Επισκέπτης
αξιζεισ για πιο ορεες γινεκεσ δροσερουλι μου!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-*
αξιζεισ για πιο ορεες γινεκεσ δροσερουλι μου!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-*
Εντάξει μην χαλάσω το ειδύλλιο ένα όνειρο είχα κι εγώ αλλά μου το γκρέμισες άγιες μέρες! :'(αξιζεισ για πιο ορεες γινεκεσ δροσερουλι μου!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κατι σικε μου μυριζει εδω...
τον παθο μασ θα τον δοσουμε σε πιο ταλαντουχο κοριτσι!εσι τα κουβαδακια σου και σε αλι παραλια...Εντάξει μην χαλάσω το ειδύλλιο ένα όνειρο είχα κι εγώ αλλά μου το γκρέμισες άγιες μέρες! :'(
χαχαχαχαχα!!!!!ελιοσα!!!!αυτα ειναι!!TELEIO!!!
Είσαι σίγουρη?? Γιατί έχω και βίτσια...
ειπα και εγω !!! :-* :-*Μπα...προειδοποίηση ήταν...
γεια σου..σου λείψα?απ τη στιγμη που δε με εχεις δει καλο μ ανοητο αγορι μη με κρινεις..ο πΑΘΟς ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΔΡΟΣΕΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΑ Κ ΣΕΝΑ Η ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΣΑ Κ ΜΕΝΑ..ΜΟΥΑΤΣ!!!!τον παθο μασ θα τον δοσουμε σε πιο ταλαντουχο κοριτσι!εσι τα κουβαδακια σου και σε αλι παραλια...
πιγενε σε κανα zoo.gr i se kana facebook.com ι σε κανα fatsa.gr
μπουχαχαχαχα!
κι εσυ πιτσι δεν πας πισω σε ειδα στο πετριβοητο βιντεακι!!!!λοιπον κιρια ξεβρακοκεφαλι φεμινιστρια για να σου λισο τισ αποριες...
ο λαλακουκακισ και ο παθος ειναι και οι διο μοντελακια!ορεα αγορια!
οποτε διαλεγισ και περνισ εναν απο τουσ διο μεγιστους πορνοπιτσιλιαριδες!!!!
Πως τον είδες; Αφού φόραγε full face σκούφο.κι εσυ πιτσι δεν πας πισω σε ειδα στο πετριβοητο βιντεακι!!!!
σε οοοολο το σωμα φοραει σκουφο??????Πως τον είδες; Αφού φόραγε full face σκούφο.
Εσένα το σώμα σ' ενδιαφέρει μόνο;σε οοοολο το σωμα φοραει σκουφο??????
Και από πορνοφωνή και απ' όλα σκίζει.η πορνοφωνη του ομως τον προδωσε
Εσένα το σώμα σ' ενδιαφέρει μόνο;
Πίτσι σε πιο γυμναστήριο πας; Σοουυυυυυυ 'ρχομαι.
Και από πορνοφωνή και απ' όλα σκίζει.