Μου έχει τύχει να πάω σε πολύ γνωστό μεγάλο club συνοδευόμενος και με παρέα για φαγητό... ενώ ταυτόχρονα έπαιζα με τα μάτια με άλλη γκόμενα διπλανού τραπεζιού (την οποία και πήρα αργότερα στην τουαλέτα) και ταυτόχρονα έκανα και τις βόλτες μου για να ξεμουδιάσω και φυσικά να φλερτάρω στην άλλη μεριά του μαγαζιού (τελικά καμάκωσα κι άλλη γκόμενα και γαμηθήκαμε μέσα στο αμάξι μου στο πάρκινγκ λίγο πριν φύγουμε) ενώ στον γυρισμό η αρχική γκόμενα που πήγαμε στο μαγαζί μ' ευχαριστούσε για το πόσο ωραία πέρασε και με καλούσε από το σπίτι της για ένα ακόμα ποτό... (φυσικά πήγα και την κέρασα χύσι) !!!
Ναι αλλα πως τους την επεσες?
Εκανες επιδειξη των διδακτορικων σου στην πυρηνικη ιατρικη?
Τους εκανες και παρουσιαση?
Για τις δημοσιευσεις σου σε επιστημονικα περιοδικα εξηγησες?
Σου εδωσαν αξια οι μετα phd σου ερευνες στη τυφλωση που προκαλει η ενδοπαλαμικη-πεοπαλινδρομηση?
Ειπες για τα λεφτα σου? Για τις επιχειρησεις του μπαμπα?
Τις κερασες?
Τους εδειξες το καμπριο σου και τα ακριβα σου ρουχα?
Και τελος: εισαι παιδαρας?
Γκαμπριελ Μπατιστουτα και βαλε?
Για αν δεν τηρεις τις παραπανω προδιαγραφες, θα μου επιτρεψεις να εχω και εγω τις επιφυλαξεις μου, οπως και το ΔΙΔΥΜΟ, που του αρεσουν οι Ελληνικες παροιμιες και ειδικα:"οσα δεν πιανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια"!
Αληθεια ισχυει οτι ο Κωστανταρας στα γεραματα του εντρυφησε στις χαρες του "πισωγλεντιου"?