You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στο θεμα αυτο θα αναλυσουμε το σωστο καμακι ή αλλιως πως να βγαζετε γκομενα...
Παιδιά δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ ΔΙΑΦΩΝΩ με τον τίτλο τού thread! Εννοώ, ότι αν πρόκειται ν' ασχοληθώ για να "βγάλω" μια γκόμενα, θέλω να με δυσκολέψει! Μην με παρεξηγήσετε, δεν είμαι κανένας μαζόχας, ούτε εννοώ να είναι καμιά παράξενη... αλλα ρε γμτ, αν είναι εύκολη... κ δεν αξίζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ η γυναίκα... δεν αξίζει η φάση... είναι σαν να πηγαίνεις για κυνήγι σε "ρεζέρβα" !!!
ΝΑΙ λοιπόν στο καμάκι, αλλά για γκόμενες που ΑΞΙΖΟΥΝ να προσπαθήσεις να τις κερδίσεις (όπως κι εκείνες βέβαια, θα πρέπει μετά να προσπαθήσουν ΠΟΛΥ να σε κρατήσουν)... ;)
Επισκέπτης
Παιδιά δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ ΔΙΑΦΩΝΩ με τον τίτλο τού thread! Εννοώ, ότι αν πρόκειται ν' ασχοληθώ για να "βγάλω" μια γκόμενα, θέλω να με δυσκολέψει! Μην με παρεξηγήσετε, δεν είμαι κανένας μαζόχας, ούτε εννοώ να είναι καμιά παράξενη... αλλα ρε γμτ, αν είναι εύκολη... κ δεν αξίζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ η γυναίκα... δεν αξίζει η φάση... είναι σαν να πηγαίνεις για κυνήγι σε "ρεζέρβα" !!!
ΝΑΙ λοιπόν στο καμάκι, αλλά για γκόμενες που ΑΞΙΖΟΥΝ να προσπαθήσεις να τις κερδίσεις (όπως κι εκείνες βέβαια, θα πρέπει μετά να προσπαθήσουν ΠΟΛΥ να σε κρατήσουν)... ;)
αρα πηγαινουμε στις επι πληρωμη απλα για ξεκαυλωμα κ στις λιγες που αξιζουνε τις κυνηγαμε.Σωστο μεχρι εδω?Κ στις υπολοιπες ελλειινιδες που απλα θελουμε να ριξουμε ενα πουτσο λες να ριχνουμε μαυρο?
Κ στις υπολοιπες ελλειινιδες που απλα θελουμε να ριξουμε ενα πουτσο λες να ριχνουμε μαυρο?
Γαμάμε + Προσπερνάμε... next ;)
ψεφτι εσι ισε πιοτικοσ,αλα μου κανεσ μαθιμαΓαμάμε + Προσπερνάμε... next ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.353
- Πόντοι
- 22.785
το μαθιμα τελιοσε καλινιχτα κολιτακι κ σε ολι τιν παρεαψεφτι εσι ισε πιοτικοσ,αλα μου κανεσ μαθιμα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Μπαίνεις και τους "εξαγριώνεις" μου φαίνεται...
Μα να συμβαίνει και στο νετ?
πολλα νευρακια εχει η βαλερυ ή δεν αντιλαμβανεται το χιουμορακι μας? *P *P *P
κοσμογκερλ ειναι το κοριτσι?
Μην είσαι σίγουρη. Δεν τα ξέρεις και μπορεί να σε περιλαμβάνουν...
Κάνε ότι θες καλό μου, δεν θα σε περιορίσω κιόλας!
(Κάτι μου λέει πως τα "τσουλοελλεηνίδες" θα επιστρέψουν δυναμικά!)
:-*
Επισκέπτης
Δεν σου επιτρέπω !για σένα λένε παίδαρε, αφού εγώ είμαι κοντος, φαλακρός και με τετραπέρατη μπυροκοιλιά :o
Κουράστηκα γιά να τα αποκτήσω !
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ελα ρε μπαιιιιιιιιιιιιιτ!!!!!!!!!!!!!δεν ημαστε ολες βλαμμενες!!!!!!!ααααα!!!!!!!! :-* :-*πολλα νευρακια εχει η βαλερυ ή δεν αντιλαμβανεται το χιουμορακι μας? *P *P *P
κοσμογκερλ ειναι το κοριτσι?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
πως ακριβως κουραστηκες για να αποκτησεις το''κοντος''????Δεν σου επιτρέπω !
καλημερα!Παιδιά δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ ΔΙΑΦΩΝΩ με τον τίτλο τού thread! Εννοώ, ότι αν πρόκειται ν' ασχοληθώ για να "βγάλω" μια γκόμενα, θέλω να με δυσκολέψει! Μην με παρεξηγήσετε, δεν είμαι κανένας μαζόχας, ούτε εννοώ να είναι καμιά παράξενη... αλλα ρε γμτ, αν είναι εύκολη... κ δεν αξίζει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ η γυναίκα... δεν αξίζει η φάση... είναι σαν να πηγαίνεις για κυνήγι σε "ρεζέρβα" !!!
εχεις πολυ καλες αποψεις ως συνηθως,
απλα να σε πληροφορησω,οπως και τα αλλα μελη που διαβαζουν,
πως εφτιαξα αυτο το θεμα περρισοτερο (99%)
για χαβαλε. Τωρα αν καποιος/οι θελουν οντως να δινουν συμβουλες ειναι ευπροσδεκτοι,
και απαραιτητοι βεβαια , για να δικαιολογειται ο τιτλος του νηματος απο φιλολογικης αποψεως. ;)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ti να πω λαιφ???Αι αποριαι των γυναικων μαλλον δεν λυθηκαν...Τι λεs κι εσυ βρε Λουκρητια???
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ti να πω λαιφ???
Ξερω γω??? πεs κατι να περασει και η ωρα δλδ....οχι τα καλαντα ε???
Επισκέπτης
καλημερα!
εχεις πολυ καλες αποψεις ως συνηθως,
απλα να σε πληροφορησω,οπως και τα αλλα μελη που διαβαζουν,
πως εφτιαξα αυτο το θεμα περρισοτερο (99%)
για χαβαλε. Τωρα αν καποιος/οι θελουν οντως να δινουν συμβουλες ειναι ευπροσδεκτοι,
και απαραιτητοι βεβαια , για να δικαιολογειται ο τιτλος του νηματος απο φιλολογικης αποψεως. ;)
ευτυχως που ακομη γινονται ποστς σαν του ντουρα εδω μεσα γιατι αλλιως θα ειχαμε καει ομαδικως μπροστα απο τις flat οθονες μας
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τι να πω ρε παιδες;!βαριεμαι λιγο...
ενστανομε βωθρε κε αμζικ τα φοτα σασ μπαριδακια μουΔεν σου επιτρέπω !