Το πουτσοκέφαλο βγαίνει έξω όταν η σημαια ειναι πανω? Πιθανότατα ναι. Τότε κατά 99% δε θα πάθεις τίποτα. (Δε χρειάζεται να πηγαίνει τέρμα πίσω το πετσακι, αρκεί να βγαίνει το κεφάλι)
Όταν την παίζεις, την παίζεις έστω και λίγο βίαια? Πιθανότατα ναι. Τότε κατά 99,9% δε θα πάθεις τίποτα. Το μουνί είναι ένα απαλο χάδι μπροστά στο χέρι σου.
Βάλε και μια καποτα που να μη σε στενεύει και το ποσοστό γίνεται 100%. Οι Durex (XL, Total Contact) είναι πιο άνετες απο τις αντιστοιχες duo.
Αλλά και να συμβεί κάτι, λέμε τώρα, τι έγινε? Προτιμάς να μείνεις αγάμητος? Εγώ μια φορά εχω ακουσει απο γνωστό ότι το έπαθε, και απλα λέει ότι πόνεσε και έτρεξε λίγο αίμα. Ε, άμα είναι σπλατεριά, φανταζομαι πρέπει να πας νοσοκομείο. Θα πεις ότι ειχες ενα ατυχηματακι στον αγωνα και τερμα. Κανείς δε θα καταλαβει οτι εισαι παρθενος απο αυτό. Παρασημο ειναι, μπορει να σε κανουν και δεκανέα μετά. Αν όχι, τότε σιγουρα θα γλιτωσεις την πυλη στους 42 βαθμους
Αλλα δε θα το παθεις, κουλαρε. Αν το πουτσοκεφαλο βγαινει εξω, τοτε χρειαζεται πολλη καταπονηση για να συμβει τετοιο πραγμα. Εγω καμια φορα ψιλοματωνω εκει που δενει ο χαλινος με το πουτσοκεφαλο, αλλα για να γινει αυτο πρεπει να εχει προηγηθει μεγαλη κραιπαλη, τύπου σεξ/μαλακια για 2 ώρες την ημέρα επι 2 μέρες τουλάχιστον. Δεν ειναι μια κλωστη που σπάει δηλαδη.