Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

• Υπέρ

• Κατά, δεν το συζητάω καν

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
880
Πόντοι
86
Και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Θα ομιλήσει για το θέμα στον δικό του Κύκλο Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση. Εδώ το αναγγελτήριον:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.278
Πόντοι
3.506
Τα περισσότερα φακελάκια τα δίνουν οι ασθενείς μετά την επέμβαση ως ευχαριστήριο δώρο, η πλάκα είναι ότι στην πλειοψηφία τους οι γιατροί δεν τα ζητάνε και έτσι και αλλιώς την δουλεία τους την έχουν κάνει πολύ ευσυνείδητα. Κάποιοι το αρνιούνται οι περισσότεροι όμως το δέχονται. Υπάρχουν δυστυχώς και μεμονωμένες περιπτώσεις που εκβιάζουν και έχουν ταρίφες και δεν σε βάζουν στο χειρουγγείo αν δεν τους τα σκάσεις.

κλασική περίπτωση βλάβης:

βέβαια ο πολλά βαρύς κος καθηγητής έκλασε μέντες όταν είδε τον Ρουβίκωνα :2funny:
αληθεια ειναι αυτο - εχω φιλο νοσηλευτη σε μοναδα εγκαυμάτων
και μου εχει πει πολλα περιστατικα - μερικοι ειναι και πιεστικοι- μαλιστα μου εχει πει οτι καποιος συγγενης αρρωστου επεμενε τοσο πολυ να δωσει φακελακι σε γιατρο ντεμεκ για να τον προσεξει παραπανω - ο γιατρος για να τον αποφυγει του ειπε - ρε φιλε τι να σου πω αμα θελεις τοσο να μας ευχαριστήσεις παρε 10 πιτσες και κοκα-κολες αλλα λεφτα δεν παιρνουμε εδω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Ναι χαιρω πολυ....μονο που τοτε δεν θα υπηρχε καθολου δημοσια υγεια και ολοι οι ανασφαλιστοι και οι ανεργοι θα ψοφαγαν σαν σκυλια.Χωρια οτι χωρις πλεον ανταγωνισμο τα ιδιωτικα νοσοκομεια θα αποθρασυνονταν τελειως....
Ναι και τι θα κάνουμε τώρα δηλαδή;

Θα πληρώνουμε για χρυσό και θα τρώμε σκατα για πάντα;

Σε αυτό βασίζονται και έχουν κάνει το ΕΣΥ μπιτρδέλο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
δύο φορές πού έχει χρειαστεί να κάνει η μητέρα μου επέμβαση σε δημόσιο νοσοκομείο την πρώτη φορά πριν 6 χρόνια ήταν για καρκίνο στο στομάχι και μάλιστα πολύ επιθετικό (αδενοκαρκίνωμα) ο γιατρός της έκλεισε ραντεβού αμέσως χωρίς να μου ζητήσει κάτι, εγώ του έδωσα ένα μικρό ποσό μετά από την επέμβαση από την χαρά μου που την έβγαλε ζωντανή μετά από 6 ώρες χειρουργείο και αυτός το δέχτηκε λέγοντάς μου χίλια ευχαριστώ, την δεύτερη φορά πριν 2 χρόνια έσπασε το ισχίο της και ο γιατρός της έκλεισε χειρουργείο για την επόμενη μέρα χωρίς να μου ζητήσει κάτι , όταν του έκανα νύξη μόνο που δεν έβρισε...
νομίζω ότι είναι και που θα πέσεις
Εγώ πάλι έχω 3-4 εμπειρίες που οι άνθρωποι πλήρωσαν για να κάνουν την διαδικασία γρήγορα και γενικά ο γιατρός ήταν σε φάση «τόσο κοστίζει»

Σίγουρα είναι που θα πέσεις.

Μια γιαγια που ξέρω που είχε μόνο ΙΚΑ την είχαν αφήσει με μόνιμο ίλιγγο για 2 μήνες μέχρι να της κλείσουν ραντεβού.

Ακόμα και κάτι που να πονάς αλλά να μην πεθαίνεις να έχεις….μπορείς μα φανταστείς πως είναι να περιμένεις βδομάδες με αυτό; Η να χειροτερέψει επειδή δεν σε είδαν γρήγορα;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ποίος "φίλος" του μωρέ φιλιώταν με γυναίκα αφού όλοι οι φίλοι του λούγκρες είναι;!
Απλά το έχει δει στο Sex and the City no2 που την είχαν δήθεν πέσει στην Σαμάνθα επειδή και καλά φιλώταν δημόσια στο Αbu Dhabi και σκέφτηκε την ιστορία του φανταστικού φίλου. :grin::grin:

Α ειναι τετοιος δε το ειχα καταλαβει το εκρυβε πολυ καλα. :confused: :confused: :confused:

Πιο πιθανο να εβγαλε καμια πουτσα εξω και να τον επαιζε δημοσια ο φιλος του γκομενου του κουμπαρου του.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εγώ δεν είπα να τα δίνουν όλοι....επίσης έχω πει 100 φορές ότι η υγεία και η παιδεία θα έπρεπε να είναι πάντα δημόσια και ''δωρεάν'' για όλους.

Εγώ κρίνω τα λεφτά που πληρώνω στον ΕΦΚΑ και τα λεφτά που πληρώνω στην ιδ. ασφάλεια και βλέπω τα αποτελέσματα. Όταν ο βασικός μισθός είναι στα 800 ευρώ πόσα πληρώνει για ΙΚΑ ο εργαζόμενος???? 200 ευρώ??? Αυτό έιναι 2.500 περίπου το χρόνο. Επειδή είναι στα μειτκά και τα πληρώνει ο εργοδότης σημαίνει ότι δεν πληρώνονται???? Η ''δωρεάν'' υγεία πληρώνονται αδρά από όλους μας.

Και επειδή το ΕΣΥ είναι μπουρδέλο σε αναγκάζουν να πληρώσεις και ιδιωτική ασφάλεια. Γιατί στο Δημόσιο νοσοκομείο θα πάει ο θεράπων ιατρός το σαββατοκύριακο να δει τους ασθενείς???? Τώρα με δουλεύεις???? Παντού έτσι κάνουν....

Και τι εννοείς την άφησαν να ψήνεται στον πυρετό? Τσιγκουνεύτηκαν τους όρους που θα χρεώσουν στην ασφαλιστική?

Όχι δεν θα έπαιρνα τις ίδιες υπηρεσίες στο δημόσιο νοσοκομείο...εκτός αν πήγαινα στα απογευματινά ιατρεία (για εξετάσεις) και πλήρωνα από 50 έως 80 ευρώ....

Την τελευταία φορά που βρέθηκα σε δημόσιο νοσοκομείο περίμενα σχεδόν όλη τη μέρα και έβλεπα τον άλλον απέναντι μου με σπασμένο χέρι να έχει χεστεί από τον πόνο να περιμένει με τις ώρες.

Όσο για το ηθικό του θέματος...στην ιδιωτική ασφάλεια δεν χρειάζεται να δώσεις φακελάκι σε κανέναν για να σε εξυπηρετήσουν....το κάνουν έτσι και αλλιώς γιατί έχουν συμφέρον...το νοσοκομείο για να σε μπάσει και να χρεώσει εξετάσεις και υλικά και ο γιατρός για να χρεώσει τις διαδικασίες επίσης.

Στο ηθικό δημόσιο πας και σου λέει ο γιατρός για να κάνεις την εγχείριση την άλλη βδομάδα θέλω 10 χιλιάρικα...αλλιώς μπες στη σειρά είναι 4 μήνες αναμονή. Μη το πάμε μακρυά εσύ κάτι έλεγες ότι περιμένεις στο γραφείο να σου φέρουν τα φακελάκια οι ειδικευόμενοι????

Και μιλάμε για πράφιτ....:confused:

Ποσες φορες εχεις παει σε δημοσιο νοσοκομειο και ποσες σε ιδιωτικο. Και σε ποια. Ειμαι σιγουρος απο αυτα που λες εχεις παει σε τουλαχιστον 5 νοσοκομεια ιδιωτικα και 5 δημοσια γιατι φαινεσαι μεγαλος γνωστης.

Ο ιδιος ομως. Οχι ο φιλος του φιλου και ο παλιος κολλητος μου που εχουμε χαθει μου ειπε..

