:

sinnerman  η επιστήμη λέει ότι αν κάποιος κάνει κάτι κακό, τίποτα δεν προδικάζει ότι θα το ξανακάνει!

μπορεί να μην το ξανακάνει ποτέ!μπορεί και να το ξανακάνει όμως πολλές φορές. κανείς δεν ξέρει!

η ζωή όμως έδειξε ότι τελικά επικρατεί το δεύτερο! :dunno:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
you do something to me,somewhere depp inside

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε φίλε ο έρωτας είναι σαν τον καρκίνο σε τέτοιες περιπτώσεις.

το καλύτερο φάρμακο είναι τα έτερα αιδοία.

ξέρεις πόσες έπρεπε να πηδήξω για να ξεπεράσω κάαποια.... πολλές.... ιρλανδές, αγγλίδες, ελληνίδες, αμερικάνες, γερμανίδες και μία τσέχα.. αλλά τα κατάφερα.

αν θες να ξεπεράσεις ένα μουνί, ασχολείσαι με κάτι καλύτερο.. με περισσότερα μουνιά

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τυπε επειδη ειναι αρκετα.μηπως η γκομενα τον εχει βαρεθει και θελει να ξενογαμηθει ρε.
ψαξε τη δουλεια λιγο.
γιατι ετσι που μας τα λες ειναι σαν να βρεθηκε ο ρωμαιος με την ιουλιετα.
μηπως βρωμαει τιποτα τυπε μου.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

εγώ να δεις!

η πισινή είναι το καλύτερο! αλλά ποιος έχει τα κότσια να κρατήσει όταν ερωτευτεί πολύ? :headbang: :headbang:

sinnerman  η επιστήμη λέει ότι αν κάποιος κάνει κάτι κακό, τίποτα δεν προδικάζει ότι θα το ξανακάνει!

μπορεί να μην το ξανακάνει ποτέ!μπορεί και να το ξανακάνει όμως πολλές φορές. κανείς δεν ξέρει!

η ζωή όμως έδειξε ότι τελικά επικρατεί το δεύτερο! :dunno:
Τυπε ειμαιdreammer και και δεν το δεχομαι ασε με στο ονειρο μου,γιατι στην ριαλ λαιφ δεν παιζω με ανθρωπακια

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε επειδη ειναι αρκετα.μηπως η γκομενα τον εχει βαρεθει και θελει να ξενογαμηθει ρε.
ψαξε τη δουλεια λιγο.
γιατι ετσι που μας τα λες ειναι σαν να βρεθηκε ο ρωμαιος με την ιουλιετα.
μηπως βρωμαει τιποτα τυπε μου.
Τυπε μου τι να ψαξω,αυτη η δουλεια θελει καθαρο μυαλο,εγω ειμαι σαν πρωταρης τωρα στο πρωτο ραντεβου

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τυπε ειμαιdreammer και και δεν το δεχομαι ασε με στο ονειρο μου,γιατι στην ριαλ λαιφ δεν παιζω με ανθρωπακια
τύπε μου εγώ να δεις τι ντρίμερ ήμουν (και είμαι)

άμα μπορείς να κρατάς πισινή το κάνεις!

άμα δεν μπορείς, ορμάς και...ότι γίνει!

επειδή όμως όπως σε κατάλαβα είσαι σαν και μένα και ενώ ξέρεις ότι υπάρχει κίνδυνος παρόλα αυτά τρώγεσαι......

τι μπορεί να σου πει κάποιος? ή πισινή ή σε τρώει ο..πισινός σου και βούτα! :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
η ζωή μου έχει δείξει ότι οι καλύτερες λύσεις είναι οι ξεκάθαρες!

επειδή όμως οι ξεκάθαρες περιπτώσεις είναι λίγο ανιαρές προτιμάμε να τις περιπλέξουμε!

έτσι η ζωή μας αποκτά νέο νόημα, νέες συγκινήσεις που δεν θα υπήρχαν αν ήταν τα πράγματα ξεκάθαρα!

