Επισκέπτης
λουκριτια προσωπικα τους αφιερωνω αυτο
IOY IOY IOY!!!!!!!!γτ με αντιπαθεις τοσο βρε πουλακι μου??!!! εγω παλι επειδη γουσταρω τα ατομα με χιουμορ τους αφιερωνω παντα τραγουδια που γουσταρω!!λουκριτια προσωπικα τους αφιερωνω αυτο
καλη εισαι εσυ...θα σου βαλω κανα πατωμα απ αυτη και θα κλαις ομωςIOY IOY IOY!!!!!!!!γτ με αντιπαθεις τοσο βρε πουλακι μου??!!! εγω παλι επειδη γουσταρω τα ατομα με χιουμορ τους αφιερωνω παντα τραγουδια που γουσταρω!!
καλη εισαι εσυ...θα σου βαλω κανα πατωμα απ αυτη και θα κλαις ομως
[/quot
τι τραγουδιιι?!!!!!!!!!
μονο η τσανακλιδου σ αρεσει η εχεις κι αλλα γουστα?καλη εισαι εσυ...θα σου βαλω κανα πατωμα απ αυτη και θα κλαις ομως
[/quot
τι τραγουδιιι?!!!!!!!!!
λουκριτια τι ναι αυτα ρεεπισης για τον ντραμερ!!δε ξερω τα γουστα σου τα μουσικα αλλα ψιλιαζομαι οτι θα γουσταρεις!
αμα κανεις μια βολτα στο''ραδιο μπου''εχω ποσταρει καμια δεκαρια τραγουδια...θα δεις τα γουστα μου στο περιπου...μονο η τσανακλιδου σ αρεσει η εχεις κι αλλα γουστα?
πελομα μποκιου φιλε!!!δε θελω σχολια!!!!!!λουκριτια τι ναι αυτα ρε
λουκριτια ακου να μαθαινεις...αμα κανεις μια βολτα στο''ραδιο μπου''εχω ποσταρει καμια δεκαρια τραγουδια...θα δεις τα γουστα μου στο περιπου...πελομα μποκιου φιλε!!!δε θελω σχολια!!!!!!
αχ γτ μου το κανεις αυτο???????λουκριτια ακου να μαθαινεις...
μη δειχνεις στον κοσμο το προσωπο μου ρεεεεεεεγια τον ντραμμερ!!!!!!!
τετοια φωνη κ τετοια φατσα δε πρεπει να κρυβονται!!!γ την ποιοτητα δε λεω κουβεντα βλεπεις!!!!μη δειχνεις στον κοσμο το προσωπο μου ρεεεεεεε
παρε ποιοτητα αγαπητη μου...τετοια φωνη κ τετοια φατσα δε πρεπει να κρυβονται!!!γ την ποιοτητα δε λεω κουβεντα βλεπεις!!!!
καλημερα ιμπλις!!!παρε ποιοτητα αγαπητη μου...
εσυ θα ανεβεις στο τραπεζι σε λιγο ,παρε να μορφωνεσαικαλημερα ιμπλις!!!
ντραμμερ νιωθω να σε μισω!!!!!!!
παρε να χεις!!!!
iou ρε!!!!!!!!αντεεεεε!!!!!!μη το κανεις αυτο!!!!!ανακατευομαι!!!εσυ θα ανεβεις στο τραπεζι σε λιγο ,παρε να μορφωνεσαι