ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.857
- Πόντοι
- 3.446
Εμείς εδώ θα είμαστε..Λογικα θα ξαναεμφανιστει ειτε σαν ανεξαρτητη ειτε σε γραφειο.δε τη πηρα ποτε και εχω μετανιωσει.
Εμείς εδώ θα είμαστε..Λογικα θα ξαναεμφανιστει ειτε σαν ανεξαρτητη ειτε σε γραφειο.δε τη πηρα ποτε και εχω μετανιωσει.
Απο τα καλύτερες πιπες που μου έχουν κάνει κορμαρα το κορίτσι και φουλ συμμετοχή.... Να είναι καλά όπου και να ναι. Αν γυρίσει το βλέπω να μη μας μένει φράγκοΛογικα θα ξαναεμφανιστει ειτε σαν ανεξαρτητη ειτε σε γραφειο.δε τη πηρα ποτε και εχω μετανιωσει.
Αν εβαζε και το κωλι της στο παιχνιδι θα μαζευε πολυ χαρτι..Απο τα καλύτερες πιπες που μου έχουν κάνει κορμαρα το κορίτσι και φουλ συμμετοχή.... Να είναι καλά όπου και να ναι. Αν γυρίσει το βλέπω να μη μας μένει φράγκο
Εκεί θα βάζαμε υποθήκη μέχρι και τη ψυχή μαςΑν εβαζε και το κωλι της στο παιχνιδι θα μαζευε πολυ χαρτι..
Θα τυπωναν συνεχεια χρημα και απτο πληθωρισμο θα πηγαινε η ωρα 350...Εκεί θα βάζαμε υποθήκη μέχρι και τη ψυχή μας
Θα την έχουμε ματιάσει την κοπέλα τόσο που την συζητάμε... Αν έχεις μάτι Βανέσσα , να ξέρεις εμείς είμαστε ο λόγος...Απο τα καλύτερες πιπες που μου έχουν κάνει κορμαρα το κορίτσι και φουλ συμμετοχή.... Να είναι καλά όπου και να ναι. Αν γυρίσει το βλέπω να μη μας μένει φράγκο
Θα την έχουμε ματιάσει την κοπέλα τόσο που την συζητάμε... Αν έχεις μάτι Βανέσσα , να ξέρεις εμείς είμαστε ο λόγος...
Του magic girlsΓια ποια Βανέσσα λες;
Τι να κάνει ρε συ και αυτος αν τα περισσότερα πιτσιρίκια είναι ψωνισμενα;θα προτιμήσει πιο ώριμες..είναι όπως και σε άλλες δουλειές,ο πιτσιρικάς που είναι γτπ Καβάλα μπορεί και θα σε κρεμασει οποιαδήποτε στιγμή ανεξάρτητα οικονομικού,κάποιος πιο μεγάλος και ώριμος όμως δείχνει μεγαλύτερη σοβαρότητα γτ και άλλη δουλειά να βρει δε θέλει να κλείνει πορτεςΤου magic girls
Πρίν 2 χρόνια ήταν η καλύτερη περίοδος του γραφείου
Όλα 18-20 με υπέροχα κορμάκια
Μαγε αν διαβάζεις σταμάτα το αστείο με τις 30αρες+ φακλανες και φέρε κανά πιπινι
Την Βανέσσα -τέιλορ του μάγου.Για ποια Βανέσσα λες;
Για μένα το ιδανικό ειναι να υπάρχουν κοπέλες για ολα τα γουστα. Δηλαδή και πιπίνια και νταρντάνες και bbw. Η κάθε κατηγορία έχει το κοινό της. Και φυσικά οταν λέμε 20 να ειναι 20, οχι 30. Η οταν λέμε 55 κιλά , να ειναι τόσο, οχι 70. Αυτό οταν γίνεται ειναι κοροιδία και δεν τιμά οποιον το κάνει για να προσελκύσει πελατες. Γενικά αναφέρομαι να ξεκαθαρίσω.Του magic girls
Πρίν 2 χρόνια ήταν η καλύτερη περίοδος του γραφείου
Όλα 18-20 με υπέροχα κορμάκια
Μαγε αν διαβάζεις σταμάτα το αστείο με τις 30αρες+ φακλανες και φέρε κανά πιπινι
Ματάρες αλλά πως το έκανε όμως έτσι το σώμα της; Κρίμα!
Κατερίνα ήρθε όμως το Πάσχα; Κιάρα έχει να φανεί αιώνες!
Το αυτό συνέβη σε μένα με μια Σοφία Ελληνίδα από yourangels,Λογικα θα ξαναεμφανιστει ειτε σαν ανεξαρτητη ειτε σε γραφειο.δε τη πηρα ποτε και εχω μετανιωσει.