Νέα

Τέχνη του φλέρτ... & «Ξερά Καμάκια»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν φλερτάρουν;

  • Φοβούνται την απόρριψη

    Ψήφοι: 30 34,9%
  • Ντρέπονται και δεν ξέρουν τι να πουν

    Ψήφοι: 32 37,2%
  • Υπάρχει η λογική: " μέσω γνωστών θα βρω μια κοπέλα"

    Ψήφοι: 14 16,3%
  • Οι γυναίκες φοβούνται όσους φλερτάρουν

    Ψήφοι: 8 9,3%
  • Οι άντρες δεν ξέρουν να φλερτάρουν

    Ψήφοι: 15 17,4%
  • Συνήθως οι γυναίκες είναι αρνητικές στο φλερτ

    Ψήφοι: 33 38,4%
  • Μπορούν να φλερτάρουν μόνο οι πολύ όμορφοι άντρες.

    Ψήφοι: 4 4,7%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Μηνύματα
337
Like
12
Πόντοι
1
Χαιρετώ τους συναγωνιστές!

Μετά από μακρά απουσία, που οφειλόταν και στο ότι μέχρι τον Ιούνιο δεν μπορούσα με τίποτα να μπω στο site από το σπίτι, αποφάσισα να συμμετάσχω ξανά στη συζήτηση.

Καταρχάς, πρέπει να πω ότι προσωπικές συνθήκες, όπως π.χ. οι φίλοι με τους οποίους θα μπορούσα να κάνουμε ξερά καμάκια ήταν δεσμευμένοι ή απλά αδιάφοροι, με εμπόδισαν και με εμποδίζουν από το να επιδοθώ στο nightgame..Γιατί στην Ελλάδα, αλλά έχω την εντύπωση και γενικότερα, φαίνεται κάπως ιδιόρρυθμο να βγαίνει κάποιος μόνος, χωρίς παρέα, σε μπαρ ή κλαμπ, είτε για διασκέδαση είτε για καμάκι. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε με αυτό, θα χαρώ να ακούσω άλλη γνώμη και πώς το χειρίζεστε.

Οπότε daygame και πάλι daygame! Δηλαδή, να κάνω καμάκι εντελώς μόνος, σε χώρους καθημερινής κοινωνικής συναναστροφής στη διάρκεια των εργάσιμων ωρών, από σούπερ μάρκετ μέχρι τράπεζες και μετρό.

Ας αρχίσω από εμπειρίες: κατά τη διάρκεια ενός χρόνου, έκανα δυσανάλογα λίγα ξερά καμάκια. Φταίει πρώτον η ντροπή και η αμηχανία να μιλήσω σε άγνωστη στην ψύχρα και δεύτερον η τάση μου να μιλάω με κοπέλες με τις οποίες έχει προηγηθεί έστω και κάποια ανταλλαγή βλεμμάτων, δηλαδή το ότι είμαι σιγουρατζής..Μετράω επίσης ως λόγο και μία κανονική σχέση που είχα στο ενδιάμεσο, όχι από καμάκι, που έδινε άλλοθι στον εαυτό μου να μην μιλάει με άγνωστες και με εφησύχαζε.

Στα λίγα σχετικά ξερά καμάκια που έκανα λοιπόν, είχα δύο «ολοκληρωμένες» επιτυχίες, με σεξ, η μία με Ρουμάνα φοιτήτρια που γνώρισα στο Carrefour και η άλλη με Ελληνίδα πωλήτρια που γνώρισα στο μετρό. Από εμφάνιση και οι δύο καλές θα έλεγα, ειδικά η Ρουμάνα (εννοείται!) Η δεύτερη αποδείχτηκε πολύ πιο δύσκολο να «ψηθεί». Ντρέπομαι που το λέω αλλά μου πήρε 2-3 μήνες, με αραιή βέβαια επικοινωνία, για να τη «ρίξω»...

Επίσης, έκατσαν και 2 φάσεις με 20χρονες, χωρίς πολλά πολλά όμως, ειδικά η μία ήθελε πολύ ξύλο. Τη μία τη γνώρισα σε στάση (λεωφορείου πονηρούληδες!) και την άλλη στον ηλεκτρικό στον Πειραιά.

Παίχτηκαν και άλλες φάσεις, αλλά αυτές είναι οι πιο χαρακτηριστικές, που μου έχουν μείνει στο μυαλό.

Θα μου πείτε, «και τι μας νοιάζει ρε φίλε με ποιες πήγες και τι έκανες;». Θα έχετε δίκιο. Αλλά τα λέω όλα αυτά γιατί θέλω να τονίσω ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αλλά ταυτόχρονα τίποτα δεν είναι εύκολο. Απαιτείται αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και καλή διάθεση. Από εμφάνιση καλά πάω, και σίγουρα έπαιξε κάποιο ρόλο, αλλά ούτε τρομερό χιούμορ έχω ούτε κάνω επίδειξη πλούτου (που δεν έχω!). Έφτασα από  σημείο που με έτρωγε η απελπισία από την ντροπή που ένιωθα να πλησιάσω, μέχρι εβδομάδες που είχα διαδοχικές επιτυχίες με εξόδους και «φασώματα». Πολλά σκαμπανεβάσματα.


Συνεχίζω σε άλλα post για επιμέρους θέματα που θέλω να θέσω προς συζήτηση.


Στην Ελλαδα νομιζω ακομη και αντροπαρεα φαινεται περιεργη. Αν δε κυκλοφορεις με δυο γκομενες στο καθε χερι εισαι περιεργος... :)


Και εγω παντως τεινω να συμφωνησω μαζι σου. Την μερα ειναι διαφορετικα. Σε κλαμπακια και μπαρακια πρεπει να εχεις πιει κοκες για να ανταγωνιστεις τον ρυθμο του μαγαζιου ασε που και οι γκομενες πολλες φορες γουσταρουν την προσοχη τοσο που και να κλασεις κοντα τους νομιζουν οτι τους την πεφτεις...

Αυτο με την ντροπη και το αγχος το εχω περασει και γι΄αυτο καλο ειναι να μην περνουμε και πολυ στα σοβαρα τπτ.

Παντως καλυτερα απο εμενα τα πηγες. :)
 

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
653
Like
6
Πόντοι
6
Εμένα οι Ελληνίδες μπου φαίνονται τρομερά ευάλωτες σε όλες τις τεχνικές ειδικά στο cocky and funny και στις μεθόδους Style κτλ.Οι Ελληνίδες γουστάρουν το indirect game,ενώ οι Ανατολικές το direct αλά badboy.
Οταν χρησιμοποίησα απλά κλισέ σε Ελληνίδες του τύπου ''σου αρέσει το ρομάντσο ή η περιπέτεια'',η έκφρασή τους άλλαξε τελείως,ένιωθα οτι με έβλεπαν σα γαμιά,σα μέλος της μυστικής κοινωνίας.Μιλάμε οτι μπαίνεις σε άλλη διάσταση,είναι σα να επικοινωνείς μαζί τους σε βαθύτερο επίπεδο και να δέχονται οτι δικαιούσαι να γαμάς,οτι είσαι σέξυ κτλ.
Κυριολεκτικά καράφλιασα με τα αποτελέσματα στις Ελληνίδες.Φίλος μου που τον μύησα στα ίδια άρχισε να έχει επιτυχία σε μοντέλα και θέλει τώρα να παρακολουθήσει bootcamps.

Κοντολογίς Δυτικές γουστάρουν Juggler method,Ανατολικές Badboy και direct game και οι Ελληνίδες-μεσογειακές cocky&funny και Mystery method.Τρελαίνονται για μαγικά,χειρομαντείες,ταρρώ κτλ,είναι τρομερά εύκολο να ξεκινήσεις με αυτά.
Τώρα οι Ελληνες ούτε που καταλαβαίνουν τι κάνεις γιατί οι τεχνικές είναι τελείως φιξαρισμένες και περίεργες,οι Ελληνες όμως είναι επικίνδυνοι σαν AMOGs γιατί γίνονται physical.Ο Ελληνας δηλαδή σε αγγίζει,σε τραβάει,στέκεται στη μάπα σου,δε μιλάει απλώς ή παίρνει τη γκόμενα από το χέρι για να την πάει μακριά,οπότε η αντιμετώπιση του AMOG είναι πιο δύσκολη.Το παιχνίδι όμως του Ελληνα ατομικά δεν είναι ιδιαίτερα καλό,βασικά ο Ελληνας δεν έχει καθόλου inner game.
 

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
653
Like
6
Πόντοι
6
Για το flaking που λέει ο JohnXXX πιστεύω οτι έχει δίκιο ο badboy,οτι δηλαδή οφείλεται στο οτι δεν έχει προηγηθεί αρκετό rapport.Εμένα αυτή είναι η εμπειρία μου.Επίσης το flaking έχει σχέση με την ενεργοποίηση του αισθήματος ενοχής όταν έχεις προχωρήσει πολύ.Η γκόμενα την επόμενα μέρα έξω από το ξελογιαστικό περιβάλλον του κλαμπ μετανιώνει για ό,τι επέτρεψε να γίνει.Για αυτό πρέπει να γίνει το σωστό escalation ώστε να τη γαμήσεις αμέσως μετά τη γνωριμία στο κλαμπ την ίδια νύχτα γιατί την επόμενη μέρα θα κάνει 90% flake,βασικά δε θα θέλει να σε ξαναδεί.

