Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

• Υπέρ

• Κατά, δεν το συζητάω καν

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Για όποιο λόγο το κάνεις.
Η φραση σου ειναι ημιτελης και ασαφης. Επισης δεν ειδα την ιδια ευαισθησια οταν προσβαλλουν εμενα, οποτε θα σε παρακαλουσα να μην προσπαθησεις να με νουθετησεις

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Λουγκρα λουγκρα αλλα τον εχω σφυριξει στον γονεα 1 σου
Συνεχιζεις τις εριστικές μαλακίες διότι ο "γονέας 1" μου έχει πεθάνει πριν κάποιες δυστυχισμένες μανάδες γεννάνε τέτοιους σκατιάρησες σαν εσένα, πάλι καλά γλύτωσε αυτός από αυτά που βλέπουμε.
Τώρα σε βάζω σε παράβλεψη διότι αυτά που γράφεις μου φέρνουν εμετό και δεν μπορώ να τα διαβάζω, οπότε αν μου απαντάς δεν θα το βλέπω απλά.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Η φραση σου ειναι ημιτελης και ασαφης. Επισης δεν ειδα την ιδια ευαισθησια οταν προσβαλλουν εμενα, οποτε θα σε παρακαλουσα να μην προσπαθησεις να με νουθετησεις
Προσέβαλαν τη μητέρα σου; Δεν το ειδα. Δεν αλλάζει κάτι. Το ίδιο ισχύει και για όποιους το έκαναν.

Κωλόγατο

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Like
103
Πόντοι
1
Συνεχιζεις τις εριστικές μαλακίες διότι ο "γονέας 1" μου έχει πεθάνει πριν κάποιες δυστυχισμένες μανάδες γεννάνε τέτοιους σκατιάρησες σαν εσένα, πάλι καλά γλύτωσε αυτός από αυτά που βλέπουμε.
Τώρα σε βάζω σε παράβλεψη διότι αυτά που γράφεις μου φέρνουν εμετό και δεν μπορώ να τα διαβάζω, οπότε αν μου απαντάς δεν θα το βλέπω απλά.
χαιρομαι, εκει ηθελα να σε φτασω απο την αρχη....αν το δεις και δε λες παλι ψεματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προσέβαλαν τη μητέρα σου; Δεν το ειδα. Δεν αλλάζει κάτι. Το ίδιο ισχύει και για όποιους το έκαναν.
εγραψα ξεκαθαρα οτι προσεβαλαν εμενα, αυτο δεν μετραει;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Κανείς δεν προσέβαλε τη μητέρα του, αυτά μόνο οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ τα κάνουν, τον ίδιο τον προσβάλουμε επειδή ξεκίνησε πρώτος αυτός να προσβάλει.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.600
Πόντοι
506
Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι εσκεμμένο....γίνεται συστηματικά και εκ των έσω...δοκιμασμένο με την ΔΕΗ, τα τρένα...και γενικά ότι αποτελεί περιουσία του Ελληνικού λαού.

Από την άλλη να με εγκαλείς ότι δεν έχω αντρικό εγωισμό και ότι πρέπει να εξεγερθώ....ενώ (έτσι έχω καταλάβει) ζεις και εργάζεσαι στην Γερμανία...ρε τύπε πολύ δεν πάει?

Εγώ πληρώνω κάθε μήνα 350 ευρώ εισφορές για την δημόσια υγεία....και αναγκάζομαι να πληρώνω και άλλα 200 ευρώ το μήνα για ιδιωτική ασφάλεια.

Εσύ με ποιον τρόπο έκανες εξέγερση δηλαδή και τι πληρώνεις? Δεν ρωτάω με σκοπό τον τσακωμό αλλά μου κακοφαίνεται....
δυστηχως παρελειψες τις αλλες 2 λεξεις, νταξυ, ελπιζω να μη μιμυσαι τον αλεξ. Αλλα αυτο δεν σε νευριαζει;

Τωρα, για τα δικα σου. γραφεις οτι πληρωνεις 350 εισφορε για δημοσια υγεια. Ειναι για δημ υγεια ή μηπως ειναι εφκα, δηλ για συνταξη και υγεια. Παρακαλω διευκρινισε!

