Επισκέπτης
τι ακουει η κολλητη σου?Το έβαλα από περιέργεια και η κολλητή μου μόνο που δεν μου πέταξε τίποτα...
Φαντάαααασου!
Τώρα εντάξει! Συμφωνώ 100% ;) :-* :-* :-*
τι ακουει η κολλητη σου?Το έβαλα από περιέργεια και η κολλητή μου μόνο που δεν μου πέταξε τίποτα...
Φαντάαααασου!
Τώρα εντάξει! Συμφωνώ 100% ;) :-* :-* :-*
και η κολλητή μου μόνο που δεν μου πέταξε τίποτα...
Kαλως την Λιλλυ..
τι ακουει η κολλητη σου?
Nα της πεις να μην σου πετάει πράγματα αν το συνηθίζει αν θέλει τα έχει καλά μαζί μας
ντροπιαζει το επιθετο η κοπελιτσα!!!Για ποιοτικο τραγουδι μονο μια αξιζει βρε....
η δημητρα ναιντροπιαζει το επιθετο η κοπελιτσα!!!
ντροπιαζει το επιθετο η κοπελιτσα!!!
Για ποιοτικο τραγουδι μονο μια αξιζει βρε....
Άννα Γούλα
Για ποιοτικο τραγουδι μονο μια αξιζει βρε....
Ναι μόνο το όνομα ντροπιάζει...ντροπιαζει το επιθετο η κοπελιτσα!!!
Τι ποιότητα! Συγκλονίστηκα!
Ναι μόνο το όνομα ντροπιάζει...
μαθαμε με τους φλωρους που ακουνε r'n'b βλεπεις και ξεχασαμε τις ριζες μας...σκυλια ρεεεεεεε
ωχ εχουμε και ''ποιοτικες''...
κοιταγ ποιοτητα ποιοτητα θα μπορουσε να μιλησει καποιος που ασχολειται σοβαρα κ ξερει/γουσταρει την κλασσικη π.χ!!!αλλα μπροστα στην ανα γουλα μαλακες ειμαι ο βελτσος τελος!!!!!Λουυυυυυυυυκ! Για σένα είναι αυτόοοοο! (χωρίς τα "..")
bb guyz have fun!
;) για σενα:η λουκριτια ειναι μουρη την παω
μπραβο ρε λουκριτια,ωραιο βιντεακι και τραγουδι μαζι.....κοιταγ ποιοτητα ποιοτητα θα μπορουσε να μιλησει καποιος που ασχολειται σοβαρα κ ξερει/γουσταρει την κλασσικη π.χ!!!αλλα μπροστα στην ανα γουλα μαλακες ειμαι ο βελτσος τελος!!!!! ;) για σενα:το χω ξαναβαλει αλλα γουσταρω!
δε ξερω αν γνωριζετε αυτο το τραγουδι παντως για μενα ειναι απιστευτο!!!μπορω να το ακουω ωρες....