Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.671
- Πόντοι
- 6.946
Να σε ενημερωσω οτι εχω κι εγω μητερα, δεν φυτρωσα. Κι οι μαναδες μας, μας νιωθουν σαν κομματι του εαυτου τους. Οταν προσβαλλουν τον γιο τους ,το παιρνουν προσωπικαΌχι, γιατί το μπινελικι εδώ μέσα είναι αποδεκτό μεταξύ μελών. Βρισε τους αν σε βρίσουν. Βρισε τους εσύ πρώτος κι ας μη σε βρίσουν, αν το γουστάρεις. Κανείς δε θα πει τίποτα. Νορμάλ θεωρείται.
Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά του βρίζω εσένα και του βρίζω άνθρωπό σου που δε θα έπρεπε, οκ.
μην τον ακους τον καραγκιοζη, εχω κανει και λαικ σε αλλα σου σχολια. Οσο μου μιλας ομορφα, θα σου μιλαω αντιστοιχα, ακομα κι ανα διαφωνησουμε. Ουτε μαναδες ουτε καλοκαιρινα ζωδια. Αυτα τα ριχνω οταν καταλαβω οτι ο συνομιλητης μου ειναι εντελως λινατσαόχι εμένα με συμπαθούν όλα τα μέλη επειδή συμφωνώ με όλους δεν διαφωνώ ποτέ σε τίποτα
διαφωνουμε απλα αγαπητε Σαουλ. Δεν θεωρω σωστο να δειξω ανωτερωτητα σε τετοια παρταλια. Δεν θα εκτιμηθει πρωτα απ'ολα, χαμενη θα παει. Ας ριξω κανα καντηλακι να εκτονωθω κι εγω, να τσαντιστουν κι αυτοι.δε σε κόβω
σου προτείνω να σταματήσεις αυτού του είδους τις βρισιές γιατί περιγράφουν εσένα όχι αυτόν που τις δέχεται
κάνε ένα τάιμ άουτ
Τα λαικ δεν έχουν σχέση.μην τον ακους τον καραγκιοζη, εχω κανει και λαικ σε αλλα σου σχολια. Οσο μου μιλας ομορφα, θα σου μιλαω αντιστοιχα, ακομα κι ανα διαφωνησουμε. Ουτε μαναδες ουτε καλοκαιρινα ζωδια. Αυτα τα ριχνω οταν καταλαβω οτι ο συνομιλητης μου ειναι εντελως λινατσα
Η μανα σου αν σε εβλεπε να γράφεις σε άλλους για την πουτάνα τη μάνα τους, γαμώ το μουνί της μανας τους, καρκίνους και ψοφους και τέτοια τι πιστεύεις ότι θα έλεγε: "Μπράβο γιέ μου, μια χαρά τους τα 'πες";Να σε ενημερωσω οτι εχω κι εγω μητερα, δεν φυτρωσα. Κι οι μαναδες μας, μας νιωθουν σαν κομματι του εαυτου τους. Οταν προσβαλλουν τον γιο τους ,το παιρνουν προσωπικα
Ναι οκ βρισκομαστε σε ενα σαιτ με πουτανες και μπουρδελα και η μητερα μου δεν προκειται να δει τις προσβολες που εφαγε ο κανακαρης της, αλλα εαν (υπο αλλες συνθηκες) τις εβλεπε, τι πιστευεις οτι θα ελεγε; "Οκ εμενα δεν με εβρισαν, εβρισαν τον γιο μου, δεν τρεχει κατι";
Επισης, θα επρεπε να ειναι ολοφανερο οτι η επιθεση μου ηταν για να πειραχτει ο ιδιος. Αυτος ειναι ο πραγματικος μου στοχος, οχι η μανα του. Οκ θεωρω οτι η μανα του εκανε κακη δουλεια στο μεγαλωμα, αλλα εαν ειχα στοχο την μανα του, θα εβριζα την ιδια. Ελπιζω να το εξηγησα καλα
1) μανες βριζουμε και στο γηπεδο, πρεπει να το παρουμε προσωπικα οταν μας βριζουν οι αλλοι; Θα παμε στην απεναντι κερκιδα να ξεκινησουμε τσαμπουκα;Τα λαικ δεν έχουν σχέση.
Μάνες και καρκίνους δεν βρίζουμε ποτέ. Για μαλακίες στο ίντερνετ θα πεις τέτοια?
Έξω θα τις αμόλαγες αυτές τις βρισιές? Τώρα τα αυτονόητα να λέμε?
Ποιες λέξεις παρέλειψα ρε τύπε?
Πληρώνεις κάτι για το σύστημα υγείας της Ελλάδας? Είτε συνταξιοδοτικό είτε για την υγεία αυτό ρωτάω???
Αν όχι τότε τι εξεγέρσεις που λες? Από την Γερμανία θες εξέγερση στην Ελλάδα? Έλα εδώ να ζήσεις το ΕΣΥ από πρωτο χέρι και αν αντέξεις μην κάνεις ιδιωτική ασφάλιση...αυτό εννοώ..
εδώ είναι 350 εισφορές και έχει μέσα και την υγεία και την σύνταξη.
Λοιπον πια η σημασια της λεξης εξεγειρομαι!Σωστα και υποστηριζεις αυτην αποψη η οποια εαν διεθετες καποια χαρακτηριστικα οπως ανδρικος εγωισμος θα δεν θα τον υποστηριζες.
Για να γινω πιο σαφης. Τα τελευταια χρονια ειδαμε τον τροπο που απαξιωνουν μια επιχειρηση για να την πουλησουν, το εχεις αναφερει και εσυ. Αυτο ισχυει και με την δημοσια υγεια. Διαβασαμε σιγουρα και τη δεσμευση των διαθεσιμων χρηματων απο τα νοσοκομεια. Εαν δεν εχεις καταλαβει οτι η διαλυση του ΕΣΥ ειναι οργανωμενη εισαι αμοιβαδα.
Η κυβερνηση κανει οτι ειναι δυνατο για να βγαλει ελληματικα τα νοσοκομεια. Κ.Αλλα,...
Αληθεια ποσα πληρωνουν οι συνταξιουχοι ως εισφορα υγειας; 2ψηφιο νουμερο! Γιατι ως ελευθερο επαγγελματια σε εχει κανει στοχο;
Αντι λοιπον να εξεγερθεις, να νευριασεις, να θυμωσεις πας εκει που σε πανε.
Τελος!
Αν το εβλεπε θα καταλαβαινε γιατι το εκανα, ξερει τον κανακαρη της πολυ καλυτερα απο εσενα. Βασικα το εχω κανει, με εχει ακουσει να βριζω στον δρομοΗ μανα σου αν σε εβλεπε να γράφεις σε άλλους για την πουτάνα τη μάνα τους, γαμώ το μουνί της μανας τους, καρκίνους και ψοφους και τέτοια τι πιστεύεις ότι θα έλεγε: "Μπράβο γιέ μου, μια χαρά τους τα 'πες";
Άστο αλάνι μου. Το κόβω εδώ γιατί βαριέμαι τις κουτοπονηριες.
χαλαρωσε ρε τυπε,νοιωσε λιγοBy the way πως διάολο αυτό το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει καταρρεύσει και ακολουθήσει τη μοίρα ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ? Απορώ. Μας χρεοκόπησαν, μας έκαψαν, μας έπνιξαν, σκότωσαν κόσμο στα τρένα ,έστησαν αυταρχικό καθεστώς με υποκλοπές και έλεγχο των ΜΜΕ και τώρα μας χτυπάει και την οικογένεια, την παιδική ηλικία και τις οποίες παραδόσεις μας. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν για να τους πάρει ο διάολος??
Για να μην κάθομαι να σου εξηγώ 1,2,3 γιατί είσαι λάθος θα σου πω το εξής :1) μανες βριζουμε και στο γηπεδο, πρεπει να το παρουμε προσωπικα οταν μας βριζουν οι αλλοι; Θα παμε στην απεναντι κερκιδα να ξεκινησουμε τσαμπουκα;
2) ο καρκινος υπαρχει και δυστυχως χτυπαει στα τυφλα. Βλεπεις καλους ανθρωπους να υποφερουν ενω οι κακοι μοιαζουν αθανατοι. Μακαρι να μπορουσα με εναν μαγικο τροπο να παρω τον καρκινο απο ενα παιδι και να τον ριξω στα παλιοτομαρα
Επισης δεν υπαρχει καμια επιστημονικη συσχετιση μιας καταρας με την υγεια του αλλου. Εαν σε καταραστω παει να πει οτι θα αρρωστησεις; Η υγεια του καθενος δεν βρισκεται στα δυο μου χερια
3) εξω αυτοι θα τα ελεγαν αυτα; Δε νομιζω. Αρα...
Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιό και θυγατέρα.Αν το εβλεπε θα καταλαβαινε γιατι το εκανα, ξερει τον κανακαρη της πολυ καλυτερα απο εσενα. Βασικα το εχω κανει, με εχει ακουσει να βριζω στον δρομο
Οχι δεν το κοβεις εσυ, παντα θα εχω την τελευταια λεξη εφοσον εχω δικιο.
σε λιγο που θα μιλας μονος σαν τα ψυχακια που σερνουν καροτσια και φορανε 4 μπουφαν τον Ιουλιο γιατι απο δω τον πουλο,τι φαση,ετοιμος για αυτοΑν το εβλεπε θα καταλαβαινε γιατι το εκανα, ξερει τον κανακαρη της πολυ καλυτερα απο εσενα. Βασικα το εχω κανει, με εχει ακουσει να βριζω στον δρομο
Οχι δεν το κοβεις εσυ, παντα θα εχω την τελευταια λεξη εφοσον εχω δικιο.
Καλα τυπε για να υπαρχεις ακομα καταλαβαμε οτι εισαι κλωναρι καποιου μοντερατορα...συνεχισε το σοου.1) μανες βριζουμε και στο γηπεδο, πρεπει να το παρουμε προσωπικα οταν μας βριζουν οι αλλοι; Θα παμε στην απεναντι κερκιδα να ξεκινησουμε τσαμπουκα;
2) ο καρκινος υπαρχει και δυστυχως χτυπαει στα τυφλα. Βλεπεις καλους ανθρωπους να υποφερουν ενω οι κακοι μοιαζουν αθανατοι. Μακαρι να μπορουσα με εναν μαγικο τροπο να παρω τον καρκινο απο ενα παιδι και να τον ριξω στα παλιοτομαρα
Επισης δεν υπαρχει καμια επιστημονικη συσχετιση μιας καταρας με την υγεια του αλλου. Εαν σε καταραστω παει να πει οτι θα αρρωστησεις; Η υγεια του καθενος δεν βρισκεται στα δυο μου χερια
3) εξω αυτοι θα τα ελεγαν αυτα; Δε νομιζω. Αρα...
Τώρα θα παίξουμε με τις λέξεις? Εσύ από το εξωτερικό που δεν πληρώνεις για την υγεία στην Ελλάδα θα πεις σε κάποιον που πληρώνει γιατί δεν αντιδρά?Λοιπον πια η σημασια της λεξης εξεγειρομαι!
Δεν σου εγραψα να βγεις στους δρομους! Εαν αυτο καταλαβες προβλημα σου. Για αυτο παρελειψες τις αλλες 2 λεξεις.
Ελα πιασε αντιγραφη/κατανοηση...
ε ξεγείρω [eksejíro] -ομαι Ρ (βλ. εγείρω) (συνήθ. παθ.) : α.παρακινώ κπ. να επαναστατήσει· ξεσηκώνω: Ο λαός εξεγέρθηκε εναντίον του τυράννου, επαναστάτησε. β. προκαλώ θυμό ή έντονη αντίδραση: Mε εξεγείρει η συμπεριφορά του. Εξεγείρομαι, όταν ακούω τους καταχραστές να μιλάνε για τιμιότητα, θυμώνω ή αντιδρώ έντονα. Εξεγείρεται η συνείδηση κάποιου.
Δηλαδη δεν ξερεις ποσα πληρωνεις για την υγεια σου. ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; Ρε ειστε για τα πανηγυρια!
Εχει πολλα χρονια που τελευται ειχα δουλεψει για λιγο Ελλαδα αλλα ο κωδικος του ΙΚΑ ειχε ενα ποσο, δεν θημαμαι για συνταξη
Αναφορα του κανανε και υπαρχει ακομα και συνεχιζει το ιδιο προκλητικος....χαλαρα ειναι κλωνακος.σε λιγο που θα μιλας μονος σαν τα ψυχακια που σερνουν καροτσια και φορανε 4 μπουφαν τον Ιουλιο γιατι απο δω τον πουλο,τι φαση,ετοιμος για αυτο
Δεν με νοιαζει εαν γινω ρεζιλι στα ματια ενος ξεπλενηΓια να μην κάθομαι να σου εξηγώ 1,2,3 γιατί είσαι λάθος θα σου πω το εξής :
Τις βρισιές για μάνες και τις κατάρες για καρκίνους δεν τις κρατάμε για τον εαυτό μας για να μην βλάψουμε τους άλλους για να μην γίνουμε εμείς ρεζίλι.
Όπως σου είπα πριν με αυτά που λες χαρακτηρίζεσαι εσύ και όχι αυτοί που βρίζεις.
Το κόβω και εγώ γιατί αν δεν κατανοείς τα όρια δεν θα σου κάνω μάθημα.
Σημείωση : Έξω μπορείς να βρίσεις με όλες τις βρισιές κάποιον και να το πάρει στο χαλαρό...αν πεις για μάνες και καρκίνους σε βλέπω να σε περνάνε μέσα από καμιά τζαμαρία και να τους δίνουν και δίκιο οι γύρω γύρω.
Έτσι τύπε...συμπερίληψη, ορατότητα, κάτω η ομοφοβία και η τρανσφοβία...αφήστε κι εμάς τους ΛΟΑΤΚΙ να ζήσουμε καλέ....χαλαρωσε ρε τυπε,νοιωσε λιγο