Επισκέπτης
Ασάλιωτο και χωρίς βαζελίνη
και εσεις με τον καπετανακη ησασταν ?Καμακι με το σαπουνι στο πατωμα στις ντουζιερες
Ασάλιωτο και χωρίς βαζελίνη
και εσεις με τον καπετανακη ησασταν ?Καμακι με το σαπουνι στο πατωμα στις ντουζιερες
Διαφωνώ φίλε. Στο Ζαμπίδη δεν θα ρίσκαραν να πλησιάσουν. Υπάρχουν άλλοι, εύκολοι.
Κι ο Τάισον είχε κάνει φυλακή. Λες να του την έπεσαν τίποτε ... Κολόμποι;
Χλωμό το θεωρώ!
Ακόμη και 20 να είναι οι άλλοι και να είσαι ένας, εάν ξέρουν ότι ξέρεις να χτυπάς, παρόλο που είναι σίγουρο ότι θα σε καταφέρουν, γνωρίζουν επίσης ότι ο πρώτος που θα πλησιάσει θα τη φάει στα μούτρα και θα του φύγουν τα σαγόνια και θα του πεταχτούν τα μάτια έξω, οπότε επειδή δεν θέλει να είναι κανείς αυτός ο πρώτος, παρόλο που θα σε ξαπλώσουν μετά, θα λακίσουν και θα πάνε αλλού.
Όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο:Ασάλιωτο και χωρίς βαζελίνη
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στις φυλακές κάνουν ΞΕΡΟ ΚΑΜΑΚΙ...Για να θυμηθούμε και το βασικό θέμα του thread...
Και η νοοτροπία του "θα τους δείξω, θα τους κάνω θα τους ράνω κτλ" είναι λάθος..
Πάντα μα πάντα υπάρχει κάποιος πιο δυνατός, πιο μάγκας, πιο αρχιδαράς και πιο τσαμπουκάς από εσένα...
Τόσο εντός όσο και εκτός φυλακής...
Το ζήτημα επομένως είναι να μην πας φυλακή..
Άπαξ και πας...
Αν μη τι άλλο κάποια στιγμή θα σε πάρει ο ύπνος.
και εσεις με τον καπετανακη ησασταν ?
Που'χει ντουγκλα το μουστακι...
Eγω ειμαι ο Μποσταντζογλου ο δεσμοφυλακας..
το καμακι και το χαρτακι...........
μπαινεις σε τραπεζα η ταχυδρομιο και περνεις χαρτακι προτεραιοτητας...περιμενεις 5 λεπτα και περνεις και δευτερο χαρτακι ...μετα απο αυτο ξεκινα η αναζητηση θυματος που δεν ειναι απαραιτητο να υπαρξει παντα...στο πρωτο χαρτακι γραφεις το ονομα και το τηλεφωνο σου ...οταν βρεθει η κοπελα στη τραπεζα που θες να το δωσεις την πλησιαζεις και καθεσε κοντα ...αρχιζεις να εκνευριζεσε που εχει τοσο κοσμο και εχεις και δουλειες κτλ..μετα απο 5 λεπτα λες στη κοπελα που ηρθε φυσικα μετα απο σενα οτι εχεις μια δουλεια και θα πρεπει να φυγεις τελικα και με μεγαλη ευγενεια της χορηγεις το χαρτακι νο1(το (το τηλεφωνο γραμμενο απο πισω) για να περιμενει λιγοτερο και την κανεις με ελαφρα.....πας καμια βολτα εχοντας φυσικα και το δευτερο χαρτακι που εκοψες γιατι η ζωη δεν ειναι μονο καμακι..οταν επιστρεψειςς η γκομενα θα εχει φυγει εσυ θα κανεις τη δουλεια σου και θα περιμενεις αν θα σε παρει ..καλη τυχη ...
Ναι και αν δεν σε παρει η γκομενα που εδωσες το χαρτακι,μην στεναχωρηθεις....θα σε παρει ο υπαλληλος της τραπεζας.... Που ξερεις μπορει να ειναι και το τυχερο σου....το καμακι και το χαρτακι...........