Επίσης βασική στην Ελλάδα είναι η buying temperature.Aν ανεβασεις υπερβολικά τη θερμοκρασία της γκόμενας με όσα λες κινδυνεύεις να τη γαμήσει αυτός που θα έρθει να μιλήσει μετά από εσένα γιατί η θερμοκρασία της γκόμενας έχει ήδη ανέβει και αυτός το εκμεταλεύετται.Για αυτό αν είναι να έρθει κάποιος άλλος δεν πρέπει να ανεβάζεις πολύ την buying temperature αλλά να κάνεις αργό escalation και να επιχειρείς γρήγορο isolation.
Οταν έρθει ο άλλος μπορεί να παίξουν τσαμπουκάδες,ειδικά αν η γκόμενα ξενερώσει με τον άλλο και γυρίσει σε εσένα οπότε ο άλλος θα προσπαθήσει να σε μειώσει.Το πώς ελέγχεις όλη την αλληλεπίδραση είναι τμήμα της επιτυχίας.Π.χ. πώς εξουδετερώνεις τις φίλες της,πώς αλλάζεις το frame,πώς κάνεις το callibration,πώς χειρίζεσαι τον AMOG,πώς φαίνεσαι άλφα,πώς δημιουργείς γοητεία,πώς λες ιστορίες,πώς κάνεις rapport,πώς τη χαιδεύεις,είναι όλα μέσα στο μυαλό σου και εφαρμόζεις τα βήματα.
 

Επισκέπτης
Ρε kman ελεος τι ειναι αυτες οι επιστημονικες αναλυσεις για το καμακι  :uglystupid:
Αμα σκεφτεσαι ετσι για να μιλισεις σε μια γκομενα με πια επιστημονικη μεθοδο της ταδε ψυχολογιας θα της την πεσεις...χεσε μεσα!
:headbang:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.469
Like
200
Πόντοι
866
Ρε kman ελεος τι ειναι αυτες οι επιστημονικες αναλυσεις για το καμακι  :uglystupid:
Αμα σκεφτεσαι ετσι για να μιλισεις σε μια γκομενα με πια επιστημονικη μεθοδο της ταδε ψυχολογιας θα της την πεσεις...χεσε μεσα!
:headbang:

επιστημονικο καμακι ;)
 

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
653
Like
6
Πόντοι
6
Ε,ναι παίζουν η evolutionary psychology(Mystery),η cognitive(Juggler),το NLP(Ross Jeffries),η biological psychology(Juggler) κτλ.Ας πούμε είναι δυνατό ένας ψυχολόγος να σου μάθει πώς να κάνεις καμάκι?Οχι βέβαια,είναι αθέμιτο.Για αυτό αυτοί οι τύποι έκλεψαν τα πορίσματα της ψυχολογίας και τα εφάρμοσαν στο καμάκι δίνοντας άλλη δυναμική.
Διαλέγεις και παίρνεις.Ας πούμε τυπικό άνοιγμα direct game του badboy είναι:''Μου αρέσεις και θέλω να σε γνωρίσω''.Πιάνει στις Ελληνίδες?Το δοκιμάζεις.
Τυπικό άνοιγμα του Durden είναι ''θα ήθελα μια γυναικεία γνώμη κτλ''.Τυπικό άνοιγμα Style''πιστεύεις οτι οι μαγικές λέξεις έχουν αποτέλεσμα?''.Τυπικό άνοιγμα Juggler ''μου αρέσει η σαλάτα''.Υπάρχουν ένα κάρο ανοίγματα όπως ''ποιοι νομίζεις οτι λένε πιο συχνά ψέμματα,οι άντρες ή οι γυναίκες'',για τα οποία οι γυναίκες τρελαίνονται να μιλάνε.
 

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.422
Like
2
Πόντοι
16
πειράζει που δεν κατάλαβα τίποτα???
δε μου φτανε το μπάσκετ που δεν σκαμπάζω από ινσάιντ γκέιμ, νον κολ, πικ εν ρολ κλπ πάρε να'χεις και τα "buying temperature", "flaking" & "Juggler method"
κάνα πρόχειρο λεξικό έστω να μπορώ να παρακολουθήσω την ανάλυση?
 

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
653
Like
6
Πόντοι
6
Buying temperature:Η συγκίνηση τη γκόμενας.Οταν γελάει,είναι ξαναμμένη,σε αγγίζει συνέχεια,γενικά έχει ανέβει η διάθεσή της.
Flake:Οταν δε θέλει να σου μιλήσει μετά από το καμάκι,φιλί,μπαλαμούτι στο κλαμπ,την επόμενη μέρα μετά τη γνωριμία.Οταν παίρνεις το τηλέφωνο και μετά δε θέλει να βγει μαζί σου.
Juggler method:Μέθοδος του Juggler για να μιλάς με τις γκόμενες επ' άπειρον και να φαίνεσαι τρομερά ενδιαφέρων.Αντίθετα άλλοι ρίχνουν το βάρος στα εξωγλωσσικά στοιχεία(άγγιγμα,γλώσσα σώματος κτλ).
 

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Μηνύματα
50
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Θετω υποψη του φιλοθεαμωνος κοινου των απανταχου μπουρδελοσυναγωνιστων και το θεμα "ξερο καμακι απο το παραθυρο αυτοκινητου".

Προκειται για τελευταια λεξη της μοδας. Οι γκομενες εχουν αρχισει και εξοικειωνονται με το θεμα, τους μιλας και ανταποκρινονται, γελανε, χαχανιζουν.
Μεχρι να πας να τις συναντησεις στο επομενο φαναρι εχουνε μιλησει, εχουνε συνεννοηθει για το πως θα κανουν την μοιρασια (ποια θα παρει τον οδηγο και ποια τον συνοδηγο) και φυσικα εχουν αφησει πισω τους το ΑΙΩΝΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ που εχουν οι Ελληνιδες με το αποτομο καμακι, όπου απο την αμηχανια τους (πιστευω) αποκτουν ενα αποκρουστικοτατο τουπε και κωλωνουν σε βαθμο που δεν μιλανε και αποστρεφουν το βλεμμα τους, εστω και αν απο μεσα τους το σεξοθηριο βρηχαται σαν τρελο.

Μια φιλη μου προσφατα μου ανοιξε τα ματια στο συγκεκριμενο θεμα, καθοσον ολοι το ψιλογνωριζουμε αλλα δεν φτανει ο νους μας οτι αυτα τα δαιμονια που λεγονται γυναικες το εχουν παρει μυρωδια και ανταποκρινονται.
Η συγκεκριμενη φιλη εχει πηδηχτει με 4 ατομα απο τετοια φαση και μαλιστα με τον τελευταιο πηγανε την ιδια στιγμη για ποτο και μετα για πεος (εννοειται πως μαζι ηταν κ η φιλη της κ ο φιλος του αλλου οδηγου).
Ενδεικνυται για ατομα με καλο αμαξακι η με ωραιο προσωπο, αφου αυτα ειναι που φαινονται....

Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει ακομα το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου αλλα προτιθεμαι. Απο αλλους φιλους/φιλες που ρωτησα αρκετοι ηταν αυτοι/ες που μου ειπαν οτι τους εχει τυχει γνωριμια με τετοιο τροπο.
 

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Μηνύματα
337
Like
12
Πόντοι
1
Ε,ναι παίζουν η evolutionary psychology(Mystery),η cognitive(Juggler),το NLP(Ross Jeffries),η biological psychology(Juggler) κτλ.Ας πούμε είναι δυνατό ένας ψυχολόγος να σου μάθει πώς να κάνεις καμάκι?Οχι βέβαια,είναι αθέμιτο.Για αυτό αυτοί οι τύποι έκλεψαν τα πορίσματα της ψυχολογίας και τα εφάρμοσαν στο καμάκι δίνοντας άλλη δυναμική.
Διαλέγεις και παίρνεις.Ας πούμε τυπικό άνοιγμα direct game του badboy είναι:''Μου αρέσεις και θέλω να σε γνωρίσω''.Πιάνει στις Ελληνίδες?Το δοκιμάζεις.
Τυπικό άνοιγμα του Durden είναι ''θα ήθελα μια γυναικεία γνώμη κτλ''.Τυπικό άνοιγμα Style''πιστεύεις οτι οι μαγικές λέξεις έχουν αποτέλεσμα?''.Τυπικό άνοιγμα Juggler ''μου αρέσει η σαλάτα''.Υπάρχουν ένα κάρο ανοίγματα όπως ''ποιοι νομίζεις οτι λένε πιο συχνά ψέμματα,οι άντρες ή οι γυναίκες'',για τα οποία οι γυναίκες τρελαίνονται να μιλάνε.

Kman, το ζητημα δεν ειναι τλκ το τι ταιριαζει στον καθενα?

Ο Juggler πχ φαινεται να εχει μια πολυ πιο χαλαρη και προσγειωμενη προσεγγιση η οποια δουλευει για εκεινον ομως επειδη ειναι εμφανισιμος. Αυτη η προσεγγιση δουλευει για ολους οσους στοχευουν στα κυβικα τους πιστευω.

Ο Style απο την αλλη που ειναι ασχημος προσπαθει να το παιξει πολυ κοινωνικος, γαματος, προσεγγισιμος, αστερι κλπ για να ριξει γκομενα. Και γαμιεται παραλληλα για να εχει ωραιο μουσακι, νυχιακια, ρουχαλακια, μαυρισμα κλπ κλπ κλπ κλπ. Οπως και ο Mystery ο στοχος τους ειναι να το παιζεις καποιος, σωστα ομως, για να τραβαει την προσοχη πανω του.

