Επισκέπτης
Σωστά.
Think outside of the box, lateral thinking και όλα αυτά που λέει ο de Bono.
Και μία Βιετναμέζικη στρατιωτική παροιμία: "Αν δεν μπορείς να επιτεθείς καμιά από τις 4 πλευρές ενός τετράγωνου τότε κάνε το από την 5η"
Σωστά.
Think outside of the box, lateral thinking και όλα αυτά που λέει ο de Bono.
Και μία Βιετναμέζικη στρατιωτική παροιμία: "Αν δεν μπορείς να επιτεθείς καμιά από τις 4 πλευρές ενός τετράγωνου τότε κάνε το από την 5η"
Όλοι αυτοί οι τύποι «έκλεψαν» κομμάτι της ψυχολογίας που λέγεται ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ με πρωτεργάτη τον Αμερικανό Tonny Robins. Η συγκεκριμένη μέθοδος, που ναι, εφαρμόζεται και στο καμάκι από τους προαναφερθείς τύπους, είναι γνωστή για τα άμεσα αποτελέσματα που φέρνει στη ζωή του οποιουδήποτε που θα αποφασίσει να μυηθεί στα «μυστικά» της
Πάντως αν μια γυναίκα σε γουστάρει ότι μαλακία και να πείς θα της αρέσει. Ούτε ποιητής πρέπει να είσαι, ούτε ψυχολόγος, ούτε τίποτα.Το ίδιο και στο σεξ, οι κοπέλες που πραγματικά με γουστάρανε, ότι και να έκανα τους άρεσε, χωρίς να γίνομαι κάποιος πορνοστάρ.
χααχαχαχαχχαχαπολλα χαχαχα.τι μας λες βρε?Μία φορά έκανα ξερό καμάκι, επειδή ήταν δεκτική η κοπέλα. Και μάλλον θα είναι και η τελευταία, διότι με αυτόν τον τρόπο γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου.Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που όντως πίστεψα στον κεραυνοβόλο έρωτα. Τα πάντα είναι θέμα συγχρονισμού και κατάλληλης στιγμής.
αφιερωμενο αυτο το θρεντ να πειτε σε κεινον.χαχαχα(8)χααχαχαχαχχαχαπολλα χαχαχα.τι μας λες βρε?
στανταρ ετσι ειναι και με τις τουριστριες και ολες.χαχααχΧωρις να ειμαι εξπερ...
Περα απο το τεχνικο μερος εχω παρατηρησει οτι οι γκομενες νιωθουν ανετα οταν εισαι εσυ ανετος. Τι σου ειπα τωρα θα μου πεις αλλα αυτο ειναι η βαση. Αν προσπαθεις να βρεις κοινα σημεια η να την κανεις να ανοιχτει χωρις να εισαι και εσυ χαλαρος εκεινη την ωρα δεν χαλαρωνει η γκομενα. Αν σκαλιζεις τα νυχια σου, κουνας τα χερια σου, παιζεις ντραμς με τα δαχτυλα στο τραπεζι και εισαι μεσ τη τσιτα δεν ειναι καλο. Αρνητικοτητα επισης μια απο τα ιδια. Γενικα ειναι πολυ δεκτικες, οτι νιωθεις το μεταδιδεις χωρις να το καταλαβεις.
Και στην κουβεντα φαινονται αυτα, καλο ειναι να παρουσιαζεις τη ζωη σου με θετικο τροπο. Αν πιασετε την κουβεντα για το τι δουλεια κανεις και αρχισεις να λες "Γμσ τα, με απολυσανε προχθες και ψαχνω για δουλεια απελπισμενα, δεν εχω να πληρωσω τους λογαριασμους. Πρεπει να αλλαξω και σφραγισματα......." την εχεις ξενερωσει και στρεσαρει σε τρια δευτερολεπτα. Δεν εισαι ανετος τυπος, εισαι αγχοτικος. Αν της πεις απλα "Αφησα την προηγουμενη μου δουλεια καθοτι δεν υπηρχαν περιθωρια να ανεβω ουτε να εξελιχθω....." τσουπ, της δειχνεις οτι εισαι ανετος τυπος με αυτοπεποιθηση. Θα πιασετε την κουβεντα
Βεβαια, αυτο ειναι και ευρυτερο ζητημα γιατι πρεπει γενικοτερα να εισαι τυπος που "κανει πραγματα". Αν σε διωξανε απο τη δουλεια σου επειδη εισαι τεμπελης και αχρηστος και της λες παπαριες αυτα θα φανουν στην προσωπικοτητα σου. Δε γινεται να εισαι βολεμενος στο δημοσιο και να της μιλας σαν να σκοπευεις να γινεις αυτοκρατορας του ναυτιλιακου κοσμου. Στην πορεια φαινονται ολα...
σωστος lmao!!!lolΕσυ μάστορα έχεις ξεφύγει και δεν ξέρεις τι λες.
stantar δεν θα καταλαβαινα και στανταρ παντρευτηκες.τελος απο μενα.Avenger λέω αυτό που έχω ζήσει. Το να μην το πιστεύεις είναι απόλυτο δικαίωμά σου. Και μόνο εάν ήξερες τις λεπτομέρειες της περίπτωσης θα καταλάβαινες.
«Αναφορά» μετά από «ξερό» σήμερα το πρωί σε Τράπεζα του κέντρου...
Αν κρίνω από το όλο κλίμα, την γλώσσα του σώματος και τον τρόπο και όσα ελέγθησαν... 99% στο τέλος της βραδυάς θα τον έχω καρφώσει στην Κυρία...
ε σίγουρα θα πάει καλά το πράγμα