loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
διονυση αγορι μου ο κοτσιρας δεν ειναι ''καψουροτραγουδο''....
διονυση αγορι μου ο κοτσιρας δεν ειναι ''καψουροτραγουδο''....
λουκριτια για σενα ,ειδικη παραγγελια
Αs γινει πρωτα το καμακι , αs ανταποκριθει μετα η εν λογω υπαρξιs και μετα βλεπουμε αν αξιζει για καψουρα......Αντε με το πρωτο να πεσουμε στα πατωματα και να γινουμε Ορεστηs Μακρηs???.......δεν λεει......Δηλαδη και μετα δεν λεει...γιατι το αλκοολ σκοτωνει...
με σκλαβωνεις....!!!κοκκινησα...I DO!!!!!!!λουκριτια για σενα ,ειδικη παραγγελια
αμα δεν πεφτετε στα πατωματα κ να γινεστε χαλι να σας πατησουμε τι να σας κανουμε????
*P
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(ιεροσυλια αυτο που εκανες....ειναι σα να τραγουδησει διονυσιου ενα 10 χρονο ....
αμα δεν πεφτετε στα πατωματα κ να γινεστε χαλι να σας πατησουμε τι να σας κανουμε????
*P
ε μα...θες ενα βοσκοπουλο?:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
:'( εξαρταται το τραγουδι!!ε μα...θες ενα βοσκοπουλο?
Αααα ολα κι ολα....Νιετ......Στα πατωματα δεν πεφτουμε γιατι λερωνει.....Επειτα ...σειρα σαs ειναι νομιζω να κανετε κι εσειs την κινηση σαs .....να δειξετε κι εσειs κατι ντεεεεε...οχι ολα απο μαs....Αλλωστε και το πατωμα δεχεται και απ τα δυο φυλα....οχι ρατσισμο στο πατωμα-
Πρόσεχε μη σκίσεις το στριγκ με το στιλέτο εσύ...
:'( εξαρταται το τραγουδι!!
πρωτα θα γινετε λιωμα για μας.. κ μετα θα σας δειξουμε
τι ετσι? ολα ευκολα κ απλα? οοοοοοοοοοοοοοοοχιιι το ψαρι στα χειλη.. τα δικα σας.... *P
παντα προσεχω εγω!
πρωτα θα γινετε λιωμα για μας.. κ μετα θα σας δειξουμε
τι ετσι? ολα ευκολα κ απλα? οοοοοοοοοοοοοοοοχιιι το ψαρι στα χειλη.. τα δικα σας.... *P
παντα προσεχω εγω!