Ο DeAngelo που μου αρεσει προσωπικα τουλαχιστον σου λεει να βαλει και σε ταξη τη ζωη σου. Αμα ζεις με τους γονεις και οδηγεις ενα πενηνταρακι στην ηλικια των τριαντα... ε γμσ τα, τι γκομενα θελεις? Και το cocky and funny, και το inner game καθως και ολη η προσεγγιση του παραπεμπει σε αντρικα προτυπα κατι το αξιοσεβαστο και παλι.

Ο Badboy που αναφερεις δεν κανει ακριβως κατι. Μοιαζει με τσαμπουκαλεμμενο ραπερ και εκμεταλευεται την εμφανιση του με το αναλογο στυλακι.


Τι προσπαθω να πω. Ο καθενας εχει το δικο του στυλ. Ο Mystery και το Style αν θελεις τη γνωμη μου ειναι λιγο καμμενοι γιατι χρησιμοποιουν υποκρισια και στημμενα πραγματα τοσο πολυ που ασχετα με το αποτελεσμα δεν προκειται οι ιδιοι να ευχαριστηθουν ποτε τιποτα. Ειδικα τον Μ ετοιμασου να τον δεις να πεφτει σε ναρκωτικα, αν δεν εχει πεσει ηδη. Αλλα και παλι μαλλον θα εχει ετοιμασει ατακες για να πεισει οτι εγινε πρεζακιας επειδη ειναι σπουδαιος ανθρωπος και να AMOGαρει ολους τους ταλαιπωρους AFC.  :)

Τελικα πιστευεις οτι μπορει ενας ανθρωπος να πηγαινει σαν κουρδισμενο ρομποτακι απο γυναικα σε γυναικα και να λεει "Α, το C&F δεν δουλεψε, κατσε να σκασω σαν Badboy και αν παλι δεν γινει τιποτα το γυρναω σε Mystery Method"?

Το ζητημα ειναι τελικα εσυ ποιος εισαι? Και στην τελικη ο στοχος ειναι να γαμας συνεχεια οτι βρεις? Σοβαρα τωρα...

Φιλικα παντα
 

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
653
Like
6
Πόντοι
6
Ο Mystery είναι γνωστό οτι παίρνει αντικαταθλιπτικά γιατί έχει διπολική διαταρραχή.Ο De Angelo είναι κατά τη γνώμη μου ατάλαντος και απλώς ξέρει να πουλάει.Σχεδόν είναι πλέον ξεπερασμένος.
Ο Style χρησιμοποιεί peacocking όπως ο Mystery αλλά λιγότερο εξωφρενικό,έχει πολύ καλό αισθητήριο στο ντύσιμο(Ιταλός γαρ) και είναι πολύ κοινωνικός(έχει κύκλο).
Ο badboy έχει στυλ βαλκάνιου μαφιόζου,ή γενικά Σλαύου μαφιόζου,φαίνεται σκληρός και ριψοκίνδυνος.Ο badboy ισχυρίζεται οτι έσκισε κώλους στην Αμερική με το direct game που θεωρητικά είναι φτιαγμένο για Ευρώπη.
Ο Juggler είναι καλός για κουβέντα,ξέρει πώς να μιλάει με τις ώρες χωρίς η γκόμενα να χάσει το ενδιαφέρον της.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ στοιχεία από όλους.Κυρίως εξαρτάται από το περιβάλλον.Π.χ. αν είμαι σε κλαμπ,προτιμώ τον Mystery ή τον Style.Αν είμαι σε περιβάλλον με Ανατολικές,γίνομαι σαν τον badboy.Αν μιλάω με μια Γερμανίδα π.χ.,θα χρησιμοποιήσω τεχνικές του Juggler.Και πολλές φορές τα αναμιγνύω.Δηλαδή με την ίδια γκόμενα μερικά συστήματα Style,μερικά Juggler,κάτι από badboy ή Di Carlo.Εξαρτάται πώς κόβεις τη γκόμενα.Είναι party girl ή librarian type?Αν είναι το πρώτο,δεν μπορείς να συζητήσεις αλά Juggler,διότι η προσοχή της κρατάει λιγότερο από λεπτό,έχει διαταρραχή υπερκινητικότητας-υπερπροσεξίας.Στη librarian type είναι πάλι σαχλαμάρα να εφαρμόσεις Gunwitch(caveman tactiques).
Αν κάνεις στις Ανατολικές Mystery method,θυμώνουν πάρα πολύ και προσβάλλονται διότι υποτίθεται οτι αυτά τα παιχνίδια τα κάνουν αυτές και όχι οι άντρες.Αντίθετα οι Αμερικανίδες γουστάρουν.Εάν κάνεις στις ανατολικές cocky&funny θυμώνουν,σε θεωρούν αναξιόπιστο και υποάντρα,ενώ η μέθοδος του badboy με την άμεση προσέγγιση σε κάνει να φαίνεσαι αξιόπιστος,σταθερός και περιπετειώδης.
 

