KeyserSoze31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κοψτε το KJ και βγητε εξω για sarging... με το να αναλυετε online δεν κερδιζετε απολυτος τιποτα..... field work is a must....
«Αναφορά» μετά από «ξερό» σήμερα το πρωί σε Τράπεζα του κέντρου...
Με συστήνουν στην νέα Δ/ντρια (ΜΟΥΝΑΡΑ, 40άρα ξανθιά με βύζους) τού καταστήματος, ανταλλάσουμε τις κάρτες μας και μερικές φιλοφρονήσεις και πριν από λίγο χτυπά η πόρτα του γραφείου μου κι ένας courier έφερε καλάθι με κρασιά κλπ «with compliments” από την Κυρία...
Τηλεφωνώ για να ευχαριστήσω, λέμε διάφορα (μεταξύ αυτών μαθαίνω ότι είναι χωρισμένη με παιδί) και κλείσαμε ανταλλάσοντας υποσχέσεις για απογευματινό τηλεφώνημα για να κανονίσουμε ραντεβού για να «κεράσω κι εγώ ένα κρασί» (έτσι ακριβώς της είπα)...
Αν κρίνω από το όλο κλίμα, την γλώσσα του σώματος και τον τρόπο και όσα ελέγθησαν... 99% στο τέλος της βραδυάς θα τον έχω καρφώσει στην Κυρία...
Είδωμεν... (και θα ενημερώσω σχετικά με την έκβαση της αποστολής)
Duracell καλα κανεις και την βαζεις στοχο για πηδο, αλλα να ξερεις πρωτα κανουν τη δουλεια και μετα γινονται οι ανακοινωσεις, γιατι παει γκαντεμια.. την εχω πατησει πολλες φορες, κανε οτι κανεις με μυστικοτητα και μετα το περας της επιχ/σης το λες, αυτη ειναι η γνωμη μου και συμβουλη«Αναφορά» μετά από «ξερό» σήμερα το πρωί σε Τράπεζα του κέντρου...
Με συστήνουν στην νέα Δ/ντρια (ΜΟΥΝΑΡΑ, 40άρα ξανθιά με βύζους) τού καταστήματος, ανταλλάσουμε τις κάρτες μας και μερικές φιλοφρονήσεις και πριν από λίγο χτυπά η πόρτα του γραφείου μου κι ένας courier έφερε καλάθι με κρασιά κλπ «with compliments” από την Κυρία...
Τηλεφωνώ για να ευχαριστήσω, λέμε διάφορα (μεταξύ αυτών μαθαίνω ότι είναι χωρισμένη με παιδί) και κλείσαμε ανταλλάσοντας υποσχέσεις για απογευματινό τηλεφώνημα για να κανονίσουμε ραντεβού για να «κεράσω κι εγώ ένα κρασί» (έτσι ακριβώς της είπα)...
Αν κρίνω από το όλο κλίμα, την γλώσσα του σώματος και τον τρόπο και όσα ελέγθησαν... 99% στο τέλος της βραδυάς θα τον έχω καρφώσει στην Κυρία...
Duracell καλα κανεις και την βαζεις στοχο για πηδο, αλλα να ξερεις πρωτα κανουν τη δουλεια και μετα γινονται οι ανακοινωσεις, γιατι παει γκαντεμια.. την εχω πατησει πολλες φορες, κανε οτι κανεις με μυστικοτητα και μετα το περας της επιχ/σης το λες, αυτη ειναι η γνωμη μου και συμβουλη
μήπως ήταν δικαιολογία?
ΔΕΝ νομίζω γιατί μου έστειλε sms και σήμερα το πρωί.... τέσπα, θα δείξει!
«Αναφορά» μετά από «ξερό» σήμερα το πρωί σε Τράπεζα του κέντρου...
φιλε duracell σε ικετευω το βραδυ πριν κοιμηθεις,μην ξεχασεις.....μια φωτο με τα φλοκια σου στην μαπα της τραπεζικινας!θελω να τη δω...
κανέναν νέο ακόμα?
Ευρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώνω την εκλεκτήν ομύγυρη των αξιοτίμων κ.κ. Συναγωνιστών, όπως "Αποστολή Εξετελέσθη! Στόχος εβλήθει-εβυθίσθει"
ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ!!! Πάντα τέτοια βρε Duracell! Καλή συνέχεια και καλά σπρωξίματα!
Ευχαριστώ
ΕΓΙΝΕ ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ...
Μπράβο ρε φιλαράκι.....! Ετσι, δώσε τους να καταλάβουν. Για εσάς τους ελεύθερους είναι η ζωή..... για εμάς τους παντρεμένους μόνο τα απόνερα και τα ξυνισμένα μούτρα της συζύγου όταν πούμε ότι θα βγούμε με κανένα φίλο για καφεδάκι (κανονικό ε, όχι για τίποτα πονηρό...)
Καλή συνέχεια.
Αστα Συναγωνιστή... τέτοια σκηνικά βλέπω ΠΑΝΤΟΥ γύρω μου με τους παντρεμένους φίλους μου... ΟΛΟΙ είναι έτοιμοι να βαρέσουν μπιέλα...
Ντουρασελ πρεπει να γαμας και να δινεις και ενα πολιτικο μυνημα ομως.
Καλα εκανες και γαμησες τη διευθ. τραπεζας. Εχει ενα πολιτικο μηνυμα η πραξη σου γιατι οι τραπεζες μας γαμανε καθημερινα. Προτεινω με το σπερμα σου να γραφεις το γραμμα D στο κορμι τους.
Ελπιζω η επομενη να ειναι δικαστινα, τροχονομος, πολιτικος, κατι τετοιο. Και πουσαι, ριξε και κανα κωλοσκαμπιλο απο εμας.
Ευρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώνω την εκλεκτήν ομύγυρη των αξιοτίμων κ.κ. Συναγωνιστών, όπως "Αποστολή Εξετελέσθη! Στόχος εβλήθει-εβυθίσθει"
Ευγε..ευγε..!!!