για σένα λένε παίδαρε, αφού εγώ είμαι κοντος, φαλακρός και με τετραπέρατη μπυροκοιλιά :o
δεν νομιζω...κατι αλλο εχει ακουστει κ για σενα!!!
για σένα λένε παίδαρε, αφού εγώ είμαι κοντος, φαλακρός και με τετραπέρατη μπυροκοιλιά :o
Πνοή δροσιάς σήμερα στο thread.για σένα λένε παίδαρε
Δε στα πανε καλα βρε , μηπως με μπερδεψανε με τον Παθος για την γυναικα ?
Πνοή δροσιάς σήμερα στο thread.
μ'αρεσει που χαζογελατε !!!!Δροσερος καιρος πραγματι σημερις
Σαν κι εσένα κανείς.λοιπον κιρια ξεβρακοκεφαλι φεμινιστρια για να σου λισο τισ αποριες...
ο λαλακουκακισ και ο παθος ειναι και οι διο μοντελακια!ορεα αγορια!
Γεια σου Πάθος! θες να γίνεις το δικό μου αχαλίνωτο πάθος?
(τεφτεράκι οι υπόλοιποι και σημειώνετε! )
να χαθεις βρε....προσπαθω να φαω το τοστακι μου...θα με πνιξεις απο τα γελια!!!!
Γεια σου Πάθος! θες να γίνεις το δικό μου αχαλίνωτο πάθος?
με κανισ και ντρεπομαι τορα δροσερε μου βιντι! :-* :-* :-* :-* :-*Σαν κι εσένα κανείς.
τι να το κανεις τέτοιο πάθος Val; ειμαι πολυ χοντρός πουλυ κοντος και εχω ασχημιες συνήθιες (τζογος,αλκοολ,αλογα,,κτλ)
ο παθος ειναι δικος μου μορι ξεβρακοτι ελεινιδα!Γεια σου Πάθος! θες να γίνεις το δικό μου αχαλίνωτο πάθος?
Την αλήθεια λέω δροσερό μου αγόρι.με κανισ και ντρεπομαι τορα δροσερε μου βιντι! :-* :-* :-* :-* :-*
Πότε πάχυνες ρε; Έχω καιρό να σε δω. Και σου έλεγα να μην τρως πολλά κοτό.τι να το κανεις τέτοιο πάθος Val; ειμαι πολυ χοντρός
ο παθος ειναι δικος μου μορι ξεβρακοτι ελεινιδα!
μονο πανο απο το πορνοπτομα μου θα τον παρεισ..
τι να το κανεις τέτοιο πάθος Val; ειμαι πολυ χοντρός πουλυ κοντος και εχω ασχημιες συνήθιες (τζογος,αλκοολ,αλογα,,κτλ)
ενα απογευμα ελειψα και αρχισες να φλερταρεις ηδη ?!?!?!?
βαλερυ οτι και να πισ οτι και να κανισ ο παθοσ δεν προκιτε να σε κοιταξει ποτε.......