Επισκέπτης
Εμένα οι Ελληνίδες μπου φαίνονται τρομερά ευάλωτες σε όλες τις τεχνικές ειδικά στο cocky and funny και στις μεθόδους Style κτλ.Οι Ελληνίδες γουστάρουν το indirect game,ενώ οι Ανατολικές το direct αλά badboy.
Οταν χρησιμοποίησα απλά κλισέ σε Ελληνίδες του τύπου ''σου αρέσει το ρομάντσο ή η περιπέτεια'',η έκφρασή τους άλλαξε τελείως,ένιωθα οτι με έβλεπαν σα γαμιά,σα μέλος της μυστικής κοινωνίας.Μιλάμε οτι μπαίνεις σε άλλη διάσταση,είναι σα να επικοινωνείς μαζί τους σε βαθύτερο επίπεδο και να δέχονται οτι δικαιούσαι να γαμάς,οτι είσαι σέξυ κτλ.
Κυριολεκτικά καράφλιασα με τα αποτελέσματα στις Ελληνίδες.Φίλος μου που τον μύησα στα ίδια άρχισε να έχει επιτυχία σε μοντέλα και θέλει τώρα να παρακολουθήσει bootcamps.

Κοντολογίς Δυτικές γουστάρουν Juggler method,Ανατολικές Badboy και direct game και οι Ελληνίδες-μεσογειακές cocky&funny και Mystery method.Τρελαίνονται για μαγικά,χειρομαντείες,ταρρώ κτλ,είναι τρομερά εύκολο να ξεκινήσεις με αυτά.
Τώρα οι Ελληνες ούτε που καταλαβαίνουν τι κάνεις γιατί οι τεχνικές είναι τελείως φιξαρισμένες και περίεργες,οι Ελληνες όμως είναι επικίνδυνοι σαν AMOGs γιατί γίνονται physical.Ο Ελληνας δηλαδή σε αγγίζει,σε τραβάει,στέκεται στη μάπα σου,δε μιλάει απλώς ή παίρνει τη γκόμενα από το χέρι για να την πάει μακριά,οπότε η αντιμετώπιση του AMOG είναι πιο δύσκολη.Το παιχνίδι όμως του Ελληνα ατομικά δεν είναι ιδιαίτερα καλό,βασικά ο Ελληνας δεν έχει καθόλου inner game.


Θα συμφωνήσω είναι τρομερά ευάλωτες στο cocky και στο funny, χωρίς όμως να είναι απόλυτο. Που να εντρυφήσεις περισσότερο, δεν θα πιστεύεις στον εαυτό σου από αυτά που θα λέει και θα κάνει.  ;)




Για το flaking που λέει ο JohnXXX πιστεύω οτι έχει δίκιο ο badboy,οτι δηλαδή οφείλεται στο οτι δεν έχει προηγηθεί αρκετό rapport.Εμένα αυτή είναι η εμπειρία μου.Επίσης το flaking έχει σχέση με την ενεργοποίηση του αισθήματος ενοχής όταν έχεις προχωρήσει πολύ.Η γκόμενα την επόμενα μέρα έξω από το ξελογιαστικό περιβάλλον του κλαμπ μετανιώνει για ό,τι επέτρεψε να γίνει.Για αυτό πρέπει να γίνει το σωστό escalation ώστε να τη γαμήσεις αμέσως μετά τη γνωριμία στο κλαμπ την ίδια νύχτα γιατί την επόμενη μέρα θα κάνει 90% flake,βασικά δε θα θέλει να σε ξαναδεί.

Επίσης βασική στην Ελλάδα είναι η buying temperature.Aν ανεβασεις υπερβολικά τη θερμοκρασία της γκόμενας με όσα λες κινδυνεύεις να τη γαμήσει αυτός που θα έρθει να μιλήσει μετά από εσένα γιατί η θερμοκρασία της γκόμενας έχει ήδη ανέβει και αυτός το εκμεταλεύετται.Για αυτό αν είναι να έρθει κάποιος άλλος δεν πρέπει να ανεβάζεις πολύ την buying temperature αλλά να κάνεις αργό escalation και να επιχειρείς γρήγορο isolation.
Οταν έρθει ο άλλος μπορεί να παίξουν τσαμπουκάδες,ειδικά αν η γκόμενα ξενερώσει με τον άλλο και γυρίσει σε εσένα οπότε ο άλλος θα προσπαθήσει να σε μειώσει.Το πώς ελέγχεις όλη την αλληλεπίδραση είναι τμήμα της επιτυχίας.Π.χ. πώς εξουδετερώνεις τις φίλες της,πώς αλλάζεις το frame,πώς κάνεις το callibration,πώς χειρίζεσαι τον AMOG,πώς φαίνεσαι άλφα,πώς δημιουργείς γοητεία,πώς λες ιστορίες,πώς κάνεις rapport,πώς τη χαιδεύεις,είναι όλα μέσα στο μυαλό σου και εφαρμόζεις τα βήματα.


Η ουσία του rapport είναι ότι για να κερδίσεις οποιαδήποτε γυναίκα πρέπει να μπεις στη ζώνη ασφάλειάς της – πρέπει να σε εμπιστευτεί χωρίς να περάσεις στο φιλικό επίπεδο. Προσοχή στις λέξεις και τις εκφράσεις που μπορεί να ξεφεύγουν και να πέσεις στην παγίδα του friend. Η ελληνίδα είναι buying temperature γ’ αυτό ότι και να κάνεις πρέπει να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου – διώξε τις αναστολές. Συνυπολόγισε ότι αν έρθει κάποιος που είναι ΓΑΤΟ (Γνήσιο Αρσενικό της Ομάδας) και δεν είσαι σίγουρος για εσένα, τότε ναι θα σου τη φάει την γκόμενα και τσάμπα ο ιδρώτας που έριξες


Ε,ναι παίζουν η evolutionary psychology(Mystery),η cognitive(Juggler),το NLP(Ross Jeffries),η biological psychology(Juggler) κτλ.Ας πούμε είναι δυνατό ένας ψυχολόγος να σου μάθει πώς να κάνεις καμάκι?Οχι βέβαια,είναι αθέμιτο.Για αυτό αυτοί οι τύποι έκλεψαν τα πορίσματα της ψυχολογίας και τα εφάρμοσαν στο καμάκι δίνοντας άλλη δυναμική.
Διαλέγεις και παίρνεις.Ας πούμε τυπικό άνοιγμα direct game του badboy είναι:''Μου αρέσεις και θέλω να σε γνωρίσω''.Πιάνει στις Ελληνίδες?Το δοκιμάζεις.
Τυπικό άνοιγμα του Durden είναι ''θα ήθελα μια γυναικεία γνώμη κτλ''.Τυπικό άνοιγμα Style''πιστεύεις οτι οι μαγικές λέξεις έχουν αποτέλεσμα?''.Τυπικό άνοιγμα Juggler ''μου αρέσει η σαλάτα''.Υπάρχουν ένα κάρο ανοίγματα όπως ''ποιοι νομίζεις οτι λένε πιο συχνά ψέμματα,οι άντρες ή οι γυναίκες'',για τα οποία οι γυναίκες τρελαίνονται να μιλάνε.

Όλοι αυτοί οι τύποι «έκλεψαν» κομμάτι της ψυχολογίας που λέγεται ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ με πρωτεργάτη τον Αμερικανό Tonny Robins. Η συγκεκριμένη μέθοδος,  που ναι, εφαρμόζεται και στο καμάκι από τους προαναφερθείς τύπους, είναι γνωστή για τα άμεσα αποτελέσματα που φέρνει στη ζωή του οποιουδήποτε που θα αποφασίσει να μυηθεί στα «μυστικά» της 



Kman, το ζητημα δεν ειναι τλκ το τι ταιριαζει στον καθενα?

Ο Juggler πχ φαινεται να εχει μια πολυ πιο χαλαρη και προσγειωμενη προσεγγιση η οποια δουλευει για εκεινον ομως επειδη ειναι εμφανισιμος. Αυτη η προσεγγιση δουλευει για ολους οσους στοχευουν στα κυβικα τους πιστευω.

Ο Style απο την αλλη που ειναι ασχημος προσπαθει να το παιξει πολυ κοινωνικος, γαματος, προσεγγισιμος, αστερι κλπ για να ριξει γκομενα. Και γαμιεται παραλληλα για να εχει ωραιο μουσακι, νυχιακια, ρουχαλακια, μαυρισμα κλπ κλπ κλπ κλπ. Οπως και ο Mystery ο στοχος τους ειναι να το παιζεις καποιος, σωστα ομως, για να τραβαει την προσοχη πανω του.

Ο DeAngelo που μου αρεσει προσωπικα τουλαχιστον σου λεει να βαλει και σε ταξη τη ζωη σου. Αμα ζεις με τους γονεις και οδηγεις ενα πενηνταρακι στην ηλικια των τριαντα... ε γμσ τα, τι γκομενα θελεις? Και το cocky and funny, και το inner game καθως και ολη η προσεγγιση του παραπεμπει σε αντρικα προτυπα κατι το αξιοσεβαστο και παλι.

Ο Badboy που αναφερεις δεν κανει ακριβως κατι. Μοιαζει με τσαμπουκαλεμμενο ραπερ και εκμεταλευεται την εμφανιση του με το αναλογο στυλακι.


