Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.308
- Πόντοι
- 6.256
Ρε μαλακα δεν ειναι το θεμα οτι πληρωνεις ιδιωτικη ασφαλεια τοσα λεφτα αλλα οτι νομιζεις οτι μπορουν ολοι να δινουν αυτα τα λεφτα το χρονο μπας και χρειαστουν κατι!!!Ρε μπούφο για μεγάλο άνθρωπο με προβλήματα υγείας τι ήθελες να πληρώνω? 100 ευρώ το μήνα? Είχε καλό ασφαλιστήριο παλιό με άπειρες παροχές και κόστιζε περίπου 2500 το χρόνο.
και όποτε χρειάστηκε και πήρα τηλ το εκάβ δεν μπορούσαν να έρθουν και μου είπαν καλύτερα πάρε ιδιωτικό και πήρα και σε 20 λεπτά ήταν από κάτω.
και όταν πήγαμε στο ιδιωτικό νοσοκομείο σε 20 λεπτά είχε μπει εκεί που έπρεπε δεν περιμέναμε 2μισι ώρες στα επείγοντα.
και αντί να πληρώνω αποκλειστική όταν ήταν μέσα οι νοσοκόμες στέκονταν κλαρίνο έπαιρνα τηλ στη γραμματεία 3 φορές τη μέρα και ρώταγα ότι ήθελα. και ο γιατρός έκανε τις διαδικασίες όσο γρήγορα έπρεπ για να μην καθυστερήσουμε και δεν είδα καμία διάθεση να σε γράψουν στα @@ τους.
και η ασφάλεια πλήρωσε το 100% της νησιλίας και των εξετάσεων και ότι χρειάστηκε (φυσικά όχι από την καλή της την καρδιά) και το νοσοκομείο τα τσέπωσε προφανώς...αλλά η δουλειά έγινε ανθρώπινα.
Στον έφκα πληρώνεις 4.5Κ το χρόνο και πας στα επείγοντα και πεθαίνεις στο ράτζο.
Δεν φταίνε οι γιατροί...οι πολιτικοί φταίνε...αλλά όποιος πληρώνει ιδιωτική ασφάλεια δεν είναι μαλάκας.
Με τοσα λεφτα προφανως και δεν πληρωσες κατι και τα καλυψε ολα αλλα το 90% των ιδιωτικων ασφαλειων υγειας ειναι πακετακια του κωλου των 400-500 ευρω που καλυπτουν στην ουσια μονο αιματολογικες και προληπτικες ετησιες εξετασεις!!!
Και σιγα μην σου πηραν και τσιμπουκι οι νοσηλευτριες εκει μεσα λες και εγω δεν σε ημουν σε ιδιωτικη κλινικη και δεν ξερω τι γινεται!Στο ιδιο νοσοκομειο που λες ολα αυτα την ξαδερφη μου την ειχα αφησει ολοκληρο το ΣΚ μεσα να ψηνεται στον πυρετο και δεν πηγε καν ο θεραπων της να κανει επισκεψη να δει πως ειναι και ειχε αφησει τους εφημερευοντες γιατρους να ασχολουνται μαζι της.
Κατσε εσυ να πληρωνεις πανακριβες ασφαλειες σε ιδιωτες επιχειρηματιες για να λαμβανεις τις ιδιες υπηρεσιες που θα επαιρνες και σε ενα δημοσιο νοσοκομειο αντι να φωναζεις στο μουνοπανο που κυβερναει να ενισχυσει το ΕΣΥ.