τυπε μια πιτσιρικα 24αρα γουσταρει και γουσταρω και εγω,αλλα η τυπησα ειναι με αλλον και ολο μου λεει γιατι δεν ετυχε να με γνωρισει πριν και και εχει πελαγωσει και δεν ξερει τι να κανει και αυτη.
Γουσταρει και αυτη και εγω τρελα ο ενασ τον αλλον,αλλα αυτη εχει να ξεφωρτοθει τον αλλον,και εγω κολωνο για επαγγελματικους λογους,λογω και οτι το μερος που μενω ειναι μικρο.
Καταλαβες τυπε μου
τυπε υπαρχει λυση και μην μας,γιαυτο ειμαστε εμεις εδω.
ακουλουθης τυπε τα εξης βηματα.
1.λες τις γκομενας να χωρισει με το αλλον.
2.για κανενα μηνα μετα το χωρισμο τις δεν κανετε δημοσιες εμφανισεις,απλως την κρυφογαμας.
3.αρχιζεις να εμφανιζεσε σταδιακα με την γκομενα στην αρχη με κοινους σας γνωστους(για να μην εισαι καρτα εντελως),για να δεις και τι αντιδρασεις γινοντε απο τον πρωην γκομενο.
4.αν πανε ολα καλα εισαι πλεον με την γκομενα μαζι και την γαμας κανονικας.
5.αν πανε στραβα κανεις για λιγο καιρο το κοροιδο παλι,αλλα συνεχιζεις να κρυφογαμας την γκομενα.
6.αυτο τη γκομενα να μην τις εχεις και πολυ εμπιστοσυνη γιατι,ανα πασα στιγμη κινδυνευεις να παθεις,αυτο που εκανες εσυ στο γκομενο τις.δεν ειναι εμπιστες οι γκομενες που εχουν τετοιο χαρακτηρα.
και τελος να ξερεις οτι δεν πρεπει σε καμια περιπτωσει να καψουρευτεις αυτη την γκομενα.γαμα την περνα καλα και στειλτην για τσαι μετα.