Επισκέπτης
τι ακουει η κολλητη σου?Το έβαλα από περιέργεια και η κολλητή μου μόνο που δεν μου πέταξε τίποτα...
Φαντάαααασου!![]()
![]()
![]()
Τώρα εντάξει! Συμφωνώ 100% ;) :-* :-* :-*
τι ακουει η κολλητη σου?Το έβαλα από περιέργεια και η κολλητή μου μόνο που δεν μου πέταξε τίποτα...
Φαντάαααασου!![]()
![]()
![]()
Τώρα εντάξει! Συμφωνώ 100% ;) :-* :-* :-*
και η κολλητή μου μόνο που δεν μου πέταξε τίποτα...
Kαλως την Λιλλυ..![]()
![]()
τι ακουει η κολλητη σου?
Nα της πεις να μην σου πετάει πράγματα αν το συνηθίζει αν θέλει τα έχει καλά μαζί μας![]()
ντροπιαζει το επιθετο η κοπελιτσα!!!Για ποιοτικο τραγουδι μονο μια αξιζει βρε....![]()
![]()
![]()
![]()
ντροπιαζει το επιθετο η κοπελιτσα!!!
Για ποιοτικο τραγουδι μονο μια αξιζει βρε....
Άννα Γούλα
Για ποιοτικο τραγουδι μονο μια αξιζει βρε....![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι μόνο το όνομα ντροπιάζει...ντροπιαζει το επιθετο η κοπελιτσα!!!
Τι ποιότητα! Συγκλονίστηκα!
![]()
![]()
![]()
Ναι μόνο το όνομα ντροπιάζει...
![]()
![]()
![]()
![]()
μαθαμε με τους φλωρους που ακουνε r'n'b βλεπεις και ξεχασαμε τις ριζες μας...σκυλια ρεεεεεεε![]()
![]()
ωχ εχουμε και ''ποιοτικες''...
κοιταγ ποιοτητα ποιοτητα θα μπορουσε να μιλησει καποιος που ασχολειται σοβαρα κ ξερει/γουσταρει την κλασσικη π.χ!!!αλλα μπροστα στην ανα γουλα μαλακες ειμαι ο βελτσος τελος!!!!!Λουυυυυυυυυκ! Για σένα είναι αυτόοοοο! (χωρίς τα "..")
bb guyz have fun!
;) για σενα:η λουκριτια ειναι μουρη την παω
μπραβο ρε λουκριτια,ωραιο βιντεακι και τραγουδι μαζι.....κοιταγ ποιοτητα ποιοτητα θα μπορουσε να μιλησει καποιος που ασχολειται σοβαρα κ ξερει/γουσταρει την κλασσικη π.χ!!!αλλα μπροστα στην ανα γουλα μαλακες ειμαι ο βελτσος τελος!!!!!![]()
![]()
;) για σενα:
το χω ξαναβαλει αλλα γουσταρω!
δε ξερω αν γνωριζετε αυτο το τραγουδι παντως για μενα ειναι απιστευτο!!!μπορω να το ακουω ωρες....