You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
λουκριτια βγαλε το σκυλι απο μεσα σου
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Επισκέπτης
ακουστε αυτο εχει τρελο γελιο
Επισκέπτης
Δεν σου επιτρέπω !
Κουράστηκα γιά να τα αποκτήσω !
έλα βρε, τόσο αγώνα κάναμε οι 2 μας με εκεινη την προβατίνα θυμάσαι ;;;
Επισκέπτης
ακου λουκριτια μου που σου αρεσουν..
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δεν υπαρχεις...!!!ΤΕΛΟΣ!!!!ακουστε αυτο εχει τρελο γελιο
ρε συ!!ειλικρινα δεν εχω προθεση να προσβαλλω κανεναν αλλα ποιοι τα ακουνε αυτα???
Επισκέπτης
τα ακουνε οι ανθρωποι με βαθια φιλοσοφικη ταση και πολλα χιλιομετρα στη χωρα του τραγουδιου και της παραδοσης...δεν υπαρχεις...!!!ΤΕΛΟΣ!!!!
ρε συ!!ειλικρινα δεν εχω προθεση να προσβαλλω κανεναν αλλα ποιοι τα ακουνε αυτα???
του γιδοξουρέλα βρε, τόσο αγώνα κάναμε οι 2 μας με εκεινη την προβατίνα θυμάσαι ;;;
ενα εργαλειο που κουρευουν τις γιδες
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
συγγνωμη...ταπεινα....ας βαλω εγω η αδαης ενα τραγουδακι..τα ακουνε οι ανθρωποι με βαθια φιλοσοφικη ταση και πολλα χιλιομετρα στη χωρα του τραγουδιου και της παραδοσης...
Επισκέπτης
λουκριτια μου περαν της πλακας ξερεις ποσες το παιζουν κουλτουρα και τις εχω πετυχει σε μπουζουκια με ξεκωλε ντυσιμο και τιγκα μεθυσμενες?(ειναι το κοινωνικοπολιτικο σχολιο αυτο )συγγνωμη...ταπεινα....ας βαλω εγω η αδαης ενα τραγουδακι..
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
συμφωνω απολυτα!!!!!!!!ολοι νομιζω εχουμε παει μπουζουκια!!!ΑΛΛΑ:εχει ενα οριο...αν κ δεν ακουω τετοια εχω παει τερζη(γιορταζε μια φιλη) κ περασα καλα!!ο ανθρωπος εχει αξιοπρεπεια κ τον σεβομαι απολυτα!!αλλα εχεις δικιο!!δε θα ανεβαινα ΠΟΤΕ σε τραπεζι κ τετοια κ την αλλη μερα να το παιζω''μα δεν ηξερα...ειχα πιει εχω εισητηρια γ την οπερα!!!''λουκριτια μου περαν της πλακας ξερεις ποσες το παιζουν κουλτουρα και τις εχω πετυχει σε μπουζουκια με ξεκωλε ντυσιμο και τιγκα μεθυσμενες?(ειναι το κοινωνικοπολιτικο σχολιο αυτο )
Επισκέπτης
εγω ξερεις τι ξερω? οτι αυτοι που τη μερα ειναι ''κυριοι''συνηθως τη νυχτα βγαζουν ολη την ανωμαλια τους...κι οσο για τα τραπεζια που λες δε νομιζω οτι αμα ανεβεις να χορεψεις χανεις την αξιοπρεπεια σου....συμφωνω απολυτα!!!!!!!!ολοι νομιζω εχουμε παει μπουζουκια!!!ΑΛΛΑ:εχει ενα οριο...αν κ δεν ακουω τετοια εχω παει τερζη(γιορταζε μια φιλη) κ περασα καλα!!ο ανθρωπος εχει αξιοπρεπεια κ τον σεβομαι απολυτα!!αλλα εχεις δικιο!!δε θα ανεβαινα ΠΟΤΕ σε τραπεζι κ τετοια κ την αλλη μερα να το παιζω''μα δεν ηξερα...ειχα πιει εχω εισητηρια γ την οπερα!!!''
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
συμφωνω απολυτα!!!!!!!!ολοι νομιζω εχουμε παει μπουζουκια!!!ΑΛΛΑ:εχει ενα οριο...αν κ δεν ακουω τετοια εχω παει τερζη(γιορταζε μια φιλη) κ περασα καλα!!ο ανθρωπος εχει αξιοπρεπεια κ τον σεβομαι απολυτα!!αλλα εχεις δικιο!!δε θα ανεβαινα ΠΟΤΕ σε τραπεζι κ τετοια κ την αλλη μερα να το παιζω''μα δεν ηξερα...ειχα πιει εχω εισητηρια γ την οπερα!!!''
Οπερα ??????? χμμμμ.....Εχει τραπεζια εκει ν ανεβουμε ???
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εξαρταται ντραμμερ!!να ανεβεις να χορεψεις επειδη γουσταρεις!!!!οχι επειδη προσπαθεις να κανεις τον σαλιαρη απεναντι να σε κερασει ενα ποτο!!!αν με νοας!!!εγω ξερεις τι ξερω? οτι αυτοι που τη μερα ειναι ''κυριοι''συνηθως τη νυχτα βγαζουν ολη την ανωμαλια τους...κι οσο για τα τραπεζια που λες δε νομιζω οτι αμα ανεβεις να χορεψεις χανεις την αξιοπρεπεια σου....
Επισκέπτης
εγω σε νοαω,δε χρειαζεται να το κανεις ταλαρα να το πιασω με την αποχη να ουμε αλλα πρεπει να ξεκαθαριζονται καποια πραματα...εξαρταται ντραμμερ!!να ανεβεις να χορεψεις επειδη γουσταρεις!!!!οχι επειδη προσπαθεις να κανεις τον σαλιαρη απεναντι να σε κερασει ενα ποτο!!!αν με νοας!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ο σταροβας δε πιανετε φιλε!!!!!!ειναι θεος!!!!ακου λουκριτια μου που σου αρεσουν..
ορθως ομιλεις μορτη!!!εγω σε νοαω,δε χρειαζεται να το κανεις ταλαρα να το πιασω με την αποχη να ουμε αλλα πρεπει να ξεκαθαριζονται καποια πραματα...
Επισκέπτης
αμα σ αρεσει ο σταροβας σ αρεσουν ολα...
Το έβαλα από περιέργεια και η κολλητή μου μόνο που δεν μου πέταξε τίποτα...δεν υπαρχεις...!!!ΤΕΛΟΣ!!!!
Φαντάαααασου!
Τώρα εντάξει! Συμφωνώ 100% ;) :-* :-* :-*εξαρταται ντραμμερ!!να ανεβεις να χορεψεις επειδη γουσταρεις!!!!οχι επειδη προσπαθεις να κανεις τον σαλιαρη απεναντι να σε κερασει ενα ποτο!!!αν με νοας!!!