μπαινεις σε τραπεζα η ταχυδρομιο και περνεις χαρτακι προτεραιοτητας...περιμενεις 5 λεπτα και περνεις και δευτερο χαρτακι ...μετα απο αυτο ξεκινα η αναζητηση θυματος που δεν ειναι απαραιτητο να υπαρξει παντα...στο πρωτο χαρτακι γραφεις το ονομα και το τηλεφωνο σου ...οταν βρεθει η κοπελα στη τραπεζα που θες να το δωσεις την πλησιαζεις και καθεσε κοντα ...αρχιζεις να εκνευριζεσε που εχει τοσο κοσμο και εχεις και δουλειες κτλ..μετα απο 5 λεπτα λες στη κοπελα που ηρθε φυσικα μετα απο σενα οτι εχεις μια δουλεια και θα πρεπει να φυγεις τελικα και με μεγαλη ευγενεια της χορηγεις το χαρτακι νο1(το (το τηλεφωνο γραμμενο απο πισω) για να περιμενει λιγοτερο και την κανεις με ελαφρα.....πας καμια βολτα εχοντας φυσικα και το δευτερο χαρτακι που εκοψες γιατι η ζωη δεν ειναι μονο καμακι..οταν επιστρεψειςς η γκομενα θα εχει φυγει εσυ θα κανεις τη δουλεια σου και θα περιμενεις αν θα σε παρει ..καλη τυχη ...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στις φυλακές κάνουν ΞΕΡΟ ΚΑΜΑΚΙ...Για να θυμηθούμε και το βασικό θέμα του thread...
Και η νοοτροπία του "θα τους δείξω, θα τους κάνω θα τους ράνω κτλ" είναι λάθος..
Πάντα μα πάντα υπάρχει κάποιος πιο δυνατός, πιο μάγκας, πιο αρχιδαράς και πιο τσαμπουκάς από εσένα...
Τόσο εντός όσο και εκτός φυλακής...
Το ζήτημα επομένως είναι να μην πας φυλακή..
Άπαξ και πας...
Αν μη τι άλλο κάποια στιγμή θα σε πάρει ο ύπνος.
Καλημέρα και καλώς όρισες στο forum. Πάντως για να έχεις 2 επιτυχίες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα σίγουρα το nick σου δεν σε αντιπροσωπεύει?εε?σχετικα με αυτο που λεει ο κυριος απο πανω εχω να πω οτι σε αντιστοιχη περιπτωση στασης λεωφορειου δε πηρα το τηλ μονο και μονο επειδη ο τυπος ηταν απιστευτα ψωνιο και μου ελεγε "ελα αφου ξερω οτι θα το παρεις!" οχι οτι υπηρχε περιπτωση ποτε να του τηλεφωνουσα, αν το παρω κανω ψεματα οτι γραφω το νουμερο για να τους ξεφορτωθω και να φυγουν. παντως λιγο μετα που περασε ενας αλλος μου ειπε "συγγνωμη μωρο μου που σε εστησα μπες μεσα!" ε εκει γελασα,αυτος θεωρητικα θα ειχε περισσοτερες πιθανοτητες.
σχετικα με αυτο που λεει ο κυριος απο πανω εχω να πω οτι σε αντιστοιχη περιπτωση στασης λεωφορειου δε πηρα το τηλ μονο και μονο επειδη ο τυπος ηταν απιστευτα ψωνιο και μου ελεγε "ελα αφου ξερω οτι θα το παρεις!" οχι οτι υπηρχε περιπτωση ποτε να του τηλεφωνουσα, αν το παρω κανω ψεματα οτι γραφω το νουμερο για να τους ξεφορτωθω και να φυγουν. παντως λιγο μετα που περασε ενας αλλος μου ειπε "συγγνωμη μωρο μου που σε εστησα μπες μεσα!" ε εκει γελασα,αυτος θεωρητικα θα ειχε περισσοτερες πιθανοτητες.
χαι τεκ κ ετσι...ποιος έχει ασχοληθεί με toothing? βάζεις το κινητό σου να αναζητήσει συσκευές με bluetooth και όταν σου βγάλει συσκευή με γυναικείο όνομα επιχειρείς να στείλεις τον αριθμό σου. Αυτό μπορείς να το κάνεις είτε ως αποστολή επαφής είτε ως αποστολή σημείωσης τουλάχιστον στα sonyericsson έτσι γίνεται!