Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.786
- Πόντοι
- 6.256
Για να μην το κουραζουμε γελοιο μουνοπανο...θελεις να σου ανεβασω το εκκαθαριστικο να δεις ποσα βγαζει ενας επιμελητης Β;Να το βαλεις στο κωλο σου δροσερε που σου αρεσει κιολας;Περίεργο γιατί σε κάτι άλλα θρεντ παραδίπλα όταν μαλώνεις με νεοδημοκράτες γράφεις ότι ο γιατρός παίρνει 1200 και 1300 ευρώ και γιαυτό φεύγει έξω....για απλήρωτες υπερωρίες και τα ρέστα...και επειδή τυχαίνει να ξέρω γιατρούς....πράγματι δεν πληρώνονται καλά......όλα αυτά δεν έχουν σημασία γιατί εσύ δουλεύεις στην αποθήκη ιματισμού και στον κλίβανο και παίρνεις 900 ευρώ.
Το ωράριο της κοινωνίας ρε δημόσιε κόπρε είναι 08.00 με 14.30 (που φεύγεις από τη 13.00...σε λίγο θα σε χάσουμε ξαφνικά από την συζήτηση πάει 13.00 ) είναι μόνο για το Δημόσιο....στον ιδιωτικό τομέα για να πάρεις 1.560 ευρώ μπορεί να μην έχεις και ωράριο...αλλά και ο τελευταίος αποθηκάριος δουλεύει 08.00 με 16.00 και δεν φιδιάζει ενδιάμεσα.
Εσύ από τους φόρους και τις εισφορές των ιδιωτών απατεώνων πληρώνεσαι είτε είσαι γιατρός είτε σέρνεις καρότσι. Όταν είχε φαληρήσει ο ιδιωτικός τομέας και δεν πλήρωνε μία όμως πρέπει να είχες αλλάξει 10 πάνες με τις περικοπές στο δημόσιο...τότε που ερχόταν ο Άδωνης και έδιωχνε κόσμο.
Οπότε όταν παράξεις ένα ευρώ δικό σου έλα να τα ξαναπούμε. (αυτός που έχουμε που σκουπίζει κουτιά και φορτώνει τα αμάξια παίρνει πιο πολλά από τα 900 ευρώ σου )
Να γινεις παλι ρεζιλι οπως με την παρενθετη μητερα που εγραφες τη μια μαλακια μετα την αλλη;
Οσο για τις αλλες πιπες που γραφεις Ελευθερε απατεωνα οι μονοι που εχουν εγγυημενες εισφορες και φορους γαμημενο ζωο ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι που εχεις αχτι γιατι μαλλον καποια στιγμη καποιος σου γαμησε καμμια γκομενα.Γιατι δεν μπορουν να κανουν αλλιως!
Κατι μουνοπανα σαν και που βγαζουν πχ 1000 ευρω και δηλωνουν 100 ειναι που κανουν τη ζημια στα εσοδα του κρατους.
Οσο για το να παραξω ενα ευρω δικο μου....αυτο που παραγω εγω σαν γιατρος ασημαντε μαγαζατορα δεν μπορεις εσυ να το παραξεις σε 200 χρονια να καθεσαι να ξυνεις τις αρχιδαρες σου οπως τωρα.Κατσε εκει σκουπιδι στην ασημαντη ζωουλα σου ολη μερα να γραφεις σεντονια με μαλακιες στο μπορντελα ντοτ κομ.
Κρυφοπουστα...