Εγω Πληρωνω μονο για υγεια σχεδον οσα και εσυ , μερικα 10ρικα πιο λιγα . Αλλα για τον κλαδο υγειας. Επιλεγω εγω το ταμειο.
Επιπλεων σε ξεχωριστο κωδικο πληρωνω ως μισθωτος ξεχωριστα συνταξιοδοτικο ταμειο το οποιο ειναι 1 για ολους τους μισθωτους. Οι ελευθεροι επαγγελματιες για τον κλαδο συνταξης δεν ειναι υποχρωμενοι να καταβαλουν εισφορες.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.676
Πόντοι
2.356
Έγραψα ξεκαθαρα οτι προσεβαλαν εμενα, αυτο δεν μετραει;
Όχι, γιατί το μπινελικι εδώ μέσα είναι αποδεκτό μεταξύ μελών. Βρισε τους αν σε βρίσουν. Βρισε τους εσύ πρώτος κι ας μη σε βρίσουν, αν το γουστάρεις. Κανείς δε θα πει τίποτα. Νορμάλ θεωρείται.
Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά του βρίζω εσένα και του βρίζω άνθρωπό σου που δε θα έπρεπε, οκ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
δυστηχως παρελειψες τις αλλες 2 λεξεις, νταξυ, ελπιζω να μη μιμυσαι τον αλεξ. Αλλα αυτο δεν σε νευριαζει;

Τωρα, για τα δικα σου. γραφεις οτι πληρωνεις 350 εισφορε για δημοσια υγεια. Ειναι για δημ υγεια ή μηπως ειναι εφκα, δηλ για συνταξη και υγεια. Παρακαλω διευκρινισε!

Εγω Πληρωνω μονο για υγεια σχεδον οσα και εσυ , μερικα 10ρικα πιο λιγα . Αλλα για τον κλαδο υγειας. Επιλεγω εγω το ταμειο.
Επιπλεων σε ξεχωριστο κωδικο πληρωνω ως μισθωτος ξεχωριστα συνταξιοδοτικο ταμειο το οποιο ειναι 1 για ολους τους μισθωτους. Οι ελευθεροι επαγγελματιες για τον κλαδο συνταξης δεν ειναι υποχρωμενοι να καταβαλουν εισφορες.
Ποιες λέξεις παρέλειψα ρε τύπε?

Πληρώνεις κάτι για το σύστημα υγείας της Ελλάδας? Είτε συνταξιοδοτικό είτε για την υγεία αυτό ρωτάω???

Αν όχι τότε τι εξεγέρσεις που λες? Από την Γερμανία θες εξέγερση στην Ελλάδα? Έλα εδώ να ζήσεις το ΕΣΥ από πρωτο χέρι και αν αντέξεις μην κάνεις ιδιωτική ασφάλιση...αυτό εννοώ..

εδώ είναι 350 εισφορές και έχει μέσα και την υγεία και την σύνταξη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
μια χαρα, ευχαριστω για το ενδιαφερον
δε σε κόβω :confused:

σου προτείνω να σταματήσεις αυτού του είδους τις βρισιές γιατί περιγράφουν εσένα όχι αυτόν που τις δέχεται

κάνε ένα τάιμ άουτ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.842
Πόντοι
3.656
Μα έχει βρίσει τον καθένα εδώ μέσα ο τρελός. Περίμενε τώρα σε λίγο θα σε περιλάβει κι εσένα.:grin::grin:
όχι εμένα με συμπαθούν όλα τα μέλη επειδή συμφωνώ με όλους δεν διαφωνώ ποτέ σε τίποτα :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom