Καλησπέρα σε όλους, να καταθέσω και εγώ την.. εμπειρία μου από το "ξερό" καμάκι.
Λοιπόν, μετά από έναν χωρισμό από αδιέξοδη σχέση 4 χρόνων, ο οποίος χωρισμός επήλθε πριν από 3 μήνες, αν και η κοπέλα κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης (αλλά γι’ αυτό θα μιλήσω αλλού και κάποια άλλη στιγμή), και μετά από 2 μήνες ενδοσκόπησης, καθόσον ΔΕΝ πάω στα κόκκινα σπίτια, αποφάσισα να βγω στο παιχνίδι του καμακιού (THE PICKUP GAME που λένε και οι αμερικανοί dating experts).
Παρενθετικά, να πω ότι είμαι 29, θεωρούμαι εμφανίσιμος έως πολύ εμφανίσιμος (δεν περιαυτολογώ, αυτό λένε οι άλλοι), αλλά είχα ΠΑΝΤΟΤΕ χοντρό πρόβλημα να προσεγγίσω το άλλο φύλο, έβλεπα άλλους να την "πέφτουν" ασύστολα και έτριβα τα μάτια μου. Ξερό καμάκι ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΣΧΕΔΟΝ, παρά μόνο μετά από μια πολύ παρατεταμένη περίοδο αγαμίας..
Εν πάση περιπτώσει, άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ και βρήκα αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ υλικό αυτοβοήθειας που κυκλοφορεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το 80% βεβαίως του οποίου δεν είναι δωρεάν, αλλά απαιτεί σχετικώς υψηλή αμοιβή, είτε με τη μορφή ηλεκτρονικών βιβλίων ή dvd αυτοβοήθειας είτε και με τη μορφή σεμιναρίων από αυτοχρισμένους γκουρού του καμακιού. Έχουν αναφερθεί πριν από μερικές σελίδες διευθύνσεις από τις οποίες μπορεί να αρχίσει κανείς να ξετυλίγει τον μίτο της Αριάδνης και μπορεί να βρεθεί όντως αξιόλογο υλικό ΚΑΙ δωρεάν, κυρίως σε blogs.
Tώρα, το πώς μπορεί να βοηθηθεί κάποιος από βιβλία ή συζητήσεις είναι ένα ζήτημα αυστηρά προσωπικό. Απλά πιστεύω ότι κάποια patterns μπορούν να υπάρξουν, τα οποία προσαρμόζει κανείς στην προσωπικότητά του...ΑΦΟΥ βεβαίως έχει κάνει το βήμα τού να πλησιάσει με το κατάλληλο ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΛ και να έχει εκστομίσει "καλησπέρα" ή οποιαδήποτε άλλη εναρκτήρια φράση στο αντικείμενο του ενδιαφέροντος.
Γιατί για πάρα πολύ κόσμο (εμού συμπεριλαμβανομένου) το πρόβλημα είναι αυτό ακριβώς. Μόλις τώρα αρχίζω να το ξεπερνάω...