Περιμενω απαντηση.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.577
Πόντοι
1.336
και για να επανέλθουμε στο θέμα , το παρακάτω το βρήκα πολύ ενδιαφέρον

Όντως πολύ καλό βίντεο με ήπιο μεν αλλά σαφώς δεικτικό
,εμπεριστατωμένο λόγο από επιστήμονα ΚΑΙ γυναίκα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Σωστα και υποστηριζεις αυτην αποψη η οποια εαν διεθετες καποια χαρακτηριστικα οπως ανδρικος εγωισμος θα δεν θα τον υποστηριζες.
Για να γινω πιο σαφης. Τα τελευταια χρονια ειδαμε τον τροπο που απαξιωνουν μια επιχειρηση για να την πουλησουν, το εχεις αναφερει και εσυ. Αυτο ισχυει και με την δημοσια υγεια. Διαβασαμε σιγουρα και τη δεσμευση των διαθεσιμων χρηματων απο τα νοσοκομεια. Εαν δεν εχεις καταλαβει οτι η διαλυση του ΕΣΥ ειναι οργανωμενη εισαι αμοιβαδα.

Η κυβερνηση κανει οτι ειναι δυνατο για να βγαλει ελληματικα τα νοσοκομεια. Κ.Αλλα,...
Αληθεια ποσα πληρωνουν οι συνταξιουχοι ως εισφορα υγειας; 2ψηφιο νουμερο! Γιατι ως ελευθερο επαγγελματια σε εχει κανει στοχο;
Αντι λοιπον να εξεγερθεις, να νευριασεις, να θυμωσεις πας εκει που σε πανε.

Τελος!
Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι εσκεμμένο....γίνεται συστηματικά και εκ των έσω...δοκιμασμένο με την ΔΕΗ, τα τρένα...και γενικά ότι αποτελεί περιουσία του Ελληνικού λαού.

Από την άλλη να με εγκαλείς ότι δεν έχω αντρικό εγωισμό και ότι πρέπει να εξεγερθώ....ενώ (έτσι έχω καταλάβει) ζεις και εργάζεσαι στην Γερμανία...ρε τύπε πολύ δεν πάει?

Εγώ πληρώνω κάθε μήνα 350 ευρώ εισφορές για την δημόσια υγεία....και αναγκάζομαι να πληρώνω και άλλα 200 ευρώ το μήνα για ιδιωτική ασφάλεια.

Εσύ με ποιον τρόπο έκανες εξέγερση δηλαδή και τι πληρώνεις? Δεν ρωτάω με σκοπό τον τσακωμό αλλά μου κακοφαίνεται....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Ποσες φορες εχεις παει σε δημοσιο νοσοκομειο και ποσες σε ιδιωτικο. Και σε ποια. Ειμαι σιγουρος απο αυτα που λες εχεις παει σε τουλαχιστον 5 νοσοκομεια ιδιωτικα και 5 δημοσια γιατι φαινεσαι μεγαλος γνωστης.

Ο ιδιος ομως. Οχι ο φιλος του φιλου και ο παλιος κολλητος μου που εχουμε χαθει μου ειπε..

Περιμενω απαντηση.
Έχω πάει και σε ιδιωτικά και σε δημόσια περισσότερες φορές από όσες θα ήθελα και για πολύ πιο κοντινά πρόσωπα από ότι θα ήθελα.

Δεν θα κάτσω για τέτοιες καταστάσεις να σου κάνω τον έξυπνο για να κάνουμε αντίλογο.

Δεν είναι πολλά τα μεγάλα συμβεβλημένα νοσοκομεία στην Αττική. Αν εσύ είσαι πιο γνώστης όλα καλά....δεν εύχομαι σε κανέναν να χρειαστεί να ανακαλύψει ποια περίπτωση είναι καλύτερη.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Έχω πάει και σε ιδιωτικά και σε δημόσια περισσότερες φορές από όσες θα ήθελα και για πολύ πιο κοντινά πρόσωπα από ότι θα ήθελα.

Δεν θα κάτσω για τέτοιες καταστάσεις να σου κάνω τον έξυπνο για να κάνουμε αντίλογο.

Δεν είναι πολλά τα μεγάλα συμβεβλημένα νοσοκομεία στην Αττική. Αν εσύ είσαι πιο γνώστης όλα καλά....δεν εύχομαι σε κανέναν να χρειαστεί να ανακαλύψει ποια περίπτωση είναι καλύτερη.
Δεν εχω συναντησει ποτε 10κ φακελακι. Σχεδον κανενας δε μου εχει ζητησει φακελακι σε εκτακτη κατασταση. Ισα ισα εχω περιπτωσεις που το εχουν αρνηθει.
Τωρα για προγραμματισμενο χειρουργειο δε ξερω αλλα ποτε για κατι επειγον η εκτακτο. Μονο σε ορθοπεδικο εχω περιπτωση και αυτο το εχω ακουσει δε το εχω ζησει ο ιδιος.

Επισης σε ιδιωτικο το μονο καλυτερο απο τα δημοσια ειναι οι εγκαταστασεις και τα κρεβατια. Σαν γιατρους δεν εχω βρει καλυτερους απο τα δημοσια. Επισης σε ιδιωτικο ειναι συνηθες να μη σου δινουν ολες τις απαραιτητες θεραπειες και να κανουν εκπτωσεις στις επιλογες τους γιατι βαζουν στο ζυγι το κοστος.

Γενικα για κατι απλο και προγραμματισμενο θα επελεγα ιδιωτικο. Για κατι εκτακτο και σημαντικο δημοσιο.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.613
Πόντοι
1.706
Ρε παλικάρια τελειώνετε με τα ιδιωτικά.
Σοβαρά χειρουργεία γίνονται σε ελάχιστα στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ποια άλλη πόλη έχει ιδιωτικό νοσοκομείο για να κάνει, επαναλαμβάνω, σοβαρό χειρουργείο.
Η μόνη διαφορά είναι ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός που ωωωωωωωωωωω τι περίεργο, στα ιδιωτικά είναι καλύτερα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Δεν εχω συναντησει ποτε 10κ φακελακι. Σχεδον κανενας δε μου εχει ζητησει φακελακι σε εκτακτη κατασταση.
Τωρα για προγραμματισμενο χειρουργειο δε ξερω αλλα ποτε για κατι επειγον η εκτακτο.

Επισης σε ιδιωτικο το μονο καλυτερο απο τα δημοσια ειναι οι εγκαταστασεις και τα κρεβατια. Σαν γιατρους δεν εχω βρει καλυτερους απο τα δημοσια. Επισης σε ιδιωτικο ειναι συνηθες να μη σου δινουν ολες τις απαραιτητες θεραπειες και να κανουν εκπτωσεις στις επιλογες τους γιατι βαζουν στο ζυγι το κοστος.
Δεν είπα για φακελάκι είπα για την αμοιβή του γιατρού για προγραμματισμένο χειρουργείο.

Εξαρτάται τι θεωρείς εσύ ''επείγον''. Δεν πάει ο άλλος με σφαίρα στην κοιλιά και τους λέει ο γιατρός χωρίς λεφτά δεν μπαίνεις στα επείγοντα.

Μιλάμε για μεγάλους ανθρώπους με συχνά και ''συνηθισμένα'' προβλήματα υγείας που ενώ δεν θα πεθάνουν αύριο...πρέπει να μπουν στο χειρουργείο γιατί ταλαιπωρούνται....δεν είπα δεν θα γίνει αλλιώς επίσης...είπα ότι αν δεν πληρώσεις θα περιμένεις την σειρά...μετά από 6 βδομάδες για παράδειγμα.

Όχι λάθος κάνεις....υπάρχουν ιδιωτικά που έχουν πολύ εξειδικευμένους ιατρούς και πρόσβαση σε θεραπείες. Όχι ότι τα δημόσια δεν έχουν αλλά έχουν και τα ιδιωτικά.

Αυτό που λες για τις απαραίτητες θεραπείες δεν έχει καμία βάση...ότι σου δίνουν (που υπάρχει αντίγραφο για τα πάντα) το χρεώνουν στην ασφαλιστική. Όχι μόνο σου δίνουν τα πάντα αλλά σε γαμάνε στις εξετάσεις για να τα χρεώσουν.

Και μάλιστα αν κάτι δεν καλύπτεται από το πρόγραμμα ασφάλειας που έχεις στο χρεώνουν μετά κατά το εξιτήριο. Από που προκύπτει ότι κάνουν οικονομία?

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Δεν είπα για φακελάκι είπα για την αμοιβή του γιατρού για προγραμματισμένο χειρουργείο.

Εξαρτάται τι θεωρείς εσύ ''επείγον''. Δεν πάει ο άλλος με σφαίρα στην κοιλιά και τους λέει ο γιατρός χωρίς λεφτά δεν μπαίνεις στα επείγοντα.

Μιλάμε για μεγάλους ανθρώπους με συχνά και ''συνηθισμένα'' προβλήματα υγείας που ενώ δεν θα πεθάνουν αύριο...πρέπει να μπουν στο χειρουργείο γιατί ταλαιπωρούνται....δεν είπα δεν θα γίνει αλλιώς επίσης...είπα ότι αν δεν πληρώσεις θα περιμένεις την σειρά...μετά από 6 βδομάδες για παράδειγμα.

Όχι λάθος κάνεις....υπάρχουν ιδιωτικά που έχουν πολύ εξειδικευμένους ιατρούς και πρόσβαση σε θεραπείες. Όχι ότι τα δημόσια δεν έχουν αλλά έχουν και τα ιδιωτικά.

Αυτό που λες για τις απαραίτητες θεραπείες δεν έχει καμία βάση...ότι σου δίνουν (που υπάρχει αντίγραφο για τα πάντα) το χρεώνουν στην ασφαλιστική. Όχι μόνο σου δίνουν τα πάντα αλλά σε γαμάνε στις εξετάσεις για να τα χρεώσουν.

Και μάλιστα αν κάτι δεν καλύπτεται από το πρόγραμμα ασφάλειας που έχεις στο χρεώνουν μετά κατά το εξιτήριο. Από που προκύπτει ότι κάνουν οικονομία?

Δεν εχω την ιδια εμπειρια.

Καταρχας το οτι τα πληρωνει η ασφαλιστικη δε σημαινει οτι δε χρεωνεται η οτι δε πιεζονται απο την ασφαλιστικη να μειωσουν το κοστος. Μου εχει τυχει να μη δινουν ολο το φασμα των ορων και των φαρμακων πραγμα που εγινε μολις εφυγα απο εκει και πηγα στο δημοσιο. Τα εδιναν μισα η σε μισες δοσεις. Επισης με επαιρναν καθε 2 μερες τηλεφωνο για να μου πουν εαν θα κανουμε νεα αξονικη η νεα ιστολογικη κλπ η να μου τη γραψουν να παω να τη κανω αλλου ιδιωτικα φθηνοτερα και συνεχως ειχαμε στη κουβεντα το κοστος.

Τωρα εαν εχεις ασφαλεια ιδιωτικη που καλυπτει το 100% ισως να εισαι οκ αλλα ειναι δυσκολο σε κατασταση αναγκης και πρεπει να εχεις συνδυασμο ιδιωτικων/ομαδικων ασφαλειων. Εσυ απο οτι καταλαβα μιλας για προγραμματισμενο χειρουργειο που ξερεις ηδη τι θα κανεις. Εγω μιλαω για εκτακτη κατασταση που μπαινεις μεσα χωρις να ξερεις τι εχεις και θα κατσεις 2 εβδομαδες.

Απο ντυναν εχω παντως κακη εμπειρια, ουτε αντιγραφο μου εδωσαν ουτε μου ελεγαν τι χρεωνουν και ποσο. Στο τελος εβγαλαν ενα συνολο και αυτο ηταν. Και αρνουνταν να μου δωσουν αναλυτικη κατασταση.

Τελος επιμενω πως οι καλυτεροι γιατροι ειναι στα δημοσια και ειναι παγια αποψη μου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Δεν εχω την ιδια εμπειρια.

Καταρχας το οτι τα πληρωνει η ασφαλιστικη δε σημαινει οτι δε χρεωνεται η οτι δε πιεζονται απο την ασφαλιστικη να μειωσουν το κοστος. Μου εχει τυχει να μη δινουν ολο το φασμα των ορων και των φαρμακων πραγμα που εγινε μολις εφυγα απο εκει και πηγα στο δημοσιο. Τα εδιναν μισα η σε μισες δοσεις. Επισης με επαιρναν καθε 2 μερες τηλεφωνο για να μου πουν εαν θα κανω νεα αξονικη η να μου τη γραψουν να παω να τη κανω αλλου ιδιωτικα φθηνοτερα και συνεχως ειχαμε στη κουβεντα το κοστος.

Τωρα εαν εχεις ασφαλεια ιδιωτικη που καλυπτει το 100% ισως να εισαι οκ αλλα ειναι δυσκολο σε κατασταση αναγκης και πρεπει να εχεις συνδυασμο ιδιωτικων ασφαλειων. Εσυ απο οτι καταλαβα μιλας για προγραμματισμενο χειρουργειο που ξερεις ηδη τι θα κανεις. Εγω μιλαω για εκτακτη κατασταση που μπαινεις μεσα χωρις να ξερεις τι εχεις και θα κατσεις 2 εβδομαδες.

Απο ντυναν εχω παντως κακη εμπειρια, ουτε αντιγραφο μου εδωσαν ουτε μου ελεγαν τι χρεωνουν και ποσο. Στο τελος εβγαλαν ενα συνολο και αυτο ηταν. Και αρνουνταν να μου δωσουν αναλυτικη κατασταση.

Τελος επιμενω πως οι καλυτεροι γιατροι ειναι στα δημοσια και ειναι παγια αποψη μου.
Μιλάω για ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν σχεδόν το 100% των εξόδων από την στιγμή που θα γίνει εισαγωγή. Καλύπτουν επίσης μέχρι ένα ποσό διάφορες εξετάσεις και ραντεβού με γιατρούς.

Το ντυνάν είναι gtp......Μετροπόλιταν, Υγεία, Ιατρικό (με αυτή τη σειρά) είναι οκ αν μπορείς να συμβληθείς με αυτά.

Οι καλύτεροι γιατροί είναι στο Δημόσιο δεν το συζητάει κανένας αυτό.

Όλα αυτά τα λέω πάντα με γνώμονα τα χρήματα που πληρώνει κάποιος στο ΙΚΑ ή τον ΕΦΚΑ.

Πληρώνουμε τον κώλο μας και παίρνουμε τα @@ μας.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Για να διαπιστώσετε δε το πόσο ανερυθρίαστα μας δουλεύουν! "Δεν θα γίνεται αποδεκτός ο θεσμός της παρένθετης μητέρας για ομόφυλα ζευγάρια!" λεει η κυβέρνηση αναφορικά με το νέο νόμο. Όπου αρχικά βέβαια αυτό έρχεται σε αντίθεση με την όλη φιλοσοφία περί μη διακρίσεων, θα καταπέσει στο πρώτο δικαστήριο και το ξέρουν! Δούλεμα πρώτον.
Αλλά το πιο ουσιώδες είναι ότι και τώρα ακόμα διάφορες πλούσιες λούγκρες αποκτούν παιδιά πληρώνοντας κάποια δυστυχισμένη για να κυοφορήσει με το σπέρμα τους, να φέρει την κύηση εις πέρας κι αφού γεννήσει αποδέχονται/διεκδικούν την πατρότητα μέσω τεστ DNA και φυσικά την παίρνουν αφού είναι φυσικοί πατεράδες. Μετά δίνουν κάτι παραπάνω στη δυστυχισμένη για να δεχθεί να τους παραδώσει την πλήρη επιμέλεια και το παιδί είναι της λούγκρας! Τί απομένει για την πλήρη "οικογενειακή ευτυχία"; Να είναι και του γκόμενου/συζύγου! Αυτό λοιπόν "επιλύει ο νόμος"! Δίνουν ακόμα 5Κ στη δυστυχισμένη κι αυτή ως φυσική μητέρα δέχεται την υιοθεσία. ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ παιδιά δηλαδή, αυτό γίνεται και ΑΥΤΟ διευκολύνει ο νέος νόμος.

Που κατά την άποψή μου η διαδικασία της παρένθετης μητρότητος θα έπρεπε και για τα ετερόφυλα ζεύγη να είναι δύσκολη επιλογή και νόμιμη ΜΟΝΟ αν η μητέρα έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να κυοφορήσει κι όχι επειδή η κάθε κότα σταρ/ινφλουένσερ δεν θέλει να χαλάσει το σώμα της, αν είναι δυνατόν!!

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Εντάξει μπέμπη μου δεν είσαι καθόλου κλόουν ο φίλος του γνωστού σου συνελήφθει γιατί φιλήθηκε στα Εμιράτα.

Μην ανησυχείς σε πιστεύουμε όλοι δε θεωρούμε κανένας μας ότι είσαι επικός καρνάβαλος.
1) Αμα σε βολευει μπορουμε να πουμε οτι το Ντουμπαι ειναι στην Σαουδικη Αραβια οποτε βγαινεις απο πανω

2) Το να με λεει καρναβαλο ενας που απο λαθος της φυσης στεκεται στα 2 ποδια αντι για 4, το λες και τιμητικο

3) θα μου πεις ενα ονομα μωρη ψωλου; Πες μου εναν πνευματικο ταγο να δω συνεντευξεις του στο youtube.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom