BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ναι αλλα δεν εισαι σουιτ εντ ιννοσεντ πλεον...
εισαι σαν τον ελ σκορπιο... που τακ τακ βαραει
εισαι σαν τον ελ σκορπιο... που τακ τακ βαραει
Πλάκα στην πλάκα, επιβεβαιώνεις με τη γυναικεία σου σκέψη ότι οι "γλυκούληδες", δηλ. ευρύτερα οι nice guys, είναι μια κατηγορία ανθρώπων που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τα "καμάκια"...Το θέμα είναι πώς από nice guy, όπως εγώ, θα γίνεις "καμάκι", υποσυνείδητα οι γυναίκες σε αυτούς "κολλάνε" >κ σε ειπα κ γλυκουλη... το παιρνω πισω
Και ποιος είπε ότι δεν είναι ηλίθιες;οι γυναικες αμα υποσυνειδητα γουσταρουν τα οχι καλα παιδια κ τα καμακια ειναι ηλιθιες τελεια&παυλα
Mα δεν πρόκειται για ΚΑΚΑ παιδιά. Νομίζω ότι αυτοί που κάνουν επιτυχημένο καμάκι το ΠΑΙΖΟΥΝ "κακοί" για κάποιο διάστημα εναλλάξ με γλυκύτητα, στέλνουν διφορούμενα μηνύματα .δεν νομιζω...
εγω τετοια σκεπτικα... να γουσταρουν γκομενακια τα κακα παιδακια μονο στο γυμνασιο - λυκειο συναντουσα...
Για να μην ξεχάσω την ημερήσια αναφορά:
Τελικά την "έπεσα" σε μία ομορφούλα (βαθμός: 7 με 8) πριν κανα δίωρο, βγαίνοντας από το μετρό. Την είχα μπανίσει από τις κυλιόμενες και προχωρώντας προς το φανάρι, είπα να ανοίξω με situational opener, γιατί είδα ότι κρατούσε σακούλες από μαγαζιά, όπως και εγώ, και της σχολίασα κάτι για αγορές Τετάρτη απόγευμα. Θλιβερό, Ι KNOW, αλλά δεν ήμουν σε φάση, ήμουν και κουρασμένος...Ούτε μού μίλησε σχεδόν, μπορεί να φοβήθηκε. Βεβαίως, είπα και μερικές κουβέντες στη διάρκεια της ημέρας σε άγνωστες στο δρόμο, για άσχετα πράγματα ή καταστάσεις της στιγμής, τουλάχιστο να ξεπερνώ σιγά σιγά τα κολλήματα.
οι γυναικες αμα υποσυνειδητα γουσταρουν τα οχι καλα παιδια κ τα καμακια ειναι ηλιθιες τελεια&παυλα
Johnxxxx να πω μια γνώμη? Έχεις φτάσει σε ένα σημείο να μιλάς σε οποιαδήποτε άγνωστη ατο δρόμο, όπως λες! Σε εμένα ,όπως και σε πολλούς που διαβάζουν τα ποστ σου (για να μην πω σε όλους), αυτό μου βγάζει έναν άνθρωπο πολύ απελπισμένο... Η κατάστασή σου έχει φτάσει στο απροχώρητο . Πήγαινε σε κανένα μπουρδέλο να ξεχαρμανιάσεις. Να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου. Χωρίς ειρωνίες σου μιλάω. Βγάζεις ένα προφίλ πολύ λιγούρη Επαναλαμβάνω χωρίς διάθεση να σε ειρωνευτώ ή να "στην πω" Από το πρωί που σηκώνεσαι ασχολείσαι με το να πιάνεις σε άγνωστες την κουβέντα . Ήμαρτον!
Δεν έχει νόημα να μιλάμε μαζί, απλά αδιαφορώ πλέον και δεν απαντώ σε αυτά που λες στη συζήτηση για καμάκια, όποιος άλλος θέλει ας το κάνει, η ειρωνία έχει και τα όριά της...Περιμένουμε με αγωνία να μας πεις τι ανακάλυψες.
Δεν έχει νόημα να μιλάμε μαζί, απλά αδιαφορώ πλέον και δεν απαντώ σε αυτά που λες στη συζήτηση για καμάκια, όποιος άλλος θέλει ας το κάνει, η ειρωνία έχει και τα όριά της...
Ήδη το έχω αναφέρει 2 φορές! 29! Γιατί ρωτάς φίλε μου;Ποσων χρονων εισαι Τζον;
Συγγνωμη! που να διαβαζω τοσα τοπικ!!Ήδη το έχω αναφέρει 2 φορές! 29! Γιατί ρωτάς φίλε μου;
Ευχαριστώ για το "κομπλιμέντο", το οποίο αντιπαρέρχομαι.Συγγνωμη! που να διαβαζω τοσα τοπικ!!
Υποθεσα οτι εισαι πιο μικρος γιατι πιστευω οτι εισαι λιγο αγαθος και καλοπροαιρετος!