Για να μην κάθομαι να παραθέτω σε κάθε έναν ξεχωριστά....
Εσύ τύπε που είχες έτοιμο το εκκαθαριστικό σου μου έκανες τη μούρη κρέας....έχει όση αξία έχει του άλλου που πόσταρε ένα με 1.000.000 μισθώματα από ακίνητα...αξία ανεκτίμητη
Με έβγαλες και μητσοτακικό τώρα...δεν έχεις ξαναδεί γραφόμενα μου.....ε ρε γλέντια
Εσύ τύπε που δεν μου απαντάς ποια τέλος....δεν ξέρω γιατί μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις γενικά αφού δεν συμφωνούμε...εγώ είχα λήξη την συζήτηση από όταν είπες ότι άνθρωπος δεν έχει στα γονίδια του την βία αλλά την μαθαίνει από το σπίτι του.
και εσύ τύπε ρομπ κάνεις λάθος...δεν ''τα βάζω'' με κανέναν γιατρό....(κυρίως γιατί δεν πιστεύω ότι αυτός είναι γιατρός
). Έχω γράψει άπειρες φορές για τα λεφτά που δίνονται παντού εκτός από τα νοσοκομεία...για την διαλυση του ΕΣΥ και διάφορα άλλα. Είδες πως παθαίνει κανείς αμνησία όταν διαφωνεί μαζί σου ε...περίεργα πράγματα
Δεν παπαγαλίζω καμία πίπα του σκάι έχω δηλώσει την αντίθεση μου με τον νόμο. Εγώ στην Ελληνική κοινωνία ζω και αυτήν γνωρίζω τι με νοιάζει τι κάνει η Αλβανία?
Όσο για τον ιδιωτικό τομέα κάνεις λάθος επίσης....με τα μισά λεφτά από ότι πληρώνεις στον ΕΦΚΑ πας σε ιδιωτικό νοσοκομείο με όλες τις εξετάσεις πληρωμένες (στα πλαίσια).
Γενικά όμως συμπεραίνω αυτό που είπα και χτες...ο καθένας τα γυρίζει όπως τον συμφέρει.