εγώ στη θέση σου δε θα κρατούσα ούτε πισινή ούτε τίποτα!

γουστάρω τρελλά, είμαι ερωτευμένος...δεν καταλαβαίνω Χριστό!

ότι κι αν μου πουν.

οπότε προτίμησα σε τέτοιες φάσεις της χωής μου να μην πω τίποτα σε κανέναν!

γιατί είναι όλοι τους πολύ "προσγειωμένοι" εκεί έξω.....! και μου χαλάν το όνειρο.......

είναι όμως θέμα χαρακτήρα.

ο μέγας Πάριος λέει: στο κάτω κάτω της γραφής, αξίζει να καταστραφείς! Για μια γυναίκα που αγαπάς και ως το θάνατο θα πας!!!!

εγώ εκεί είμαι! άξιζε δεν άξιζε εγώ το έζησα με πάθος!

άλλοι θα έκοβαν λάσπη πολύ νωρίτερα!

εγώ δεν ήθελα.......δεν μπόρεσα..........δεν με άφησα να μην το ζήσω!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτά είναι σαχλαμάρες που είναι δείγματα λιγουριάς που δέρνει Έλληνες αλλά και άλλους κυρίως μουσουλμανους που για να δουν γυναίκα πρέπει να κάνουν αίτηση. Αυτή η ψύχωση με τη γυναίκα μόνο εδώ υπάρχει και κάτι τουρκίες, συρίες, αιγύπτους κλπ. Δείγμα στέρησης και ηττοπάθειας.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αυτό ακριβώς ρε φίλε!

και σε εκπληκτική ερμηνεία!

το άξιζε η καριόλα!!!!!!

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Αυτά είναι σαχλαμάρες που είναι δείγματα λιγουριάς που δέρνει Έλληνες αλλά και άλλους κυρίως μουσουλμανους που για να δουν γυναίκα πρέπει να κάνουν αίτηση. Αυτή η ψύχωση με τη γυναίκα μόνο εδώ υπάρχει και κάτι τουρκίες, συρίες, αιγύπτους κλπ. Δείγμα στέρησης και ηττοπάθειας.
ρε σεβαλιε εχει και αντρες που εχουν αισθηματα και αγαπανε.
δεν ειναι ολοι περνω το κρεας,το ζυγιζω,το πληρωνω και το τρωω.
(και στο τελος ειναι και κονσερβα).

αλλοι θελουν να φανε φρεσκο κρεατακι και καλομαγειρεμενο.
(ασχετα που μετα τους πιανει κοψιμο και τρεχουν με τα βρακια κατεβασμενα).

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
σε τι πράγμα αναφέρεσαι ακριβώς ιππότη μου!

για διευκρίνησέ το!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τον ''πληρώνεις'' και πας για άλλα..

για με να ειναι ωραιο να ερωτευεσαι. Βρισκεσαι στα ουρανια, βλεπεις τον άλλο σαν θεο και λες "μα τι καλο εκανα στη ζωη μου και μου τυχε κατι τοσο ωραιο"

μετα ερχεται η απομυθοποιηση, ξεστραβωνεσαι, ξεσστραβωνεται και βλεπετε την αληθεια καταματα.

μετα χωριζετε και μενει μια πικρη αισθηση

αυτος ειναι ο κυκλος της ζωης, ολα κανουν τον κυκλο τους και τελικα πεθαινουν
οπως κι ο ιδιος ο ανθρωπος
με τη λογικη οτι κατι θα τελειωσει και θα πικραθουμε, θα επρεπε να αυτοκτονησουμε ομαδικως γιατι στο τελος θα πεθανουμε.

και ναι, ειναι μεγαλη μαγκια να ζεις κατι οσο δυνατοτερα μπορεις και στο τελος να πληρωνεις το λογαριασμο και να εχεις τα @@ να ξαναπροσπαθησεις χωρις να γινεις συναισθηματικα νεκρος.

Υ.Γ. το ποσο συμπαθω τα ερωτοχτυπημενα αγορακια δε λεγεται!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom