Κωλόγατο
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Like
- 103
- Πόντοι
- 1
Μα δεν το κανω για μαγκια ουτε για να δωσω αξια σε αυτα που λεω.Το να πιάνεις μανες στο στόμα σου σε κάθε ποστ ούτε μάγκα σε κάνει ούτε δίνει κάποια αξία σε αυτό που λες.
Μα δεν το κανω για μαγκια ουτε για να δωσω αξια σε αυτα που λεω.Το να πιάνεις μανες στο στόμα σου σε κάθε ποστ ούτε μάγκα σε κάνει ούτε δίνει κάποια αξία σε αυτό που λες.
Για όποιο λόγο το κάνεις.Μα δεν το κανω για μαγκια ουτε για να δωσω αξια σε αυτα που λεω.
Βγαλε καρκινο ΓΤΜΣΑυτό ακριβώς! Δεν είναι απλά ομοφυλόφιλος, είναι παλιόπουστας!
Η φραση σου ειναι ημιτελης και ασαφης. Επισης δεν ειδα την ιδια ευαισθησια οταν προσβαλλουν εμενα, οποτε θα σε παρακαλουσα να μην προσπαθησεις να με νουθετησειςΓια όποιο λόγο το κάνεις.
Πες κι άλλα μωρή ξεφτιλισμένη λούγκρα, μας διασκεδάζεις να ξέρεις με τη λούγκρικια υστερία σου!Βγαλε καρκινο ΓΤΜΣ
Λουγκρα λουγκρα αλλα τον εχω σφυριξει στον γονεα 1 σουΠες κι άλλα μωρή ξεφτιλισμένη λούγκρα, μας διασκεδάζεις να ξέρεις με τη λούγκρικια υστερία σου!
Συνεχιζεις τις εριστικές μαλακίες διότι ο "γονέας 1" μου έχει πεθάνει πριν κάποιες δυστυχισμένες μανάδες γεννάνε τέτοιους σκατιάρησες σαν εσένα, πάλι καλά γλύτωσε αυτός από αυτά που βλέπουμε.Λουγκρα λουγκρα αλλα τον εχω σφυριξει στον γονεα 1 σου
Προσέβαλαν τη μητέρα σου; Δεν το ειδα. Δεν αλλάζει κάτι. Το ίδιο ισχύει και για όποιους το έκαναν.Η φραση σου ειναι ημιτελης και ασαφης. Επισης δεν ειδα την ιδια ευαισθησια οταν προσβαλλουν εμενα, οποτε θα σε παρακαλουσα να μην προσπαθησεις να με νουθετησεις
χαιρομαι, εκει ηθελα να σε φτασω απο την αρχη....αν το δεις και δε λες παλι ψεματαΣυνεχιζεις τις εριστικές μαλακίες διότι ο "γονέας 1" μου έχει πεθάνει πριν κάποιες δυστυχισμένες μανάδες γεννάνε τέτοιους σκατιάρησες σαν εσένα, πάλι καλά γλύτωσε αυτός από αυτά που βλέπουμε.
Τώρα σε βάζω σε παράβλεψη διότι αυτά που γράφεις μου φέρνουν εμετό και δεν μπορώ να τα διαβάζω, οπότε αν μου απαντάς δεν θα το βλέπω απλά.
εγραψα ξεκαθαρα οτι προσεβαλαν εμενα, αυτο δεν μετραει;Προσέβαλαν τη μητέρα σου; Δεν το ειδα. Δεν αλλάζει κάτι. Το ίδιο ισχύει και για όποιους το έκαναν.
Κανείς δεν προσέβαλε τη μητέρα του, αυτά μόνο οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ τα κάνουν, τον ίδιο τον προσβάλουμε επειδή ξεκίνησε πρώτος αυτός να προσβάλει.Προσέβαλαν τη μητέρα σου; Δεν το ειδα. Δεν αλλάζει κάτι. Το ίδιο ισχύει και για όποιους το έκαναν.
δυστηχως παρελειψες τις αλλες 2 λεξεις, νταξυ, ελπιζω να μη μιμυσαι τον αλεξ. Αλλα αυτο δεν σε νευριαζει;Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι εσκεμμένο....γίνεται συστηματικά και εκ των έσω...δοκιμασμένο με την ΔΕΗ, τα τρένα...και γενικά ότι αποτελεί περιουσία του Ελληνικού λαού.
Από την άλλη να με εγκαλείς ότι δεν έχω αντρικό εγωισμό και ότι πρέπει να εξεγερθώ....ενώ (έτσι έχω καταλάβει) ζεις και εργάζεσαι στην Γερμανία...ρε τύπε πολύ δεν πάει?
Εγώ πληρώνω κάθε μήνα 350 ευρώ εισφορές για την δημόσια υγεία....και αναγκάζομαι να πληρώνω και άλλα 200 ευρώ το μήνα για ιδιωτική ασφάλεια.
Εσύ με ποιον τρόπο έκανες εξέγερση δηλαδή και τι πληρώνεις? Δεν ρωτάω με σκοπό τον τσακωμό αλλά μου κακοφαίνεται....
Είσαι καθόλου με τα καλά σου τύπε?Βγαλε καρκινο ΓΤΜΣ
Όχι, γιατί το μπινελικι εδώ μέσα είναι αποδεκτό μεταξύ μελών. Βρισε τους αν σε βρίσουν. Βρισε τους εσύ πρώτος κι ας μη σε βρίσουν, αν το γουστάρεις. Κανείς δε θα πει τίποτα. Νορμάλ θεωρείται.Έγραψα ξεκαθαρα οτι προσεβαλαν εμενα, αυτο δεν μετραει;
Υποθέτω ότι η ερώτησή σου είναι ρητορική, είναι προφανές ότι είναι παράφρων εκτός από πούστης.Είσαι καθόλου με τα καλά σου τύπε?
Ποιες λέξεις παρέλειψα ρε τύπε?δυστηχως παρελειψες τις αλλες 2 λεξεις, νταξυ, ελπιζω να μη μιμυσαι τον αλεξ. Αλλα αυτο δεν σε νευριαζει;
Τωρα, για τα δικα σου. γραφεις οτι πληρωνεις 350 εισφορε για δημοσια υγεια. Ειναι για δημ υγεια ή μηπως ειναι εφκα, δηλ για συνταξη και υγεια. Παρακαλω διευκρινισε!
Εγω Πληρωνω μονο για υγεια σχεδον οσα και εσυ , μερικα 10ρικα πιο λιγα . Αλλα για τον κλαδο υγειας. Επιλεγω εγω το ταμειο.
Επιπλεων σε ξεχωριστο κωδικο πληρωνω ως μισθωτος ξεχωριστα συνταξιοδοτικο ταμειο το οποιο ειναι 1 για ολους τους μισθωτους. Οι ελευθεροι επαγγελματιες για τον κλαδο συνταξης δεν ειναι υποχρωμενοι να καταβαλουν εισφορες.
μια χαρα, ευχαριστω για το ενδιαφερονΕίσαι καθόλου με τα καλά σου τύπε?
Ε τώρα.....μάνες...καρκίνους....γαμοσταυρίδια...Υποθέτω ότι η ερώτησή σου είναι ρητορική, είναι προφανές ότι είναι παράφρων εκτός από πούστης.
δε σε κόβωμια χαρα, ευχαριστω για το ενδιαφερον
Μα έχει βρίσει τον καθένα εδώ μέσα ο τρελός. Περίμενε τώρα σε λίγο θα σε περιλάβει κι εσένα.Ε τώρα.....μάνες...καρκίνους....γαμοσταυρίδια...
τι το κάναμε εδώ
όχι εμένα με συμπαθούν όλα τα μέλη επειδή συμφωνώ με όλους δεν διαφωνώ ποτέ σε τίποταΜα έχει βρίσει τον καθένα εδώ μέσα ο τρελός. Περίμενε τώρα σε λίγο θα σε περιλάβει κι εσένα.