Τι προσπαθω να πω. Ο καθενας εχει το δικο του στυλ. Ο Mystery και το Style αν θελεις τη γνωμη μου ειναι λιγο καμμενοι γιατι χρησιμοποιουν υποκρισια και στημμενα πραγματα τοσο πολυ που ασχετα με το αποτελεσμα δεν προκειται οι ιδιοι να ευχαριστηθουν ποτε τιποτα. Ειδικα τον Μ ετοιμασου να τον δεις να πεφτει σε ναρκωτικα, αν δεν εχει πεσει ηδη. Αλλα και παλι μαλλον θα εχει ετοιμασει ατακες για να πεισει οτι εγινε πρεζακιας επειδη ειναι σπουδαιος ανθρωπος και να AMOGαρει ολους τους ταλαιπωρους AFC.  :)

Τελικα πιστευεις οτι μπορει ενας ανθρωπος να πηγαινει σαν κουρδισμενο ρομποτακι απο γυναικα σε γυναικα και να λεει "Α, το C&F δεν δουλεψε, κατσε να σκασω σαν Badboy και αν παλι δεν γινει τιποτα το γυρναω σε Mystery Method"?

Το ζητημα ειναι τελικα εσυ ποιος εισαι? Και στην τελικη ο στοχος ειναι να γαμας συνεχεια οτι βρεις? Σοβαρα τωρα...

Φιλικα παντα


Για εμένα, μελετώντας, όλες τις σχολές, έχω καταλήξει σ’ ένα συμπέρασμα που επισήμαναν ορισμένοι: ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ή ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ. Γιατί πολύ απλά αν κάνεις κάτι που δεν σου πάει θα γίνεις ΓΕΛΟΙΟΣ
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ... ;)

"ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ" + ΕΥΕΛΙΞΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ στις εκάστοτε συνθήκες... είναι ο συνδυασμός που έχεις επιτυχία 100%  :rockon:
 

Επισκέπτης
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ... ;)

"ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ" + ΕΥΕΛΙΞΙΑ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ στις εκάστοτε συνθήκες... είναι ο συνδυασμός που έχεις επιτυχία 100%  :rockon:

Σωστός.
Αυτό είναι και το μυστικό για να πετυχαίνεις πολλα θέματα πέραν του γυναικείου, πρέπει να έχεις ευελιξία και να μπορείς να προσαρμόζεσαι εύκολα  ;)
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Σωστός.
Αυτό είναι και το μυστικό για να πετυχαίνεις πολλα θέματα πέραν του γυναικείου, πρέπει να έχεις ευελιξία και να μπορείς να προσαρμόζεσαι εύκολα  ;)

Στην εποχή που ζούμε ΟΛΑ μεταβάλλονται τόσο γρήγορα... που το σήμερα γίνεται χθες, πριν καλά-καλά προλάβουμε να ετοιμαστούμε για το αύριο! Γι' αυτό και όσοι δεν έχουν καλές βάσεις και ΣΥΝΕΧΗ ενημέρωση, δυνατότητες ευέλικτης προσαρμογής στις νέες συνθήκες... είναι ΣΙΓΟΥΡΑ χαμένοι από χέρι (δυστηχώς)...
 

Επισκέπτης
Στην εποχή που ζούμε ΟΛΑ μεταβάλλονται τόσο γρήγορα... που το σήμερα γίνεται χθες, πριν καλά-καλά προλάβουμε να ετοιμαστούμε για το αύριο! Γι' αυτό και όσοι δεν έχουν καλές βάσεις και ΣΥΝΕΧΗ ενημέρωση, δυνατότητες ευέλικτης προσαρμογής στις νέες συνθήκες... είναι ΣΙΓΟΥΡΑ χαμένοι από χέρι (δυστηχώς)...

Αφομοιώνονται από τις εξελίξεις  ;)
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.210
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Αλλά ταυτόχρονα να μην ξεχνάς τις αρχές σου και να μένεις προσηλωμένος σε κάποιους στόχους που έχει θέσει.

Δύσκολα, πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Για να πετύχεις την ισορροπία.
 

Επισκέπτης
Αλλά ταυτόχρονα να μην ξεχνάς τις αρχές σου και να μένεις προσηλωμένος σε κάποιους στόχους που έχει θέσει.

Δύσκολα, πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Για να πετύχεις την ισορροπία.

Δυστυχώς την ισορροπία δεν μπορείς να την πετύχεις εύκολα, νομίζω όμως ότι μπορείς να βρεις αρμονία. Με τον να μπορείς να είσαι ευέλικτος και προσαρμοστικός δεν σημαίνει ότι καταπατάς κάποιες αξίες και αρχές σου, απλά αλλάζεις τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις τους στόχους σου. 
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.210
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Σωστά.

Think outside of the box, lateral thinking και όλα αυτά που λέει ο de Bono.

Και μία Βιετναμέζικη στρατιωτική παροιμία: "Αν δεν μπορείς να επιτεθείς καμιά από τις 4 πλευρές ενός τετράγωνου τότε κάνε το από την 5η"
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom